A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabicsibe,

Köszönöm szépen a tanácsokat, akkor lehet, hogy majd felhívom én is a lányt, ha még nem adta oda valakinek.

27 éves vagyok, mármint már 28 leszek augusztusban :)

Szívesen bekerülnék a táblába, mert néztem múltkor, hogy milyen jól haladnak a lányok.

Jövő hét pénteken kell visszamennem UH-ra, 2008. március 7-én.

Azért már várom, igaz nekem sima nőgyógyászaton már volt ilyen injekciós kezelésem, az egyik hónapban volt peteérésem tőle a másik hónapban nem. Gondolom, hogy azért is figyeli a doki, hogy esetleg megemeli az adagot, ha úgy látja, hogy nem elég még a peteérésre vagy akkor várni kell még egy hónapot?

Neked mikor sikerült? hányadik alkalomra?
tubikriszta

Sziasztok,

Na, itt vagyok végre én is :wink: Ma már nem maradtam bent estig, de cserébe bemegyek holnap pár órára :roll:
Hűűű, jó sokat írtatok, amíg nem írtam… :shock:
Ma elmentem vérvételre végre :D Mindent kértem, hogy nézzenek amit lehet (süllyedés, CRP), sőt kértem, hogy nézzenek pajzsirigyet is, sosem lehet tudni… :roll: Hétfőre meglesznek az eredmények, a pajzsmirigy meg majd kb. 1,5 hét múlva.
Ja, ma megint elkezdett fájni a kezem (úgy tűnik „sok” volt ez a 2,5 nap tünetmentesség :? ), remélem, most is csak az időtől fáj, de ha ilyen sűrűn lesznek frontok, akkor szinte minden nap fájni fog… :(

Vic,
Hát, tudod, halogatásban jó vagyok :wink: Szerintem májusnál hamarabb tuti, hogy nem fogunk kezdeni. Tudod, most kitűztem magamnak a -15 kg-t, úgyhogy még van mit dolgoznom rajta! :wink: Te hogy vagy? Kiállítás? Most nincs túl jó időtök sajna :?

Gil,
Mi a helyzet, hogy vagy?

Pannati,
Köszi a linket és a képeket! Bori nagyon szép kiscsajszi, még egyszer gratulálok Hozzá! :D Cserfes, és huncut, ha nem tévedek :wink: :lol:

Csibe,
Hogy állsz a fogyival? Mikor mérlegelsz újra? Ha nem felejtem el, akkor én holnap reggel fogok… :roll:

Brumi,
Örülök, hogy Konc tanárúrnak sikerült megnyugtatnia! :D Az nagyon jó hír, hogy funkcionálni fog még ez a petefészked is!!! :D Pihenj azért még sokat, hadd regenerálódjon a szervezeted! A kapszulát így inkább kihagyom, de azért még egyszer nagyon köszi a segítséget! :D
Frissíteni az oldalt F5-tel tudod, de vigyázz, mert ha lentre írod a hsz-t, akkor az nem marad meg.

Nika,
Puszi Neked! :D (vasárnap egy kedves volt kolléganőmhöz megyünk Székesfehérvárra, majd „integetek”! :D )

Orsiborsi, Noki, Vic, Kira,
Babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Adri,
Örülök, hogy nega lett! :D Nemsokára kezdhettek! :D
Nagypapi jól van? Sikerült túl tennie magát a dolgokon?

Deri,
A HSG-vel kapcsolatosan már a többiek leírták a tapasztalataikat. Röviden az enyém: én átjárható voltam, így maga a kontrasztanyag simán és fájdalommentesen átment odabent. Nekem ami nem volt jó, hogy amikor bevezették a csövet, amin keresztül nyomják a folyadékot, akkor nagyon görcsölt közben a hasam – erős mensis görcs volt :roll: De azért kibírható, szóval ne izgulj, minden rendben lesz :wink: Mindent a babóért :wink:

Orsiborsi,

Sajnálom, hogy ilyen szörnyű volt a HSG-s élményed :shock:

Vucuska,
Hallottam-olvastam a Ciris-ről… Hát, nem tudom… :roll:
Szerintem ha nem fogsz ugrálni a tréningen, nyugodtan menjél el. Ugyanezt gondolom a színházról is (mármint tudom, hogy ott nyilván nem fogsz ugrálni :lol: ), ezen nem fog múlni szerintem semmi :)

Kriszta :D,
Akkor holnap már szuri? Hurrá! :D Tök jó, hogy kezdtek! :D A szuritól ne félj, nem fog fájni! Nagyon drukkolok Neked! :wink:

Sok puszi mindenkinek! Szép álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci,

Neked is Kellemes hétvégét! Köszönöm a biztatást, én is minden jó kívánok Nektek, de személyesen úgyis beszélgetünk majd :)

Mindenkinek kellemes hétvégét és Szép álmokat!
tubikriszta

SZiasztok LÁnyok!

Köszi a torna és egyéb hülye kérdéseimhez a hsz-eket! :oops: :oops:

Brumi
Örülök, hogy jobban vagy és a petefészked is megmentették!!! Vigyázz magadra!

