A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap még én pillegtem, ti beleadtatok mindent! Nagyon jókat derültem a maszkos és macsekos sztorikon is. :D

Bodza köszi az Ági beszámolót! Szintén puszikákat és öleléseket küldök neki! Szorítok ezerrel!

Ma ismét álomkórom van... Pedig szépen süt a nap és hívogat egy sétára :lol: De még a pizsit sem sikerült levenni :oops:
Képzeljétek azt vettem észre tegnap vacsi után, hogy a fülemen folyikk ki a husi :? KÉSZ vagyok! :D Na Katóc te kis vizuális, erre miket képzelhetsz el? :) NEM BÍROK több húst enni! nem én. Pedig hétvégén mindenhol (anyuék, anyós pajtásék is) a kedvemre főznek, de már a puszta gondolattól is kiráz a hideg. Nem lehetne csak főzeléket, párolt zöldséget?? Tudom, beállított a hisztim. Bocsi :oops:

Ja és nagyon szorítok Cyprusunknak! hiszen ma van a nagy napja!!!!

babaragik++++++++++++++++++ és aki kérte mensi manók eleresztve mára.

Kriszta
dobsakriszta

Szép napot mndenkinek!
Ági! Nagyon szurkolok, hogy minden ok. legyen.
Lányok kaptam jó pofa történeteket azt feltenném , hátha Ti is jót rötyögtök rajta: :D
Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!

Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...

manoka
manoka71

Sziasztok!

Bodzikám köszönjük a hireket és nagyon szoritunk Áginak és pihejen sokat én is hallottam már ilyet.
Szegénykémnek azért biztos rossz lehet hogy már igy az elején fekvésre van itélve.

Manoka ez nagyon jo.

Zel nagyon édi lehet egérke na meg a Sanyi elöször azt hittem hogy a Férjed.

Szépem olyan szépen leirtad ezeket a neveket.

Nekem meg este már Szandokántol elkelett vennem a melltartó betétet mert belevonta a játékba Apa cipöjét is, azzal szorakozott hogy belerakta utána belefurta a fejét és ugy ugrált a cipövel a fején és néha elborult vele. Olyan édes volt halálra nevettük magunkat rajta.
Na át is aludta az éjszakát a nagy hancur után.

Cyprus drukkolunk neked mára.

Lányok mennek a babaragik++++++++++++++++
Na meg a mensimanók akinek kell.++++++++++++++++

Andi
zsembi

Lányok a Nyugatitól a Pizza Hut egy megállo villamossal vagy kettő?

Andi
zsembi

Zsembi, kettő megálló. A Király utcai megállónál kell leszállnod. Kérdezz csak, szívesen válaszolok innen Tatáról :-)
Minden macsek egy egyéniség, de a tieden nem lehet napirendre térni. Csúcs jó fej! Nem akarsz könyvet írni a sztorikról? megérné!

bibibibi!! Én már tudom hány szivecske van Cprus kezén :D :D :D Ha felébredt és megengedi elmondom, ha nem akkor várnotok kell rá.

Kriszta
dobsakriszta

Köszi Kriszta hát lehet hogy azt kéne irni róla iwiwen van róla kép nézzétek meg.

Jaj ne izélj már olyan kiváncsiak vagyunk bizti megengedi.

Andi
zsembi

na beszéltem Cyprussal, jól van minden oké!
8 petikéje van! :D :D :D :D :D :D :D

Menek boltba, mert levest kell ennem :lol:
Kriszta
dobsakriszta

Hurrá Cyprus küldöm az osztodó sugikat nekik++++++++++++++++

Lányok hol van mindenki. Na ne hogy dolgoztok kamú.

Andi
zsembi

Hali!

Mindent bele Cypruspetikék! Jó hancúrozást! :D Köszönjük az infót, Kriszta! :wink:

Yamita, helyzet? Én elkezdtem végre legalább barnázgatni... Talán most már lesz valami. :D
noczi

sziasztok,
Cyprus - ez szép szám, gratulálok! mennek a drukkok! ha hazaérsz, írj majd pár mondatot, mi volt.

Áginak sok-sok türelmet és kitartást kívánunk!! nem is értem, hogy kerül oda egyik napról a másikra vérömleny... gondolom a beágyazódás körül keletkezhet (?).

Zel - a mi kutyánk is megevett most diószezonban napi 8-10 diót, tudják ezek a kis dögök, hogy mi az egészséges, nem ám a kukacosat választja.

