A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Baby okés 25-e :wink:

Kép

csibe
csibe32

Babyke!

Én is 25-én megyek eredményhirdetésre! :roll: Akkor talizunk! :wink:

Csibe! Sajnálom :( De hajrá fagyikák!
nellike

Csibe!

Sajnálom, tudom milyen érzés, ha megy le a HCG szint. De legalább nem méhenkívüli. Nekem úgyanígy volt. 60-ról indultunk, majd 27 végül 2. De hajrá fagyibaba március.

Baby,

Én nézegettem hátra, és asszem tudom ki vagy. A falnál álltál drapp pulcsiban/garbóban. De nem voltam biztos benne hogy te vagy. Mindenesetre azért forogtam annyira, meg igyekeztem úgy olvasni a Best-et hogy felismerjetek. Sajnálom, hogy nem sikerült beszélnünk. :-((( majd legközelebb. Talira ne jössz?

Csibét se láttam. :-(((
vic12

Sziasztok,

köszönöm nektek a hasznos tanácsokat és az üdvözlést.
Tegnap volt az inszem,de az én hasam még mindig pufi.Próbálok elővigyázatos lenni mindennel,de nem bírok feküdni.Elmentem ma a párommal egy lájtos bevásárlásra(na persze a végeredményt ő hozta fel a lakásba :wink: ).
A munkám sajnos full stressz,de ha jönni akar a baba,akkor remélem nem ezen fog múlni.A főnököm tud a beavatkozásról és neki mondtam,hogy visszaveszek az eddigi tempómból.Na persze nem mondott rá semmit,de majdha tényleg 70%-on teljesítek,akkor meglátjuk tetszik-e még neki a dolog.

Nellike,
én a bal oldali műtőben voltam(már amennyire az izgalomtól magamnál voltam).És szerintem az utolsó előtti voltam az aznapi beavatkozásokban,mert utánam már csak egy valaki volt(úgy emlékszem Zeke dokit várták hozzá).Lehet Te voltál az?Szőke a hajad?
Drukkolok neked!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
orsiborsi

Orsi!

Én voltam :P
Még össze is néztünk. Azért kérdeztem, hogy melyikben voltál, mert valahogy éreztem :)
nellike

És remélem összejött a tegnapi randi a műtőasztalon, vagy utána :wink: Drukkolok!

Hasad még pufi is marad, de majd lemegy, ne aggódj. Vagy ha nem, akkor majd legközelebb 9 hónap múlva. :)
nellike

Nellike
Akkor jobbulást :wink:

Csibe
Hajrá márciusi fagyiovis!

Kíra
Ne add fel hátha a hétvégén beindulnak!
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Csibe
Nagyon sajnálom, azért reménykedtem nagyon, hogy emelkedik a HGC. :cry: :cry: :cry:
A múltkori hsz-re nem reagáltál, hogy veled beszéltem-e szerdán a vérvétel előtt, de én már tudom, hogy tutira te voltál! Tegnap a férjemet kísértem, csak el kellett rohannom, hogy beérjek, és kifele rákérdeztem a HCG-re. Emlékszel? Kár, hogy késésben voltam, és nem tudtam ott megfejteni ezt a talányt :D .

Vic, Brumi, Baby
Sajnos titeket nem láttalak. Ti se láttatok engem? Férjemmel voltunk, 7 után pár perccel értünk oda, épp az ajtónál állt a sor, utána indult be a nagy tömörülés, már nézelődni se lehetett, úgy nyomorogtunk az ajtónál a hideg miatt.

Vic
Hajrá héfő!!!!!!!!!! Szuperek a számok!

Baby
Akkor már nálad is beindul a gépezet! Nem semmi, hogy Mártika megismert!

Brumi
Mi volt???

Kira
Hát elhiszem, hogy idegesít, hogy nem nőnek, de ne add fel! Majd most hétvégén beindulnak!

Gabi
Köszi a választ, nem késő, mert jövő péntekre gondoltam. Tali előtt egy gyors BMC. Akkor jössz 4-re?

Zsókuci
Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Madrin
Merre jársz???????

Orsi
Üdv! Sok sikert!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek.Nálunk itt Egerben az időjárás teljesen megbolondult,egyik pillanatban esik a hó,aztán süt a nap,de közben nagyon hideg van és orkán erejű szél fúj.Így lőttek a sétának,amit szerettem volna a bezártság helyett.Így marad a főzés a férjemmel.Úgysem szoktunk együtt ilyet csinálni nagyon gyakran.
Lehet az inszemináció párterápiának is jó???Na majd meglátjuk.
:wink: :wink:

Nellike,
szerintem nem olyan rossz időpont a február 14.
Eddig nem ünnepeltük a Valentin napot,de ezután...
Remélem nektek is emlékezetes időpont marad örökre!
Pihenj sokat.