Üdv Pregi, Kriszta, Juzsi!
Sok sikert! :wink:

Törpe
Jó utat! Jó kikapcsolódást!

Zsókuci
Jó is lenne, ha 9 hónapig nem kéne a hasméretem miatt rosszul érezni magam!
Sajnálom, hogy megint fáj a kezed! JObbulást! Remélem, jók lesznek az eredményeid, és a süllyedés is a helyén lesz!
szegénykém, akkor nem lesz túl jó hétvégéd! A képekkel végül mi lett?

Madrin
Én is ilyen kéthetes ciklusokban éltem leginkább, de amikor nem figyeltem a ciklusomra, akkor is mindig idegesített, hogy hátha épp most, és közben én meg hasizmozok. Nem könnyű...

Vic
Milyen volt a kiállításon? És hogy vagy????? Mit érzel?? mindjárt itt a teszt napja! Csinálsz előtte otthon?

Nemone
Örülök, hogy kezdtek!!! Jó tűket kaptál, tuti??? Mert néha rosszat adnak! Nekem Gabi volt a "szaktanácsadóm"!

Nika
És ha nem csak késik????? Nem tesztelsz egyet?

Adri
Akkor hajrá kezdés!

Noki, Orsi
HOgy vagytoK?????? Akkor teszteltek otthon hétvégén??? Azonnal írjatok! Hajrááááá!

Deri
Sok sikert keddre! Remélem, nem fog fájni!

Vucuska
Szerintem majd meglátod szerdán, hogy érzed magad! Nekem a sok inszem után volt, amikor semmi nem volt, és volt, amikor olyan gyenge voltam, kicsit görcsölt is a hasam. Szerintem ettől tedd függővé. Ha minden oké, akkor legalább valami eltereli a gondolataidat!

Baby
Megy a drukk hétfőre!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem! Jó éjt! Szép hétvégét mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Juzsika!

Ugye nekem is fagyis volt januárban, tehát amikortól megjött a mensim attól a naptól szedtem a Gravidát, beültetéstől pedig napi kettő Magne B6- ot, mást semmit.
Októberben a lombik után Pesten maradtunk hogy még a haza autózással se veszélyeztessük a kis embriókat. NAgyon vonzott Budapest, így két nap múlva már elmentünk egy picit sétálni...csak hetekkel később jutott el az agyamig hogy lehet hogy nem kellett volna a Westendbe "róni a köröket"...nem tudom miért, én erre fogtam , de nem sikerült akkor.
MOst feküdtem, szigorúan, négy napot. Nem tudom hogy ezen múlik- e vagy sem,lehet hogy köze nincs a sikerhez, de azért feküdj amennyit Tudsz. Ülő munkát szerintem nyugodtan lehet végezni, csak azért előtte feküdj pár napot. Progi- szurit fogsz kapni? Segíthet. /Szűcs doktort idéztem/ :P
NAgyon drukkolok Neked, most lesz ugye, márciusban? Írj majd hogy mikor. HA valamiben tudok segíteni, kérdezz nyugodtan!
:P

Kép
krisztamili77

Noki,
megcsináltad a tesztet?
Én nem vettem direkt,nehogy kísértésbe essek,aztán meg kiboruljak!
Ügyes legyél!Én szorítok nagyon!
:) :) :)
Orsi
orsiborsi

Noki
??????????????????????????????

gil

Krisztamilli
Nagyon köszönöm a válaszodat. Aranyos vagy. Én most várom hogy megjöjjön és azt követően kell mennem uh-ra. A progi szuiriről még nem szólt a dokim, én a Zekéhez járok. Nem tudom hogy megmerjem e kérdezni. De az utrot azt naponta 3x3 kellett használnom.
Tudja valaki hogy a progi szuri mellett is kell utro?

Üdv mindenkinek
juzsika

Sziasztok!
Noki,
végül nem csináltál tesztet?
Orsiborsi,
szorítok neked, hogy sikerüljön:) Látom hétfőn mész! Izgi:) Van kedved megismerni? Én is megyek hétfőn, ha gondolod!
Gabi,
még nem tudom a beülti időpontját, hétfőn még mindig uh lesz!
Nellike,
hogy vagy,mi újság?
Krisztamili,
írok privit!
baby.81

Baby,
Köszönöm a jókívánságot!Nagyon izgulok,mert ez lesz az első ilyen alkalom,hogy kórházban tesztelek.Nagyon szívesen megismerkednék Veled!Te hánykor érsz oda?
Nekem 3-4 órába telik mire odaérek itthonról,így túl korán nem tudok menni.
:? :? :?
Tényleg hány óráig csinálnak hcg tesztet?Jó lenne,ha tízig!
Orsi
orsiborsi

Szia Orsiborsi!

