A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kedves Fórumozók!

Mint már annyiszor, most is a segítségeteke szeretném kérni. Pozitív lett a tesztem, de tegnap óta barnázgatok és az utró adag megemelése mellett, szigorú ágynyugalmat írt elő az orvosom. Kérdésem az lenne, hogy a lábakat fel kell polcolni vagy van valami hatásos módszere ilyen esetekre?

Előre is köszi a választ!
albi2000

Gratulálok Albi a pozitív teszthez. Szerintem nem kell felpóckolni a lábadat. Pihizz sokat és ne idegeskedj. Tudod, vannak olyan nők, akiknek a terhesség elején egy kicsit megvan. Úgyhogy nyugi, és semmi idegeskedés!!!!! Vigyázz magatokra!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!
Végre újra itt. (Mától van itthon net, Ági, ugye mondtam, hogy most aztán télleg lesz!) Még nem olvastam vissza (komoly restanciám van, bár februárapu időnként bekukkantott és mesélt), majd apránként.
Velünk minden rendben, már nem vérezgetek (utoljára két hete volt valami barnás szötty), és a hányós időszakon is túlvagyunk. Holnap megyünk vissza a dokihoz, majd beszámolok.
Voltam a védőnőnél, annyi rosszat hallottam róluk, hogy nagyon kellemesen lepett meg, egy fiatal, kedves nő. Mondjuk azért tudott nagyot alakítani, Ági pont aznap hívott, jót mulattunk rajta. Rögtön azzal kezdtem, hogy lombikbaba, és éppen táppénzen vagyok. Átolvasta az összes papíromat, mindegyiken méteres betűkkel, hogy IVF terhesség. Jönnek a rutinkérdések, korábbi betegségek, mittudomén, ilyesmi, aztán feltette a nagy kérdést: Tervezett baba? Á, dehogy, véletlen. Véletlenül beleültem a katéterbe, vagy mi. De aztán csak annyit mondtam, hogy igen, tervezett baba.
Most elvonulok olvasgatni, majd jelentkezem :)
f.
február

Azért ebbe még belekotyogok :) Először is, Albi, gratulálok! :) Igen, ilyen sajnos van, de attól még ugyanúgy szívbajt kap az ember, hogy tudja, hogy 4 terhességből 1-nél (asszem, ilyen arányban), ez előfordul. Az én doktorbácsim azt mondta, hogy állandóan feküdni nem jó, sokat állni, ülni szintén nem, a legjobb egy kényelmes fotel, főleg, ha teszel valamit a lábad alá. De felpolcolni tényleg nem kell (tehát nem az a lényeg, hogy fent legyen a lábad, hanem, hogy ne lógjon). És reggel-este egy kis séta belefér.
február

Albikám!!!

Nagyon örülök! Végre-végre!!!
Kép

Ölellek, puszi
Kép
l.andi

Kedves Beus és Február!

Köszönöm szépen a válaszaitokat, azért nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy arányban (4-ből 1-nél) van vérzés.

Kedves Tatu, Bodza és Zel!

Örömteli kismamaságot kívánok Nektek! Tatu! Én mindig bevizezem az ujjaimat az utrók felhelyezése előtt.

Kedves Tüszőnövesztgetők! Nagyszerű számokat lehetett itt olvasni, kívánom hogy a folytatás is ilyen eredményes legyen! A felkészülőknek pedig gyorsan eltelő napokat kívánok! Akik pedig most hullámvölgyben vannak azoknak azt kívánom mielőbb találják meg a kiutat.

(Nemcsak Zelpapa és Februárapu olvassa a fórumot, hanem én is, sőt én írok a fórumra is, nem engedem ide Albit a géphez. Albiapu)
albi2000

Aranyos vagy Andikám, nagyon szépen köszönöm!
albi2000

Jó, lehet, hogy 5-ből 1, már nem emlékszem, de elég gyakori. Amíg nincs görcs, addig állítólag nem nagyon kell betojni. Mindegy, én is betojtam.
február

Február Kismami!
Jó, hogy újra itt vagy! Már növöget a pocikád biztos. :D

Albi hányadik héten vagytok?
l.andi

Tatu,Bodza,

nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csodás helye lesz a babóknak a pocakotokban és biztosan ott is maradnak még 9 hónapig!

