A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

witch26
Én mézes méhpempőt eszem, minden nap egy kiskanállal. De ezek szerint a nyálkahártyára is jó, akkor szedem tovább. Az e vitamint milyen formában szeded? Én a centrum maternát szedem még reggelente. Az mellé még kellene valami?

gil
szerintem sem kell merionál már, de a stimus lapodra elvileg ráírják.
juzsika

Juzsika!

Én sok mindent szedek, szedem az elevitet, napi 1 e vitamint, 1 magnéziumot, 1 calciumot, 1 méhpempőt, 1 aloevera kapszulát, és 1 merkformint (a cukrom miatt)...
Sztem vitamn mérgezést fogok kapni, de nekem senki ne mondja, hogy nem teszek meg mindent :lol: . Egyébként nekem endometriózisom és PCO-m van, ezért szedek annyi mindent, mert amint írtam a méhnyálkahártyám elég gázos volt, és sok sok minden baj, mellékhatás jött ki, sorolhatnám, de ezekkel szinten tartom magam, néha vas cseppeket is szoktam inni... Lehet ám kapszulában is kapni a méhpempőt, én is a mézessel kezdtem, de egyszerűbb a kapszula...
Neked mire javasolták a méhpempőt?
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Minden rendben volt tegnap, elkezdtük a Merionalt szúrni, hétfőn megyek uh-ra, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.
Gil,
én is örülök hogy megismerkedtünk, sok sikert szerdára! Szorítok nagyon, hogy most sikerüljön!!!!!!!Kitartást!!!
Bessy,
igen a férjemmel voltam:) Kár, hogy előbb nem láttál meg! Majd legközelebb! Sok sikert neked is!
Mindenkinek további szép napot!
baby.81

Sziasztok!

Tegnapi Bmc-s lányok!

Kívánom, hogy a nyuszika szerencsét hozzon Nektek! :lol:

Juzsika!

Hol sikerült venned a méhpempőt?
Én már mindenhol kerestem, de sehol nem kaptam....
Már ott tartok, hogy beérem a kapszulával is. :(

Kép
nika28

Nika28!

Igaz nem emngem kérdezel, de tudom a választ :lol: . Gyógynövény boltban lehet kapni méhpempőt mézeset és kapszulában is ott lehet, illetve nekem vidékről ajánlották hogy hoznának, de véleményem szerint a kapszula is olyan jó, szedtem mindkettőt, és nincs különbség...
Azért áruljátok el, nektek mire ajánlották?
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Na, örülök, hogy fellendült a forgalom! Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy a tüsző nagyságától is függ, hogy kell-e még az utolsó előtti napon?
De jó, hogy ilyen jó hírekkel jött mindenki! Hátha a tavasz (?!) meghozza a szerencsét, azaz a babát.
Ki jön szerdán?

Juzsika
Kavartam a napokkal már megint, mindenki agyára mentem, úgyhogy a stimus lapon ez nincs rajta, és ezt nem beszéltük meg :oops: Ezért vagyok tanácstalan.

Tubi
Örülök, hogy nem volt vészes. Azért van, amikor kellemetlen kissé, de azt te már soha nem fogod megtapasztalni :lol: .

Bessy
Te hol ültél/álltál tegnap? Hátha mi is láttunk téged. Babyvel majdnem a vérvételes ajtónál álltunk, az ablak előtt.

Gabi
Hááát. De mondjuk ennyi alapján, nem mondok semmit.

Zsókuci
HOgy sikerült a pihenés??? Megint nagy fürdőzés volt? Ott esett a hó?

Törpe
Mikor kell menned? De jó lenne összefutni!