Szerintem 10-ig biztosan jó, ha odaérsz!
Láttam,hogy ez az első inszem! Hajrá!!!!
Nekem sajna már az 5. beülti lesz valamikor!
Hétfőn még uh lesz.
Egyébként nekem is nagyon sok idő míg odaérek, de én már holnap megyek és ott alszom egy rokonomnál Pesten, és kb 7 fél 8-ra megyek hétfő reggel!
De még 10 körül biztosan ott leszek valahol!
Remélem tudunk találkozni! Bár én lennt leszek, te meg fennt, de majd megírom,hogy mibe leszek,ok!? Holnap,mert még most nem tudom!
Na, és hogy érzed magad? Kitartást!
Nem akartál tesztelni?
baby.81

Kép
gabicsibe

TKriszta
Ha nem nőnek a petesejtek akkor emelnek az adagon,nem kell leállni a stimuval.Én végig csináltam a 6 inszemet,de sajnos egyik sem sikerült.Viszont az első lombik igen és akkor derült ki,hogy olyan vastag volt a petesejt fala hogy nem tudtak áthatolni a fiúk.

Zsókuci
Remélem nem találnak semmi kórosat!A kezed pedig még mindíg fájhat a frontra hiszen jönnek,mennek.Nekem nagyon sokáig fájt a törött csuklóm,de évek múltán már csak néha fogod érezni.
gabicsibe

Noki,

teszt?

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Gabicsibe,

Én is már sok mindenkitől hallottam, hogy az inszemek nem mindenkinek jók. Sőt a rendelőbe volt egy lány, aki csodálkozott, hogy miért inszemre megyek, és miért nem lombikra, mert azt mondta, hogy úgysem fog egyik sem sikerülni. Szerintem azért a doki jobban tudja nála:)

Ma voltam az első injekción. Elmentem az ügyeletre, ott minden szó nélkül beadta a nővér, és azt mondta, hogy minden nap jöhetek, amikor csak akarok. :) és fizetni sem kell érte, mármint, hogy beadják. Igaz egy kis mozgás sem árt, addig is sétálok egy kicsit, amíg odaérek az ügyeletre!

mindenkinek sok sikert és további kellemes pihenést!

jó éjt!
tubikriszta

Még egy gondolat!

Köszönjük a táblát :)
tubikriszta

Sziasztok!

Csináltam tesztet !
Nem lett 2 csíkos most sem :cry:
Na ,de nem baj....
Azt hiszem erre fel is voltam készülve ,mert napok óta görcsöltem már.
Abba is hagyom az utrót és kedden megyek a BMC-be imádott Wiegandt dokihoz :)
Majd a következő sikeres lesz !
Vagy az azutáni !
Egyszer csak meglátogat/nak a gólyák :lol:

Kedden valaki jön a BMC-be?

Puszi lányok!
Nem vagyok eltűnve, folyamatosan olvaslak benneteket itt vagyok minden nap !

Kép
noki&potyi

Orsiborsi
Nagyon drukkolok, hogy 2 csíkos teszted legyen !
:lol:
Minden jót kívánok !!!!!!!!!!!!!!
Szorítok, és holnap nagyon fogom várni , hogy írj!

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki,
Köszönöm a jókívánságot,és sajnálom a tesztet.Tegnap egész nap vártalak,de gondoltam nem olyan könnyű sem megcsinálni,sem leírni az eredményt!Most rögtön,hogy kinyílt a csipám bekapcsoltam a gépet és láttam éppen most írtál.
Én tapasztalatlannak érzem magam,mert attól hogy nem jött meg,egyáltalán nem biztos a dolog,és fájogat is hasam,amit meg tudok mire fogni.Nyűgös és hisztis vagyok.
Már felkészítettem magam(talán?)a negatív változatra,de addig életben kell tartanom a másik lehetőséget is,mert hátha.
Veled ellenben még tesztet sem mertem csinálni!Na mindegy már csak egy nap,aztán vagy folyt.köv,vagy meglepi!Azt mondják a tapasztaltak érzi egy nő rögtön,ha már nem egyedül van!De én nem érzek semmit,és nem is tudom mit kellene?

Zsókuci,Baby,Gil
Köszönöm a drukkokat!

Vucuska,Baby
ügyesek legyetek holnap!
:D :D :D

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Orsi
orsiborsi

Noki, sajnálom :(

Orsiborsi, ez legenda, én speciel semmit nem éreztem, amikor Bori már bennem volt, pontosabban ugyanazt a mensis érzést, amitől biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, ugyanúgy görcsölgetett a hasam. Úgyhogy az eredményhirdetésen azt hittem, biztosan összekeverték az eredményemet valakiével. Többször is visszakérdeztem, hogy ez biztos? Erre Konc tanár úr azt mondta:
-Asszonyom, Ön kétségbe vonja a munkánkat?
Erről ennity, reménykedj az utolsó pillanatig! :wink:

Kép
Kép
pannati

Noki,
sajnálom, de azért várjuk még meg a keddet:)
Orsiborsi,
akkor holnap jössz?
Leírom miben leszek, hátha találkozunk,ok!?
A hajam sötét barna,majdnem fekete (hosszabb, egyenes), kék farmerben, fehér pulóverben(garbós), barna kabátban leszek, ill. ha nem lesz rajtam ott lesz valahol a közelemben:) ja és barna cipő, ennyi azt hiszem:) Na még egy, a nagyocska táskám zöld színű:) Remélem sikerül megismerkednünk!
Szorítok nagyon hogy jó napod legyen a holnapi!!!!
Vucuska,
te is jössz holnap? Veled is szívesen megismerkednék, de talán már ezt írtam:)
Mindenkinek minden jót!!!
baby.81

Noki
Azért még ne add fel!!!!! Én még drukkolok!!! Hányadik napon vagy?

