Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
Én most értem haza, Tatu kicsit később fog, Neki akkor kezdték el, amikor mi eljöttünk.
2 lány volt HSG-n, 1lány Vass dokinál beültin, én és később jött Tatu.
Az embriócskákra azt mondta drága Apánk, hogy gyönyörűek, ezt később Gyöngyi is megerősítette.
Ágica! Te kis huncut!!!!!
Végül 3 mellett döntöttünk -a sok szempontot mérlegelve- és 2nél kértük a lézeres gyengítést a falon.
Hát, nekem nem volt egyszerű a beülti sajna, de végül minden jóra fordult!!!!!

Már a külső méhnyakon is alig lehetett átjutni, pedig annyira igyekeztem lazítani, de a belső totál szorosan zárva maradt, így azt műszeresen kellett szétfeszíteni (megcsípni stb. jajjj) Nagy tortúra árán -szegény Apánk már izzadt-, végül sikerült szépen, jól felhelyeznie Őket!!!!!!!!

Déviszünk mondta, hogy megúsztuk a műtétet, szerencsére. Folyt rólam a víz. Végül, mielőtt elhagyta a terepet, adott két puszit és szépeket/jókat kívánt!!!!

Annyira, de annyira jó EMBER!!! (Azért adott csak kettő puszit, hogy ennyi csemetét vár a kis közös akciónktól!!!!) Olyan hálás vagyok Neki és a jó Vass dokinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na és persze a lányoknak (Ágik, Zsuzsi, Gyöngyi), akik végig tündériek voltak. B.Áginak külön iszonyat hálás vagyok!!!! Ha Ő nem fogja a kezem... a legnehezebb (fájdalmasabb) pillanatokban szorította, én pláne az Ő kezét

, akkor nem tudtam volna végül megcsinálni, amit kértek, az biztos! Pedig megpróbálta mindenki elterelni a figyelmem, pl. "mit ettem ma?", de képzeljétek, nem bírtam előkaparni a memóriámból sehogysem. Vicces volt. Annyira nem...

Az a lány, B.Ági (Anyuka amúgy

) hihetetlenül kedves és türelmes!!
Nem tudom, hogy sikerült ennyi jóságos, áldozatkész, elhivatott és vérprofi embert összegyűjtenie Apánknak. (szivecske ikont nem találok..)
Remélem, Tatukának sokkal, de sokkal simábban ment!!!!!!!!!!??? Azt mondta, Neki a méhszonda is sima ügy volt, ezért remélhető, hogy ez is!! Nekem már az is 2. nekifutásra sikerült ,az amúgy baromi ügyes Vass dokival, mert ott is képtelen voltam annál jobban lazítani, pedig esküszöm, nagyon arra koncentráltam, hogy menjen.
A lényeg az egészből persze csakis az, hogy visszakaptuk a Drágáinkat és annyira reméljük, hogy szép, egészséges kisbabává/babákká fejlődnek, és MINDEN rendben lesz!!!!
Nem baj, hogy ilyen részletesen leírtam mindent????????
Most visszaolvasom, amiket ma írtatok.
PUSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B.