Sziasztok!
Csoki-talisok! Köszönöm, hogy hívtatok! A nap csúcsa volt, pláne, hogy egyáltalán nem számítottam rá. Múltkor szóltatok, de most nagy meglepi lett! Nagyon örültem nektek, jó volt hallani az egyszerre dumálást,meg nevetgélést. Megint, mintha 15 évesek lettetek volna. Már egy ilyen tali miatt is nagyon várom a novembert.
(Párom csak hallgatta, hogy "beszélünk" aztán csak kérdőjellel az arcán nézett. Oda volt írva, hogy ez mi volt??? Mondtam neki, hogy most forrócsokis helyen találkoztatok és kilencen voltatok. Erre ő: nem semmik vagytok! Ez tök jó dolog!)
Felbuzdulva a csokizáson csináltam magamnak egy teát. Meggyes, koffeinmentes, full meggyízű és illatú. Fogtam a szokásos cukormennyiséget, ami azt jelenti, hogy a teából teszek két kanállal a cukortartóba, mert édesen szeretem, szóval összekevertem, amikor eszembe jutott, hogy a torkom is fáj, tettem hozzá kis mézet, ami kicsit jobban megborult. Majd beletettem egy fél citrom levét.

Szerintetek megáll a kanál a szirupomban?
Na, összeragasztom a számat...
Jut eszembe. Egér... Reggel a teraszon megtaláltam a kis zöld zacsit, ami az asztalon volt a függönypálcák mellett. Abban voltak a kis L alakú csavarok, amivel a pálcát fel lehet tenni. 12 db. Zacsi apróra cincálva, csavarból 4 a teraszon. na húztam is a cipőmet, és szóltam Egérnek, hogy készülődjön, mert ha a maradék 8 csavar nem lesz meg, megyünk ma is doktornénihez, akinek van UH-gépe, és megnézzük hány csavar van a pocakban, majd rögtön meg is lesz műtve. Nem mondom, hogy nem remegtem, mire átfésültem a teraszt , az udvart. Meglett mind. Akkor pedig megfenyítettem a kutyát, hogy Uh és altatás nélkül most fogom ÉÉÉÉNNNN kibelezni.
Aztán találtam egy bazi nagy gödröt, amibe a műanyag kaspót akarták elásni, amiből a karácsonyi kaktuszt tépték ki tegnap. Gondolom a bűnjeleket akarták apa elől eltüntetni... Öcsivel, a tacsival. Hanyag munka volt, a kaspó egy része kilóg. És lila...
Tiszta bolondok háza. Tatu! Nem félsz, hogy ha igénybe vennénk a felajánlott kiadó szobátokat, akkor valami hülyeségfertőzést bevinnénk?
Ezzel most jó éjt és szép álmokat kívánok!