Orsi
Tényleg annyian mondták, hogy semmit nem éreztek!!! Én is nehezen hiszem ezt el, de ha annyi lány számol be ugyanerről, akkor csak van benne valami!!!
Megy a drukk holnapra!!!!!!!!!!!!! Hajráááá!

Baby, Vucuska
Sok sikert holnapra!

Gabi
Aranyos vagy, hogy írtál tesztidőpontot, de még nem tudom, mikor csinálom. De jó így a táblában!
Jól vagytok mindhárman???? :wink:

gil

Pannati,Gil
KÖSZÖNÖM :!:

Baby,
Kb.kilencre érek oda ezt számoltam most,és fariban és fekete kabátban leszek,a hajam barna és copfa felfogom.Szerintem könnyen meg lehet majd ismerni,mert a para az arcomra lesz írva.Jó nagy betűvel!!!Bár fent van a dokim,de a vérvétel lent,így összefuthatunk.

Noki,
a tesztek nem 100%-osak,így a kedd még hozhat édes meglepetést neked.
Szorítok!

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!

Elsősorban miattad néztem be, drukkolok nagyon holnapra! :) :wink:

Babyke! Írtam sms-t, de végül megtudtam, amire kíváncsi voltam:) Drukkolok nagyon a beültihez! Azért írd majd meg, hogy mikor lesz!

Noki! Sajnálom :cry:

Kira, Vic! Drukkolok nektek is nagyon! Küldöm a babaragacsokat: (Orsinak is) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép délutánt mindenkinek! Pussz
nellike

Sziasztok!
nekem is muszáj volt benézni, csak elárasztanak a beteglátogatók :) És párom is itthon van, így nehéz géphez kerülni...

Orsiborsi drukkolko holnapra!

Noki drukkolok továbbra is! Noki, még én nem mondtam le... majd holnap! az utrót azért ugye teszed mégis?

Baby, sajnálom, hogy elkerültük egymást a progiszurival, már biztos megvan neked... az UH-n szívből kívánom, hogy jó eredményt kapj! Nagyon megérdemled!

Vucuska, neked is csak jókat az UH-n!

Juzsika! üdv itt! :) Szerintem kell az utro is a progiszuri mellett, nekem mindkettőt felírták, csak sajnos nem jutottunk el a beültiig a leszívás után ebben a ciklusban, így biztosra nem tudom, remélem valaki hamar tuti választ ad neked....

Vic, Kira, nektek mennek a babaragacsok!

Holnap jövök, puszi és szép estét nektek!

Brumi
Vendég

Sziasztok!

Vendégek voltak nálunk és persze a jó időjárás miatt áramszünet is :(

Abba is hagytam az utrót, mert szerintem meg fog jönni a menszim...
Bár csak ma reggeltől nem használom, de most kicsit elgondolkodtam azon amit, amiket írtatok, hogy ez még nem is annyira biztos?!
Ha a megérzésemre hagyatkozom akkor sajna nincs a pocakba senki....
Használjam vagy sem!?!
Tudom , hogy kéne, de menstruációs görcseim vannak már napok óta, a cicim viszont nem fáj...

Köszönöm a Drukkokat mindenkinek!
És jó éjszakát kívánok!
Kép

Kép
noki&potyi

Noki!

Szerintem még ne add fel!
Drukkolok holnapra, és remélem, hogy pozitív meglepetésben lesz részed! :wink:

Orsi!

Neked is szorítok holnapra! :)

Mindkettőtöknek: Kép

Én kivagyok mint a liba! Van vidéken egy kis házikónk kerttel, és kitaláltuk, hogy mindent kiszedünk, csak füvesítve lesz. Ma egész nap ott voltunk......én annyira elfáradtam........pedig messze még a vége! Az vigasztal, hogy nagyon szép lesz ha kész lesz :D

Puszi Mindenkinek! Kép

Kép
nika28

Sziasztok,

Hát azt hittem, hogy lazább hétvégénk lesz :shock: Tegnap végül 7,5 órát dolgoztunk, aztán még sok felé rohangáltunk, és éjfélre értünk haza… :? Ma pedig vendégségben voltunk, úgyhogy nagyon fáradtak vagyunk… :roll: Mondjuk délután aludtunk 2 órácskát, ami nagyon jó volt, de igazából nem sokat segített… Ami vígasztal, hogy szerdán és csütörtökön szabadságon leszek :D Ééésss délig fogok aludni, ez már biztos!!! :D:D

Csibe,
Képzeld, mérlegeltem tegnap reggel, és eddig -3,5 kg! :D:D Úgy megörültem! :D Te hogy állsz? Hogy bírod?

