Gil
Jó lenne tényleg összefutni, de nekem majd csak jövő hét pénteken kell mennem! Addig tolom a szurit, és most reggel kell, szóval én a reggeli kómámat használom ki
Huuuu már szerdán inszem! Nem semmi!

Rohan az idő!
Én is állandóan szétszórt vagyok, és semmire nem emléxem amit megbeszélünk, még szerencse, hogy a stimulapon minden érthetően szokott lenni:)
Drukkolok neked nagyon!!!!
Dolgozni fogsz? Vagy tudsz szabit kivenni?
Rákszűrés témában: nekem első alkalommal rögtön megcsinálták bmc-ben, és most amikor újra kezdtük a lombikot akkor a tanárúr rákédezett, hogy mikor volt utoljára, tehát megcsinálta volna ismét, de még nem kellett!
Brumi
hogy-hogy csak a fele kell? 14-t szúrok az első uh-ig, és utána is ezt kell szúrnom majd tüszőrepedés ellen (eddig Orgalutrant kaptam, most ez lesz helyette,vagy valamit félreértettem?
A hashoz "odaragadt" bőr elég mókásan hangzik:)
Fantasztikusan jó hír, hogy a petefészked ilyen gyorsan, ilyen szépen rendbejött! Hajrá tovább!
Madrin

Jánoska! Nem semmi álom!
Noki+Kira!
Most már csinálhatnátok egy usert is!

Úgyis mindent egyszerre csináltok! Ugye az apa nem egy? !?:lol: (csak vicc volt!)
Mennek nektek a babatapik!

Tubikriszta
neked is egy adag babatapi!

Krisztamilli,
Köszönöm, hogy gondolsz rám!

Elkezdtem...de ez most a long protokoll, és ez az első két hét napi egy szuri, nem nagy pörgés, lehet ezért is nincs bennem még izgalom:) De addig jó!
Jövő heti uh-s képre azért kiváncsi vagyok:)
Gyere majd, és mesélj!
Rozus,
Üdv újra itt! Sok szerncsét!
Deri!
Igazad van! nem szabad feladni! Nekünk sincs sok esély, de mi azzal a kicsivel akarunk "nyerni"! Amíg egy icipici remény van, addig menni kell tovább! Csakzértishajrá!
Edóra
drukk az inszemhez!
Anett,
Ti mikor kezdtek?
Nika!
Ne add fel!
Nekem most nem ment le semmi két lombik között, és most még nagyobb a hasam...

Szóval drukkolok neked,hogy laposból indulhass!
Zsókuci
Így utólag is jó pihenést!
Juzsika
Holnap már nem leszel egyedül! A nyugalom tutti a legjobb nekik!
Dugó
Sok sikert holnapra!
Bessy,
remélem holnap jó híreket kapsz! Sok-sok szép tüszőt kívánok neked!
A tompa fájás nem gond! Ne izgulj!
Longos lányok egy kérdésem lenne!
Már 4 decat szúrtam, és folyton hőemelkedésem van és minden du mensiszerűen fájdogál a hasam (ezen még ne csodálkoztam), de ma du a vérnyomásom is felment. Nekem mindig max 90/60 a vérnyomásom (már ha lehet ezt nyomásnak nevezni

)
Ma du rosszul lettem és 137/60 volt 82 pulzussal.
Volt már valakinek hasonló decatól?
Azt hiszem jövök sűrűbben, mert nem semmi volt visszaolvasni!