MAdrin
Képzeld, tök jó a prolaktinom! Nem kell emelni a Bromot, de akkor vmi más nem stimmel :? .
Na, megtapsztaltam azt a bizonyos öltözőt (ahova te jársz), ami inkább egy Benny Hill show-ba illene. Ilyenkor (is) nagyon örülök, hogy W-hez járok! Az egyik lány már levetkőzött, mikor jött vissza az asszisztens (ő is most volt először abban az öltözőben), és pont az ajtó előtt állt! Volt ott sikoly, hirtelen lekuporodás, aztán nagyot nevettünk!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Én is szerdán megyek, és ha jól látom te is Wiegandt dokihoz jösz!
Én 10-11 körül megyek, a forgalomtól függ...
witch26
Budapest X. kerület

Gil!

Tök jó lenne talizni, én személyesen csak nokit ismerem, jó lenne mást is megismerni :)!

Ha gondolod írj privibe, hogy mikor jösz, mibe leszel stb. :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, én is szorítok nektek!!

Lehet, hogy igazatok van, és nagyobb támogatást kaptam a gyógyszerre. Akkor csak azt nem értem, hogy az előző receptnél miért nem? Na, mindegy. :roll: Eldugulok a témával... :oops:

Baby
Legközelebb jobban figyelek :wink:

Gil
Csak nem a két szőke lány?? Csak ki kicsoda? Mert egyikőtökkel pénteken Wiegandt dokinál is találkoztunk :D
Én magas, molett, barna hajú vagyok. Narancssárga pólóban és drapp nadrágban voltam.

lombikos lányok
az nem baj, hogy tompán fáj a hasam?
bessy76

Sziasztok!

Gil,
Remélem én is, hogy nem fogom megtudni, hogy milyen ha fáj.

Neked is szorítok! :)

Nekem is kicsi volt a tüsző (16mm és egy darab voltcsak ) és mégis azt mondta Wiegandt doki, hogy aznap csak a tüszőrepesztő legyen.
Szóval szerintem sem kell már Merional aznap.

Bessy,
Eszméletlen szerencséd volt a gyógyszerrel, mert az 5 darabot veszem annyiért amennyiért neked a 10-et adták:)

Mindenkinek nagyon szorítok!

Noki és Kíra,
Hogy érzitek magatokat?
A receptet átadtam Orsinak is, köszönjük szépen. :)

Zsókuci,
Milyen volt a fürdőzés, remélem, hogy kipihented magad.

Orsiborsi,
Jól vagy?

Nemone,
Te hogy vagy? már rég hallottam felőled!

Gabicsibe,
Hogy telt a hétvégéd? Voltatok valahol?

Április 9-én kell tesztre menni, két nappal később, mint Nokinak és Kírának!

Akik holnap mennek, nagyon szorítok és a szerdai csapatnak is!

Jó éjt mindenkinek!

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Bessy76!

Petesejt leszívás előtt néhány nappal már szinte ülni sem tudtam, annyira fájt a hasim, pedig bal oldalon 9, jobb oldalon 1 volt...
Ebbő lett 6...
Nem gond ha fáj, sajna fog is....
witch26
Budapest X. kerület

Witch
Köszi a választ! Akkor nem idegeskedek, ha nem gond, hogy fáj és elviselhető még egyelőre.
bessy76

witch26
Én úgy tudtam hogy hatásos a tűsző növelésére. Ezt úgy érzem hogy hatással volt. Most spontán ciklusban voltam és 18mm-es volt. De annak örülök hogy neked a méhnyálkahártyára is hatással van, ugyhogy ezért én is eszem tovább. Nekem azért jobb mézes formában mert minden megfogja a székletem uh elég a centrumot kapszulában szedenem.
Amúgy nekem is endom van a bal oldalon, még a PCO-ról nem tudok. De én úgy tudom az endoval nem igazán tudnak mit kezdeni vagy esetleg te arra is szetsz valamit? Állítólag az lenne a legjobb ha minél előbb teherbe esnék. Ez remélem így is lesz.

nika28
a méhpempőt gyógynövényes boltban veszem. A legelsőt Dunaújvárosban vettem a Forrásban. Aztán annak a dobozát viszem mindig hogy ilyet szeretnék és meghozzák bármelyik boltban. Ha kell szívesen küldök egyet.

Az inszemeseknek drukkolok, én meg izgulok a holnapi beültim miatt.