Gabicsibe,
a táblázatba hogy lehet felkerülni?
orsiborsi

Sziasztok!

KITÖRT RAJTAM A NÁTHA!!! :cry: :cry: :cry: Nem lehetek ilyen szerencsétlen :(
nellike

Nellike,

Sok-sok mézes,citromos tea és ágyikó!!!!!Nekem ez segített egy hete.
Ne izgulj,nem lesz semmi baj.
orsiborsi

Sziasztok!!

Nellike, nagyon sok vitamin!!!!! Takarózz be nyakig!! Vigyázz magatokra!

Nekem már a torkom nem fáj, de az orrom folyik. Ennél rosszabb ne legyen...
süni76

Sziasztok,

Krisztamili,

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D Teljesen megértem, hogy szerettél a BMC-be járni, én is így voltam-vagyok ezzel :wink: Remélem, hogy azért Szombathelyen is sikerül valami jó kis rendes dokit találnod! Nem csinálsz vonalzót? :wink:

Orsiborsi,

Üdv a csapatban :wink:
Szívből kívánom, hogy ez az első inszem egyben az utolsó is legyen, és meghozza a várva várt bébit! :D Szerintem kímélő életet élhetsz, ne emelgess, ne terheld magad fizikailag, mindent csak light-osan csinálj. Ezen szerintem nem múlik.
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nemone,

Remélem, hogy tudtok kezdeni, és nem kell egy hónapot várnotok! :roll:

Vic,
Hajrá hétfő! :wink:

Nellike,
Nyugodj meg, egy kis náthától sem neked, sem a bébiknek nem lesz bajuk. Igyál sok teát, gyümi, C-vitamin… és csak arra figyelj, hogy ne legyél lázas. Ha esetleg menne felfelé a hőd, vegyél be egy algopyrint. Inkább a gyógyi, mint a láz! Gyógyulj meg gyorsan!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süni,
Jobbulást kívánok! Na, bejött most is a Jager-es kúra? :wink:

Csibe,
Sajnálom :cry: HAJRÁ MÁRCIUS! :D

Minden betegecskének:

Kép

Sok puszit küldök mindenkinek ezen a hideg, szeles napon!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csibe! :cry:

Krisztamili!

Gratulálok! :D

Nellike!

Nagyon szorítok!
Vigyázz Magadra! Én a leszívás előtt voltam így, de a forró tea, és a c-vitamin segített.

Én már jobban vagyok! Nem fáj a gyomrom sem. Érdekes, mert az anyukám is ugyan így volt, mint én. Mondjuk Ő nem ájulgatott, "csak" a gyomra fájt.

Itt is nagyon hideg van. Mikor lesz már tavasz?!?
Én nem szeretem a telet!

:oops:

Kép
nika28

Köszönöm, hogy drukkoltok, de azért nagyon aggódom. Lázam mondjuk nem megy fel, de figyelem, ha megindul felfelé beveszek valamit.

Az orrom folydogál, meg kicsit a tokom fáj és néha rámjön a tüsszögés :(

Remélem kapaszkodnak a picinyeim. :? Ma 5 naposak, most kéne valaminek történnie, nem? :roll:
nellike

Sziasztok,

Gil igen én voltam :wink:

Nellike akár jót is tehet a kis megfázás :wink: . Több babás ismerösöm van akiknek a beülti után tombolt a nátha, és mostmár kismamik :wink:
Mennek a babatapik++++++++++++++++

Brumi neked mennek a tüszőnövelök++++++++++++++++++++

Inszemes lányok nektek is drukk++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Kedves Lányok!
A segitségetekre lenne szükségem.2. lombikom lesz áprilisban, egy ismerősöm hallott egy intarjút a Kossuth rádión, h állitólag ebben az intézményben vérvétellel kiszűrik, h nem e immun dolog miatt sikertelen a lombik. Mit tudtok erről??? Kérlek segitsetek, mert rohan az idő!!!
Köszi: Andi
varro7@freemail.hu

Sziasztok!

Vucuska, nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél! :lol: Úgy eltűntél, hogy már azt hittem, valami baj van :roll:
Hogy sikerült apukád meglepi bulija?