:D :D :D :D :D

Bodza, olyan jó látni a sok sok nevető smiley-t az üzeneteidben! :lol:

Ági,

mi a helyzet????Hogy állnak a tüszőcskék?

Cyprus,

jobbulást és drukk, hogy tényleg 2 nap alatt eltűnjön ez a fránya fertőzés!Biztosan minden rendben lesz és tudtok majd időben kezdeni!!

Februáááár,

micsoda meglepi!!Már hiányoztak az írásaid, mindig jókat rötyögök rajtuk :lol: :lol: :lol: . Nagyon örülök, hogy jól vagytok és már gondok sincsenek!Innentől csak csupa élvezet lesz a babavárás. :D Hányadik hétben is jársz??

Cseka,

mi volt a vizsgálaton??

Hú, most ennyi jutott eszembe, komoylan jegyzetelnem kéne. :oops:

Többen kérdeztétek, hogy vagyok. Röviden nagyszerűen, hiszen ez egy olyan boldogsággal teli állapot. Bővebben, változó. Sokszor megszédülök.A hányingerem legtöbbször már délután is kísért, igaz rókakoma még nem látogatott meg, de néha úgy érzem jobb lenne, mint ez az állandó kerülgetése a dolognak. Próbálok én enni, ahogy apánk kiadta parancsba, de nagyon nehezen megy és legtöbbször olyat kívánok meg, amit az ősemberek (a lá apánk) tuti nem ettek. pl palacsinta. Persze nyomom magamba a sok gyümölcsöt, zöldséget, de a hússal hadilábon állok. De azért eszem, ammennyire bírok.

Ma vagyok 8 hetes (Grillázs azért a csúszás, mert a 16. napon volt az inszem)!Ma olvastam egy cikkben, hogy ilyenkor már egy szőlőszem nagyságához hasonlítható a pocaklakó. Épp van nálam szőlő, azóta azt nézegetem. Azért meg tud ám hülyülni ilyenkor az ember lánya...... :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Még 2 hét apánkig, pedig már úúúúúúúgy mennnnék!!!

Valaki írta, hogy irigyli a hányingerem. Annyira megértem, mert én is mindig így éreztem. Szóval csak azt akarom mondani, nem panaszkodásképpen írom, hanem csak hogy megosszam Veletek ezeket a történéseket is.

Na, eldugulok. Várom ám a híreket!!!!!És tessék majd pihenni újdonsült pocaklakósok!!!!!!!

Szép napot!!!

Bébé
bébé2007

Lányok, én feladtam, később folytatom az olvasást. Mennyit bírtok csacsogni :)
Igen, Andi, már egy kicsit látszik, de hasban egyébként is erős vagyok :)
február

Szia, Bébé, még nem is gratuláltam neked! Örülök nagyon. Mi a 12. hétben vagyunk. Ja, és ne hidd, hogy az segít, ha tudsz hányni. Ugyanúgy émelyegsz tovább :) Tapasztalat...
február

na tényleg leléptem. Holnap veletek ugyanitt.
február

Sziasztok Lányok!

Jaj tényleg mennyit csacsogtok bocsi ha nem szólitok meg mindenkit attól még ugyanugy drukkolok neki is.

Albi gratulálok ez szuper sokat pihizz Albiapu igazad van hogy nem engeded géphez vigyázz rá.

Február örülök hogy jól vagy ezek a védönök jót derültem rajta :D

Modrooka jo hogy itt vagy megint.

Cyprus igy könnyü hogy orvos a férjed én sem értettem amit irtál de igy világos küldöm a baciüző sugikat+++++++

Cseka mikor lessz a vizsgálat?

Ági növeszgesd a tüszöcskéket.

BODZA,TATU,ZEL babaragacsokat küldöm ma is és hireket kérünk aztán irány az ágy.+++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Bébé én irtam hogy irigylem a hányingered az utolsó lombiknál kicsit velem is megtörtént aztán megszakadt és annyira hiányzik persze nem lehet könynü de majd elmulik.
Azért probálj husit is enni tudom hogy nehéz ilyenkor bármit is és igyál sokat.

Andi
zsembi

Zsembi! Köszi szépen Neked is!

Andi! 5. hét +1. naposak vagyunk.
albi2000

Sziasztok! Szóval a jobban az 1 megvan, a balban pedíg 7 van, meg még picikéket talált, de azokat nem sorolta. Úgy számítottunk, hogy pénteken lesz a leszívás, de nem nőnek elég gyorsan, így lehet, hogy hétfő, vagy nem tudom, lehet, hogy a hétvége. :-(
De egyébként rendben vagyunk!