Üdv mindenkinek.
juzsika

Kép

Gil
Jó lenne tényleg összefutni, de nekem majd csak jövő hét pénteken kell mennem! Addig tolom a szurit, és most reggel kell, szóval én a reggeli kómámat használom ki :wink:
Huuuu már szerdán inszem! Nem semmi! :lol: Rohan az idő!
Én is állandóan szétszórt vagyok, és semmire nem emléxem amit megbeszélünk, még szerencse, hogy a stimulapon minden érthetően szokott lenni:)
Drukkolok neked nagyon!!!!
Dolgozni fogsz? Vagy tudsz szabit kivenni?

Rákszűrés témában: nekem első alkalommal rögtön megcsinálták bmc-ben, és most amikor újra kezdtük a lombikot akkor a tanárúr rákédezett, hogy mikor volt utoljára, tehát megcsinálta volna ismét, de még nem kellett!

Brumi
hogy-hogy csak a fele kell? 14-t szúrok az első uh-ig, és utána is ezt kell szúrnom majd tüszőrepedés ellen (eddig Orgalutrant kaptam, most ez lesz helyette,vagy valamit félreértettem?Kép
A hashoz "odaragadt" bőr elég mókásan hangzik:)
Fantasztikusan jó hír, hogy a petefészked ilyen gyorsan, ilyen szépen rendbejött! Hajrá tovább!

Madrin
KépJánoska! Nem semmi álom!

Noki+Kira!
Most már csinálhatnátok egy usert is! :lol: Úgyis mindent egyszerre csináltok! Ugye az apa nem egy? !?:lol: (csak vicc volt!)
Mennek nektek a babatapik!
KépKépKépKépKépKép

Tubikriszta
neked is egy adag babatapi!KépKép

Krisztamilli,
Köszönöm, hogy gondolsz rám! :lol: Elkezdtem...de ez most a long protokoll, és ez az első két hét napi egy szuri, nem nagy pörgés, lehet ezért is nincs bennem még izgalom:) De addig jó!
Jövő heti uh-s képre azért kiváncsi vagyok:)
Gyere majd, és mesélj!

Rozus,
Üdv újra itt! Sok szerncsét!

Deri!
Igazad van! nem szabad feladni! Nekünk sincs sok esély, de mi azzal a kicsivel akarunk "nyerni"! Amíg egy icipici remény van, addig menni kell tovább! Csakzértishajrá! :wink:

Edóra
drukk az inszemhez!

Anett,
Ti mikor kezdtek?

Nika!
Ne add fel!
Nekem most nem ment le semmi két lombik között, és most még nagyobb a hasam... :cry: Szóval drukkolok neked,hogy laposból indulhass! :wink: :lol:

Zsókuci
Így utólag is jó pihenést! :wink:

Juzsika
Holnap már nem leszel egyedül! A nyugalom tutti a legjobb nekik!

Dugó
Sok sikert holnapra!

Bessy,
remélem holnap jó híreket kapsz! Sok-sok szép tüszőt kívánok neked!
A tompa fájás nem gond! Ne izgulj!

Longos lányok egy kérdésem lenne!
Már 4 decat szúrtam, és folyton hőemelkedésem van és minden du mensiszerűen fájdogál a hasam (ezen még ne csodálkoztam), de ma du a vérnyomásom is felment. Nekem mindig max 90/60 a vérnyomásom (már ha lehet ezt nyomásnak nevezni :lol: )
Ma du rosszul lettem és 137/60 volt 82 pulzussal.
Volt már valakinek hasonló decatól?

Azt hiszem jövök sűrűbben, mert nem semmi volt visszaolvasni! :oops: :lol:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Juzsika!

A székletem nekem is minden megfogja, ezért szedek Levolac-ot, ez nem vérbőséget okozó hashajtó, ezért kismamák is szedhetik, ami viszont érdekes, hogy amíg a babák bent voltak, nem volt rá szükségem.
Az endó tényleg gyógyíthatatlan, ráadásul nekem IV. stádiumú, a teherbeesés lehet az egyetlen segítség...
Szorítok neked holnap, és a többieknek is :)
witch26
Budapest X. kerület

Törpe!