Nellike, nagyon ügyesek vagytok!! Drukkolok! Mielőbbi jobbulást!

Zsókuci, biztos nehéz szívvel köszöntetek el a barátotoktól.... de milyen öröm lesz majd viszontlátni őt! :wink: Addig meg ott a net a távolság áthidalására! :)

Krisztamili, drága vagy! Köszönöm!! :lol:
Nagyon helyes, el ne tűnj nekem! Még egy kérés: tennél fel egy szép vonalzót? :oops: :roll: Puszillak!

Süni, gyógyulgass! Várom a beszámolót! :wink:

Nemone, szerintem így nem kezdhettek még.... :( :oops:

Kira, :( Nagyon remélem, hogy holnap már jobb híreket kaptok!

Vic, szuuuuper!!!!! :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++

Baby, sokat hallottam már Rólad! :wink: Örülök, hogy ismét belevágtok!

Orsi, üdv köztünk! Neked is sok sikert kívánok!

Csütörtökön elmentem a haematológiára, megcsináltatni a Leiden mutáció szűrést. Hát, nem kívánom senkinek..... ami itt volt az szfvári rendelőintézetben.
12-re volt időpontom, 1/2 12-re már ott voltam. (Azt most inkább hagyjuk, mi volt a kartonzónál és a vizitdíj autómata körül :shock:) Először 1/4 1-kor akart hazazavarni az 1. számú asszisztens, miután leadtam a beutalómat (érthetően rajta volt, hogy miért kell nekem ez a szűrés) és a vizitdíjas papírt.... Menjek haza az eddigi leleteimért, mert kellenek.... különben is sok a beteg, biztos nagyon sokat kell majd várnom (még jó, hogy időpontra kellett mennem) :shock: :shock: Mondtam, hogy nem megyek sehova, mert nincs mit elhoznom otthonról... meg különben is, direkt megkérdeztem telefonon előre, hogy mit kell majd magammal hoznom. Vállvonogatás, grimaszok, asszisztens el.
Várok, várok, várok... beszélgetek egy hölggyel, aki szintén délre kapott előjegyzést..... mindenkit behívtak előttünk.
1/2 2-kor kijön asszisztens 2. ...... menjek haza a papírjaimért, a beutaló kevés stb. Neki is mondtam, hogy nincs miért hazamennem, BP-en történtek a korábbi vizsgálataim, meg különben is, nem itt a folyosó füle hallatára szeretném elmondani, hogy pontosan miért is vagyok itt. Vállvonogatás, grimaszok, ő is el.
3/4 3-kor :!: hívtak be (szerintem, ha 5-ig van rendelés, akkor 3/4 5-kor :? ), elmondtam a főorvos asszonynak, hogy miért vagyok ott..... erre azt mondja, hogy nem jó helyre utaltak be, a trombózisgondozásra kellett volna mennem (milyen klassz, 3 óra várakozás után ezt hallgatni....)..... majd tartott egy kb. 10 perces monológot arról, hogy rossz helyen vagyok, így ő nem írja ki nekem ezt a szűrést, különben is 2-ig volt labor, ahol levennék a véremet stb............... na, itt már magamban feladtam :( Nem kellett volna :wink: A monológja végére, mintha előkerült volna a kedvessége is a doktornőnek............. úgy döntött, hogy megoldja. Kiírta a vizsgálatot, és azt is elintéztette az asszisztensével, hogy a kórházi osztályán vegyék le vért és másnap ők maguk vigyék le a labornak. Így is történt, átballagtam a kórházba, ott már várt egy elképesztően kedves hölgy (szegény, már ő is épp indult volna haza), aki megszúrt, tájékoztatott és mindent elintézett. :D Nagyon örültem, az más kérdés, hogy 4 óra kellett ehhez... étlen, szomjan :? Eredményről egy hónap múlva érdeklődhetek. (Állítólag nagyon drága vizsgálat, azért kell ennyi idő, mert többet összevárnak és havonta 1x csinálják.)

