A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Plümő, kűűűűttem privit újra. :D :D :D
Remélem, hogy ez átment.

Ja, ja, Nóczinak télleg szép haja van, már én is megcsodáltam. :D
katóc

Katóc, megérkezett a privi és választ is küldtem:-)
plümõ

Helló Csajok!

Valaki kérdezte, hogy nincs-e ma Andi67-nek inszeme, hogy taliztam vele reggel Apánknál. Ne hari, de nem emlékszem ki kérdezte. :oops: Szóval azt mondta, hogy lesz ma neki inszem, már biztosan meg is volt. Gondolom apa adta le a katonákat és csináltak neki még egy uccsó uh-t.

Gratula Yamitának és Nóczinak is! Meg a randisugi nekik!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Le is lépek, megyek Tatuhoz és Bodzához randizni!

Pusszantás Mindenkinek!

Bea
beus77

Kriszta amióta kiderült, hogy én is babás vagyok, nekem is főleg a levesek csúsznak le. Bár apánk mindíg megkérdezi a husit. Én meg mondtam, hogy amennyit birok eszem! :oops: Bár az nem sok.
Ja ma lenntmaradt az ebédem.

Tegnap meg töltöttpaprikát ettem, de 3 óra mulva kijött, mondtam is anyukámnak, hogy lefelé jobb volt! :-)

Valaki deritse ki ki van apánknál!!!!!!!!!!!!! Ez paprancs! :-)

Egyébként én is attól féltem ,hogy ahogy a fogorvos elkezd turkálni a számban, akkor boa lesz, mert pár napja fogat sem nagyon tudok mosni. De mindíg küzdök vele. Bár ma reggel sikerült megmosnom végre rendesen! :-)

Andi 67 kalappal az inszemhez. aztán hajrá házasélet!!! :-)
Ági28

Megvolt az inszem lányok! 19 milliós elit alakulatból! Hála az én édesemnek.

Ági28, Beus77, Plümö, Hanyatka, bocs ha valakit kihagytam, nagyon köszi a drukkokat és a hajrákat.

Öröm az ürömben, hogy Apánk szerint nem átjárható a jobb oldali petevezető, ami csökkenti az esélyt. Pedig egy régi átjárhatósági vizsgálat szerint mindkét oldal OK.
Lehet, hogy laparoszkópia lesz a vége, de erre most nem is gondolok hátha..... erre már nem lesz szükség. 3 hét múlva kiderül. Holnaptól hancúr...
:D

Nóczi, Yami pihengessetek nagyon szorítok nektek!!! :D
andi67

Hooooppppáááá Andi, ez igen! :D
Gratulálok Apának is, ügyes volt! Most dolgozzatok rá még egy kicsit, és minden rendben lesz. :D :D

Yami, Nóczi, drukkolok, hogy holnap nagyon jó híreket kapjatok! :D
(Tessék ám jelentkezni azonnal, itt fogok ülni a gép előtt reggel.)
katóc

Katóc köszi az elismerő szavakat.

Szerintem is jó kis teljesítmény. Most meg segítség nélkül belehúzunk :D :D :D :lol: :lol:
andi67

Ági! Jó ötlet a töltött pari!!! Köszi, az jól esne, talán lent is marad :)
Andi óriási gratula, ez igen!!! Hajrázzatok még egy kicsit hozzá :wink:

Na mindenkinek jó hétvégét! Nem tom tudok-e jönni!
Addig is babaragik++++++++++++++++++++++++++++
randisugi ahogy Beus írta +++++++++++++++++++++++++++
meg mindenkinek ami kell++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Csak beugrottam megköszönni a drukkokat! :D Nagggyon jól működtek! Ötöt sikerült leszívni (de látom, ezt már tudjátok :D ), sajna az egyik hibáska volt, így négyet tudtak megszúrni. Tök jó. :D

Bodza! Olyan kár, hogy nem tudtunk beszélni... :( Amikor jöttél, akkor még nem voltam kint kísérgetős pisilésen :) és féltem, hogy leüvöltik a fejemet, ha csak úgy önállóan kicsattogok pletyizni... Amikor meg végre kimehettem, akkor már nem voltál ott. :(
A hajam az egy külön sztori ám, megfogadtam, hogy addig nem vágatom le, amíg nem lesz baba :D Remélem, nem kell bokáig növesztenem... :lol: De azért köszönöm a bókokat. Neked is Katóc! :wink:

Na, megyek vízszintesbe, kicsit még fájdogál a pocim... Holnap telcsizés után jelentkezem!