Én is hosszús voltam, de nekem csak hiszti rohamaim voltak... :oops:
witch26
Budapest X. kerület

Witch
Köszi az infót!
Hisztis rohamok nekem az antagonistánál is voltak :wink:
Ha nincs más gyógyulási út, akkor tessék gyorsan teherebeesni!!!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Ez a cél, talán a második beülti sikerül... Remélem, én versenyt futok az idővel...
witch26
Budapest X. kerület

Gil! Jövök ide válasz-statisztikát rontani, mert nekem a tüszőrepesztő napján még kellett szúrnom Merionalt is. De tuti, hogy ráírták volna a stimus lapodra.

Hasfájás, petefészek szúrkálás: nekem a "sima" egyszerű stimu alatt is fáj(t) sokat a hasam. kb. a 6. naptól folyamatosan érzem ott belül a dolgokat. A tüszőrepesztő előtt 2-3 nappal meg olyan telített érzetem volt, folyamatos kis görcsölgetésekkel, hol jobb, hol bal oldalon. A tegnapi tüszőrepi után meg másfajta, de szintén kis görcsök... teljesen elviselhető, sőt, majdnem örömmel társul, hogy micsoda forgalom van odabent, na, de még nagyon kezdő vagyok. Szerintem elkeseredett lennék, ha hosszú hónapok telnének el így. Nem is akarok arra gondolni.
Remélem, az inszem nem fog fájni cseppet sem.
edóra

Halihó!

Ma csináltam egy negatív tesztet és elkezdtem szedni a norculutot, így talán jövő szerdán mehetek 3. napi hormonra. Nekem még sosem csináltak ilyet, úgy izgulok, hogy mi lesz az eredmény. Majd megírom. Meg most pénteken megyek terheléses inzulinra. Annak az eredményére is kíváncsi vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

tubikriszta: Priviben megírnád, hogy neked melyik gyógyszerből pontosan mennyit kellett szúrnod és venned? Az is érdekelne, hogy mennyibe van az első inszem kb. Egy kicsit aggódom, hogy nincs a pénztárcánk még felkészülve a meddőségi kezelések megkezdésére. :?

Más is leírhatja ám, hogy miből hány egységet kellett megvennie és elhasználnia, érdekelne az összehasonlítás.

Köszi előre is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vick, én szívesen leírom. Első inszemes stimus hónapom volt/van. Azt hiszem, én még viszonylag szerencsés :shock: vagyok, mert a Merionalból (ami egy egészen olcsó gyógyszer) kellett napi 1-et szúrnom, igaz 12x. Ennek az ára kb: 1300-1400.-Ft lehet/db. (Nem tudom pontosan, nincs előttem most a papírkám. )
A tüszőrepesztő Pregnyl 2 ampullás csomag talán 3000.-Ft lehetett. Fecskendő és fertőtlenítő már elenyésző tétel, csak párszáz összesen)
Ha nem számolod a vitamit hozzá (én Elevitet szedek, de legközelebb azt akarom venni, amit a lányok írtak, olcsóbb és ugyanolyan jó) és nem számolsz semmi egyebet, amit esetleg szedned kell (van, aki méhpempőt szed, vagy sokak kapunk Bromot a prolaktinra, vagy, ha egyéb hormongond van, stb) akkor összesen nekem az e havi inszem gyógyszeradag került: kb. 18-19ezer Ft-ba.
edóra

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, megjöttünk ma Győrből, nagyon szuper volt. :D A fogyit nem tudtam tartani a sok finomság miatt, de holnap folyt köv :wink: :oops:

Mindenkinek, akinek kell megy a sok drukk, petikenövesztő és babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

A húsvéti inszemes lányoknak, remélem szerencsét hoznak a nyuszikák! :wink:

Nekem sajnos nem sikerült az 5. inszem sem, sajnos ma reggelre megjött :cry: :cry: :cry: Csütörtökön megyek UH-ra, és elkezdjük a 6.-at, bár már egyáltalán nem hiszek benne, hogy sikerülhet, hiszen most olyan szuper eredményeim voltak, és mégsem sikerült...