Dolgom végeztével jöttem volna el.... kiderült, hogy elveszítettem a sálam. Kiesett a kabátomból. Valahol a hatalmas épületben. :( Van másik, nem is azért bántott... de ezt a férjemtől kaptam és nagyon szeretem. Csodával határos módon előkerült, vissza is adták.... pedig a személyzet tagjai már azt is megbeszélték, hogy melyikőjük viszi majd haza, mert olyan finom parfümillata van :roll: :lol:

A nap folytatása már jobb volt. A tüdőszűrős eredményem rendben, este pedig egy nagyon klassz helyre vitt el vacsizni a párom. :D (Szigorúan nem Valentin-nap alkalmából! :wink: )

Orvosos körutamat jövő hét szerdán a fogorvossal folytatom, majd csütörtökön jöhet a hysteroscopia.
(Az edzőteremben kezdem már szégyellni, hogy a karom sokszor úgy néz ki, mint egy narkósé.... szerencsére még senki sem kérdezett rá. :oops: )

Kép

KépKép
anett_1

Szia Andi!
Mi a 3. lombikot szeretnék hamarosan kezdeni, most hétfőn csináltattam meg az immunológiai vérvételt. A BMC-ben levett vért kellett átvinni a volt MÁV kórházba (VII. ker, Podmaniczky utca), 12.000 Ft-ot kellett érte ott fizetni, az eredményt majd a BMC-be küldik.
Az orvosoddal kell erről beszélned, mert normál esetben csak 3 vetélés vagy 3 sikertelen beültetés után szokták el elvégeztetni.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Anett! Nem semmi, te is milyen tortúrán mentél keresztül. :shock:

Én már jobban vagyok, hála a sok mézes teának, c-vitaminnak. Úgy látszik tegnap volt a csúcspont. Lázat mértem, a legmagasabb 36,9 volt, szóval még hőemelkedésem se volt. Remélem túlélték a picikék.

Hanem ma, minden előzmény nélkül úgy elkezdett görcsölni a hasam, hogy hirtelen azt se tudtam, hova nyúljak. Végül megittam egy Magnézium pezsgőtablettát és kb. 5 perc alatt el is múlt, ahogy jött.
Szerintetek mi volt ez???? :shock: Valami történt odabent az biztos. (ma voltak 6 naposak a picikék, ha még megvannak egyáltalán)
nellike

Nellike!

Tudom hogy könnyű mondani de nyugi, nyugi. Én tiszta ideg voltam hogy miért görcsölök, elég eerősen görcsöltem tényleg, majdnem egy teljes napig aztán utána is még elvétve, aztán Látod... :P
Úgyhogy bizton állíthatom, a görcsölés, hasfájás nem jelent semmit, bizakodj szépen tovább. Amikor megmondta Szűcs doki hogy sikerült, akkor is csak azt hajtogattam hogy az nem lehet, én görcsölök... :P
További kitartást, nagyon várom az eredményt!

Anett!

Megpróbálok majd vonalzót készíteni, ha nem sikerül majd kérem a segítségedetm jó?
Nem semmi torturán mentél keresztül, Látod, az ilyen dolgokról is beszéltem. Annyira sok múlik azon hogy egy egészségügyi dolgozó hogy bánik az emberrel, tudom hogy sajnos keveset keresnek de nagyon sok múlik rajtuk, még egy egyszerű nővéren is. Ezért vagyok én nagyon hálás még egy mosolyért is. Remélem hasonlóban már nem lesz részed és hamarosan követsz engem!!!!
Nem tünök el mert hiányoznátok, szeretnék addig szurkolni Nektek míg mindenkinek nem sikerül!!! :lol:
Sok- sok pusziiiii!!!!

Nika!

Köszönöm szépen!! :P

Zsókuci!

Köszönöm szépen! :wink:
Van ám dokim itthon is már több mint 9 éve, de az az igazság hogy 100 százalékosan csak a Bmc- ben és Szűcs dokiban bízom...szerintem a lombikbabákhoz ők értenek a legjobban.
Remélem megmarad a Baba, néha még félek hogy baj lesz...
Sok puszi Neked, remélem jól Vagy!!! Írj ám! :P

Baby!

Szurkolok Neked nagyon, várom a fejleményeket, írj ám meg mindent!!! Fogunk mi még együtt járni terhesgondozásra.... :P
Puszi!!!!

Csibe!

Nagyon drukkolok a fagyibabáknak!!!

MIndenkinek szép estét kívánok és sok puszi!!!!

Kép
krisztamili77

Kriszta! Hányadik naptól görcsöltél?
Köszi a bíztatást, mondjuk azóta nem volt több.

Csibe! Szóval akkor a nátha még nem jelent semmit? :?

Drukkolok a kis eszkimókhoz! :)
nellike

Holnapi Bmc-s járatnak nagy kalappal!!!