Gil,
A képekkel még sajnos nem volt időm foglalkozni :oops: De mindjárt körülnézek, és keresek valami tárhelyet. Ha van valakinek rá ötlete, vagy már kész tárhelye, szóljon, átküldöm, és tegye légyszi fel… :roll:
Én is nagyon kíváncsi leszek a véreredményre, majd bentről megírom, ha már tudom holnap…

Krisztamili,
Sok puszi Neked! Hogy vagytok?

Gabicsibe,
Remélem igazad lesz, és hamarosan enyhülnek a fájdalmaim a kezemben. Sajnos most a rossz idő miatt egyfolytában fáj, még akkor is néha, ha nem mozgatom. Nem bírtam, már bevettem egy fájdalomcsillapítót, most annyival jobb, hogy „csak” akkor fáj, ha mozgatom… :roll:

TubiKriszta,
Milyen volt a szuri? Ugye, hogy nem vészes? :wink: Örülök, hogy ilyen rendesek voltak beadáskor… :D

Noki,
Szerintem se add fel még, láttunk mi már ilyet a történelemben :wink: Drukkolok még keddig Neked!

Orsiborsi,
Persze Neked is nagyon drukkolok! :D

Brumi,
További jobbulást, és azért pihenj is! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Noki
Ejnye-bejnye, még nem kellett volna abba hagyni azt az Utrot!Nekem sem fájt a cicim,görcsölt a hasam és még is sikerült!Nem szabad a tüneteket keresni,mert nem mindíg vannak.Ne add fel,remélem jó hírekkel jössz haza!!!
Én megyek kedden terheléses cukorvizsgálatra amit a Bmc-ben csinálnak meg.Engem megfogtok ismerni a nagy pocakomról és tessék oda jönnni hozzám :wink:

Holnapi Bmc-s járatnak nagy kalappal!

Gil
Remélem lassan a szivecskét is láthatod :wink: Köszönöm jól vagyunk :D
gabicsibe

Sziasztok

Noki
Szerintem sem szabad feladni, az utrot az eredményig használd. Még spontán terhességnél is volt már olyan hogy negatív volt a teszt. Kitartás!!!
Orsi
Szoritok a sikerért, szerintem sem lehet a pár hetes terhességet különösebben érezni.
Brummadzag
Köszönöm. Most olvastam vissza hogy mi történt veled. Elsőre kirázott a hideg, nem semmi testi, lelkierőd van. Nekem is volt még a kezdet kezdetén egy laparom, de nehéz volt utánna elindulni ezen az úton. Kéne egy kis optimizmus tőled. De minél előbbi babáskodást kívánok neked!

Üdv mindenkinek: Juzsika
juzsika

Noki,

ne hagyd abba a progeszteront! Még semmi nem biztos!

Zsókuci,

jobbulást a kezednek! Mi történt vele, megkérdezhetem?
:roll:
És gratula a fogyáshoz!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok,

Na, még egy kicsit itt vagyok! :D

Tranzitos lányok és aki még kérte...,
ment a privi a képek helyéről.

Aki még szeretné kérni, írjon, küldöm, amint tudom :wink:

Pannati,
Persze, hogy megkérdezheted :wink:
Igazából semmi különös nem törént vele, egyszer csak elkezdett fájni, de nagyon. Ez kb. október-november környékén lehetett. Elmentem dokihoz, mondta, hogy inhüvelygyulladásom van, kaptam kézmerevítőt, gyulladáscsökkentőt... semmi. Visszamentem, mondtam, hogy jelenleg van egy gócom, ami az akkori visszanőtt manduláim voltak, illetve mandulacsonkok... mondták, hogy jó, majd ha kiveszik (amúgy is ki kellett), akkor jobb lesz. Kivették, műtét másnapján fájdalom elmúlt. Úúúgy örültem. Aztán most újra vissszatért... remélem, csak az időtől. Amúgy még a történethez hozzátartozik, hogy gyerekkoromban 9 évig zongoráztam, és néha fájdogált a kezem, volt néhányszor kisebb inhüvelygyuszim, de ennyire sosem fájt, mint az elmúlt fél évben...

Lányok,
Ha van valakinek nagyon jó reumatológus ismerőse, légyszi írja meg priviben!
Hálás köszönet előre is! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, te Jótündér!
Köszönjük!!!!!!

Gabi
Hát jó is lenne!

Noki
Gyerünk még Utrózni!!!!!!!!!!!!!!

Vic
Mi van veled?????? HOgy vagy? Nagyon eltűntél! Te is midnjárt sorra kerülsz!!

Kira
???

gil

Sziasztok!

