A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hanna,
kitartás!! Nekem is a mai napig a sírást elviselni a legnehezebb..
Nálunk, amikor ilyen nagy/pici :lol: volt, mint Áron most, sokat voltunk a szoptatós székbe, úgy hogy ráfektettem a lábamra, fenékkel a hasam felé és tudott könnyebben pukizni, mert ugye magasabban volt
Érthetően írtam..? :oops:
Meg persze torna ezerrel. Szélcső gázt is takarítja!
Én mindegy mit eszek, gyakorlatilag monodiétán vagyok, mégis gázosodunk, mindketten.. Ez van.
Nálunk a hordozókendő segített sokat.

Máténak boldog névnapot!!/color]

[color=red]Larának és Daninak meg boldog hófordulót!!

Cukipofa,
Orsinak gyógypuszik!! gyors gyógyulást!!!

Györgyi,
az újabb Jázmin fotók is ééédesek!!

Memme,
gyönyörűek vagytok!! Tényleg nagy a poci!!! :lol:

Barbi,
Dani nagyon drága tigrisbőrben!!! :lol:

Szét vagyok csúszva, 1,5 hete 2 óránál többet nem alszom, ráadásul mostmár telihold..
de megpróbálunk menni a találkozóra, csak előtte még be kell mennem a munkahelyemre. Úgyhogy valaki a fix menők közül megadna telszámot?? Köszi!

KépKép
Kép
gyuzso

Lányok!
ismer vki valami jó szállást Nyíregyháza közelében???? Férjemnek osztálytalálkozója lesz és nem akar minket itthon hagyni még egy éjszakára sem. :D fél hogy buliznánk egy jót! :lol:
Ja! volt már vki a sümegi Kapitány Hotelben? :D korábban úgy volt hogy oda megyünk :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, valaki mégegyszer írja ide a tali idejét és pontos helyét!Mentünk boltba, meg csekket befizetni, utána benézek.
Pokrócot vigyek? Szép időnek ígérkezik, talán nem lesz hideg a föld sem.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz

Micsoda rendes apa! :D :D :D

Pár héttel ezelőtt párom ügyfelétől kaptunk egy exlusive ajándék hétvégét egy kastélyszállóban a Bükbe, de csak 2007-ben használható fel!!!!! Szerintetek????:(

Gyuzso
Azt hittem csak én vagyok ilyen érzékeny belsővel rendelkező, szinte bármit eszem gázosodunk!!! Szivem szerint csak innék, de akkor meg nincs tejcsi...
A "popsi" fel érthető volt, ki is próbáljuk, köszönjük!

Még mindíg nem jött a doki, pedig már nagyon mennék aludni egy picit..

Velteszek még egy képet babócáról, mert az első óriásnak mutatja,
pedig azért nem ilyen kis vasgyúró! Ha nekem ilyen vékony derekam lehetne...

Hanna

Kép
hanna09

Hanna,
szerintem még van idő a büki pihit átgondolni!!
Mi most pénteken voltunk először fizetős helyen (eddig csak családdal saját nyaralóban), majd látod, akár még jó is lehet!!
Remélem doki már beesett!!

Veronikusz,
töröm a fejem, Sóstófürdőn van egy jó hotel, majd kiderítem még a nevét, vadaspark közelben (fehér tigris, fóka) :lol: :lol:

Volt múlt héten a védőnő, édesanyámmal és a bebugyolált Miklóssal találkozott az utcában, megkérdezte van-e tejem (nem, a levegőtől hízik..) és ne felejtsem az e heti oltást. Anya mondta, hogy itthon vagyok, nyugodtan menjen fel ( kb. 120 m, kis emelkedő, 20 lépcsőfok), azt mondta, túl magas, nem jön... Ennyit erről.. :twisted:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna, fénykép nem jött át!!