Gil
Ott leszek 4 -kor :D várlak!

Nellike
Nyugi!!!Ne keress magadon se pozitív,se negativ jeleket!Teljesen normális,hogy görcsölget a pocakod,ne ijedj meg!!!!Mivel lázad nem volt biztosan nem lett bajuk a babócáknak!!!!

Anett
Sajnos ez a Magyar Eü.No komment!Az a lényeg,hogy végül megcsinálták!

Orsi
Megírod nekem a szükséges adatokat és a következőben már benne is leszel :D Név,kor,lakhely,orvos,hanyadik stimu és az aktuális beavatkozás.
gabicsibe

Sziasztok!
tegnap sikerült délután 3 órát aludnunk, most meg kukorékolok... Mindegy, emsokára indulhatok BMC-be... :) Holnapután leszívás, ha minden jól megy. tegnap megijedtem, mert olyan tünetem volt, mint a peteéréskor máskor. Az a tojásfehérje... Remélem nem repedtek meg a tüszők... Pénteken 16-18mm-esek voltak, bal oldalon 4, jobb oldalon 1.

Engem is lekapott a nátha, már 3- napja, Nellike, úgy mint téged. 37.00 nál nem megy feljebb. neked be van dugulva a nózid? Nekem folyamatosan, remélem így elaltatnak. Te nem köhögsz ugye? :roll:

Anett, nem semmi volt a túrád... fő a kitartás, mindent a cél érdekében! Megy privi kinezbeszámolóról! Ezek a sálak! :) Fő, hogy Neked meglett! most már aztán vigyázz rá! :) Múltkor Madrin felejtette ott a babanetes találkozón az övét. Én most vettem észre, hogy múlt kedden hagytam ott BMC-ben. Ráadásul a férjemuramé. Remélem meglesz. Ha ige, akkor mostmáraztán én is nagyon fogok rá vigyázni!

Csibe, köszönöm a őpozitív energiákat!

Krisztamili,
Tényleg nagyon fontos, hogy jól bánjanak az ember lányával az egészégügyben. Mártika pénteken is brillírozott. Annyian voltak a vizsgálók és a vérvétel szoba előtt, hogy meg sem lehetett mozdulni. Erre ő: Ó, ott fenn még van hely, meg kellene tanulnom repülni! Ée elszökellt mosolyogva miután átverekedte magát a tömegen..

Nika, szuper, hoyg jpbban vagy! Már mindjárt itt a tavasz.. nálunk elkezdett nőni a fű, legalább az nem olyan kopár, feketés...

Süni, Te hogy vagy? szedtél vagy szedsz valamit? Én strepsilt és Rhino orrcseppet használok az előbbi remélem nem tesz rosszat a petesejteknek. antibiotikumot nem szabad, azt tudom. De ezt? Péntek este robbant le a torkom nagyon, akkor már orvossal nem si tudtam beszélni...

Orsiborsi, szuper, hogy így összehoz benneteket az inszem a pároddal! Nem semmi,ti még a műtőben is ismerkedtek! :) Na jó, a beavatkozó szobában, az jobban hangzik...

Gil nem láttalak pénteken.... :( Csak azt, hogy nagyon összejöttek az ajtónál, és hogy a lépcső felé lefelé is mintha álltak volna... Mikor jösz (mész) legközelebb? Mostanában nem volt ihletésed? Rám számíthatsz, mint lelkes olvasó. Még nem is válaszoltam a kérdésedre: angolt tanítok.

Vic, jó volt személyesen beszélni :) Nem is tudtam, hogy te felmész máshova, miután végeztél a recin. Ha tdtam volna, nem megyek hátrébb a régi ismerőssel dumcsizni, vele együtt voltunk délig, mert egy dokihoz járunk és pont egyszerre haladunk. annyi különbséggel, hoyg nekik már van egy 7 éves kislányuk, szintén lombikkal jött össze, Konc tanárúr segítségével....

Baby, jó volt veled is beszéni! :) Nektek fagyis lesz, vagy stimu is kell? Március első hetében remélem találkozunk, mert az azt jelenti, hoyg nekem volt beülti, akkor lesz eredmény...

Kira, csak nőttek azok a tüszőcskék! drukkolok neked mára. Elbambultam, hogy te is jösz ma, már nem tudom megkérdezni, hogy honnan ismerlek fel... :( Mennyivel egyszerűbb lenne elkurjantani magam... Kiraaaaaa :) Mondjuk Koncz tanár úr vizsgálója előtt?
Na megyek.,ma du 4 körül jövök....
Vendég

Nellike!