Orsiborsi, Baby , Vucuska

Nagyon szorítok , hogy ma jó híreket kapjatok! :D :D :D

deri
deri

Sziasztok!
Gil!
Vagyok ám és mindennap olvaslak Titeket, csak most nem nagyon írok! Nekem csak pénteken kell mennem tesztelni. Most szerencsére nincs időm foglalkozni a tünetekkel! Tudni kell rólam, hogy iszonyatosan állatbarát vagyok. De fanatikusan! Jobban szeretem az állatokat mint az emberek többségét! (persze tisztelet a kivételnek!!) Van is sok állatkám. Kaptam a napokban egy hasas kecskét és most kint ülök mellette folyton! :) Na meg a tyúkjaimmal is történt egy kis mallőr és azokat is most egyenként ápolgatom! Van olyan tyúkom amelyik csak akkor eszik amikor ott állok mellette. Én meg nem vagyok komplett és ott állok mellette. :lol: Van egy pár blökim, van lovam, nyulam, meg minden amit el tudtok képzelni. Úgyhogy most nagyon lefoglalom magam. A paci is nemsokára ellik! Úgyhogy itt mindenki beterhesedik, csak én nem! :lol: :lol:
Ja és Budapesten születtem és ott is éltem 26 évig panelba. Még jó, hogy vidékre mentem férjhez, mert a panelba is simán tatottam 3 kutyát! :lol: :lol:
Mindenkinek nagyon drukkolok és követem az eseményeket!!
Orsiborsi!
Nagyon várom a teszteredményedet!!!!!! Hú, nagyon drukkolok Neked!
Az uh-osok meg remélem jó hirrel jönnek ma! Baby, Vucuska??!! :)
Noki! Te meg halgass a többiekre, ne rám!!!! :lol: :lol:
puszi mindenkinek!!!!
kira76

Zsókuci,

köszi, hogy leírtad!
Megértelek, mert én is zongoráztam 10 évig és gyakran volt ínhüvelygyulladásom, viszont néha jól is jött, mondjuk vizsgánál vagy növendékhangversenyen :)
Szteroiddal (Diprophos)még nem szurkálták?
Én egy jó ortopéd doktornénit tudok, talán ő is tud segíteni, ha gondolod, elküldöm az elérhetőségét priviben.

Orsi, Noki,

hajrá!!!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Végeztem. Igaz már fél 11-kor bennt voltam a munkahelyemen, de ismét sokkoltak: egy munkatársamtól megkaptam hogy miért hiányzok ennyit, miért jövök ennyiszer később..... A főnököm meg a helyettese tudja a sztorimat, de én nem akarom az összes munkatársamnak elmondani mi van -de sejthetik hogy mi az ábra. Bár most megfordult a fejembe hogy kiállok mindenki elé és elmondom hogy meddőségi kezelésre járok, pont. Áááááááá...........
Múlthéten beszéltem egy lánnyal telefonon, akivel egyszer együtt voltunk inszemen és kirúgták. Azt mondta az is közrejátszott hogy sokat hiányzott. Úgy sajnáltam. Ráadásul a kirúgását megelőző héten volt az inszeme.

Szóval, velem minden oké: bal oldalon van 2 vagy 3 24-25-ös tüsző.
Igaz reggel úgy ébredtem hogy a jobb oldalam baromira feszült és még mindig érzem. Mondtam a dokimnak is, de nem látott azon az oldalon semmit. Nem tudom mitől lehet.
Ma kell beadnom a tüszőrepesztőt és szerdán lesz az inszem.

Baby, Orsi!
Bocs hogy hétvégén nem jelentkeztem. Igen találkozhattunk volna, biztos el is mentünk egymás mellet. Hétvégén nem tudtam olvasni Titeket, mert pénteken végre megcsinálták a gyökértömésemet, szombaton meglepi szülinapi buliban voltunk Gyöngyösön, vasárnap meg az Utazás kiállításon voltam.
Egyébként keki gatyában, keki-rózsaszín vastag csíkos pólóban voltam, nagy barna táskám volt, és beszélgettem egy másik barnahajú lánnyal.
Mi van veletek?

Kép
vucuska

Vucuska!

Drukk szerdára Kép Én meg akkor megyek UH-ra. :wink:

Ja, amúgy ha a főnöködnek legalább szólsz, hogy milyen kezelésre jársz akkor nem rúghatnak ki, mert a Munka Törvénykönyv 90.§-a szerint:

90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
a) a betegség miatti keresőképtelenség, legfeljebb azonban a betegszabadság lejártát követő egy év, továbbá az üzemi baleset vagy foglalkozási megbetegedés miatti keresőképtelenség alatt a táppénzre való jogosultság,
b) a beteg gyermek ápolására táppénzes állományba helyezés,
c) a közeli hozzátartozó otthoni ápolása vagy gondozása céljából kapott fizetés nélküli szabadság (139. §),
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],

A törvény elvi célja társadalmi szempontból a gyermekszületések számának emelése, egyéni szempontból azoknak a gyermeket vállaló személyeknek a támogatása, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében. Indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat.
Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eütv.) 166. §-a tartalmazza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások szakmai szabályait. A törvény e fogalom felhasználásával egészíti ki az Mt. felmondási védelemre vonatkozó szabályait, kimondva, hogy az ezzel összefüggős kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. Természetesen abban az esetben, amikor e kezelés orvosilag megállapított keresőképtelenséget eredményez (pl. kórházi bentfekvéssel jár), az erre vonatkozó védelmi szabályok érvényesülnek.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vucuska !