KépKép
Kép
gyuzso

Helló Csajok!
Jó rég voltam :? :oops: , nincs semmi küli ccsak a kis zsarnokom lefoglal...

minden mama és baba!
képek szuperek!

barbi!
álommal kapcs-ban semmi különös csak tudtam, hogy a te kisfiad az akiről álmodok és mégsem ő volt az. nagyon édi a képeken, milyen ügyesen csücsizik! úgy bírom mikor a kis manók így ülnek annyira édik!

betegeskedők jó gyógyulást, kismamák hajrá!

memme!
valóban szépséges vagy!

na nem tudom mit akartam még, majd azért jövök.

ja igen: masni is jól van, csak ő meg sokat dolgozik szegény, máté meg beteg volt a múlt héten és az egész kis családjuk takonyban úszott :( , de most már a gyógyulás útjára léptek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

gyuzso!
gratulálok mica gyarapodásához! nem semmi a kis legény! martin 4 hónaposan 7200 gramm volt, pont megduplázta a súlyát. mica mennyivel is született? bár tök lényegtelen szépen fejlődik és ez látszik is! a hasfájás nekünk 4 hós korban múlt el, de az én kis manóm is sokat evett!!!

borsa!
alvás?! figyi ami a vonalzónál van kép olyan édes! lehetne nagyban is kirakni???

kriszta!
köszi, hogy raktál képet direkt az én kedvemért! cuka a kiscsajod! azt néztem, hogy kire hasonlít? inkább a párodra? vagy nem tudom kinézni egyszerűen...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hanna!
Nem te vagy ikyen szuper érzékeny. Első időben (sőt néha még most is ha Emma sírt sírtam én is...
Mi is hasfájósak voltunk nem igazán ment a puki, de a szélcső sokat segít majd meglátod!

Steffi!
Jó hogy jöttél már hiányoltunk!

Gyuzsó!
Szegényke... :(

Bocsi most megyek mert Emma persze nem alszik séta közben aludt 10 percet most sír mert fáradt :( Ez az én keresztem.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szia Steffi!!!!!!
Végre, már hiányoztatok! És még fotó sincs..????? :lol: :lol:
Fogtündérünk és az Álommanó hogy dolgozik mostanában?
3,3 kg-mal született :lol: , majd lassít egyszer.. 68-as ruhákat is kipipáltuk, ja és van cipője, mert ugye 11 cm-es tutyikat sem gyártanak :lol: :lol:

Én is csak azért vagyok ma ilyen aktív, mert felkötöttem kendőben (régi, szép idők.. :lol: ) és így van 1 szabad kezem :lol:

Masniéknak gyógypuszik!!!!!

Kriszta,
Panna képek is drágák!

Borsa,
Mica így is köszöni a köszöntést! Reméli, Emmus szépen gyógyul!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa
Ne aggódj biztosan van valami a levegőben Aron is csak 10 perceket alszik, azt is a karomban...
Nagy a bizodalmam a szélcsőben (bár ma reggel a torna is használt, igaz torka szakadtából üvöltött...Igazad van Gyuzso :D ), bár apa nagyon rossz szemmel nézi. Szerinte igazi középkori kínzóeszköz...

Gyuzso
Doki még sehol!!!!!! Pedig hulla vagyok!!!
Bükkben még reménykedem, mert ha mégsem párom szülei mennek... :( :( :(

Képet igyekszem...

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
mi anno Katával aludtunk 1 hónaposan 1 napot, 2 hónaposan 2 napot Egerben ill. Zalaegerszegen. (a férejemet kísértük el könyvvizsgálatra :D :oops: ) Nem volt semmi gond. Olyankor úgyis sokat alszanak és szinte még bárhol, bárhogyan. Jót fog tenni nektek. Szerintem csak menjetek bátran. :D
Később Szofival is voltunk Münchenben, a Zell am See-nél 3 hónaposan. A férejmet kísértük el céges focibajnokságra. Mikor szopi idő volt akkor visszautoztunk a lányokkal a hotelba. Tök jó volt. Csak jól át kell gondolni hogy mit kell vinni. (én speciel 41 fokos lázzal szopiztattam akkor :D de bármikor megint megcsinálnám :D ) Ha kell segítség hogy mit vigyetek, akkor itt többeknek van listája - ahogy nekem is - szívesen elküldi neked bárki. :D
Remélem már volt a doki! Jó pihenést!