Mikor ültem apánknál, a Gyöngyi a biológus akkor hozta be Bodzáék lepját, gíy én hamarabb tudtam az eredményt, mint ők! De nem árulok el semmit ám! :-)

Február örülök, hogy van netetek!

Cyprus üdv ismét.

Fú a többiekre is gondolok, de sajna most nincs idő mírni, mert rohannom kell ki az üzletbe.
Ági28

bodza, tatu! Nagyon gondolok Rátok folyamatosan!!!!!!!!
Babaragacs.. nem is tudom, hogy hallottam -e már ennél kedvesebb dolgot. :D:D Hajráááá babaragacs nektek!!!! :D:D:D:D

ági ügyesen még egy kis husit toljál :lol: nem lesz itt semmi baj, péntekre széép nagyok lesznek a petikék!!! hülye kérdés, de kb hány percenként jut eszedbe, hogy mikor lesz már péntek? (fel szeretném mérni, hogy én mennyire vagyok besózva :D)

cyprus gyors kilábalást kívánok, ha lórugás antibiotikum akkor úgyis pikk-pakk elmúlik az összes kókusz :lol: és kezdhettek!!!! :D:D (szorítok-szorítok)

bébé, február,cseka, zel tök jó, hogy jól vagytok! :)
(mennyire jó, hogy ilyen sokatokat szólíthatok meg a kismama sorban :D:D:D:D:D)
tessék sokat pihenni és enni ügyesen! :) nagyon jó Titeket olvasgatni (apukákat meg főleg ;) ) írjatok amikor csak tudtok!!! már annyit beszélek a férjemnek Rólatok, hogy keni vágja a beceneveket! :D

zsembi le vagyok maradva, mi van most a záróiddal? :oops:

albi GRATULA! :D sok-sok pozitív energiát küldök! Azt gondolom, hogy az emberi test az egyik legjobban összerakott kis cucc, figyeld a tested jelzéseit és csak azt és annyit csinálj, ami jól esik.. Ha kell néha sétikálj, csücsülj és egyééél :D

Mindenkinek hajrá-hajrá, de híg az agyam ennyit tudtam hirtelen megjegyezni (ez a jegyzetelés lehet, hogy tényleg jó ötlet!!! :D )
yamita

Yamita most eggyenlöre nincs semmi beszereztem mindent de nem irnak mást rajta ugyanaz van mindeggyiken majd 17-én Apánk megmondja hogy mi legyen.
Nekem most mennem kell de majd jövök délután.

Szép napot addig is.

Andi
zsembi

Ági
A táblicskuba nem igazán tudok plusz infót írni, de ezt a régiek a megjegyzés rovatba szokták írni. Ha kiírjátok, hogy mikor kell tesztelni, akkor beleírom, de elvileg a beülti napjától a progi kiszámolja, hogy +14 nap. De felőlem lehet más szín is, ha a többiek is jónak látják, ez végülis nem rossz ötlet.

cyprus
te miért is nem vagy benne a táblicskuban? Én vagyok figyelmetlen?

kagyló
te bolond vagy! Dehogy haragudtam meg, csak sajna ismerem a táblicsku határait és elég sokan vagyunk: nagyon ki is centizzük dolgot.

babóca
te se vagy a táblicskuban! Kérem az adatokat!

február
Én tuti visszakérdeztem volna, hogy szerinted tervezett baba? :lol:
Táblicskuba kérem az adatokat.

Albi
Tőled is kérem az adatokat! És gratula a pozitív teszthez.

LÁNYOK!

Akinek pozitív a tesztje, ott az uccsó mensi időpontját is kérem. Írjátok privibe, ha nem akarjátok reklámozni.

