Sziasztok!
Mofly, pihenj sokat! Küldöm a babatapikat!++++++++
Anyukádnak jobbulást!
Nagyon szívesen
Gabicsibe, valamilyen formában nem láthatnánk mi is a fotót? Eredményed mikor lesz meg?
Sejtem én, hogy Törpehzs kamuzik....
Szépül a tábla, nagyon szépen köszönjük!!!
Vucuska, Te milyen tündér vagy! Köszönöm szépen előre is a filmet! Nagyon örülnék neki!!
Ügyes vagy a gobleinnel!
Rebe, gratulálok!!!! Szépen fejlődnek a babák!

Hihetetlen, hogy rohan az idő! Emlékszem a beültetésed napjára.... milyen kis izgatott voltál.
Nonóka, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Vannak még csodák!!! Szuper!
Agykontrollt bármikor elvégezheted. Az első nap egy 5 hónapos kismami ült mellém, úgy örültem neki!
Süni, anyósod eredményéről lehet már tudni valamit?
Bonya, nagyon várlak!
Törpehzs, vicces, hogy tudunk örülni időnként a mensi érkezésének is

Hajrá, hajrá!!! Csak ügyesen a szurikkal!
Khm, fotót nem kaptam...
Elan, Madrint én is ilyennek képzeltem!

(Madrin, ez jóóót jelent!

)
Krisztamili, várunk vissza! Addig is puszi!
Madrin, örülök, hogy egyre jobb a viszonyotok!

Nekem most kimondottan hiányzik!
Estike, sokan megyünk vissza januárban!
Zsókuci, örülök, hogy egyre jobban vagy! A boldog tudatlanság néha tényleg jobb...

Privit küldtem!
A tévés "Sejtjeink" a DVD-s változat eredeti, hosszabb változata. Szerintem nagyon jó.
Kata, Nemone, nagyon sajnálom!
Sehikéről tud valaki valamit
A biztosítós pénzem tegnap óta a számlámon van!
Ami viszont nem olyan vidám hír: szerdán voltunk a párommal bőrgyógyászati magánrendelésen, mert van a sarkán egy fájó valami..... gondoltam én is átnézetem magam. A sarkán lévő dolog, az vírusos szemölcs, lézeres műtét kell hozzá, a lábán az egyik anyajegyet műteni kell.... és az én hátamról is ki kell vágni az egyik anyajegyet (pont a melltartó pántja alatt van, és úgy tűnik, megsérült valamikor

). Hagyományos helyi érzéstelenítős, vágós, varrós, varratszedős, szövettanos műtétek lesznek.

Most kellene a napokban felkeresnünk a sebész főorvost, hogy egyeztessünk vele időpontot. Jó volna mielőbb letudni.