Jó éjt Mindenkinek!
noczi

helló csajok!
pár napig nem jövök, és órákig kell visszaolvasni benneteket, jegyzetelős cetlikkel van teli az asztalom... :lol:

Gratula Nóczinak, Yaminak a szép petikért, megy a drukk, holnap írjatok, mik a hírek!!
Az inszemeseknek is egy nagy kalappal!! (no ez elég béna hasonlat, de gondolom értitek.. )

Üdv az összes új DRC -tagnak!!

tök jókat rötyögtem a sok vicces sztorin!

Zel - szupi a zokni!

Bodza - "intézetis katona" :lol: Kezdesz a mostani menzivel?

Plümő - ne keseredj, jobb így tudni előre a dolgokat, mint esetleg végigizgulni a 3 hetet. Tényleg jó hír viszont, h jan.ban lesz Dévai!

Beus - de jó hogy szegény férjed kimaradt a szondából:-), a Cetro allergiát válthat ki elsőre, de nem hinném h gond lesz, csak elővigyázat.

Szederinda - Cseka mondta a talin , hogy átcsábította egy barátnőjét! biztos bánod meg!!

Hanyatka - adj a párodnak E vitamint, Maca Vibét és etess vele tengeri cuccokat, pl. kaviár és tökmagot.

Finch - tökre tetszik a név alatti logód! olyan, mintha sematikus képe lenne egy embriónak. mandala
:lol:
szépem

Sziasztok!Yami gratula, remélem 3 visszamegy és.... :D követed Ágit
Nóczi! 9 hónap múlva hajvágás! holnap telcsi?
Üdv az újaknak!
cetrotide: az elsőt ténleg jobb ha felügyelet mellet adják be, aztán megy magától... utána nekem viszketni szokott a helye és piros
februárfamília hol vagytok?
Ágikám! gondolok rátok!
a helyzet az, hogy egyre távolbaa kerülünk a tesóprojekt sikeres megvelósításától: tavaly Apánk talált egy 8mm es miómát, ami most már 3 cmes, állítólag nem baj, de mi lesz belőle 3 hónapo múlva. Porsze tudom, hogy nem feltétlenül akadály, pont velem indult egy csjszi 40 évesen öklömnyi miómával més 4 éves kislány van és a mióma is köüszöni szépen jól van, de akkor is....
félek.
no, de nem negatívoskodok itt...
Beszélgetek a lányommal : Kik gyógyítják meg a betegeket? a doktornénik. (foglalkozások megnevezése a Taníts engem, anya! c könyv nyomán...) Kik sütik a kenyeret? Az anyák. (Van otthon kenyérsütőnk.)
Bocsi, hogy vele példáulozok, de minden napra tartogat valami kis mosolyrafakasztó beszólást.
ja és ma megjött a mensim..., most kezdenénk, ha fogytam volna...
Vendég

Ági - a megvetés távol állna tőlünk, akárhogy döntötök is!! óriási a felelősség 3 bébivel, s fele se vicc, így senkinek nem jutna eszébe okoskodni. én tuti összetojnám magam a döntésképtelenségtől... így le a kalappal.

mikor lesz Apánk ismét tv-sztár, jó lenne tudni!

Yami - tipp: ikeában egész pofás, egyszerű köntöst lehet kapni az emeleten a kajálda és a lépcsőlejáró mellett.

Manóka - vártok ti is januárig?

de hülye vagyok, nem is gratuláltam még Krisztának az ikrekhez! már én is azt hittem h rossz hírek miatt tűntél el. meg hatalmas gratula a két új olvasó -üzemmódú kismamainak is(Cirmesz, Kata)

Katóc - nem csak te vagy egyedül parkolóállásban, velünk se fog semmi történni jan.ig. illetve a vizsg.-ok dec.ben, de az elég uncsi. de azért ettől független talizni lehet!!

élelmiszer-hsz: az alma nem csak az allergia kivédésére jó, hanem apánk mondta, h magas a vastartalma. bár ezt eddig csak tőle hallottam, és hát ugye amit ő megmond, az úgy is van.