Kriszta - ha nem vagy túlstimus, nem kell erőltetni a húst annyira, mert nem azon múlik a beágyazódás, inkább csak rendben tartja a hormoháztartást. szóval válogass vegyesen kedvedre! hacsak dokibácsi rád nem pirított mint rám : "egye azt a rohadt húst, mert az intenzívre fogom küldeni!! " :lol: :lol: azóta ezen rötyögök... és megint csak mi jön le a sztoriból? hogy ez a drága jó ember nagyon lelkiismeretes!!

Manoka - tök jó kis sztorik!!

Tatu - nagyon egyszerű a ciklusbeállítás: kérdd meg apánkat, hogy írjon fel fogigátlót, s akkor belövöd időre a dolgokat! ha már úgyis rendetlenkedik a dolog, akkor arra is kell számolni, h stimu alatt rendetlen ne legyen. így lehet, h jót tenne a fogigátló, kérdezz rá.
szépem

Sziasztok!

Sajnos több dolog is közbejött, ezért nem tudok elmenni a talira. De talán jobb is, mert nem volt időm mostanában olvasni és keveset tudok rólatok. Majd legközelebb, de addig is mindenkinek drukkolok!
kispinty

Lányok!

Bocsánatért esedezem és NAGYON- NAGYON sajnálom, de nem tudok ma menni. Pedig úgy vártam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

Mindenkinek puszi és ölelés, legközelebb megyek, ígérem!!!!

A kabalákat ettől függetlenül eljutattom Zsembikének és Beusnak!!!!:-)

Yami és Hanyat! Úgy hiányoztok!!!!

Tatusom! Téged is látnálak már nagyon és iszonyú kíváncsi vagyok a csíkoshátúmra!!!!:D

Érezzétek szuperjól Magatokat és feltétlenül küldjetek fotókat nekem, Zelnek és Áginak!!!!!!!!!! Persze a többieknek is, akik nem tudtak eljutni ma!!!!:-)

Fú, úgy innék/ennék csokicsodákat Veletek...
bodza2005

Bodzi, Kispinty, :(

Remélem a többiek azért jönnek nehogy egyedül álljak ott.

Ha valaki fel akar hivni 06205206312

Andi
zsembi

Ismertetö jelem egy aranyszinü táska lessz nálam és farmer +farmer dzseki.

Andi
zsembi

Kispingy, Bodza! én is sajnálom, h nem tudtok eljönni!!

ki jön végül?? Zsembi, Hanyat, Beus, Tatuka, Yami, Manoka és én?? jól sejtem? és többen késve jönnek, igaz? de azért a pizzázónál Hanyatka ott leszel? csak téged ismerlek fel.. bár ha elkések, azért csak odatalálok.
szépem

Cyprusunk! Drukkok ezerrel!!!!!!!
De klassz!!! :D
bodza2005

sziasztok!

Aszem akkor mindenki kiesett, akit fel tudnék hívni, hogy merre vagytok. Megadná vki a számát, hogy vészhelyzetben segítséget kérjek?

Előre is köszi

CseKa

Kép
cseka

Cseka itt a számom leirtam Szépem te is ir le hátha. Én sem ismerek még senkit.

Andi
zsembi

köszi Zsembi, kitaláltad a gondolataim!!! :lol: :lol: :lol: én még nemtom mibe megyek, de virágos táskám van. tűzzek a hajamba margarétát?? :lol: :lol: :lol:
szépem

Szépem az sem rossz majd figyelem a táskád nekem keresztben lessz rajtam.

Andi
zsembi

Ja és szöke vagyok.

Andi
zsembi

Na én elindultam mert kell ennyi idö hogy odaérjek pusz mindenkinek.

Andi
zsembi

OK, kösz Zsembi a számot, elküldöm sms-ben Neked én is az enyémet...

Kép
cseka

Szépem! Te is hiányzol ám!!!:-)

Ugye, hamar lesz még találka idén!!?
Karácsonyi legyeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!
A "Dévai-tervet" is meg kell valósítanuknk decemberben!!!!!!
:D
bodza2005

Mi is az Bodzikám?

