Kriszta, már alá is írtam!!!
Veronikusz, jó, h felraktad újra ez ta képet, tényleg nagyon édes!!

jól indult így a nap!!!
Összes betegeskedőnek jobbulást, szörnyű, biztos az időjárás, meg vírusok is vannak, babaúszáson is egyedül voltunk kb pénteken (3an voltunk a csopiban, 6-7 helyett), mivel mindenki betegségre hivatkozva lemondta! egyébként ilyen szempontból jó az úszás, ha már kicsit is taknyos a gyerek, nem szokták a szülők elvinni úszni, tehát Dani tuti nem kap el ott semmit
Memme, Melindának bodog szülinapot kívánunk!![color=red]
Hanna, kengurut ne használj szerintem még ilyen korban, max olyat, amiben fekszik, 3-4 hónapos korig nem szabad ülő pozícióba lennie a babónak a gerince miatt (nekünk rá is volt írva a kengurura, h 3 hónapos kortól, de én csak 4 hónaposan kezdtem el használni) Addig inkább a kendőt szokták ajánlani, mert abban lehet fektetve is hordozni, de erről Zsófi tudna részletes beszámolót tartani, ő a profi ebben a témában!
Györgyi, képzeld, Dani tegnap intett először pápát, ma meg először tapsolt, nagyon ééédin csinálja, megzabálom!!
Tegnapi foglalkozás tetszett, Dani nagyon el volt bűvölve, a sok ének, tánc, mondóka, meg furulya teljesen lenyűgözte, kb. tátott szájjal bámult végig, term. a dalok nagy részét nem ismertem, de majd Regi át fog küldeni egy site-ot, ahol le vannak írva a szövegek és azért akkor már jobb lesz az óra...egyébként jó volt, tetszettek nagyon a dalok, meg a mondókák is, bár kicsit néha olyan szétszórt volt a csaj, vagy nem annyira összeszedett, lehet, h az is volt a furcsa, h csak ketten voltunk (Danin kivül még egy 2 éves kislány), de a lényeg, h Dani nagyon élvezte!!
Tünde, jaj, vigyázz magadra, én is elájultam egyszer a múltkori terhességem alatt, ha akkor nem fog meg a férjem, csúnyán beütöm a fejemet (nekem a reggeli elhagyása és a hőség okozta az ájulást, plusz eleve nagyon alacsony a vérnyomásom)...
Megyek is és reggelizem valamit, szép napot Mindenkinek!! (már ha ilyen rossz időben lehet ezt mondani)[/b]