Mindenkinek mennek a drukkjaim! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nemone,

Nagyon sajnálom :( tényleg! Tudod, a remény hal meg utoljára, így kérlek, hogy ne keseredj el, és hajrá 6. inszemináció! Sikerülni fog!!!

Zsókuci,
Az nagyon jó, hogy jól sikerült a hétvégéd :) Majd mesélj, hogy milyen volt!

Vicky,
Én is azt hittem, hogy olcsóbb egy inszemináció, mint amennyibe nekem került. Azt azért hozzáteszem, hogy nekem PCOS-m van, ami miatt sokkal több injekció kell, hogy hatásos legyen.
Én 20 napig kaptam injekciókat (7*1+7*1,5+6*2=összesen 33 injekció kellett) így ezekenek az ára kb háromszor vettem egészet és egyszer 5 darabot, 45 000 Ft csak a merional volt:( van akinek ebből már két inszem kijönne. Plusz még kell a tüszőrepesztő az olyan 3000 ft, ahogy Edóra írta és utána az utrogestan ami nekem 3200 ft volt. Így a teljes inszemünk:51 200 Ft-ba volt sajnos.
Igaz amikor másfél injekciókat kellett szúrnom, akkor kétnaponta eldobtam egy injekciót, mármint így is fel lehet fogni, mert azt a felet másnap már nem lehetett felhasználni sajnos.
Szerintem az én példám eléggé egyedi, nem nagyon hallottam még ilyet, hogy valakinek ennyi injekció kell. Reméljük, hogy neked is csak annyiba fog kerülni, mint Edórának.
Ha bármi kérdés lenne nyugodtan írj!

Mindenkinek drukkolok, aki holnap megy beültire :)

A mai csapatnak is egy kalappal!
Majd írjátok meg, hogy mi történt!

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Kép Kép
gabicsibe

A mai Bmc-s lányoknak egy nagy kalappal mára!

Nemone
Sajnálom,hogy nem sikerült :( Az a lényeg hogy kezditek az utolsót és reméljül tényleg ez lesz az utolsó!!!

Orsi,Kriszta,Kíra,Noki
Nektek millió baba tapi!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

A húsvéti "csapatnak" nagggyon reméljük szerencsét hoz a nyuszi! :D

Látom ma is jópáran "akcióban " vannak, nekik is drukkolok! :D

Nemone
Sajnálom... :( :( :(

deri
deri

Sziasztok!
Bessy, drukkolok, hogy szép eredményt kapj az UHn!

Törpezs, nem tudom, de nekem long volt, és 10 deca maradt a leszívás napjáig. Azért nem kell az egész.... :roll:

Zsókuci, mi is nagyon finomakat ettünk, szerintem vagy 2 kiló felment.. Én is csináltam körtetortát, meg kaptunk is... hát, ilyen a húsvét.. Lehet kivételeket tenni.. Most aztán fogyira fel! (Férjem is fogyizik, mert a vitaminkúra alatt visszajött neki egy pár kiló, mint kiderült, pláne hogy nem ihatta a zöldteát. Én észre sem vettem, de ő mondta, és valóban, a mérleg is mutatja..

Inszemes lányok, mindent bele! hú, micsoda pezsgés! :)

Gabicsibe, te mennyire ficánkolsz még a pocakoddal?
Vendég

Dugó, Juzsika, Nektek is mennek a nagy drukkok!
Vendég

Sziasztok Lányok!!!
Bessy :)
Mi volt az ultrahangon?
Dugó, Juzsika :)
Drukkolunk!!!

Hát lányok múlt szerdán voltam Wiegandt dokinál és még egy hetet várnom kellett, így ha minden összejön holnap kezdhetünk.
Reggel vérvétel és ultrahang és utána remélem döfködhetem magam!

