Sziasztok,
Na, itt vagyok végre én is

Ma már nem maradtam bent estig, de cserébe bemegyek holnap pár órára
Hűűű, jó sokat írtatok, amíg nem írtam…
Ma elmentem vérvételre végre

Mindent kértem, hogy nézzenek amit lehet (süllyedés, CRP), sőt kértem, hogy nézzenek pajzsirigyet is, sosem lehet tudni…

Hétfőre meglesznek az eredmények, a pajzsmirigy meg majd kb. 1,5 hét múlva.
Ja, ma megint elkezdett fájni a kezem (úgy tűnik „sok” volt ez a 2,5 nap tünetmentesség

), remélem, most is csak az időtől fáj, de ha ilyen sűrűn lesznek frontok, akkor szinte minden nap fájni fog…
Vic,
Hát, tudod, halogatásban jó vagyok

Szerintem májusnál hamarabb tuti, hogy nem fogunk kezdeni. Tudod, most kitűztem magamnak a -15 kg-t, úgyhogy még van mit dolgoznom rajta!

Te hogy vagy? Kiállítás? Most nincs túl jó időtök sajna
Gil,
Mi a helyzet, hogy vagy?
Pannati,
Köszi a linket és a képeket! Bori nagyon szép kiscsajszi, még egyszer gratulálok Hozzá!

Cserfes, és huncut, ha nem tévedek
Csibe,
Hogy állsz a fogyival? Mikor mérlegelsz újra? Ha nem felejtem el, akkor én holnap reggel fogok…
Brumi,
Örülök, hogy Konc tanárúrnak sikerült megnyugtatnia!

Az nagyon jó hír, hogy funkcionálni fog még ez a petefészked is!!!

Pihenj azért még sokat, hadd regenerálódjon a szervezeted! A kapszulát így inkább kihagyom, de azért még egyszer nagyon köszi a segítséget!
Frissíteni az oldalt F5-tel tudod, de vigyázz, mert ha lentre írod a hsz-t, akkor az nem marad meg.
Nika,
Puszi Neked!

(vasárnap egy kedves volt kolléganőmhöz megyünk Székesfehérvárra, majd „integetek”!

)
Orsiborsi, Noki, Vic, Kira,
Babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Adri,
Örülök, hogy nega lett!

Nemsokára kezdhettek!
Nagypapi jól van? Sikerült túl tennie magát a dolgokon?
Deri,
A HSG-vel kapcsolatosan már a többiek leírták a tapasztalataikat. Röviden az enyém: én átjárható voltam, így maga a kontrasztanyag simán és fájdalommentesen átment odabent. Nekem ami nem volt jó, hogy amikor bevezették a csövet, amin keresztül nyomják a folyadékot, akkor nagyon görcsölt közben a hasam – erős mensis görcs volt

De azért kibírható, szóval ne izgulj, minden rendben lesz

Mindent a babóért
Orsiborsi,
Sajnálom, hogy ilyen szörnyű volt a HSG-s élményed
Vucuska,
Hallottam-olvastam a Ciris-ről… Hát, nem tudom…
Szerintem ha nem fogsz ugrálni a tréningen, nyugodtan menjél el. Ugyanezt gondolom a színházról is (mármint tudom, hogy ott nyilván nem fogsz ugrálni

), ezen nem fog múlni szerintem semmi
Kriszta :D,
Akkor holnap már szuri? Hurrá!

Tök jó, hogy kezdtek!

A szuritól ne félj, nem fog fájni! Nagyon drukkolok Neked!
Sok puszi mindenkinek! Szép álmokat!