Üdvözlet!
Alig jutok ide, és hát most látom, hogy néha még arra se válaszolok,a mit tőlem kérdeztek. Bocs, nem figyelek, azt hiszem fáradt vagyok már.
Cukorfalat,a fürdős képekből nagytotál nincs?
Barbi, fenomenális ez a jelmez!
Én is azt veszem észre, hogy ahogy növögetnek a gyerekek, egyre többet lehet velük hülyéskedni. És úgy veszik a lapot.
Steffi, szia!
Veronikusz, nem akarok több ilyen rossz éjszakás hírt olvasni.
Borsa,, tőled se.
Zsuzsóci, megy a drukk. Olyan szép lesz!
Gyuzsó, akkor innentől kezdve formálissá válna a védőnővel való kapcsolatunk.
Bár nekem egyébként is az. Aki most van a mi körzetünkben, ebben az évben végzett a fősulin, az unokahúgommal együtt. Persze elfogult vagyok, de az unokahúgom látja, hogy mi az amiben fejlődnie kell, mi az ami igazán érdekli a kismamákat és a miben segítségükre lehet és igyekszik informálódni minél több heylről. Ez a lány viszont, aki van, nos, ő felmondja a leckét, ezt múltkor pl. egy óráig tette, már majd össze estem a fáradtságtól. Kedves vagyok vele, végülis most tanulja a szakmáját, de néhány dologban olyan kis merev volt, hagytam a fenébe. Majd rájön. Igazából ha nagyon-nagy gondom volna, nem őt hívnám és ez nem az ő hibája, de ez egy ilyen helyzet.
Nagyon kéne már, hogy ez is választható legyen.
Gabbó dolgozik, már amennyire Sárától lehet. És hát Zsombor elsős ugye.
Ancsa, nagypapi azért nem jön, mert rájött menet közben, hogy az unoka az egy életforma, ha tényleg komolyan veszi, és ő most a munkáját választotta inkább. Ez egyrészt érthető, másrészt annyira ráfizetéses amit csinál és annyira világos, hogy inkább pszichikailag van rá szüksége, hogy mérges voltam azért, hogy nyár elején felbíztatott. De valahol jobb is, soha nem voltam hozzászokva, hogy valakinek betekintése legyen az életembe.
Hanna,, biztos le fog kopni a sírás. Mondom ezt én, aki soha nem tapasztalta, de ki tudja mi lesz Hugival. És igen, kislány lesz, Eszter.
No megyek, pihenek, elaludt a csaj.[/b]