Pénteken volt a beültetés és először azt hiszem következő héten csütörtökön kezdődött de a péntekre már világosan emlékszem mert szombaton már abszolút nem reménykedtem, elkönyveltem hogy nem sikerült. Te hányadik napon Vagy? Eredmény 25- én, ha jól emlékszem.
Örülök azért hogy elmúlt. Magne B6- ot szedsz? Én szedtem.

Brummadzag!

Hát igen, Mártika egy két lábon járó Tündér.
A sálad tuti meglesz, én egyszer a kabátomat hagytam ott és eltették. Jó, igaz hogy egy sál nem egy kabát de remélem meglesz!
NAgyon drukkolok Neked mára is és szerdára is. Írj majd ám!

Valamit nem jól csináltam vonalzó- ügyben de még próbálkozom... :lol:

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek!

Vic,
egy kalappal a mai inszemhez!Szorítok Neked!
:P :P :P :P

Kíra,
remélem a hétvégén széppen nőttek a tüszőid,s ma jó híreket kapsz.És akkor mehet a tüszőrepi!Hajrá!
:D :D :D :D

Brummadzag,
a közös programon volt a lényeg,de sajnos az élmény mellett náthát is kaptam tőle!Most vagyok olyan rosszul,de semmit nem akarok szedni.
Úgy olvastam 20 mm felett fordulhat elő,hogy megrepednek a tüszők.Szorítok,hogy minden rendbe legyen ma!
Várjuk a jó híreket délután!

Gabicsibe,
priviben megírtam neked az adatokat.Köszönöm szépen!

Nellike,
hogy érzed magad?Sokat gondoltam rád hétvégén,küldtem pozitív energiát!Nekem is görcsölgetett a pocim,de remélem nem jelent semmi rosszat.Ahogy jöttek a rossz gondolatok,rögtön elhesegettem őket.
orsiborsi

Sziasztok!

Mindenkit elkapott a nátha? Remélem nem én fertőztem így gépen keresztül.. :? Azért a szerencse az, hogy nálam legalábbis egy kis tüsszögés, orrfolyás, torokfájás volt ugyan, de nagyon enyhe lefolyású volt. Engem a tüsszögés bosszantott a leginkább :evil:

Brummadzag! Nekem csak reggelre dugult be, utána már nem és nem is köhögtem. Igyál sok-sok teát, multivitamint, nemcsak a nátha miatt,
hanem a leszívás miatt is. Én 4,5 litert ittam a leszívás utáni napon, de jobb lett a közérzetem. Szerintem nem repedtek még a tüszők, minden rendben lesz, ne aggódj! A tüszőrepitől mára szépen megértek:) Várjuk, hogy jelentkezz és beszámolj!

Orsiborsi! Köszi már elmúlt minden bajom. Inszem. után közvetlenül (még aznap) én is görcsölgettem, az enyhe görcs még nem jelenthet bajt. Én azért ijedtem meg, mert nekem tegnap nagyon-nagyon erős mensis görcshöz hasonló volt és se előtte se utána nem éreztem ilyet.

Kriszta! Én a beülti utáni 3. napon voltam tegnap, tehát 6 naposak voltak a picikék. Magne B6 van itthon , de én valamiért a Mg pezsgőtablettát preferálom, úgyhogy azt iszogatom.

Remélem ma mindenki jó hírekkel jön, drukkolok a beavatkozás előtt állóknak is.!

Jobbulást mindenkinek!
nellike

Nem tudom ti hogy vagytok vele csajok, de ahogy egyre több beavatkozáson vagyok túl, annál kevésbé érzem az utró hatásait.

Az 1. inszem után a napi 3x1 utróra annyira bedurrantak a melleim, hogy csak na, aztán a 3.-nál már figyelnem kellett, hogy feszül-e egyáltalán, a 4.-nél meg se éreztem, hiába kerestem a tüneteket, pedig akkor még terhes is lettem.

Most meg napi 3x3 utrót se érzek meg :?
nellike

Sziasztok!

Na mi van? Mindenki dögrováson???? Vigyázzatok magatokra!!!!

Zsókuci, most nem olyan intenzitással, de azért 2 este ittam Jager-t. Nem esett rosszul :wink:

Brumi, nekem a Calciu Sandoz + 1000 C vitaminos pezsgőtabletta használt és a Tantum Verde cukorka. Mellette sok tea és esténként fokhagyma :D Még nem vagyok 100%-os, de határozottan jobban vagyok.