Na, én meg elrongyolok EKG-re. Remélem a reggeli kávém nem dobja meg nagyon :oops:
grillázs

Kép
grillázs

Bébé!!!
Szőllőszem...ez anyira,de annyira aranyos! :lol:
Sok boldogságot Nektek!
hanyatka

Albi!Gartula,vigyázz magatokra!!!
Február!Neked is örülünk ám!!!
hanyatka

Gratula,bocsi :)
hanyatka

Ági!
Ne aggódj,péntekre nagyon szép tüszőid lesznek!!!Addig is egyél sok sok husit. :D :D :D
hanyatka

Albi!!!!!
Annyira örülök a pozitiv tesztednek! Rettenetesen drukkoltam Neked! Az elmúlt hetekben annyit gondoltam Rád,csak nem akartalak "zargatni"....Pihizzél sokat az a lényeg,és akkor nem lesz semmi gond! :lol: :lol: :lol: :lol:
pandi36

Tatu,Bodza,

tudom, tudom, pihennetek kell, de azé' jó lenne tudni, mi a helyzet a pocakotokban! :D

Igen, a babaragacs tényleg olyan kedves szó!!Én is küldök belőle jó sokat Nektek!!!!!!!!!!!

Ági,

hús-víz-hús-víz-hús-víz.............tudod, na. Tuti szépen továbbnőnek azok a tüszők és hipphopp eljön a nagy nap!!!Hihetetlen milyen gyorsan eljött ez az idő!Nemrég még cérnáztál, most meg már tüszőt növesztesz. :wink:

Olyan klassz. hogy van táblánk!!!Ahogy nézem heteken belül újabb csapat indul neki a babásodásnak!!!!!!!!Dejódejódejó!!
:D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol:

Bébé
bébé2007

Yamita, Grillázs, Hanyatka és Pandi! Nagyon szépen köszönöm a drukkokat :)

Kedves Pandi! Nagyon-nagyon aranyos vagy, írhattál volna nyugodtan, sosem zavarsz, mindig nagyon örülök a leveleidnek! :)

Grillázs, az adatok:

Albi2000 (Éva), 35 év, Budapest, 6. lombik, pozitív teszt és pénteken de. 11-kor UH, 5. hét+ 1 nap, Vass dokinál. És köszi, hogy engem is felteszel.
albi2000

Na, "csak" azért jöttem vissza, mert rájöttem, hogy kb. huszonötször akartam leírni a következőket: "Szia, Cyprus! Gyógyulj meg gyorsan!" Bocs. :oops:

És ha már itt vagyok, Grillázs, íme az adatok:
Február, 32 év, Bp., 2. lombik. Egy babát kaptunk vissza. Utolsó vérzés első napja jún. 4. (a leszívás 22-én volt, vagyis a 18. ciklusnapon.) Hogy hanyadik hét, abban elég bizonytalan vagyok, elvileg holnap töltjük be a 12. hetet, a védőnő szerint már hétfőn betöltöttük :)

És most láttam, hogy Bodzának, akivel szerintem még nem beszéltem (ha mégis, bocs), ma volt a beültetés, nagyon drukkolok neki, zelnek szintén. És azoknak is, akik most éppen tüszőt növesztenek. Ágit nem értem, a táblázat szerint szeptemberben kezd, de nekem azt mondta (meg amennyit vissza tudtam olvasni, úgy értettem), hogy már megy a stimuláció.

Na jó, mentem, nem mesélem el, hogy nálam ma hogy nézett ki a szigorú ágynyugalom...
február

Sziasztok Lányok!

Albi-Éva, nagy gratula neked! Fúúú, ez nagyon jó hír. Pihizz sokat, vigyázz magatokra. :D :D :D
Örülök, hogy megírtad: ez volt a 6. lombikod, be vagyok tojva az ötödik lombik előtt, és mert négy már nem sikerült, de ezek szerint semmi sincs még veszve. Van remény, hogy egyszer csak nekem is lesz egy pozitív tesztem. :D

Bodza, Tatu, de jóóóó most nektek kismamik. Tessék jelentkezni, amit tudtok!!!!! :D Szép nap ez a mai, nem?

Szia Február! De jó, hogy megjöttél! Már a 12. hét? Anyám, hogy szalad az idő! Örülök, hogy jól vagytok és a humorod a régi. :lol: :lol: :lol:

Ági, nyugalom, nem baj, ha lassan de biztosan növögetnek a tüszők. :D

Minden Kismaminak sok-sok babaragacsot (:D, ez jó) küldök!

Üdv Mindenkinek!
katóc

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Én most értem haza, Tatu kicsit később fog, Neki akkor kezdték el, amikor mi eljöttünk.
2 lány volt HSG-n, 1lány Vass dokinál beültin, én és később jött Tatu.
Az embriócskákra azt mondta drága Apánk, hogy gyönyörűek, ezt később Gyöngyi is megerősítette. :D :D :D

Ágica! Te kis huncut!!!!!