Nagyon nagy drukk Neked!
:lol:
Hajrá hajrá!

Üdv

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Itthon vagyok, jó sokat utaztam, nagyon elfáradtam:(
Jó hírem sincs sajna, de már túl tettem magam rajta!
Mindenkinek köszi a drukkot, de most sajna nem lesz beülti:(
Azért mert,nem indult be megfelelően a tüszőérés és a nyálkahártyám:(
Sosem volt ilyen, miért pont most,na mindegy, ez van!
Orsiborsi,
sajna nem találkoztunk, mivel én korán mentem és korán is végeztem, szerintem már fél 9 körül és mentem is, hogy elérjem a vonatot!
De remélem azért neked sikerült!!!!! Várlak a hírekkel!
Vucuska,
örülök,hogy nálad minden ok! Hajrá szerda!!!!!Majd legközelebb hátha találkozunk!
Nellike,
sajna ez van, ahogy olvasod, de majd írok privit,ok!? Puszi

Egyébként így a 3. napján kell mennem(kb.2 hét múlva), ha megjön, aztán kapok egy kis turbósítót:) Vagyis hormont! Már sok mindenen keresztül mentem, de ilyenen még nem, hogy fagyis lesz, de mégis stimus egy kicsit, remélem ez fog bejönni nekem:)
Na, sziasztok csajok!
baby.81

Sziasztok lányok!
Végre megérkeztem Pestről!Ma annyira sokan voltak és olyan nehezen kerültem sorra is!
Először is nagyon köszönöm a sok-sok bátorítás,amit tőletek kaptam!Mindig erre gondolok,amikor kezdem már feladni a reményt.
Sajnos nem kaptam jó híreket ma,és bár úton haza felé a buszon sírtam,de a dokinál ügyesen tartottam magam.A nehéz dolog még a párommal való személyes találkozás lesz és drága anyucikámmal beszélni.De már megvettem a következő adag szurikat és kiettem az asztal közepére,hogy hajrá és mondogatom magamnak,hogy ennyitől nem szabad összetörni,meg erős vagyok,miközben belülről vérzek és megszakad a szívem!Na jó most már elkezdtem a bőgést,így abbahagyom és kiadom magamból a fájdalmat hátha úgy könnyebb lesz.
Még egyszer köszönöm nektek!
Egy kis feltöltődés és jövök újra!

Noki,
fel ne add,mert a mai napon akikkel együtt voltam senkinek sem volt pozitív eredménye,így neked kell az arányt javítanod holnap!
Drukkolok!Nagyon!

Vucuska,
Ügyes legyél szerdán és egy kalappal!

Zsókuci,
köszönöm a privit!

Nellike,
az egyetlen jó hír addig tartott,hogy azt hittem ma van a névnapod,de nem vagyok biztos benne?Ha igen,akkor nagyon boldog névnapot kívánok neked és köszönöm a drukkolást!Hogy vagy?

Deri,
ügyi legyél holnap!szorítok!

Baby,
meddig voltál a BMC-ben?Sajnálom,hogy nem láttalak.A következő alkalommal valami jó feltűnő ismertetőjeleket készítünk és akkor talán! :wink:
orsiborsi

Sziasztok!

Orsi, Baby
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom, hogy így alakult!!! Akkor ma nem volt túl szerencsés nap...
De kitartás lányok!!!!
Fel a fejjel, és a folytatáson gondolkodni! (Mondani mindig könnyebb :oops: )

Kira
OKé, örülök, hogy jól elvagy, akkor majd várunk a hírekkel!

Vucuska
"Micsoda méretek!" :lol: Nekem nem szoktak ekkorára nőni! Hajrá szerda!!!!

Noki
Megy a drukk holnapra!!!!!!!!

Deri
Kívánom, hogy fájdalomentes legyen a HSG! :wink:

gil

Orsi,
sajnálom:(
De nem szabad feladni, majd sikerülni fog a következő, én is így állok hozzá! Máshogy nem megy!
Épp előtted írtam:) Kitartást!!!!Puszi
baby.81

Baby
Sajnálom,de a következő már tuti lesz :wink:

Orsi
Sajnálom,itt nyugodtan elsirhatod bánatod megértő szemekre találsz!Pár nap és jobb lesz,aztán hajrá 2.inszem!

Vucuska
Nem kell senkinek sem tudnia mi történik veled,ép elég ha a főnököd tudja a többieket meg szereld le valahogy!Semmi közük hozzá,dolgod van és kész,majd megtudják ha aktuális lesz a dolog!Hajrá szerda!!