Kép
cseka

Bodza - tuti nem tudsz eljönni? csak egy kicsit! :lol:
persze, h lesz még találka idén, ne aggódjatok!! inkább nézzetek helyeket, ahol a véres- nem véres sztorikat el lehet kotyogni... :?
szépem

Előkerültem végre, megalapoztam a csokizást, sütikkel :D , 1 kolleganőmet búcsúztattuk.

kispinty, Bodziiii: :cry:

Bodzi. sajnálom, h nem jössz, pedig itt figyel a táskámban a csíkoshátúd :D , ha ráérsz vmikor összefuthatunk egy 2 személyes talira jövőhéten

Remélem rátalálunk egymásra én csak Yamit, Hanyatkát és Beust ismerem...rajtam fekete gatya, kardigán, fehér táska...........

Basszus, nekem meg úgytűnik, h rendes mensi, Szépem köszi a tippet, elbeszélgetek Apánkkal jövő héten a ciklusbeállításról, a fogigátló duplán jó lenne, mert legalább egyformán nőnének utána a tüszők, igaz elveszne a spontán hónap reménye.
Nemtom mé pont most kavarodott meg???

:cry:

De majd jól átadom Yaminak a talin a mensimanókat :oops: :oops: :oops:

Cyprus: gratulálok nagyon, szorítunk holnapra is, így hétfőn szokott lenni a beültetés? Majd gyere és kérünk helyzetjelentést.

Zsembi: lenyugodott már a macskuszotok?

Anikó
tatulány

na ti már csokikáztok! :-)
én meg letuszakoltam egy kis kolbászt. Remélem a borvacsin lesz fini husi legalább.

Hát persze, hogy lesz még idén találka, hiszen én is menni akarok! Egy novemberiről volt szó, a december talán mindenkinek sűrű nem? A helyszínre van egy ötletem. Én imádom a Vörös Oroszlán teaházat a Jókai téren. Van ott egy barlang nevű hely, ahol sok puff van, lehet fetrengeni bennük. Nem tudom azt kiszokták-e adni. GOndolom minimum fogyasztás mellett igen. A szeparéjuk aranyos, de ott max 8-n férünk el. Ismeritek egyébként? Isteni teák vannak, gyümikkel meg finom harapnivalókkal.

Na kit csigáztam fel?
Kriszta
dobsakriszta

Csekácska!
Végre találkoztunk volna, erre...:(
D-terv: A karácsonyi topik-akciónk, mailben leírom, hátha olvassa valaki és nem lesz meglepi. ;-)
Danimacit puszilom!!!:-)
Téged is!!!!:D
bodza2005

Sziasztok!

Kriszti te hogy vagy? érzel valamit?
nekem múlt hét vasárnap volt et. Szerintetek kell érezni valamit?
Tudom olyan közhelyes ez a kérdés? De én már sírásig izgulom magam. Ja és szurkálgat a hasam, és a cicim kisebb mint volt..

Én is eszem a húst, de én nem hinném hogy túl lennék stimulálva.
Egyébként én tapasztalatom az, hogy azoknak sikerül, akik túl lettek stimulálva!?

Sok szerencsét!
barbi30

Hello lányok!

Köszi a drukkokat, rendik vagytok. Hát az az igazság, hogy nem zárult olyan jől ez a nap,mint ahogy indult:( Jől viseltem a műtétet, ott volt a 8-as szám a kezemben, szóval minden oknak tűnt. Aztán jött Gyögyi a biológus, hogy meg kell szúrni őket, mert vastag a petefal és a spermaszám is a határon. Mondtam ok, persze. Aztán mikor hazajövetel előtt bementem apánkhoz, elég rossz híreket kaptam. A 8ból csak egyet tudtak megszúrni, mert a többi még egy kicsit éretlen volt. Őket táptalajba tették és holnap reggel szúrják meg őket, ha beérnek. Nem mondom, hogy jól viseltem a híreket. Azt sem mondom, hogy nem bőgtem itthon. Tuti korán volt a punkció, persze lehet, hogy hétfőig nem bírták volna, de nem hiszem, hisz 8ból egy volt érett!!!Nagyon mérges vagyok.Szóval, most minden reményem abban az egyben van, amelyiket meg lehetett szúrni. Jó lenne, ha a többi is beérne holnapra, de nem bízom benne. Már abban sem tudok bízni, hogy lesz transzfer egyáltalán.
cyprus

Cyprus!
Gondolok Rátok ezerrel. volt nyáron velem lány, akinek ilyen éretlen volt de mind, aztán három embikét kapott vissza. tudom más példája nem vigasz, de azért reménykedjünk.
Kriszta! Mióta csinálod a Doront? bocsi!
Barbi, sorítok értetek is.
Ági! pihenj sokat és foglald el amagadat vmi felülets dologgal. Amikor bent feküdtem a lányommal a pocimban, nekem a kereszszerems jött be, pedig amúgy hóttideg tudok lenni a pepecselős munkától.
Küldök a mensivároknak egy kis mensit
Katóc, Privit nem tudsz írni?
Bodza, a D TERV endem is érdekelne...lemaradtam mi az.
Csokizók, remélem degeszre ettétek magatokat helyettem is.
szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Vendég

Sziasztok csajok én most értem haza.

