A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Borsa, szerintem ne várj addig, amíg ő is élvezi, az még 1 év :)

Menjetek nyugodtan, és ha ti élvezitek, ő is élvezi :)

mtunde

Tünde!
Köszönöm :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emano!
nagyon szépek vagytok és nagyon irigy vagyok :D :D :D :D

Lányok!
a képek szuperek!!! rátok is irigy vagyok. :D :D :D

Zsófi!
Semmi baj. Mi végül 17.30-kor végeztünk. Alig tudtunk volna talizni. Fáradtak is voltak a lányok, meg nem is akartunk volna senkit se bekenni bacival. :oops: Jobb volt ez így.

Steffi!
köszi kérdésed. Hát nagyon csúnyán köhög (majdnem úgy mint én). Kahog mint egy kutya, de a tüdeje rendben. :) Hát nem volt semmi velük a dokinál az atrakció. A két karomban vittem be őket, mert mind a kettő szökni akart és sírtak. :oops: :( Rég voltunk. Egyik puncijával sincs semmi. Mondta a dokinő, hogy most csak piros a torka Katának, de ha ha estére ez odáig romlana hogy fuldoklik és nem kap levegőt akkor felír egy kúpot, at be, ablak ki és hívjam a rohamkocsit. :shock: :shock: :shock: Ezekre a szavakra a földbe gyökerezett a lábam. :shock: Mondta, hogy 1% esély van csak rá, de jó ha tudom, hogy akkor mit kell tenne. Köszi. Igaza van de én betojtam. Egész éjjel azt lesetem (velem aludt), hogy hogy veszi a levegőt. :? Szerencsére nem volt semmi. :D Szofi 5.20-kor felkelt, kapott kaját és aludt 8-ig, Kata meg 7.20-kor kelt. Szóval egész jól aludtunk. Most el fogunk kezdeni egy olyat, hogy 10 nap Béres, 10 nap Echinacea, 10 nap Broncho.... (ezt nem tudom a vény a gyógyszertárban, mert megrendeltem 4000FT :oops: ) Remélem így nem lesznek túl komoly megfázásaink! :)

szép napot mindenkinek! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, örülök, h tetszik, amiket küldözgetek emailen, néha már aggódom, h sokkalják esetleg a címzettek, de örülök, ha nem :D velünk minden rendben, mostanában Dani keleget néha, nem tudom, h mi lehet, de megpróbálok nem bemenni mindig, van amikor bejön és tényleg 2 perc múlva már alszik megint, van amikor óriás ordításba megy át és muszáj beenni, remélem ez nem lesz tartós, rossz lenne most megint bekeményíteni és sírni hagyni, amikor már ilyen nagy Dani :( :? Kölesgolyót is vettünk, az se rossz, csak annak sokkal nagyobbak a golyói, ezért a rizs még jobb Daninak, de tényleg nincs benne semmi más, szóval azt is adhatsz nyugodtan!!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!!

Veronikusz, hát, nem csoda, h beparáztál Kata miatt, ha nekem ilyet mond a doki, tuti, h egész éjjel le se tudtam volna hunyni a szememet :shock: :shock: de tényleg jobb, h elmondta, h mi a teeendő, csakhát...

Emano, jók lettek a fotók Balázsról! :)

Györgyi, megnéztem és Fischborn Reginának hívják a Rinagtó-tanárt, aki egyben gyógypedagógus, kiváncsi vagyok!!!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Szerencsére a tegnapi rossz nap után egy egészen jó éjszakánk volt, de lehet még mit csiszolni a technikánkon...
Éjjel 1-kor az etetés után úgy érezte a szervezetem, hogy reggel van... éhes voltam, így megreggeliztem, majd 1 órát (egy értékes 60 percet!!!!) forgolódtam az ágyban... :( , majd Áron felébredt, de próbálom leszoktatni az éjszakai 1 óránkénti kelésről, remélem nem hiába virrasztok...
De aztán a 2. etetésnél már beájultam!!!

Nagyon szépek a picknikes képek! Gratulálunk mindenkinek a szép babákhoz! Jó, hogy tettetek fel képeket,így most már arcokat is tudok társítani a nevek mellé... :D :D :D
Bár más mi is itt tartanánk, hogy élvezzük a szabad levegőt!!!
Egyenlőre csak ordít babóca a babakocsiban, a hordozó valamivel jobb.

Memme
Ne haragudj, de neked kell küldenem a címem a lista miatt??? Bocsi kicsit szétszórt vagyok!

Gyuzso
Annyira akartam valamit írni Neked és Borsának, de elfelejtettem...
Nagyon szétszórt vagyok...
A képeket azért küldöm most!

Cancan
Igen, mi még nem ismerjük egymást, de köszönöm a kedves szavakat!