Szerintetek első körben mennyi pénzt vigyek? (short protokol lesz)
Csak az endó ne jöjjön vissza!

Holnap 8 körül érkezem anyukámmal:) Eléggé hasonlítunk egymásra! Vajszínű kabát, barna csíkos naci és barna felső lesz rajtam, ja és világosbarna táska! Szóval totál barna leszek!:)
Ha észrevettek gyertek oda légyszi, nagyon örülnék!!!
Pussza Mindenkinek!
adri1983

Ja és szőkésbarna göndör hajam van!:)
adri1983

adri1983!

Én is megyek Wiegandt dokihoz holnap, bár én 11 körül leszek ott, de ha vérvételed és uh.od is lesz, és meg kell várni a vérvételt, akkor még ott leszel, én is az anyukámmal megyek, ő kicsi, és duci, én magasabb és duci vagyok.. :D Nekem barna a hajam és szemüveges vagyok ...
Remélem megismerjük egymást :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!

Húúú ma mennyien voltak...
1/2 7-kor értünk oda, és már csak az ajtóban tudtunk megállni. Mire beengedték az első turnust, már az útnál állt a sor vége :shock: Szegények, biztos átfagytak. Már biztos volt 11 óra, mire az utolsó csoport bejött... Igazi nagyüzem.

Nemone
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Drukk a következőhöz! :wink:

Jusika
Babatapik mennek++++++++++++++++++++++ :wink: :wink:

Rólam:
Egyik oldalon 2 db 11mm, 2 db 10mm, 5 db 7mm, másik oldalon 2 db 14mm, 2 db 11mm, meg több kisebb. Mnyh. 9mm
Azt mondta, hogy indulgat lassan. :roll: Úgyhogy megint dupláztunk: Merional 4 egész, Gonal F 300 egység
Most 77.000 Ft-ot fizettem.
Csütörtökön újra megyünk. Azt mondta, legjobb esetben is hétfőn lesz a leszívás. Én is úgy számoltam... :)

Megvolt ma a nagyrutin is. Tök hamar végeztem a központi laborban. Pillanatok alatt sorra kerültem. EKG-t szerencsére nem kell csináltatnom, elfogadta amit vittem magammal, azt decemberben csinálták a laparoscopia előtt :)
bessy76

Nemone!
Sajnálom! :( Nagyon szomi vagy??? Most azt kéne írnom, hogy a 6. biztos sikerül, dehát... Nagyon bizzunk benne!!!! Nem tudom,Te hogy állsz hozzá, de próbálj meg nagyon pozitívan hozzáállni. Hátha segít. Annyira sajnállak!!! :cry: Majd ha én megyek a 6.-ra, én tuti nagyon kész leszek... De még csak az 5. jön, ha jön!
Bessy!
Ezek tök jó eredmények! Nem??? Jó hát sokat kell szúrni, de menni fog! Drukkolok Neked!!!
Madrin!
Hol vagy? Merre jársz?? :) Ne tünj el!!
Puszi!
kira76

Köszi Kyra!
Remélem most már tényleg beindulnak :) és én nagyon bízom benne, hogy fagyiba is tudunk küldeni belőlük. :D 8)
bessy76

Sziasztok!

Bessy76!
Én is ma voltam, és én is kb. 1/2 7-re értem oda. Amióta én járok azóta még ennyien sosem voltak.

3. napos Uh-ra mentem, de sajna nem jó hírekkel jöttem el, mivel a bal oldalon van egy cystam.:-( Jövöhét kedden megyek vissza újból UH-ra.
Esetleg tudna nekem valaki segíteni hogy ilyen esetben milyen kezeléssel járnak el? Pedig már beleéltem magam, hogy el tudom kezdeni az első inszememet. Talán majd legközelebb.

Nemone!
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze, de fel a fejjel legközelebb sikerülni fog. Szorítok!!!

Mindenkinek sok drukk!!!!!
Vendég

Kery!