Gyuzso!
ez botrányos ez a védőnő!!!! :shock: :shock: :shock: jól segberugnám! Ilyenkor nagyon "agresszív kismalac" tudok lenni. Hogy lehet egy védőnő ilyen???? :twisted: :evil:
Micu meg csúcs ügyi!!!! Csak így tovább!!! :D
Ja! köszi hogy töröd a fejed a szállás ügyben. Én már néztem őket az "üdülésicsekk" web-oldalon, de egyik se tetszett. :oops: Bizots bennem a hiba. :oops: Sümegre vágyom. 8)

na megyek, mert millió dolgom van.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Lista jöhet!!! Ha már így bíztattok lehet, hogy mégis csak elmegyünk (nászutas lakosztály, gyertyafényes pezsgős vacsora, wellnessz szolgáltatások all incl.!!!!) Hm...
így is csak jövő tavaszra tudunk elmenni nászutra.... Ránk fér..

Doki még nem jött, de Áron most elaludt én is megyek, minden perc drága :D

Látod Gyuzso az én dokim se jobb, minta védőnőd!!!
Legalább ide telefonált volna...
És mi van akkor, ha valaki nem talpraesett anyuka, azok mit kezdenek ilyen védőnők segítségével???

Nem tudom annyira lekicsinyíteni a képet, hogy fel tudjam tenni... :( :(

Majd pihi után megpróbálom újra..

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
dobj egy mail-t a mail címemre, hogy tudjam hova küldeni! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi: Te nem jössz szigetezni ma????????

Hahó! Senki nem ír, hol és mikor? Arra emlékszem, hogy du. Kénytelen leszek visszakereseni....
Bocsi az itt csevegőktől, nem olvastam vissza, most is mennem kell ebédeltetni.....
azért figyelnék, ha VALAKI ide írná a mai pontosítást!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Heni! Ha jól emlékszem, a tali időpontja 3-1/4 4 Margitsziget, az Árpád híd felöli végénél lévő parkoló. Mi is megyünk, de mi villamossal, és aztán besétálunk a margit híd felöli végéről. Majd Györgyit hívom, hogy merre jártok, szerintem fél4 körül fogunk odaérni. És szerintem hozz pokrócot, én is viszek!

Veronikusz! Jobbulást a lányoknak! Akkor sem jöttök ki, ha mi sokáig maradunk?

Gyuzso! tényleg elég fura a védőnő!

Na megyek, mert fúrnak és felébresztették Lénát... :evil:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Sajnos nem megyünk a sétára, mert Lara éjszaka is fent volt többször, így nagyon fáradt. :cry:
És még eléggé tele van a pici orra,
de már félig kint van a 7. fog.
Remélem majd október vége felé mi is el tudunk menni.

JÓ sétát!
gyönyörű idő van!

és kérjük a képeket!!! :wink:

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Heni!
Nem megyünk sajna :( Még el tudnék menni, de hazafele már a nyügös álmos martinnal nem merem bevállalni az utazgatást. de nemsokára majd mi is csatlakozunk ilyen du-i találkához, mert a férjemék cége költözik az Árpád hídhoz :lol: és akkor majd haza tudunk vele jönni. okt. közepén költöznek!

hú az idióta védőnők és dokik :evil:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Látom készülődik a séta! :D
Jó szórakozást hozzá! :D

Barbi!
Dani Tigris nagyon édi :D

Mi ma csak itt a környéken sétálunk majd, mert nagyon szép idő van, tegnap temetőben voltunk és szerencsére a jó időben össze lehetett kötni egy kiadós sétával :D

Orsi

borsa

Ja és védőnők... OHHH :D :D :D

Orsi

borsa

Ja és Gyuzsó, nálatok jó nehéz a levegő ha Micus ilyen jól lakik tőle :D

Orsi

borsa

Steffi!
Alvás katasztrófa most éjjel is forgolódik mert taknyos és nem kap levegőt :(
Sajna nem tudom most kirakini azt a kéet mert nem műkszik a kicsinyítős progim... de megígérem ha meggyógyul kirakom :D
Kérlek mesélj egy kicsit Martinról mert rég hallotttunk felőle!