Cyprus nagyon szoritok hogy összeszedjék magukat a petécskéid bizzál bennük. :(

A tali fantasztikussan sikerült és még igy is kevés volt az idö hogy minden témát kivesézzünk.
Ettünk fondüt nem tom hogy irják meg banános csokit ittunk.

Képeket küldök majd mindenkinek.

Andi
zsembi

Remélem mostmár majd sűrübben összehozunk ilyen talikat nagyon jokat rötyögtünk és akik nem voltak ott nagyon hiányoztak.

Andi
zsembi

Sziasztok csajocskák!

Hazaértem a csokizásból ami nagyon jól sikerült,íme egy kis beszámoló!
9-en tudtunk ott lenni:Tatu,Katóc,Yamita,Szépem,Zsembi,Manóka,Cseka,Beus és Én.
Nagyon jó volt a hely,legalábbis nekem nagyon tetszett és a csokik is finomak voltak.No meg a végén elvitelre is bevásároltunk a pultnál :)
Többnyire banános forró csokit választottunk,ami nagyon isteni volt a banán szeletekkel.Yamiék csokifondüt is ettek,én sajna arról lemaradtam,mert a dugó miatt csak 5re értem oda :(
De majd legközelebb azt is megkóstolom.
Szépem és Cseka még szendvicsezett is... :) Na jól beköptelek,hogy ki mit evett,ivott :)
Fél 9 után jöttünk el :)
Nagyon hiányoztatok,de reméljük,hogy legközelebb sikerül veletek is talizni.

Bodzi drága!Hiányoztál!

Cyprus!Megértelek,nagyon sajnálom,de ne keseredj nagyon el,holnapra még a többiek is összeszedhetik magukat.Mi drukkolunk nagyon és Veled vagyunk!

Pusszanat mindenkinek és gyönyörű 7végét!!!
hanyatka

Zsembi!
Majdnem eccerre írtunk :)De jó.
Olyan jó volt veletek!
Jó volt megismerni azokat akiket még eddig nem sikerült.
Hamarosan a többiekre is sort kerítünk :)
hanyatka

Ágica!Gondolunk Rátok!Pihi és kitartás!!!
hanyatka

Mai + hétvégi babaragik mennek Krisztának és Katának!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Halihó,

nagyon jó volt Veletek csajok! :D

tatu, nagyon köszönöm, mensimanót sikerült átadni, mire hazaértem már itt várt.. :lol: :lol:
Fene a pofáját, hogy nem délelőtt hogy még ma elmehettem volna.. :(
szóval köszönöm a szurkolást, noczi küldtem tovább hozzád! ;)
Ilyenkor csak hétfő reggel telefonálok, ugye??????

cyprus... még nem mondom, hogy sajnálom.. bízom benne, hogy holnapra szépen összekapják magukat mindannyian.. MUSZÁÁÁJ!!!!

kicsi Zel, remélem örültél, hogy hívtunk :D az nem baj,hogy sosem értesz semmit, mert egyszerre karattyolunk :lol: , de jó volt hallani Téged egy picit! ;)

Bodzi... :(

cseka, nagyon szép vagy :P

na, jóéjt mindenkinek! (ja betoltam két olyan toast-ot amit ott ettetek..csak nem bírtam magammal :D )
yamita

Jó estét mindenkinek!

Tényleg nagyon jó volt a tali, jó hogy mostmár a költői álnevekhez tudok arcokat is kapcsolni. Jó volt Veletek csajocskák!

Zsembike, örülök hogy taliztunk és várom a képeket!

Puszi, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
cseka

Nahát, amíg írtam, majdnem mindenki bejelentkezett.

Tök jó:) Nagyon aranyos csajok vagytok, örülök, hogy Veletek lehettem ma este :lol:

Szép álmokat!

:lol:

Kép
cseka

Sziasztok!