Kép ÁronII
Hanna

Kép
hanna09

írtózatosan béna vagyok ezekkel a képekkel, csak ezt az egyet fogadta el :?: :!:

Veronikusz
Nem csoda, hogy megijedtél! Szerintem én sem aludtam volna, ha ezt mondja nekünk az orvos! Viszont meglepő, hogy mire vagyunk képesek vészhelyzet esetén, bár remélhetőleg soha sem lesz erre a képességünkre szükség!!!
De mindenesetre jó, hogy már rendben vannak!!! Végül is kiderült, hogy Katának mi volt a baja?

Sajnos holnap nekünk is be kell menni a kórházba vérvételre a Toxoplasma miatt! A doktornő igen határozott volt, mert 2 hete még feleslegesnek látta, most viszont úgy érzi, hogy jobb tisztázni a dolgot és mindenki megnyugszik.
Látva Áron fejlődését tudom, hogy minden rendben van, de azért én sem vagyok a vizsgálat ellen.
A SOTE gyermek klinikára kell mennünk, volt már valaki?

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
sok ilyen békésen alvó képet kérünk még!!! :D nagyon kis édes ahogy alszik. :D
és én voltam aki kértelek, hogy küldj egy üres mailt a mail címemre, hogy el tudjam küldeni az utazós listát. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
ja! Kata csak szimplán taknyi. Én arra tippelek, - bár a papámék tagadják, - hogy a vasárnap DU-i 1,5 órás játszóterezés után a szüleimnél, Kata kapott hideg üdítőt a hűtőből. :oops: :cry: Végül is már mindegy, de furi hogy addig napról napra egyre jobban volt, majd hirtelem egy nagy visszaesés. :oops: Igyekszünk gyógyulni!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattam, látom sok-sok szülnap volt. Utólag kívánok minden jót!
Sőt lesz is még, ha jól láttam akkor Martinnak, neki így előre kívánok sok boldogságot, egészséget!
Az új babát pedig Isten hozta!
Talis képeket is láttam, ilyenre nekünk esélyünk sincs, pedig tuti jó buli lehet.
Belegondolok nemrég még én is a szigetre jártam tesiórára, atyaég, de rég volt.

Hanna, mi a Sote 1-en (gyerek) kötöttünk ki a 3. gyerekkel, csak jót tudok róluk mondani.

Márk már egy órája egyedül randarílozik, Mira meg alszik én meg lusta vagyok nekiállni a dolgaimank.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépek a kirándulós képek! Nagyon irigykedünk ám... :wink:
Remélem egyszer mi is eljutunk egy ilyen randira...

Nálunk szombat óta áll a takonykór...elösször Orsi...aztán én...és vasárnapra Dani is. Csak nekem volt lázam egész hétvégén a gyerkőcöknek nem...Orsi már jól van, én lábadozok, Dani meg stagnál :? Ma viszem már dokihoz, mert ugyan nem lázas, meg viszonylag nyugodt is, de valamiért nem javul a köhögés meg a taknyozás...félóránként szippantom az orrát.
Még jó, hogy hétvégén voltam nagyon padlón és itthon volt a férjem...enm is tudom amúgy mi lett volna...
Ja és bűnöztem...ittam egy neocitrant amikor már totál ki voltam készűlve és lábra állni sem tudtam...a gyogyitárban azt mondták azonnal hagyjam abba a szopizást, de nem tettem :( remélem nem emiatt beteg még mindig :cry:

Most töltöm le Orsinak a süsüt :D remélem szeretni fogja...

Mondtam már, hogy kiraktak a munkahelyemről minden kismamát leépítés miatt?????? Most voltam bent nemrég és végleg kiatták az utamat... :( ki gondolta volna, hogy egy ekkora cégne kampó lesz...na akkor majd még állást is kereshetek....vagy vállalom Katát és Szofit félállásban :D :D :D

Na elküldöm mielött elszáll...

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz!
Látom Kata mindjárt szülinapos lesz :D

Egyébként kérdezném a többgyerekeseket!!!!!!!!
Ha az egyiknek szülinapja van akkor a másik is kap egy kis apróságot????? Már csak a féltékenység miatt kérdem...vagy ez nem szokott gond lenni?????

cinicini
Máté is mindjárt ünnepelhet :D
Nálatok hogy van ez?????????

Na mostmár lelövöm magam :D

Szép napot....

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Nagyon szép mindenki a képeken! :)

Áron meg a békésen alvó kisbaba etalonja. :)
Nem Hanna, nem tudok róla, hogy kértem volna tőled valami listát.

Balázs teljesen nagyfiús lett! Általában egy kisbabának nem szokott markáns lenni az arca, de egyszerűen ez jutott eszembe arról a közeli képről.