Baby, bocs hogy tegnap nem jelentkeztem este msn-en, de rettentően elfáradtam. De majd mesélek.

Anett, hamarosan írok privit. Nagy élmény volt!! :wink:
süni76

Sziasztok,

Anett nem semmi amin keresztülmentél, én amilyen hülye vagyok biztos hazamentem volna :oops:
Ennyit az egészségügyről, nem a pénz hiányzik (jó az is ) hanem az hoyg egy két ember úgy viselkedjen mint aki szereti a munkáját csinálni, miért nem lehet emberi módon beszélni???? Olyan megerőltető? Jó nem várom el hoyg mingi mindenki nyájas kedves legyen, de normálisan lehet beszélni. Pl az se értem hoyg a dokinak miért kellett ez a parádézás ha utána kiírta a vizsgálatot???
Sokszor csak annyi kéne mint amit a BMC-be kapunk és akkor nem is akad ki az ember hoyg várni kell, de így hogy még le b...nak na köszönöm szépen...

Gil itten vagyok én :)

NEllike nyugi nekem is azt mondták ha görcsölök magnézium, és ez nem biztos hogy rosszat jelent.

LÁnyok én holnap megyek a BMC-be ki jön? MEg kell magam nézetni a sikertelenség után :cry: :cry: :cry: :cry:

Képzeljétek kutyusom volt kmh,kmh csajozni :oops: :oops: :)
Múltkor nem lett belőle kis kutya, most meg megfenyegettem a kutyusom, ha megint nem jön össze elviszem a Konc tanárúrhoz :D :D :D :D
madrin

Szegény kutyi!

Lehet, hogy jól beijesztetted a Konc tanár úrral, begörcsölt szegény és most meg azért nem lesznek kiskutyik. :P

Hát hiába, már a kutyák se a régik! :?
nellike

Azért nem biztos hogy nála van a a gond, most kapott egy másik kislányt :oops: :oops: :oops:
Tiszta Casanova :)
Egyébként olyat nevettem magamban mondja a tenyésztő hoyg talán most nagyon jó a progeszteron szintje a kutyájának...Na mondom (magamban) hozzak progi szurit mert van :) VAgy utrot? :) :)
madrin

Madrin, nagyon tetszett a kutyás sztorid :D :D
Eszembe jutatta a napot, amikor a mi keverék fiúkutyánk ország-világ szeme előtt veszítette el a szüzességét az utcán, a házunk előtt. Apukám asszisztált kb. 20 percig, hogy ne üssék el az autók őket :D A 90 éves nagymamám meg azon aggódot, hogy nehogy összeszedjen a kutya valami nyavaját :D

Anett, írtam privit!!
süni76

Süni ez annyira aranyos,nehogy elkapjon valamit :D :D
madrin

Sziasztok!

Vic, Kíra, Brummadzag!

Meséljetek, mi volt ma??? :shock:

deri
deri

Sziasztok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerdán inszem!!!!!!!! Juhéjjj! Csak megnőtt egy tüszőm 20 mm-re!!!!!
Mindjárt visszaolvasok, csak éhenhalok és akkor minek inszem! :lol:
kira76

Kira,
gratulálok.Látod minden rendben alakult.
Éljenek a szép nagy tüszők!
Szorítottam nagyon és szerdán is fogok!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Jó étvágyat! :wink:
orsiborsi

Hajrá Kira! Csak így tovább! :D :wink:
nellike

Orsi, Nellike!
Köszíííí! Remélem az inszemnél is szerencsével járok!!! :)
Gabicsibe!
Csak beszúrtam!!!!! :) De lehet, hogy ez használt!
Brummadzag!
Én kb 10 körül értem oda! Szőke hosszú hajam van és össze volt fogva. Fehér rövid kabátba vagyok mindíg! Lovaskabát! Ma barna naci volt rajtam, meg keki színü csíkos kapucnis felső. Hánykor voltál??
kira76

Sziasztok!

Kíra!

Ez szuper, csak "megemberelte" magát az a huncut kis tüsző! :lol: :lol: :lol:

deri
deri

Brummadzag! Mi volt ma? Várunk... :)
nellike

Vic,Brummadzag!