Végül 3 mellett döntöttünk -a sok szempontot mérlegelve- és 2nél kértük a lézeres gyengítést a falon.
Hát, nekem nem volt egyszerű a beülti sajna, de végül minden jóra fordult!!!!! :D Már a külső méhnyakon is alig lehetett átjutni, pedig annyira igyekeztem lazítani, de a belső totál szorosan zárva maradt, így azt műszeresen kellett szétfeszíteni (megcsípni stb. jajjj) Nagy tortúra árán -szegény Apánk már izzadt-, végül sikerült szépen, jól felhelyeznie Őket!!!!!!!! :D :-) :D Déviszünk mondta, hogy megúsztuk a műtétet, szerencsére. Folyt rólam a víz. Végül, mielőtt elhagyta a terepet, adott két puszit és szépeket/jókat kívánt!!!! :D :D :D Annyira, de annyira jó EMBER!!! (Azért adott csak kettő puszit, hogy ennyi csemetét vár a kis közös akciónktól!!!!) Olyan hálás vagyok Neki és a jó Vass dokinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na és persze a lányoknak (Ágik, Zsuzsi, Gyöngyi), akik végig tündériek voltak. B.Áginak külön iszonyat hálás vagyok!!!! Ha Ő nem fogja a kezem... a legnehezebb (fájdalmasabb) pillanatokban szorította, én pláne az Ő kezét :D, akkor nem tudtam volna végül megcsinálni, amit kértek, az biztos! Pedig megpróbálta mindenki elterelni a figyelmem, pl. "mit ettem ma?", de képzeljétek, nem bírtam előkaparni a memóriámból sehogysem. Vicces volt. Annyira nem... :D Az a lány, B.Ági (Anyuka amúgy :-)) hihetetlenül kedves és türelmes!!
Nem tudom, hogy sikerült ennyi jóságos, áldozatkész, elhivatott és vérprofi embert összegyűjtenie Apánknak. (szivecske ikont nem találok..)
Remélem, Tatukának sokkal, de sokkal simábban ment!!!!!!!!!!??? Azt mondta, Neki a méhszonda is sima ügy volt, ezért remélhető, hogy ez is!! Nekem már az is 2. nekifutásra sikerült ,az amúgy baromi ügyes Vass dokival, mert ott is képtelen voltam annál jobban lazítani, pedig esküszöm, nagyon arra koncentráltam, hogy menjen.
A lényeg az egészből persze csakis az, hogy visszakaptuk a Drágáinkat és annyira reméljük, hogy szép, egészséges kisbabává/babákká fejlődnek, és MINDEN rendben lesz!!!! :-) :-) :D :-) :-)

Nem baj, hogy ilyen részletesen leírtam mindent????????

Most visszaolvasom, amiket ma írtatok.

PUSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.
bodza2005

Hanyatka!
Drága vagy, annyira köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Albi!
De jóóóó!!! Nagyon gratula!!!!!!!!
Köszönjük a kedves szavakat!!!!!:-)

Drága Bébé! :D :D
Olyan jó olvasni, amiket írtál!!!!!!!!
Én is szőlőt eszegetek éppen... :-) :-)
Vigyázz nagyon Magatokra!!!!!!!!!!!!
De szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Február!
De király!!!! 12.hét!!!!:-)
Köszönöm szépen a szurkolást!!!!!!!!! Detto!!!!!!!

Ágicám!
Ez nagyon- nagyon klassz!!!! Mindjárt folytatod a sikerszériát!!!!!!!
Azután jönnek a többiek is hamarosan!!!!!!!:D

Mennyi kismamink és jelöltünk lett hirtelen!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, de fantasztikus!!!!!!!!!!!:D :D

Kedves, jó Yamitám!
Igen, olyan lyó kis szó: babaragacs.. KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De édes vagy, hogy így be vagy sózva :D :D :D

Zsembikém!
Igenis, értettem!!! Tündér vagy!!!!!!!!!!!
Most minden sikerülni fog Neked/Nektek!!!!!!!:-)

Grillázsunk!
Úgy meghatott, hogy átírtál és a MA nagybetűvel!!!
A nagy nap!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol tartasz a túlélőtúrádon?????????????:-)