Veronikusz,, vigyázni azokkal a fránya hideg üdítőkkel. Nohát. :)

Voltunk méretkezni a gyerekorvosnál közeledő egyéves korunk alakalmából. Azt miondta ne adjak Melindának semmi tejterméket a bőre miatt :? (gyakran allergiás, bár most jó ideje már csaka nyakára, és az akkor is piros volt, amikor nem kapott csak kizárólag zöldséget és gyümölcsöt). Viszont látom, hogy úgy imádja pl. ha egy pici vajat teszek a zöldséghez. Szóval, ezután is fogok és egyre több mindent.

Melindának most az a legújabb heppje, hogy fogja a kezemet, rázza a seggét és hajtogatja, hogy "Táj..-táj". Mert egyébként sokat szoktunk "táncolni", ami mostmár a seggrázással vegyített térdhajlítgatást jelenti. Én énekelek ő meg visítozik. Én meg próbálok énekelni, ha bírok a nevetéstől, amitől ő még jobban visítozik. Csak én mindig hamarabb elfáradok.

Tavaly ilyenkor még felmostam a lépcsőházat, aztán hajnalban elfolyt a magzatvíz...
Hasonló érzelmi hullám kezd rajtam átvonulni, mint Henin néhány hete.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

tünde!
esküszöm úgy emlékszem, hogy valami allergén izé van benne, de az is lehet, hogy keverem valamivel :?: na mindegy lényegtelen. te hogy s mint? pocaklakó? benét továbbra is altatni kell? múltkor mondja a férjem, hogy milyen jó lesz, ha martin már nagyobb lesz és alszik magától meg minden. aztán mondtam, hogy te mit írtálés mondtam neki, hogy a gyerekek egyik napról a másikra változnak náluk egy biztos: a változatosság.

borsa!
de jön vmelyik foga, de fogalmam sincs, hogy melyik! nem készülünk annyira, ill. annyi, hogy a férjem szabin lesz! rá is fér miután szombaton is megy dolgozni, reggel 8ra jobb esetben este 10re ér haza rosszabb esetben vasárnap hajnalban :( :(
egyébként szerintem is menjetek nyugodtan pihenni! ha mászni fog meg ilyesmi akkor már nehezebb egy helyben tartani így még talán hordozóban és babakocsiban el van. vagy emma nem az a típus?

barbi!
én imádom a babák fotóit videóit nézni! úgyhogy bátran küldjed csak! :wink:

veronikusz!
nem semmi, hogy veletek állandóan mi van! és a puncija vajon miért fájt???

hanna!
hát áron... tündérke!!!! olyan kép nincs ahol nyitva a kis szeme?! vagy pont azt nem tudtad feltenni? toxoplasma miatt miért kell mennetek?

réka!
ha olvasol! kösziiii! :lol: te is rakhatnál fel képet! annyira kiváncsi vagyok rád!! vagy wiw?!

cukipofa!
hogy van orsi?

na megyek martin bűzölög :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

memme!
Melindát Isten életesse!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tudtam, hogy belefutok abba, hogy valakit kifelejtek a szülinaposok közül.
Melindának is Boldog 1. szülinapot, meg mindenkinek aki mostanában következik.
Annyi baba van a topikon, hogy minden hétre jut 1-2 ünnep.
Vendég

Veronikusz,
éjjel eszembe jutott, Szinbád Hotel, dobom a linket
http://www.sostoiszindbadhotel.hu/#
Én is inkább Sümegre mennék, bár én szeretem Nyíregyházát :lol:

Emano,
Balázs nagyon nagyfiús! Szép kifejezetten!
Tök jó, hogy pihiztetek!

Hanna,
Áronnak micsoda szája van!! Édesen alszik!

Memme,
drágák lehettek a tájtáj ének-tánci kombinációval! :lol:

Steffi,
mi jó még Neked jövő héten?

Mi 5 után indultunk, még elfogyaszottuk a desszertet is egy fa alatt :lol: :lol:
Közben István megírta, hogy a jogsim nála, pénzem otthon hagytam a pulcsimban (hétvégén István "kirabolta a papírpénzeimet") , volt 300valami forintom :lol::lol:, de találtam automatát. :lol::lol:
Mica nem élvezte a hazautat, visítás ezerrel, itthon derült ki, megint a kaki/puki bántotta, csövezés, 8-kor alvás. 2 hét után először 3,5 órát aludt egyben!!!!!! Hú, de jól esett..

Emmusnak, Katának mennek a gyógypuszik!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Borsa!
bejelőltelek iwiw-en :D nem baj????????

Veronikusz! Te nem vagy rajta??????