Orsi

borsa

Emmának, Larának és minden pici és nagy betegnek sok-sok gyógypuszi! :oops:

Zsófi!
mit jelent az hogy ti sokáig vagytok???? mi 16.30-ra megyünk a dokihoz a Kútvölgyibe. Ha repülök se érünk 17.30-nál hamarabb a szigetre. :? (dokira várás, öltözés, dugó, parkolás stb) :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!Írtad a 40 éves barátnődet! Na látod!!!megmondtam,hogy nem korfüggő!Nálatok is jönni fog kistesó. Csak lazuljatok!! :D azért írtam a vörösbort is. 2-3 naponta összebujtok :D és meglesz az eredménye.. :D :D hidd el!!!
Ja!és csak mondani akarom még pluszba,hogy "idősebb"korba, nagyobb az iker :D terhesség esélye!!! ugyhogy lehet,hogy Pannának nem is 1 kistesója lesz majd??? :D :D

Steffi! Jó rólatok is hallani végre!! :D

Veronikusz! Sajnálom ezt az alapitvány-dolgot, azt hittem legalább ez összejön :evil: mert ugye multkor a tv-ben nagyon mondták...
azt nem,hogy tanfolyam miatt várni kell :evil:
Drukkolok,hogy mostmár találj végre segítséget!!! :D

Zsófi! Nem tudom meddig újítják még a ZOO-t, nem is láttam kiírva (bár lehet,hogy kivolt)de ahogy én elnéztem, ,még idén nem lesz kész... jobban jártok jövő tavasszal. szerintem... de lehet,hogy tévedek :oops: Mondjuk most is élvezhető, de sok állatot (gorillák,csimpánz,zebra,antilop,medvék) nem láttunk,lehet hogy átmenetileg máshol helyezték el őket.

Zsuzsóci! Drukkolok. és nagyon szívesen lennék a helyedben!! :D :D

Vica? Merci? Durca? GAbó? ...kit hagytam ki?
Vendég

borsa!
na, de el ne feledkezz ám a képről! én számon tartom! :wink:
martin jól van, 1 hét múlva lesz 1 éves és én tiszta nosztalgikus hangulatban vagyok :lol: tök ügyes megy már, fut is szinte, bár azért néha elbukik a nagy futkározásban :lol: tud integetni, tapsolni, le és felmászik az ágyra, kanapéra, mondja, hogy mamma, ajjajj-jajj. most két hétig szar volt az alvás, de ma éjjel csak 2x ébredt! hát ezek vannak nagyjából.

gyuzso!
átadom masninak a gyógypuszikat! egyébként ne aggódj, hogy mica ilyen szépen fejlődik! így jó! alvás most jó, fogzás meg van, de még nem jött ki, csak nyáltenger van és tömködés. meg anya bőrének a kóstolgatása, ami a kis éles fogaival nem mindig olyan vicces :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja tudtam, hogy csomó mindent kihagytam

állatkert: mi is voltunk aug. végén jövő tavasszal lesz valami kifutó ahol csomó állatot lehet majd látni, amiket most nem.

de aranyosak vagytok egyébként, hogy hiányoltok. múlt héten volt egy kis hullámvölgy ilyenkor elvonulok picit a világtól, semmi komoly néha van ilyen...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

vali!
veled mi van? autó? kerítés? fiúk?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Üdvözlet!

Alig jutok ide, és hát most látom, hogy néha még arra se válaszolok,a mit tőlem kérdeztek. Bocs, nem figyelek, azt hiszem fáradt vagyok már.

Cukorfalat,a fürdős képekből nagytotál nincs? :)

Barbi, fenomenális ez a jelmez!
Én is azt veszem észre, hogy ahogy növögetnek a gyerekek, egyre többet lehet velük hülyéskedni. És úgy veszik a lapot.

Steffi, szia! :) :)

Veronikusz, nem akarok több ilyen rossz éjszakás hírt olvasni.

Borsa,, tőled se.

Zsuzsóci, megy a drukk. Olyan szép lesz!

Gyuzsó, akkor innentől kezdve formálissá válna a védőnővel való kapcsolatunk.
Bár nekem egyébként is az. Aki most van a mi körzetünkben, ebben az évben végzett a fősulin, az unokahúgommal együtt. Persze elfogult vagyok, de az unokahúgom látja, hogy mi az amiben fejlődnie kell, mi az ami igazán érdekli a kismamákat és a miben segítségükre lehet és igyekszik informálódni minél több heylről. Ez a lány viszont, aki van, nos, ő felmondja a leckét, ezt múltkor pl. egy óráig tette, már majd össze estem a fáradtságtól. Kedves vagyok vele, végülis most tanulja a szakmáját, de néhány dologban olyan kis merev volt, hagytam a fenébe. Majd rájön. Igazából ha nagyon-nagy gondom volna, nem őt hívnám és ez nem az ő hibája, de ez egy ilyen helyzet.
Nagyon kéne már, hogy ez is választható legyen.