Drága Katóc!
Annyira jó ezt olvasni, hogy "kismamik"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még el sem merem hinni, nehogy elkiabáljam!!
IGEN, SZÉP NAP EZ A MAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MINDENKINEK ezt/ezeket ;-) kívánom hamar :lol: :
Kép
bodza2005

Drága-drága bodza!!!
Jajj, de jó, hogy itt vagy végre és hogy minden rendben!!! :D:D:D:D
sajnálom, hogy ilyen nehezen ment és fájdalmas volt, de nagyon ügyes vagy, hogy a végén azért csak sikerült minden!!!
Sokat gondoltam ma Rátok! :)
Jó pihenést Neked és a félmosoly még alvás közben is a szád szélén legyen!!!! ;););) :D
yamita

Drága Bodza majdnem elsirtam magam ahogy leirtad töviröl hegyire hogy hogy volt meg ahogy irtad hogy még puszit is kaptál Apánktól én teljessen elaléltam hogy ilyen aranyos :D hogy Sajnálom hogy megszenvedtél értük de majd meglátod megéri.

Zel,Tatu,Bodza babaragacs szállitmány száguld felétek éjszakára.

Grillázs szerintem is szupi a táblázat és jo ötlet hogy akinek már megvolt a beültije az legyen más szinnel.

Kismamáknak pocaksimit és nyugisugit küldök.

Andi
zsembi

Olyan édes vagy Timikém!!!!!!!!!

Igen, már nem is emlékszem rá, hogy fájt, csak az a fontos, hogy itt vannak,velünk!!!!!
Olyan szuperjót "alkotott" mindenki, akiken a végeredmény múlt!!!!!!!
Tényleg, annyira köszönjük!!!!
Neked pedig ezt a hatalmas drukkolást!!!!!!!!
Mutattam az én Drágámnak, amit írtál! :D
Mi is baromira szurkolunk Nektek!!!!!

Naná!!!!! Még olyan hihetetlen, hogy ekkora esélyt kaptunk!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

Ez pedig Hozzád látogasson el sietve!!!! :

Kép
bodza2005

Zsembikém!!

Te olyan drágaságos és érzékeny egy lány vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt Neked küldöm, tudod, mi célból?!!!! :D :D :D
Kép
bodza2005

Zel is kapott ám puszit, nem csak én!!!!!!!!

Hogy vagy Johannánk manapság????
bodza2005

Ágicám!

Mit tudtál meg reggel?????
Amúgy hogy vagy????

PUSZIHEGYEK!!!!!!!!

B.
bodza2005

Február, igen benne vagyok nyakig a stimuban.

De csak pici növesztőket küldjetek, mert pénteken még csak Uh- lesz! Nehogy hétvégén baj történjen a petécskéimmel! :-)

Yamita annyira nem izgulok a pénteket várva. Bár persze percről őercre eszembe jut, hogy most épp mekkorát nőhettek a tüszőim. De hát ez az UH-már rutinosan megy nekem. Olyan, mint a reggeli KV! :-)
Ági28

Bodza válaszoltam az SMS-ed re, megkaptad, ott leírtam mit is tudtam meg! :-)
Ági28

Ja függőben van az üzid, így írjon neked az ember?? :twisted:
Ági28

Sziasztok lánykák!!!

Itt vagyok én is, kb. 1 órakor kerültem sorra, most kicsit pihiztem, de nem bírom ki,h ne kukkantsak be ide.

:) Köszönöm a sok drukkot, ebben a babában Nektek is részetek lesz!!! :D :)
Nekünk reggelre 3 embrió maradt, egy 2 sejtes és 2 négysejtes, a 4 sejtesekre hatchingot kértem, mert "öreg" vagyok, szegény apánk jó fáradt lehet, UH közben 3x is megkérdezte, h hány éves vagyok?

Bodza drága, a beültetés nekem sem ment simán, Apánk azzal kezdte, h a méhszonda alapján semmi jóra ne számítsak, készítsenek elő műszereket, mert mittudommilyen a méhszáj dőlésszöge(?), nekem is műszeresen tágította a méhszájat, mondták, h lazítsak és Ági nyomta lefelé a combjaimat, mikor végre felrakta a katétert otthagytak.......Ágika fogta az egész cuccot percekig, nem volt kellemes, de sokkal rosszabbra számítottam, szorítottam is a lábtartót :roll: aztán fellőtték a bébikéinket, tőlem is kérdezték, h mit ettem és szintén kiesett az agyamból, mire végre kinyögtem, hogy mit erre kérdezte, h a húúús hol maradt.?????