Csoki-talisok! Köszönöm, hogy hívtatok! A nap csúcsa volt, pláne, hogy egyáltalán nem számítottam rá. Múltkor szóltatok, de most nagy meglepi lett! Nagyon örültem nektek, jó volt hallani az egyszerre dumálást,meg nevetgélést. Megint, mintha 15 évesek lettetek volna. Már egy ilyen tali miatt is nagyon várom a novembert.
(Párom csak hallgatta, hogy "beszélünk" aztán csak kérdőjellel az arcán nézett. Oda volt írva, hogy ez mi volt??? Mondtam neki, hogy most forrócsokis helyen találkoztatok és kilencen voltatok. Erre ő: nem semmik vagytok! Ez tök jó dolog!)

Felbuzdulva a csokizáson csináltam magamnak egy teát. Meggyes, koffeinmentes, full meggyízű és illatú. Fogtam a szokásos cukormennyiséget, ami azt jelenti, hogy a teából teszek két kanállal a cukortartóba, mert édesen szeretem, szóval összekevertem, amikor eszembe jutott, hogy a torkom is fáj, tettem hozzá kis mézet, ami kicsit jobban megborult. Majd beletettem egy fél citrom levét. :lol: Szerintetek megáll a kanál a szirupomban?
Na, összeragasztom a számat...

Jut eszembe. Egér... Reggel a teraszon megtaláltam a kis zöld zacsit, ami az asztalon volt a függönypálcák mellett. Abban voltak a kis L alakú csavarok, amivel a pálcát fel lehet tenni. 12 db. Zacsi apróra cincálva, csavarból 4 a teraszon. na húztam is a cipőmet, és szóltam Egérnek, hogy készülődjön, mert ha a maradék 8 csavar nem lesz meg, megyünk ma is doktornénihez, akinek van UH-gépe, és megnézzük hány csavar van a pocakban, majd rögtön meg is lesz műtve. Nem mondom, hogy nem remegtem, mire átfésültem a teraszt , az udvart. Meglett mind. Akkor pedig megfenyítettem a kutyát, hogy Uh és altatás nélkül most fogom ÉÉÉÉNNNN kibelezni.

Aztán találtam egy bazi nagy gödröt, amibe a műanyag kaspót akarták elásni, amiből a karácsonyi kaktuszt tépték ki tegnap. Gondolom a bűnjeleket akarták apa elől eltüntetni... Öcsivel, a tacsival. Hanyag munka volt, a kaspó egy része kilóg. És lila...
Tiszta bolondok háza. Tatu! Nem félsz, hogy ha igénybe vennénk a felajánlott kiadó szobátokat, akkor valami hülyeségfertőzést bevinnénk? :lol:

Ezzel most jó éjt és szép álmokat kívánok!

Kép
Kép
Kép
zel

cyprus!
nem szabad elkeseredni, bízz bennük! Nálam is mindig éretlenek voltak, aztán másnap mindig sikerült megszúrni őket is. Sőt az egyik "ilyen" most ott alszik az ágyában! Dévai meg mindig a legrosszabbra készít fel! Úgyhogy fel a fejjel, pihenj sokat, s szurkolj nekik, hidd el, hogy érzik!
roxal

Sziasztok csajocskák! :D :D :D

Hogy én se maradjak ki a bejelentkezésből....nagyon jó volt a tali, csak elég zajos volt a hely, sajnálom, hogy a távolabb ülőkkel nem tudtam annyit beszélgetni.....örülök, h egyre többetekkel ismerkedtem meg személyesen......csokik finomak voltak......fotót holnap, most hulla vagyok már.

Yami:
látod csak átadtam azt a manót-:)), igen hétfő reggel telefonálj korán (míg nem kezdi a műtéteket), estére berendel valószínű

Bodza: szomorúak voltunk...de remélem legközelebb jössz majd.

Cseka: nagyon aranyos a pocid és meglepően kicsi

Zel: legközelebb élőben fogunk karattyolni Veled-:))

Alukáljatok :D

Anikó
tatulány

Cyprus!

Én is küldök egy adag növős-érős erőt a petikéidnek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítok nagyon! De hidd el, rendben lesz minden!