Gabbó dolgozik, már amennyire Sárától lehet. És hát Zsombor elsős ugye.

Ancsa, nagypapi azért nem jön, mert rájött menet közben, hogy az unoka az egy életforma, ha tényleg komolyan veszi, és ő most a munkáját választotta inkább. Ez egyrészt érthető, másrészt annyira ráfizetéses amit csinál és annyira világos, hogy inkább pszichikailag van rá szüksége, hogy mérges voltam azért, hogy nyár elején felbíztatott. De valahol jobb is, soha nem voltam hozzászokva, hogy valakinek betekintése legyen az életembe.

Hanna,, biztos le fog kopni a sírás. Mondom ezt én, aki soha nem tapasztalta, de ki tudja mi lesz Hugival. És igen, kislány lesz, Eszter.

No megyek, pihenek, elaludt a csaj.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz

:lol: :lol:
én is pont ma gondoltam Valira!
Vali mi van veled?
jelentekezz!

Merci,
ha olvasod!
Boldog NÉvnapot!

puszi

most rohanok,
mert Lara nagyon nyügi

ancsaboszi

Amióta látogatom a fórumot nagyon sok mindenben tudtatok segíteni, amiért igazán hálás vagyok mindenkinek :D :D :D
Köszönöm!

Most például a szélcső valóban áldásos hatását tapasztalhattam meg!
Tegnap éjjel 2 óta nem alszunk max. 1/2 órákat (alig látok a fáradságtól és apa még dolgozik... :cry: :cry: :cry: ) a pocak miatt!
Most délután viszont már nem bírtam tovább és használt!!!!Juhéééé!
Köszönöm lányok!!!
Természetesen a doktornő du. 2-kor jött, amikor éppen elaludtunk...Persze, hogy üvöltött a gyerek és alig tudta megvizsgálni... Áron boszúból akkorát rugott a sztetoszkópot, biztosan jól esett a dokinak...majd, hogy teljes legyen a bosszú
arcon pisilte...

Mennem kell!

Hanna

Kép
hanna09

Ancsa, FÉRJEDNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Megérkeztünk szigetről, mi is voltunk, de szegény BenőBéla egész kiadósat ordibált... azt hiszem több következő fog is várható... talán ezért. De igazából gőzöm sincs.

Györgyi, neked nagyon köszönöm a szállítmányozást, kész logisztikai magánvállalkozó vagy. :roll:

Mindenkit nagyon jó volt látni!
vbea

Helló Mindenki,

olyan jó volt végre Veletek találkozni. :lol:
Beni persze az ucsó 10 percben aludt el a kocsiban, míg megvacsiztam anyósnál addig hagytam aludni aztán jöttünk is haza ( 5 percre lakunk tőlük) Nyűgösen kelt, mostmár fürdött, evett.... Hogy mikor lesz ebből lefekvés??????

Képek......
Kép Jázmin -Beni ismerkedik
Kép Gyuzso-Eni- CukorfalatBrigi
Kép Add ide a cumid
Kép
Kép Gyuzso-Micu
Kép EniBeni
Kép CukorfalatBrigi-Petya
Kép Zsófi-Léna
Kép Györgyi-Jázmin
Én meg a kamera túloldalán voltam....... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Hanna, mi még nem ismerjük egymást, de a múltkor láttam Áronbabáról fotót és valami gyönyörűséges baba! Gartulálok hozzá!
Remélem aki pocifájással küzd, hamar elmúlik. Én nem is tudom, hogy lehettem ilyen szerencsés, Beninek, SOHA nem fájt a hasa. Nem volt álmatlan éjszaka és órákig tartó sírás. Utáljatok csak...... :lol: Lehet, hogy majd a harmadikkal megtudom......

Heni

Kép

Kép
cancan

Most látom Barbi-Daniról nem csináltam képet :oops: ....... sorry........
na, eldugultam.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tök jó volt a séta, mi most értünk haza, Veronikusz, bocs, már nem tudtam válaszolni, de végül fél7 utánig a szigeten voltunk. Na, majd legközelebb. Mi volt a dokinál?
Léna még aludt egy jót a babakocsiban, meg megnéztünk egy jó, és eldugott játszóteret.