Noki,Deri
Keressetek holnap ha van kedvetek dumcsizni!Én a labor környékén leszek megtalálható!Ismertetőjeleim :Óriás pocak,rövid haj,szemüveg,könyv.8- fél11-ig egyik biztosan megtalálható leszek :D
gabicsibe

Gabi
Remélem, te is jó híreket kapsz holnap! A kezed jobban van?

gil

Gil
majd szerdán tudom meg az eredményt.Köszönöm kérdésed már jobb,fájni nem fáj csak nagyon ronda.Megmaradok :wink:
gabicsibe

Sziasztok,

A jó hír, hogy mára teljesen elmúlt a kézfájásom :D - most már biztos, hogy a hidegfrontot érzem mindig :roll:
A rossz pedig az, hogy még mindig nagyon rossz a vérképem :cry: :cry: A gyulladásmutatók rosszak szokás szerint, a vérsejtsüllyedésem 41 (20-ig jó), a CRP pedig 27 (10-ig jó) :shock: Nagyon elkeseredtem… :cry: :cry: Mehetek további vizsgálatokra, szerdán fogászati panorámaröntgen, majd fogászat is a közeljövőben, meg valószínűleg urológia és nőgyógyászat. :?
Én nem is tudom mi lesz így, hogy valaha lesz még jó a vérképem? Valaha beletudunk vágni a babaprojektbe? Mert így nem fogom bevállalni (még egyszer) az tuti! :cry: :cry:
Ráadásul még mindig tök fáradt vagyok, és nyűgös is… szóval nincs jó napom… :cry: :cry:

Pannati,
Köszönöm, aranyos vagy, egyelőre nem kérem még az ortopéd dokinéni elérhetőségét, majd ha ezeknek utána jártam, és még mindig van gond.
Igazából csak gyulladáscsökkentő gyógyszereket és kézmerevítőt kaptam eddig a kezemre, semmi mást… :roll:

Kira,
Jó, hogy ennyire szereted az állatokat. Én is szeretem őket – nemhiába a 3 kutyus :wink: Drukkolok nagyon péntekre! ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vucuska,
Sajnálom a munkahelyi kellemetlenséget :( A lényeg, hogy a főnököd tudja, mindenki mást tojjál le… bár tudom-sejtem, hogy nem lehet ez egyszerű. De ha ilyenek, akkor úgysem fogják szerintem megérteni.
Előre is drukkolok a szerdai inszemre! :D

Baby,
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz beülti :cry: :cry:

Orsiborsi,

Szívből sajnálom :cry: :cry:

Gabicsibe,

Esetleg körömvirág krémet kenhetnél a kezedre, az nagyon jó az égésre! További jobbulást!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Orsi és Baby,

Én is sajnálom, hogy most nem jött össze nektek, de semmiképpen ne adjátok fel! Ne keseredjetek el, mert a következő biztos, hogy sikerül.

Többiek, akik a héten még mennek eredményre vagy beültetésre!
Nektek is kitartást és én is drukkolok :)

Zsókuci,

Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem jó a vérképed, de már voltál hasonló kivizsgáláson nem? nem is olyan régen? Nem is mondanak semmit, hogy miért lehet?
Remélem, hogy minden rendben lesz veled és tavasz végével már Ti is tudtok jönni a BMC-be elkezdeni a babaprojektet.
Ne add fel, kérlek! Emlékezz vissza, amikor Te biztattál engem!
Szóval fel a fejjel és minden rendben lesz!

Gabicsibe,

Remélem, hogy azért nem olyan komoly a fájdalmad, nekem is volt egyszer egy nagyon csúnya égésem a kezemen, kitartást és a jég csodákra képes én azzal gyógyítottam és égés elleni spray-vel.

mindenkinek puszi
tubikriszta

Szia Kriszta,

Igen, voltam. Akkor néztek hasi UH-t, tüdőröntgent, és vérből mindent amit csak lehet, meg a gégészet, ugye.
A véreredményemen és a mandulámon kívül minden rendben volt. Olyan kézenfekvő volt, hogy ezeket (és mident :cry: ) a mandula okoz, okozott... hát nem. Persze nem bántam meg, hogy kivetettem, mert biztos ki kellett, gondokat okozott, de annyira örültem, h mostmár minden rendben lesz... erre tessék... :cry: :cry:
Sajnos nem tudják, hogy mitől lehet... mert annyi mindentől lehet. A kezemtől ennyi nem lehet az tuti.
Oké, nem adom fel, ígérem... csak annyira távoli már megint ez az egész babaprojekt... és hát én sem leszek már fiatalabb :roll:

Szerdán megyek a fogászati röntgenre, csütin meg szerintem fogászatra, meg a többit is hajtom, ígérem.
Szeretnék már tényleg anyuci lenni...

Puszi és köszönöm! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Orsi, Baby

Nagyon sajnálom :-( :( :(

Gabicsibe

Szerintem elkerüljük egymást holnap, mert én csak 10-re megyek a hsg-re, szerintem mire végzek te már nem leszel ott...

Lányok, mindenkinek köszönöm aki bíztatott holnapra... :D

deri
deri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?