Cinicini! Téged is megtaláltalak :D

Steffi!
Orsinak már kutya baja...csak Dani náthás most...
Na tessék még egy szülinapos lesz :D
Martin mit kap??????

Kép

Kép
cukipofa

gyuzso!
azért jó a hétfő mert szabin a párom és akkor autóval kicsit egyszerűbb mint hév busz másik busz és hazafele ugyanez. sok lenne martinnak is nekem is. most egyébként csinálom a jogsit tényleg megyek már vizsgázni, mert ez tiszta gáz itt az autó én meg nem jutok sehova. haragszok magamra :evil: de okt közepén meg költöznek az árpád hídhoz úgyhogy utána nekem bármelyik nap jó! hát max. addig én nem megyek. és kifele így is bkv meg minden, de viszont haza már autóznánk és azért így cseppet könnyebb.

borsát és cinicinit én is be szeretném jelölni!!!!!

cukipofa!
de figyelmetlen vagyok hisz írtad is! gyógyulást daninak! pont most mondtam anyósnak, hogy az összes baba a körny-ben taknyos! nem csoda ilyen izé össze-vissza időt...
martin rucit kap bár lehet, hogy helyette egy esernyő babakocsit inkább, hogy jobban tudjunk közlekedeni, meg valami játékot nem tudom hétvégén vagy hétfőn szerezzük be anyóséktól valami triciklit meg ilyesmit. jut eszembe: érdemes ekkora gyereknek ilyen tricikli izé? lakásba meg jön a szar idő, csak azért kétséges számomra. mit mondtok????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hello Lányok, huh visszaolvastam, Valakinek akartam is írni, de elfelejtettem. Most jöttem a fogorvostól, csak nagy tisztítás volt ( fogkőleszedés meg ilyesmi ) de van egy-két apróság amit meg kéne csinálni....... pedig azt hittem megúszom.

Steffi: nekem elvileg jó a hétfő - ha nem jön közbe semmi, Liget-játszóház????? Mondjuk időtől függ, mert ha rossz lesz, akkor séta kilőve. Szerintem a hét vége felé térjünk vissza rá.

Klassz volt a tegnapi szigetelés, csak rövid volt, meg tényleg szétszakadtunk, mert a nyűgös babások sétáltak, a nagyobbak pokrócoztak, így volt akivel alig tudtam pár szót váltani. Na, majd legközelebb......

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, tudom: Steffi, Memme : nosztaligia, érzelemhullám......
Memme drága, Te mindjárt átélheted megint ezt a csodát, de mivel most megint hormontúltengésben vagy, gondolom jobban kijön az emberen......
Steffi: miért voltál padlón? Valami komoly? Vagy csak olyan"normális" anyai-depi..... Vagy inkébb ne kérdezzem?
engem is be lehet jelölni a wiw-en becses nevem: Somlóvári Henriett

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukifoga!
jól átgondoltad ezt a felajánlát???! Mégis csak az én két kis terroristámról beszélünk. :lol: :lol: :lol:
Sajnálom hogy ez történt veled. De ezt megtehetik???? Ilyenkor nem védett az ember? :oops:
iwiw: nem, nem két volt barátom is folyton zaklat, bár tudják hogy családom van. Isten ments. Tudom hogy ők is fent vanna. :?

Memme!
én nem adtam nekik hideg innivalót. :oops: remélem máskor más se fog. :oops: :x
Elképzeltem magam előtt Melindát. Elhiszem hogy dőlsz a nevetéstől. Nagyon édes lehet. :lol:

Steffi!
Nem tudni mért fárj. Semmi elváltozás, pirosság, váladékozás nincs. Most kap vegyítve kamilla+hársfateát akácmézzel. Az jó a köhögésre és a gyulladásra is. Sokat kell inni és 3X kap Panadolt a gyulladásra (torok+hólyag) :oops: :cry: Borzasztó a hangja. Tiszta repedt fazék. De közben meg olyan aranyos ahogy így beszél. :? Bár már néha hangja sincs. :oops:

Gyuzso!
de aranyos vagy. Köszi. Ez fantasztikus. Az ebédet és a vacsit a Krúdy Fogadóban szolgálják fel, ahol a férjem oszt.találkozója van. Ennél nem is lehetne közelebb és a szobák is tök szuperek. :D Istennő vagy!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Melinda! Isten éltessen sokáig!!! :D :D :D
Kérjük majd a tortás képeket!!!
Vendég

Mi is boldog szülinapot kívánunk Melindának!!

Kép
tikó

Memme!
Melindának sok boldogságot! és sok puszit
:lol: :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

BOLDOG SZÜLINAPOT MELINDA!!!
vbea

Boldog Szülinapot Melindának!