Heni, köszi a képeket! Még azelőtt is voltatok fűbe telepedve, hogy összefutottunk? Csak mert azok a képek nem ismerősek, ahol Mica és Petya is kint vannak a plédeken.

Barbi! Léna nem rizsgolyót kap, hanem kölesgolyót. Rizsgolyóról még nem is hallottam. Hol veszed? A biopiacon? Beszéltetek meg következő időpontot? Alig tudtunk dumálni :cry:

Na, megyek kap vacsit a kisasszony!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Heni, Bene is elég könnyű baba volt, be is vagyok most szarva, hogy mi lesz most....

a sétálós képek nagyon csábítóak. Tényleg sajnálom, hogy nem tudtunk menni, pláne, hogy piknikeztetek-leültetek, ami nekünk is jó lett volna Benével... :( És olyan szép volt az idő is. azért reménykedem, hogy lesz még legközelebb....

Zsófi
, én nem tudom, te hogy vagy vele, de ha csak tavasszal lesz kész az álatkert, én azért még ősszel elmennék, nem megyünk együtt valamikor hétköznap, amikor nincs tömeg. Meg persze bárki más :?:

Hanna, őrület ez a doki... de jól megkapta :)

mtunde

Tünde, én mintha azt olvastam volna, hogy szeptember végéig tart a felújítás. De szerintem telefonálj rájuk, biztos meg tudják már mondani. Így utálat menni és ugyanolyan drága a jegy.....

Zsófi, igen a parkolónál levő nagyréten is piknikeztünk kicsit.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok!
Én is kizargattam a férjemet hazafelé a szigetre,5 körül értünk oda, de sajna nem sikerült találkozni veletek. MIkor mentetetk haza?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Heni! Már rögtön a találkozás után piknikeztetek? Én meg csodálkoztam, hogy hogyhogy ilyen lassan értetek csak oda, ahol találkoztunk végül! :lol:

Kriszta! Mi fél7-ig kint voltunk! :cry: Kár, hogy nem tudtad a számomat! na, majd veletek is legközelebb!

Tünde! Mi szívesen megyünk az állatkertbe, Léna még soha nem volt, és neki szerintem egyelőre mindegy, hogy hány különböző állatot lát. Én lehet, hogy fogok venni éves bérletet, neki 1 évig még úgyis ingyenes, és akkor addig annyiszor megyünk, ahányszor akarunk.

Mikor lesz a következő tali? most olyan keveset tudtunk dumálni. :cry:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali!! Nagyon jól értem magam.

Mi fél 7-re értünk haza, mert még a boltba is be kellett ugrani, de képzeljétek Petya egy hős, mert végig aludta a hazafelé vezető utat, sőt a boltot is és csak itthon ébredt fel és kért enni. Aztán megfürdettük és már alszik is. Volt egy kis sírás, de most csak fél órát tartott.

Cancan: Milyen gyors vagy!! Nagyon jók a képek!!

Kriszta: olyan 5 negyed 6 körül indultunk haza. Sajnálom, hogy nem futottunk össze.

Tünde: Legközelebb gyere te is!!!

Borsa: Hosszra nem tudom mekkora Petya,de 62-es rucikat hord már. A pucér súlya 5190 gr.

Memme: Van teljes alakos pancsis kép, majd felteszek olyat is.

Zsófi: Egyenlőre nem beszéltünk meg újabb talit.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Majd el felejtettem:

Ancsa Isten éltesse a férjedet névnapja és utólagosan szülinapja alkalmából!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na, akkor sorjában:

Gabi, anya túrta a tigriskosztümöt, de nevettem is rajta, mert állítólag egy nővel egyszerre fogták meg és kb. összevesztek rajta majdnem, de anya harciasabbnak bizonyult...ezek a nagymamák nagyon elvetemültek tudnak lenni, ha az unokájukról van szó! :lol:

Ancsa, kár, h nem voltál, úszni mikor mentek?? várom a mailt :wink:

Steffi, jó, h jöttél, hogy vagytok, alvás, evés??

Györgyi, akkor holnap majd jövök a Ringató hírekkel este!

Zsófi, ha lentről mész be a piacra, ott van egy árus balra az első, aki árul bébiételeket is, nála lehet kapni rizsgolyót, meg kukoricát és paprikásat is, de azt még túlzásnak tartom ilyen korban...és tényleg nem tudtunk dumálni, új időpont?? 2 hét múlva?