Nekem amikor cisztám volt, meg kellett várni a kövi mensit, mert van olyan ciszta ami azzal távozik, és van ami marad, nekem volt már olyan is ami maradt, az kiműtötték, de az az endó miatt volt, és ritka...
Mekkora a ciszta? A picik elvileg távoznak, nekem volt már 3 cm-es is ami mensikor távozott, bár az eléggé fájt...
witch26
Budapest X. kerület

Kery!
Basszus! :cry: Ez gáz! Na de reméljük kijön mensinél. Na hát ez a nap nem túl szerencsés...
kira76

Witch!

Köszi a választ!

A méhnyálkahártyára nagyon jó! Segíti magvastagodását.:)

Kép
nika28

Nika28!

Én is arra szedem, de nem tudom még mit tehetnék, 9mm volt a beültinél, a barátnőmnek 12 mm, 9 mm nél többet soha sem tudtam elérni, mondjuk ahoz képest, hogy 3,1 mm ről indultam... :lol:
Pedig már több mint egy éve szedem...
witch26
Budapest X. kerület

Witch26, Kira76!

Köszönöm a válaszotokat! Sajnos nekem ez a cysta mensikor általában mindig ott van, de amint abbamarad a cysta is távozik. Most 38x28 mm-es. Ettől féltem, de remélem hogy hamarosan tudnak valamit kezdeni vele, hogy el tudjam kezdeni az inszemet.
Vendég

Kery!

Nekem is volt cisztám az első lombik után....
Én gyógyszert kaptam rá, és egy hét alatt fel is szívódott.

Kép
nika28

Witch!

Nekem spontán ciklusban 6mm volt.
Ezért nem csinálta meg a doki a fagyis beültit. mert azt mondta, hogy kell egy kis szuri, hogy vastagodjon.
Ezért szeretném szedni, nem akarok több szurit! :oops:

Lányok!

Én olyan beteg vagyok! Annyira fáj a torkom, és érzem, hogy holnapra tiszta nátha leszek! Már megettem 1,5 csomag Halls-ot. :oops: :oops:

Kép
nika28

Sziasztok lányok

Köszönöm a drukkokat.
Túl vagyok a leszíváson. 8 érett petikém lett. Már csak az kell apucik is legyenek.
Basszus, sose fát ennyire utána. De csak mire hzaértünk. Bevettem egy fádalomcsillapítót most már csak akkor fáj ha mozgok.
Vicces volt edig mire bejött a dokim mindig aludtam, most meg mondtam neki, hogy nem alszom ám... nevetett.
Percegik lebegtem rámtették a maszkot, hogy lélegezzek mélyeket aztán valahogy elszundítottam. Ezekután meg nem keltem fel. Azt mondja a férjem bejött a szobába az altatóorvos és úgy rángatott, mint egy rongybabát. Biztos az igazak álmát aludtam mert erre sem emlékszem.
Na mindegy .

Mindenkinek ezerrel drukkolok. És senki se szomorkodjon. Talán nem véletlenül van tavasz.

puszi nektek
dugo41

Kery
Sajnálom a cisztát. :( Akkor valószínű, csúszol egy hónapot? :?

Dugó
Gratulálok a 8 szép petécskédhez! Drukkolok, hogy mind meg is termékenyüljön! :wink:
Megírnád, hogy mekkora volt a legnagyobb?
bessy76

Nika28!

Akkor ajánlom az e vitamint is, napi 1et, nekem segít vmennyit.
witch26
Budapest X. kerület

szia Bessy

utoljára mikor nézték vasárnap 24-es volt a legnagyobb
Köszönöm a gratulát
dugo41

24? Az már szép! Remélem én is meg tudom növeszteni akkorára. :roll: :D :?
bessy76

Biztosan meg tudod. De sok szurimba került nekem is
egyébként nem volt sok kb tíz. Nem is rossz a 8 arány
Az elsőnél 19-ből lett 6, a másodiknál 8-ból 4.
dugo41

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?