Sziasztok!
Vucuska, nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél!

Úgy eltűntél, hogy már azt hittem, valami baj van
Hogy sikerült apukád meglepi bulija?
Nellike, nagyon ügyesek vagytok!! Drukkolok! Mielőbbi jobbulást!
Zsókuci, biztos nehéz szívvel köszöntetek el a barátotoktól.... de milyen öröm lesz majd viszontlátni őt!

Addig meg ott a net a távolság áthidalására!
Krisztamili, drága vagy! Köszönöm!!
Nagyon helyes, el ne tűnj nekem! Még egy kérés: tennél fel egy szép vonalzót?

Puszillak!
Süni, gyógyulgass! Várom a beszámolót!
Nemone, szerintem így nem kezdhettek még....
Kira,

Nagyon remélem, hogy holnap már jobb híreket kaptok!
Vic, szuuuuper!!!!!

++++++++++++++++++++
Baby, sokat hallottam már Rólad!

Örülök, hogy ismét belevágtok!
Orsi, üdv köztünk! Neked is sok sikert kívánok!
Csütörtökön elmentem a haematológiára, megcsináltatni a Leiden mutáció szűrést. Hát, nem kívánom senkinek..... ami itt volt az szfvári rendelőintézetben.
12-re volt időpontom, 1/2 12-re már ott voltam. (Azt most inkább hagyjuk, mi volt a kartonzónál és a vizitdíj autómata körül

) Először 1/4 1-kor akart hazazavarni az 1. számú asszisztens, miután leadtam a beutalómat (érthetően rajta volt, hogy miért kell nekem ez a szűrés) és a vizitdíjas papírt.... Menjek haza az eddigi leleteimért, mert kellenek.... különben is sok a beteg, biztos nagyon sokat kell majd várnom (még jó, hogy időpontra kellett mennem)

Mondtam, hogy nem megyek sehova, mert nincs mit elhoznom otthonról... meg különben is, direkt megkérdeztem telefonon előre, hogy mit kell majd magammal hoznom. Vállvonogatás, grimaszok, asszisztens el.
Várok, várok, várok... beszélgetek egy hölggyel, aki szintén délre kapott előjegyzést..... mindenkit behívtak előttünk.
1/2 2-kor kijön asszisztens 2. ...... menjek haza a papírjaimért, a beutaló kevés stb. Neki is mondtam, hogy nincs miért hazamennem, BP-en történtek a korábbi vizsgálataim, meg különben is, nem itt a folyosó füle hallatára szeretném elmondani, hogy pontosan miért is vagyok itt. Vállvonogatás, grimaszok, ő is el.
3/4 3-kor

hívtak be (szerintem, ha 5-ig van rendelés, akkor 3/4 5-kor

), elmondtam a főorvos asszonynak, hogy miért vagyok ott..... erre azt mondja, hogy nem jó helyre utaltak be, a trombózisgondozásra kellett volna mennem (milyen klassz, 3 óra várakozás után ezt hallgatni....)..... majd tartott egy kb. 10 perces monológot arról, hogy rossz helyen vagyok, így ő nem írja ki nekem ezt a szűrést, különben is 2-ig volt labor, ahol levennék a véremet stb............... na, itt már magamban feladtam

Nem kellett volna

A monológja végére, mintha előkerült volna a kedvessége is a doktornőnek............. úgy döntött, hogy megoldja. Kiírta a vizsgálatot, és azt is elintéztette az asszisztensével, hogy a kórházi osztályán vegyék le vért és másnap ők maguk vigyék le a labornak. Így is történt, átballagtam a kórházba, ott már várt egy elképesztően kedves hölgy (szegény, már ő is épp indult volna haza), aki megszúrt, tájékoztatott és mindent elintézett.

Nagyon örültem, az más kérdés, hogy 4 óra kellett ehhez... étlen, szomjan

Eredményről egy hónap múlva érdeklődhetek. (Állítólag nagyon drága vizsgálat, azért kell ennyi idő, mert többet összevárnak és havonta 1x csinálják.)
Dolgom végeztével jöttem volna el.... kiderült, hogy elveszítettem a sálam. Kiesett a kabátomból. Valahol a hatalmas épületben.

Van másik, nem is azért bántott... de ezt a férjemtől kaptam és nagyon szeretem. Csodával határos módon előkerült, vissza is adták.... pedig a személyzet tagjai már azt is megbeszélték, hogy melyikőjük viszi majd haza, mert olyan finom parfümillata van
A nap folytatása már jobb volt. A tüdőszűrős eredményem rendben, este pedig egy nagyon klassz helyre vitt el vacsizni a párom.

(Szigorúan nem Valentin-nap alkalmából!

)
Orvosos körutamat jövő hét szerdán a fogorvossal folytatom, majd csütörtökön jöhet a hysteroscopia.
(Az edzőteremben kezdem már szégyellni, hogy a karom sokszor úgy néz ki, mint egy narkósé.... szerencsére még senki sem kérdezett rá.
)