Csajok, séta nagyon jó volt, meg a tali úgy egy az egyben, csak nehéz a babók ritmusát összeszervezni, majd ha már mindannyian elmúltak 2 évesek, nem fognak napközben aludni, addig meg kénytelenek leszünk sétálni és piknikelni is (alvók és játszók kedvéért) Heni, van rólunk kép, sétálós csopiképen a háttérben miniben vagyunk Györgyivel :lol: :lol:

Na, és akkor a képek!!!

Kép csoport Kép csoport2 Kép Beni Kép piknik Kép már az autóban
Kép Angyalka Kép babakocsiban Kép jééé, helikopter! Kép Jázmin az új ülésében Kép Danca

KépKép
barimami

Barbi: Nagyon boldog hófordulót Dancának!!! Jó harcias az anyukád :-)) , de megérte, mert Danca jól nézki tigrisként :-))

KépKép

KépKép
cukorfalat

Persze megint elfejtettem valamit, Nagyon tetszenek a képek!!!! és köszönöm, hogy Petyát agyalkának nevezted :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!!
kicsit eltüntem :? ,de "pihenni" voltunk Balatonfüreden :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó volt,Balázs is jól bírta!!!
Remélem mindenki jól van,majd visszaolvasok
addig pár kép Kép anyabalázs
Kép apabalázs

Kép balázs

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!
hú szuperek a képek én úgy sajnálom, hogy mi se tudtunk menni :( jövő héten hétfőn jó lenne valakiknek? férjem itthon lesz és akkor bizti rá tudom venni, hogy vigyen már el. naaaaa???

emano!
szia! szépek vagytok!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

barbi!
tényleg csúcs a tigrises cucc! én is vettem olyat majdnem, csak lebeszéltek róla :? pedig milyen jó lett volna, na mindegy. evés alakul, már azért napi 3x eszik szilárdat a levesek bírja nagyon meg a turó rudi a kedvenc :oops: , de azt hetente max 2x kap. ha megyünk valahova és úgy látom, hogy éhes és nem tudunk szopizni akkor. betömöm a száját :lol: :oops: most ez ciki, hogy turó rudit eszik?? alvás is alakul kopp-kopp. 2 hétig most szar volt, tiszta fáradt voltam, de beteg volt szinte egyfolytában annak tudom be meg igencsak fogzik bár látni még nem látom, a férjem állítja, hogy ő már látta hát nem tudom. rizsgolyót mi is adunk martinnak volt, hogy már fokhagtymásat is kapott :oops: úgy tudom a kölesgolyóban van dió vagy valami allergén én azért nem vettem azt, azt hiszem. veletek mizu? csúcsak a képek és videok amit küldesz azért azt mindig megnézem! a legutóbbi tükörképes :lol: :lol: :lol: küldjed bátran őket!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

veronikusz!
kata hogy van???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

hali

steffi, dehogy ciki a túró rudi! hadd egye.
a dm-es kölesgolyó bio, és semmi nincs benne... csak köles és tengeri só, adhatsz neki.

lányok, csak ne hétfőn talizunk megint... az a nagyis nap...

steffi, jó hogy itt megint, és emano, jó, hogy pihentetek.

mtunde

Sziasztok!
Először is nagyon jók a képek legközelebb talán mi is megkockáztatjuk :D mert nagyon szeretnénk veletek találkozni.
A babócák gyönyörűek :D

Steffi!
Hogy Martin milyen ügyes :D Reméljük a fogacskák nem kínozzák! Gondolom megy a készülődés a nagy szülcsinapi buli előtt :D

Barbi!
Daninak boldog hófordulót!

Veronikusz!
Köszönjük a gyógypuszikat, még mindíg van egy kis taki, de egyáltalán nem vészes!

Cukorfalat!
Petya is szépen fejlődik, nem csak a súllya bízonyitja, hanem a képen is látszik :D Cuki :D

Emano!
Jó hogy pihentetek!

Lányok!
szerintetek, meolyen korban érdemes Wellnessezni egy babával? Úgy gondolom hogy már ő is élvezze! Mik a tapasztalataitok? Merre jártatok?

Bocsi ha valakit kihagytam!

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?