KÉpzlejétek, ma mentem volna a szakdoli ügyben a középsikolába, ahol írom, de csak apósomig jutottam el, mert olyan alacsony volt a vérnyomsáom (vagy mim), hogy alig tudtam bemenni hozzá. 10 percre lakik tőlünk. Ittam, ledőltem, de esélytelen volt, hogy továbbmenjek, így ott maradtam én is Benével. Remélem, nem lesz ilyen több.

Steffi, én jól, hányok még mindig ég a gyomrom és társai... de már nincs 4 hónap hátra... ja, ma mértem: derékbőség 100 cm :)

Bene még midnig nem alszik el könnyen. Elaludna a mi ágyunkban, e inkább altatjuk a kiságyban, amíg bírjuk, mert utána mindenki jobban alszik... nálunk keresztbefordul, rugdos, stb...

mtunde

Melindának nem csak holnap lesz a szülinapja? :shock: Vagy már előre örvendeztek?

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz!
Sajna megtehetik :(
Mivel létszámleépítés van így bárkit kirakhatnak. Persze a felmondás a védelmio idő utánra szól, csak már megkapta az összes kismama a levelet az ügyvédtől, hogy nem várnak vissza...mindenféle paragrafussal megfűszerezve. Persze a végkielégítést majd akkor kapom, ha már lejár a védelmi idő...
Nagyon sokan mentek egyébként szűlni...végülis az OTTO-nál több mint 200an voltunk...mostmeg kb 40en vannak :?
Szomorú, de ez van...aki szart (bocsi) árul az csődbe megy :roll:

emano!
Nagyon helyesek vagytok...Balázs nagyon nagy fiú már...
Gyerekek...nemrég szűltünk és már lassan a következő banda lesz a finiselő :D tök jó.....

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Köszönöm Steffi és Ancsa a hiányolást! :-) Jól esett.

Szomorúan hallom, hogy sokan megfáztatok, dübörög a nátha. :-( Gyógyuljatok! Mézes tea és sok citrom. :-)

Cukipofa, ez a létszámleépítés katasztrófa, sajnálom, hogy így történt. :-( Majd érkezik a ketteske, hármaska, s utána otthon tudsz velük maradni valami mellékes munkával. :-) De a két gyönyörű leányzó vállalása is jó ötlet, édesek lehetnek. Orsival és Danival majd magánovit nyitsz. :-)
Kérdezted a tesó ajándékozást... nálunk még "csak" egy Ádám névnap volt pár napja, de nem vettünk semmit Ákosnak. Úgy vagyok vele, hogy meg kell tanulnia a tesóknak azt, hogy ezen a napon csak a másikról szól a történet, az ünnepelt kap ajándékot, s együtt lepjük meg valamivel. Persze ha eljön az Ő napja, akkor fordítva is igaz ez a helyzet...

A találkát irigykedve olvastam és néztem. Egyszer délelőtt is lehete... nekem 13 órára már Ákosért kell mennem a suliba.

Melinda, Martin és Máté is lassan szülinapos, sok boldogságot kívánunk Nektek! (Azért előre, mert lehet, h nem sokat tudok jönni.)

Nálunk a cicigyulladás elmúlt, köszi a tanácsokat, a sok szopi megtette hatását. Közben megint megtaláltak a munkahelyemről feladattal, így most az összes szabad percemben dolgozni fogok egy darabig. Ez napi 3-4 óra, amíg délelőtt Ádám alszik, mert déltől már nagyon pörögnek az események a suli miatt. Azért megpróbálok képben maradni, olyan jó legalább virtuálisan veletek lenni. :-)

Szép napokat, sok vitamint és napsütést kívánok!

Kép
Kép
Kép
v30

Tünde!!!!!!!!!!!!
atya ég!!! :shock: ez borzasztó. Mi lett volna ha nem az apósod előtt történik?? Jaj! ne is gondoljunk bele! Én is nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen többet! :oops: Nagyon vigyázz magadra/magatokra! Lehet kávét kéne hordanod magaddal???
Ez a 100-as derékbőség ez nagyon szép. :D Nekem szerintem egyiknél se volt ekkora a végén sem. :? Katát 7 hónaposnak kinéző hassal szültem. Nem is adta át nekem soha senki a széket. Neked van ezzel kapcsolatban jó tapasztalatod? :roll:

Lilluska!
a Broncho Vaxomot én is ismerem, de még régről. Az por?????? :shock: Ennek mintha valami más neve lett volna. (de lehet tévedek :? )
6-7 év??? köszi :shock: addig meg próbáljam túlélni? :D

Cukipofa!
tegnap hallottam, hogy segítik a kismamákat és ha vki alkalmazza az kap járulékfizetési kedvezményt is. :oops:

Nálunk még mindig van egy kis repedt fazék. :oops: Az éjszaka jól telt, bár kicsit gáz, hogy már második éjszaka kel fel Szofi 5.20 kölül enni. :shock: :oops: :cry: Nem akarok megint éjjel etetni. Legalább 6-ig bírja ki. Akkor már felkelek ha kell. Szóval Szofi evett reggel, de alig aludt el, Kata is kiabált, hogy vegyem ki. :evil: Nem értem! Elállítódott a biológiai vekkerük? :shock: :oops:

Gyuzso!
úgy nézki végleg lemondhatok Sümegről (egy időre). Most abból a pénzből együnk 2 éjszakára Sóstóra. :oops: Csak az lelkesít, hogy ilyen szupi szállás lesz. :D

Mindenkinek szép napot! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

a gépszíj engem is elért, tele a fejem, taknyos vagyok, de még nem tört ki rajtam. martin is tiszta takony tök rosszul aludt éjjel, sokat is fent volt meg minded, pedig már 1x-2x ébred éjszaka...

heni!
nem volt semmi különös, csak van, hogy rámjön ilyenkor inkább nem szólok senkihez - de hozzám se senki :lol: :roll: - és akkor szépen elmúlik a dolog. a játszóházra tényleg térjünk vissza, ígérni nem ígérek semmit, férjemtől is függ mikorra ér haza. neked anyóssal a viszony most már totál jó,rendeződött minden?

tünde!
hú tényleg vigyi magadra bár az ember elindul otthonról honnan tudná, hogy rosszul lesz, ha nincs is semmi előjel?

cukipofa!
tegnap is akartam írni, hogy ez tényleg szemétség! :evil: csak így... egyébként én is abban az évben születtem amikor te és abban a hónapban van névnapom mikor neked szülid :D

vali!
azért gyere ha tudsz!

veronikusz!
mikor mentek? a helyet nekem 9 hónap alatt 1x adták át pedig a 7. hónapig dolgoztam és rengeteget utaztunk, főleg, hogy akkor volt a metrófelújítás is...

szép napot, majd este jövök

memme!
mégegyszer isten éltesse a kislányod!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Jaj! :oops: sok-sok gyógypuszit küldünk nektek! :oops: Mielőbbi jobbulást!
Mi majd csak okt.26-28-ig utazunk el. Az még odébb van.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz

Csoda szép a kép, amit feltettél! (lehet, hogy csak nekem új?)
Az e-mail címem küldöm a listáért!
Egyébként kire hasonlítanak a lányok, nagyon tündériek???!!!
Remélhetőleg már jobban vannak. Attól egyébként én is tartok egy kicsit, hogy a nagyszülők egy picit mindent jobban tudnak majd, bár eddig nagyon tiszteletben tartják az elképzeléseimet...

Memme
Igen én is ezt szeretem, amikor ilyen nyugodt, akkor olyan szép kisímúlt az arcocskája...
Boldog szülinapot Melindának! Lesz meglepi???

Steffi

Köszönjük!!!
Toxoplasma:még a terhesség idején magas volt az a bizonyos érték nálam 8 hónapig szedtem antibiotikumot, de az érték nem csökkent, ezért, hogy biztosak legyünk Aronnál is elvégzik a vizsgálatot.
Biztosan minden rendben van, de azért jobban örülnék ha fel sem merülne semmilyen eshetőség...
Most megyünk de. pedig babóca most olyan jót alszik...

Az éjszaka nem volt 100%, rengeteget tüsszög, remélem nem lesz beteg, még olyan pici...(de lehet, hogy csak a telihold miatt nem aludt nyugodtan...Ti hiszitek, hogy befolyással van rájuk???)

Cinicini
köszönöm az infót, végül is csak vérvétel remélem gyorsan túl leszünk rajta

Gyuzso

Igen, szerintem is édes a szája (nekem volt ilyen babaként...)
érdekes volt, mert a szülés után a kórházba mindenki arról áradozott mennyire tündér és persze mindenkire hasonlít egy picit (még dédikére is!!!) a keze apáé, az orra anyué, stb, de senki sem mondta, hogy valami is az enyém... az ég egyadta világon semmi...

jut eszembe valakinek véleméye:lehet 4 hetesen is kengurút használni???
Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!
Vizsek magammal mindig inni, stb. de ennyire még nem lettem rosszul. Remélem, csak a közeledő fronttól volt, azokatnem szeretem :)

Kávé sajnos nem mindig marad meg, de ma azzal kezdtem :)
Ma jól vagyok, megyünk is barátnőmhöz :)

mtunde

Hanna!
igen, már volt fent ez a kép, de lehet felteszem megint, csak hogy vidáman induljon a napja mindenkinek. :D Remélem nem baj! 8) bocs, bocs 8)