Puszka!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel:
"szóltam Egérnek, hogy készülődjön" :D :D :D :D :D ez nagyon jóóóóóóóóóó, olyan mint 1 vásott kölyök, fél szemetek állandóan rajta legyen, nem hiszitek el, de anyám macskája egyszer kutatott a varrós dobozában, és egy tűt lenyelt cérnástól, már csak a cérna vége látszott ki a fogaik közül, irány a doki, UH, a tű a belében volt :shock: ...szőrtelenítés és hasfelmetszés, mindez a buli kb. 3 éve 20 eFt volt :roll: aztán volt varratszedés és meztelen hassal rohangált míg kinőtt a szőre.

nem félünk a hülyeségfertőzéstől

Cyprus: ne add még fel, holnapra összeszedi magát még pár sejtecske, nagyon drukkolunk+++++++++++++++++++

Roxal: kééééééérünk képeket-:)) Hogy vannak a lányok? Te hogy bírod?

Anikó
tatulány

Ági ma itt lesz a neten és személyesen számol be mindenről!!!:D
Annyit elárulok, minden jól alakul!!!:D
bodza2005

Drága Csajocskáim!:-)
Jaaaaaaaaaaaj, olyan szupi lehetett a tali!!!!!!!!!!!
Édesdrágák vagytok, hogy hiányoltatok, nagyon jólesik!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
2,5 hónappal ezelőtt megígértem a barátnőmnek, hogy péntek 19 órakor megjelenünk Nála vendégeskedni egy szuper helyes emberekből álló társaság részeként. Gondoltam, ettől még 16 órára odaérek csokizni és legalább 1 órát Veletek lehetek, majd haza és irány a vendégség, de a héten annyi dolgom és munkám lett, hogy még a babanetre sem tudtam jönni pár napig, pedig amúgy igyekszem minden nap benézni a DRC-be!:D Szóval, nem értem volna oda Hozzátok, csak 18 órára, de ez esetben jól elkéstünk volna és olyan volt a szitu, hogy nem lehetett. Koltai Lajos volt ugyanis a "főszereplő" az estén, az új filmjéről mesélt (Evening), meg életrő, szeretetről, odafigyelésről... Annyira jó ember! Amolyan szeretet- követ.:-) Elképesztő tehetségekkel dolgozott ebben a filmjében, nézzétek meg, ha gondoljátok. Olyan szép történeteket mesélt az egész film létrejöttével, illetve a színészekkel való találkozások, felkérések, forgatások napjaival kapcsolatban. Klassz ember. Örülhetnek az amerikaiak, hogy egy ilyen európi, ezen belül is egy magyar szívvel, ésszel és tehetséggel dolgozhattak ;-)!
Csekám! Boris Viant bepótoljuk, ugye? :D
Ma mit fogtok csinálni Lánykák? Szép idő van, menjetek sétálni, kirándulni, levegőre!!!:-) Persze ez nem a tüsző-, petike- és babaóvó/védő lányoknak, kismamiknak és jelölteknek szól, Ők csak óvatosan!!!!!:D
Terveztetek következő talit??? Ha igen, mikor????
NAGYON SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodza
bodza2005

VÁRJUK NAGYON A KÉPEKET a taliról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldöm a mail-listát, hogy körmailt tudjatok küldeni!!!
Köszönjük előre is!!!!!!:D:D:D

Aki még nem tette, de a napokban elküldi nekem priviben a mail-címét, beteszem a listába.:-)
bodza2005

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Én is szerettem volna bejelentkezni tegnap, de állandóan kivágott a netről a rendszer. :evil: :evil:

Cyprus, nyugi, simán beérhetnek a többiek. Hétfőig még rengeteg idejük van. :D :D

Szuper volt a találka, szerintem havi rendszerességgel kellene ilyet szervezni. :D Akkor előbb-utóbb mindenki megismerne mindenkit, mert azért egészen más, hogy most már a nevekhez arcokat is tudok csatolni. :D :D A csoki fondue nagggggyon finom volt. :D
Apa persze azonnal befalta a pezsgős csokit, amit vettem neki. Mondtam nektek, hogy egy Gombóc Artúr. :D

Bodzikám, olyan kár, hogy nem tudtál eljönni, már úgy hegyeztem magam, hogy végre találkozunk. De majd legközelebb!!! :D :D
És persze a többiekkel is jó lenne majd személyesen is megismerkedni. :D

Yamita, ezek szerint sűrűn fogunk találkozni Apánknál a következő hetekben. De jóóóóó! :D

Babóca, nem tudom, hogy priviben tudok-e csatolni mellékletet. Elég hosszú a leírás, de ha nem megy másképp, akkor majd begépelem és elküldöm úgy.

Hétvégi babaragik mennek :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Érlelő és osztódó energiák :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusziiiii!
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?