Mikor végeztünk odahajolt Dévisz a fejem fölé műtössapkában...én meg arra gondoltam, h ez a drága jó EMBER csinálta és tette a helyére most a babáinkat és elkeztem zokogni, csak bólogatni tudtam, hang nem jött ki a torkomon..... :oops: erre mondja, h szegényem most jön ki a feszültség rajtam ......a legvégén meg mondta, h akkor PUSZI!!!!! és puszik jobbról-balról!!!! és igyekezzek terhes lenni, mert olyan szép embriók voltak

Gxöngyitől kérdeztem táptalajjal együtt teszik fel az embriókat, az is segíti a megtapadást.

Bodza: édes a gólyacsapat, párom első kérdése, h Nektek hány embriótok lett?

Anikó
tatulány

Február: mi még nem ismerjük egymást, de gratula a 12. héthez, ugye Te vagy az a csodamami akinek az 1-ből 1 megis tapadt?
Védőnő nem normális v. ennyire figyelmetlenek? :shock: :shock:

Bébé: örülök a szőlőszemednek, lesz az még dinnye nagyságú is, ma olvastam, h várandósan nem nagyon kell több kalória csak több fehérjét kell enni.

Yamita: ne nevess ki, de én jegyzetelni szoktam :P :D

Grillázs: szupi a tábla, javítasz légyszi, hogy beülti nekem is aug. 27.?

Albi: gratulálok, nem lehetett egyszerű menet Nektek sem, a 6.-kat ki kellett fizetni?

Ágikám: tüszőnövesztő energiát küldök Neked, szuper egy hét különbséggel követni fogsz minket :D

Cyprus: azok a fránya coccusok csak beijednek, pláne ha Apa írta fel rá a gyógyszert, milyen orvos a férjed?
Az enyim is dr (Bubó) ő adta be az izomba való szurikat meg a Cetrotidet.

Köszönöm a sok ++++ energiát, csak tartson ki még 2 hétig.

Anikó
tatulány

sziasztok csajok!

Tatu,Bodza - nagy nap volt nektek a mai! köszönjük a részletes beszámolókat, asszem mindenkinek jól esik ez! (nekem még a feszültségemet is oldja, komoly!!)
naná, hogy kitart a drukkunk továbbra is, s nagyon szívesen vesszük a csatlakozókat is, nekik is marad a ragacsból. :lol: :lol:

Ági - ne aggódj a peték miatt,kigömbölyödnek majd a leszívásra (gondolj Apánk precizitására!) Az üzletetek az, amilyekkel majdnem szemben egy autó-cikkes bolt van?

Február - de jó, hogy újra itt! már hiányoztak a mókás sztorik! nagyon telik az idő, hogy már 12 hetes vagy!! a védőnős sztori nagyon vicces volt!!

Bébé - nálad se tudom, hogy telt el 8 hét! :lol: hízlald a kis szőlőcskédet továbbra is. Bár nincs sok tapasztalatom, (de remélem hamarosan lesz) de talán jobb egy ideig, ha bennmarad a kaja, így a tápanyagok nem a wcben landolnak.

Albiapu - gratula nektek is! nagy szükség van a kispapák pozitív hozzáállására is !

Bodza - annyira jó olvasni, hogy ilyen vidám vagy, annyira lelkesítő, hogy tán létezik "on-line pozitív kisugárzás"? :lol: :lol:
szépem

Cyprus - a párod biztos rendbe hoz a tuti gyógyszerrel, ne aggódj! én még ajánlanám az ezüst kolloidot!

Beus - te mikor kezdesz? Ági után ki következik? én hvg felé menzeszelek, remélem utoljára az elköv. egy évben... már egyre jobban izgulok, hogy így olvaslak benneteket, annyira zajlanak az események!
(amúgy én is jegyzetelek néha.. :-))

Hanyatka - te mikor jössz?