Kép

várom a mail-t, de lehet csak este tudok majd válaszolni, mert elmegyünk itthonról egy picit. :D
A lányokra mindenki mást mond, de többségben az a vélemény, hogy Kata apucira, Szofi meg rám hasonlít. (ill. a mi őseinkre) Állítólag ilyen fekete szeme az édesanyámnak volt. :shock: Ezt nem tudom. 9 éves koromban meghalt. De nekem nem rémlik. Egy viszont tuti: :D a hajuk apucitól van. :lol:
Ősök: az a helyzet, hogy nagyon ritkán vállalják el az unokákat ill. kettőt együtt nem is vállalják. :( Szóval sokra nem megyek ezzel és még így is többször megfázva kaptam vissza Katát. Jobb néha nem is rájuk hagyni. :oops: :cry: Pedig nem 80 évesek (73 apukám, nevelőmamám 51)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
toxoplasma biztos rendben lesz!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
Hogy vagytok???Betegeskedők???jobban vagytok??
Én iszonyatos fejfájással ébredtem :evil: :cry: :?
Hanna
Nagyon aranyos a babyke!
Megyek ma a szenzációs védőnőmhöz :evil:
Balázsnak jött a könyökére vmi száraz kiütés,pötty elviszem megmutatni!ugyan tegnap felhívtam mehetünk-e van-e orvos,mondta van,de kérjek időpöntot!!Az persze nincsen mára,de én megyek!!!
Azt vettem észre,hogy napok óta olyan átlátszó a tejem :shock: nem olyan sűrű,mint volt!Ezt mitől lehet??

szép napot...

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:34-kor.
Vendég

Hahó!

Ezt a webcímet kaptam: www.kismamaberlet.hu , én csatlakoztam, nem tudom, tényleg igaz-e, de jó lenne.

Melindának Boldog, boldog, boldog születésnapot...!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, már alá is írtam!!! :lol: :lol:

Veronikusz, jó, h felraktad újra ez ta képet, tényleg nagyon édes!! :D jól indult így a nap!!!

Összes betegeskedőnek jobbulást, szörnyű, biztos az időjárás, meg vírusok is vannak, babaúszáson is egyedül voltunk kb pénteken (3an voltunk a csopiban, 6-7 helyett), mivel mindenki betegségre hivatkozva lemondta! egyébként ilyen szempontból jó az úszás, ha már kicsit is taknyos a gyerek, nem szokták a szülők elvinni úszni, tehát Dani tuti nem kap el ott semmit :roll:

Memme, Melindának bodog szülinapot kívánunk!![color=red]

Hanna, kengurut ne használj szerintem még ilyen korban, max olyat, amiben fekszik, 3-4 hónapos korig nem szabad ülő pozícióba lennie a babónak a gerince miatt (nekünk rá is volt írva a kengurura, h 3 hónapos kortól, de én csak 4 hónaposan kezdtem el használni) Addig inkább a kendőt szokták ajánlani, mert abban lehet fektetve is hordozni, de erről Zsófi tudna részletes beszámolót tartani, ő a profi ebben a témában! :wink:

Györgyi, képzeld, Dani tegnap intett először pápát, ma meg először tapsolt, nagyon ééédin csinálja, megzabálom!!
Tegnapi foglalkozás tetszett, Dani nagyon el volt bűvölve, a sok ének, tánc, mondóka, meg furulya teljesen lenyűgözte, kb. tátott szájjal bámult végig, term. a dalok nagy részét nem ismertem, de majd Regi át fog küldeni egy site-ot, ahol le vannak írva a szövegek és azért akkor már jobb lesz az óra...egyébként jó volt, tetszettek nagyon a dalok, meg a mondókák is, bár kicsit néha olyan szétszórt volt a csaj, vagy nem annyira összeszedett, lehet, h az is volt a furcsa, h csak ketten voltunk (Danin kivül még egy 2 éves kislány), de a lényeg, h Dani nagyon élvezte!!

Tünde, jaj, vigyázz magadra, én is elájultam egyszer a múltkori terhességem alatt, ha akkor nem fog meg a férjem, csúnyán beütöm a fejemet (nekem a reggeli elhagyása és a hőség okozta az ájulást, plusz eleve nagyon alacsony a vérnyomásom)...

Megyek is és reggelizem valamit, szép napot Mindenkinek!! (már ha ilyen rossz időben lehet ezt mondani)[/b]

KépKép
barimami

Most olvastam vissza, amit Tündének írtam, múltkori terhességem??? :lol: :lol: :lol: mintha olyan sok lett volna eddig!! :D bocsi, kicsit dekoncentrált vagyok...