Már én is nagyon izgulok,hogy minden rendben volt Veletek!
:) :) :)
orsiborsi

Sziasztok! Mire megírtam már Borsi, te is keresel :)
Jaj, azt hittem 4 körül belefér, hogy tudjak kutyafuttában írni, de nem ment, mert okos fejemmel otthon hagytam a receptet, és úgy mentem el a távoli patikába, ahol van ovitrelle. Aztán rohanás a háziorvoshoz...
szóval, minden szuper! :) Nem repedtek meg.. :) ÉÉÉS: Konc tanárúr nem tudom 3 napja mit nézett, de bal oldalon 4-5 öt látott, jobb oldalon egyet. És ma: 11-et számolt, bal oldalon 5 és jobb oldalon 5-6-ot :) 20, 18 és 17mm-esek :) Úgyhogy ma 21:30 kor tüszőrepi, és szerdán én leszek az első. Persze azt mondta, az olyan mint a piramis, majd meglátjuk, hoyg hány lesz, de szépen haladunk... Olyan buldog vagyok.

Kira, nem emlékszem rád.. :( Én 6.30 tól voltam, 11.30-ig. Te hol ültél? Mi mindenhol, felváltva... :) Szerdán háynkor lesz az inszem? Nekem 9-kor... Akkor lehet, hogy egy kórteremben leszünk:)

Vic is jön ide a fórumra hamarosan, csak nincs netjük otthon azt hiszem... holnap jön... Én akkor találkoztam vele utoljára, mikor behívták inszemre...

Madrin :) :) Te lökött nőszemély :) Az a kutyifenyegetés nagyon komoly. :) Az utro a legjobb része...

Süni, szuper, hogy te már msjdnem kikecmeregtél.. a tantum verde cukorka fertőtlenít is? Azt nem ismerem...

Nellike, hozzá lehet szerintem szokni ezekhez a gyógyikhoz... Az a 4,5 liter... brrr.. Próbálok, de anniyt biztos nem tudok.... ha a fene fenét eszik akkor sem...

Hú, lányok, volt egy pár ma, akiről beszéltem korábban, a motsani 1 db tüszőjük 600ezer ft-ba került, és mára 38,8 lett a férj láza. Annyira sajnáltam őket...
Vendég

Brummadzag!

De jó! Volt már ilyen nekem is. mármint nem ennyi petécskénél, hanem a 2. inszemnél a pénteki uh-n a Szűcs még csak egy tüszőt látott, hétfőre meg lett mellette egy 15 mm-es is. Beindultak, na..! :) Hajrá!

Én se hittem, hogy menni fog a 4 liter, csak nagyon féltem a túlstimutól és a Zeke azt tanácsolta, hogy mindenképp menjen le az a napi 3-4 liter. Mivel úgy is éreztem magam, mint egy lufi (még másnap is) nekikezdtem. Egy lapon jegyzeteltem a deciket és literenként karikáztam. Mondjuk az igaz, hogy a wc-n ültem egész nap, de a következő napra jobb lett a közérzetem. Úgyhogy hajrá! Én se csak vizet ittam. Volt benne gyümitea, gyümölcslé, pezsgőtabletták, kakaó stb. :)
nellike

Sziasztok!

Csibe
Örülök, hogy találkoztunk, és ugye jössz pénteken a talira! Hogy vagy???

Anett
Nem semmi a kitartásod, hogy ezt végigcsináltad!!!

Nellike
Remélem, jó jel ez a hasfájás! :wink: Kúráld magad!

Brumi
Tök szép számok!!!! Hajráááá SZERDA!

Törpe
MI van veled?

Kira
Neked is hajrá szerda!!! Csak megnőtt a petike! :D :D

Orsi
Neked mikor lesz eredmény?

Zsókuci
Még mindig nagyon szomorkodsz?

Gabi
Oké! :wink:

Madrin
Koncz neve biztos hatott a kutyusnak! :lol: :lol: Vagy mutasd meg legközelebb a reggeli sort meg a tűket! Tuti jönnek a kiskutyák majd sorban!

gil

Vic
Remélem, minden rendben volt!!!!!! Otthon maradsz néhány napot?

gil

Lányok!
Péntekre tessék meggyógyulni!!!

Süni
Édes lehetett a nagyid :D

Madrin
Majd kérek képeket ha meglesz a végeredmény :wink:

Brumm
Hajrá szerda,szép "kis"tüszők :D

Kíra
Bátor vagy,de legalább megvolt az eredménye!!

Bessy
Nagyon eltüntél!Remélem holnap jelentkezel a vizsgálatok után!!!
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Vic

Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?