Bodza, Tatu - a lézeres gyengítés alatt az AHA értendő? ezt automatikusan felajánlják, avagy a biológus dönt?
lányok, hogy felejthettétek el a "mit etettek ?" kérdésre a helyes választ?? :-)

Bodza - mit értett a doki az alatt, hogy elkerülted a műtétet?? ne ijesztegess, én se könnyen nyitom ám ki a "szájam" :oops: :lol:
szépem

még egy idétlen jótanács a "vércséknek": ha már gyűlölitek a húst, akkor egyetek 5 napig tengeri herkentyűket (persze aki be tudja szerezni és a pénztárcája is bírja - bár a gyógyszerárak mellett minden olcsó...), az is jó kis fehérjeforrás. A 6.napon sírni fogtok a gyönyörtől ha egy jó kis sült karaj kerül a tányérra..... :lol:
Ezt tapasztalatból tudom , én így jártam a nyaraláson. Na persze ez az émelygőknek talán nem praktikus tipp... :lol:
szépem

na, lelépek én is, jó éjt mindenkinek!
/még csak annyit: most jól kibabáztam magam a barátnőm gyerekeivel, s titokban szóltam a bébinek, hogy szóljon a többieknek, küldje őket, ne várjunk annyit!! / :lol:
szépem

Szépem:
Neked is az utolsó mensi lesz min. 1 évig, igen az AHA-t értjük a burokhasításon, törvény szerint a 3. lombiktól van ilyen meg 35 év felett, én 21 nappal múltam 35 :D
Dévisz ajánlotta fel és mi választhattunk, hogy hánynál kérünk ilyet.

Beus: :P :P Boldog névnapot kívánok :P :P és ha van még az álnevek mögött Beatrix, nekik is!!!!!

TEngeri herkentyűk: brrrrr.....inkább a sült karaj

Anikó
tatulány

Bodza ,Tatu!
Ez igen,nagyon nagy gratula,hogy ilyen ügyesek voltatok.Sajnálom,hogy kicsit nehezen ment,de éppen ezért fog sikerülni,sikerülnie kell!!!
Bodza!Méghogy ne haragudjunk a részeletes leírás miatt.Viccelsz???Olyan jó olvasni ezeket a sorokat és belegondolni,hogy mit kell átélni,mennyire beleadtok apait anyait,hogy 9 hónap múlva ott lélegezzen,aludjon a kis tündér/tündérek mellettetek.Szavakba se tudom foglalni,hogy mit érzek ilyenkor.
Nagyon nyugis ,pihis 3 hetet kívánok nektek és én is küldöm a ragacskákat!!!! :wink:

Szépem!
Én kb. 13.ra várom a menszit.Most az eccer nagyon várom,hogy mehessek és kezdhessünk!!!

Úgy,hogy folyamatosan lehet izgulni valakiért!!

Ágika!Óvatos tüszőnövesztgetést :)
hanyatka

Jaj, Tatulány, kicsordult a könnyem a mai történeteden!!!!!!
Úgy hiányoztál, amikor még egyedül voltam bent az ágyon!!
Örülök, hogy azért Neked annyira nem fájt!!!! Látod, ezt a napot is megértük!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
A Choragonokat hánykor kell majd beadni??????????

Ágikám! Köszi az infókat!!!!!!!! :D
Ne aggódj, minden tökéletesen rendben lesz, de ebben Neked is hinned kell ám!!!!! Oksika? Puszik!!!! :D

Szépem! Nagyon szívesen-beszámoló. :-) :-)
Azért is hasznos a tapasztalatok megosztása, mert így jobban fel lehet készülni pl. arra, milyen fontos, hogy el tudjunk lazulni. Apánk azt mondta, ezek miliméterek és baromi sokat számít minden mm.
Köszönjük szépen a további támogatást-drukk-ragacs!!!!!!!!! :D :D :D
Szükségünk lesz rá!!!!! Jé, de lyó, hogy lelkesítőleg hatottam Rád!!! Úgy örülök!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeld, járt az agyam, hogy mi ettem, de nem bírtam mégsem arra koncentrálni. Kínomban mondtam, hogy sajtot, és rettegtem, hogy Apánk le fog tolni, hogy az ugye a sajt az nem nagy szelet véres hús, sok vassal... Hihi. Zsuzsi mondta, hogy nem ez érdekelte ám Őket most igzán, csak figyelem elterelés volt... Hát, én nem hagytam, sajna... :D :D
Én speciel imádom a sushit, de nem merek most nyerset enni... vagy merhetek????
Mindjárt indulsz Te is a babaeső útján!!!! De jó, ugye?

Jó éjt Lányok!!!
Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?