KépKép
barimami

Az 1 éves Melindának szülinapja alkalmából sok boldogságot kívánunk és sok-sok puszit küldünk!

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi!
Mi az, hogy a "múltkori" terhességed alatt??? Van mostani is? :roll:
vbea

Barbi,
pont csodálkoztam, milyen terhességről maradtam le! :lol: :lol: :lol:
Ez a ringató, amiről írtál?

Eni,
boldog hófordulót Benőnek!!!!!!!!!

Veronikusz,
örülök, hogy bejött a szállás! :lol: Végig családi program lesz?

Steffi,
mennek a gyógypuszik ezerrel!!!!!!

Hanna,
mi kendőzünk, azt mondták nekünk, hogy már 3 hetes kortól elvileg lehet keresztkötésben is a baba, előőte meg fekvőtartásban.
Teliholdról tudnánk mesélni :lol: , már az apja is farkasember :lol: , ilyenkor éjjel jön fel aludni a műhelykéjéből..

Tünde,
csak óvatosan!!!!

Emano,
cseréljünk védőnőt :lol:
csak hogy új arcot lássunk, hamár úccse segít... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni,
csak most látom, pont utánad írtam alá én a kismamabérlet ívet :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni, nem, nincs, ez nem freudi elszólás volt!! :lol:

Gyuzsó, igen, igen, Ringató, nagyon jó, érdemes megnézni a www.ringato.hu-t, ott fent van az összes hely, ahol tartanak ilyen foglalkozást időpontokkal együtt, sztem féléves kortól már lehet vinni a babót nyugodtan!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Hanna, telihold nálunk is bejátszik, + a nagyobb forntváltozás. Én pl ettől voltam tegnap olyan rosszul, ma meg Bene hisztisebb.

Kenguru. Ez típustúl függ. A Chicco pl olyan, amine lehet fektetni is, azt azonnal haszálhatod. És a kendőt is. De ültetve mindegyikben olyan 2-3 hós kortól lehet, attól függ, ő mennyire tartja a fejét.

Veroniksuz, olyan jó ez a kép!!!

Ja, bkv, most tök rendesek velem, babakocsi+ pocak jó kombináció, de a lépcsőn azért oskszor segítséget kell kérnem.
Érdekes, hogy legkevésbé a fiatal nők (olyan szingli típusok) érzékenyek.. és az idősebb férfiak a leginkább.

mtunde

Sziasztok!

Barbi, a te képeid is tök jók lettek! És tényleg talizzunk megint! Még-még-még! :lol:
Ringatóra mi is járunk Léna fél éves kora óta, ő is imádja, mostanában már táncolni is szokott (rugózik). Mi a Bálint házba járunk, csütörtök délutánonként, ott a "főnéni", Ili tartja. Csak ajánlani tudom!

Hanna! A kengurut nem tudom, mert mi azt nem használtuk, de kendőztünk Léna 2 hetes kora óta. Imádtuk mindketten, de erről asszem Gyuzsó is tudna mesélni! Ugye? :wink: :lol:
Itt sokmindent megtalálsz: hordozokendo.lap.hu
És kendőzni lehet azután is, hogy a kengurut kinőttem, mert lehet oldalra meg hátra is kötni. Van egy ilyen oldal is: hordozo.hu, itt tanfolyamokat is találsz. Nem kapok százalékot:)
Ja, és továbbra is naggggyon cuki Áron! Irigykedem:)

Steffi! Jobbulást nektek! A kölesgolyóban tudtommal semmi allergén nincs, csak köles és só, de most nem tudom megnézni, mert már kidobtam a zacsiját.

Memme! Melindának nagyon boldog első szülinapot!!!

Kismamabérlet: én is aláírtam:) (halkan megjegyzem,hogy én azóta lógok, mióta megvan Léna :oops: . Nem zargatnak az ellenőrök, ha babakocsival van az ember. Pláne, ha kendővel. Jegy van nálam, ha kell lyukasztok...)
Nekem egyébként elég rendesen átadták a helyet, nem tudom, hogy ez amiatt volt-e, hogy elég szűk cuccokat hordtam terhesen is. Most már nem ilyen fényes a helyzet, van olyan, hogy az alacsonypadlós trolira is segíteni akarnak, van, hogy végignézik, ahogy felszenvedem a kocsit a buszra. A legjobb sztorim: 74-es régi trolira akartam felszállni. Fent állt egy fiatal srác, megkértem, hogy segítsen feltenni a babakocsit. Lelkesen segített, majd két megálló múlva végignézte, ahogy leszállok egyedül...

Már nem emlékszem, hogy mekkora volt a pocakom centiben, de kaptok egy képet, itt még 1 hónapom hátravolt:
Kép

Asszem még akartam vmit, de lyukas az agyam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?