:lol: az Elevittől én jó múltkorában felszedtem néhány kilót... étvágyat hoz rendesen. barátnőm 30kg-ot hízott várandóssága alatt tőle..... szóval sztem aki normálisan kajál, annak felesleges hónapokkal előre szedni ilyet.

a méhpempő igaz, h erősiti az immunr.-t, viszont vastagítja a méhnyh.-át, s a méhkirálynő se véletlenül zabálja két pofára a többezres! peterakása előtt-alatt...

no egyenlőre ennyit. magamról nincs sok hír, mennék már én szívesen, bármennyit is kell várni...
sajnos azért se jöttem mostanság, mert meghalt a párom nagybácsija, s családi kupaktanács volt.
meg beparáztam, mert hét elején 3 napi görcsölt a petefészkem, nemtom miért, s persze már vizionáltam mindenféle méhenkívüli cuccot, ami abszolút marhaság.
még két tipp: kefírgombával kísérletezgetek, egész fini, s tök egészséges, ajánlom nektek! ha szaporodik, tudok adni akit érdekel. nézzétek meg a neten. meg szedek Gynexet, hátha segít rendberakni a cisztákat, meg állítólag tökre rendezi a hormonszintet, Katóc neked nagyon ajánlanám!! nézz utána!
szépem

babóca - nagyon aranyosak ezek a "gyerekszáj" példák, és vidítóak! Apánk veszi ennyire komolyan a testsúlyt, vagy te ? nem értem, miért nem kezdhetsz.
szépem

Zel - ma m2 21:40kor: Őrült Johanna :lol: :lol: én nagyon szeretem a kosztümös filmeket! Egér rágcsál-e még?
szépem

Sziasztok!
Hanyatka! Viszonylag hamar végeztem, max 1 órát vártam, úgyhogy elég jól megúsztam. Ennek ellenére folyamatosan jöttek, még mikor fél nyolckor eljöttem, akkor is voltak vagy hárman a váróban.
Szóval.... egyenlőre csak clostyval kezdek az 5. naptól 2x1, aztán 30-án UH. Gondolom az UH-től függ a hogyan tovább.

Szépem, igen, nekem is nagyon tettszik ez a mandala. A neten találtam ( hol máshol ), azt írják róla, hogy ez a feng-shui mandala, mely a kreativitás, gyermek területet erősíti. Hát meglátjuk. Kép
finch

Sziasztok Lányok!

Még bele sem melegedtem a topikolásba, de még az inszemelésbe sem, máris problémásnak tűnök...

A segítségeteket szeretném kérni, rutinos DRC-sek!!!!

Hétfőre vagyok előjegyezve inszemre, erre ma este mit látok? Pont olyan jeleket (bocsi, de ilyen véres áttetsző nyák), mint amiből minden hónapban halál biztosan tudom, hogy most van a félidő. De ezt olyan biztosan, hogy mindig ez után pont 14 nappal jön meg.

Na, most ha ez annak a jele, hogy a tüszőcskéim, akiket óvok, féltek, pihentetek, elkezdtek megrepedezni, akkor a hétfő már késő lesz az inszemhez, nem?

Ilyenkor mi van?

Szerintetek felhívhatom holnap reggel Apánkat ezzel? Nem szeretnék okoskodónak tűnni, teljesen megbízom benne, csak valahogy őt is úgy éreztem, hogy rizikós ez a hétfő, mert igencsak kérdezgette a ciklusom hosszát, sokáig kalkulálgatott, hogy mikor is legyen...

Előre is köszi a segítséget!!!

Szederinda, a kétségbeesett
szederinda04

Szederinda!

Sztem. reggel hívjad Apánkat és talán nem lesz késő és holnap megcsinálja az inszemet!!!
hanyatka

Ne haragudj,de valahogy amikor írtad a méreteket(leginkább a 20,21 es miatt),én is úgy érzetem,hogy talán késő lesz a hétfő,de úgy gondoltam,hogy bíztos hosszabb a ciklusod és azért számolta így apánk.
Azért is írtam,hogy nagyon pihenj a 7végén :(
hanyatka

Sziasztok!

Hát nem is tudom, azt hiszem nyitom megint mégegy babanetet.... Tiszta szita az agyam. De hát megint jó volt a termés, és nincs kedvem kézi jegyzetekhez.. :oops: :lol:

Bodza! Hajanli egykor mit keresel a gép előtt? nem volt jobb dolgod???? :lol: Úúúúúúristen.. Lábtyű. Emlékezett Apánk az enyémre is? Mit szólt hozzá??? Mármint a csapathoz? Elmondtad neki hogy van saját Funclubja, mit a sztároknak?

Plümő! Adjatok az érzésnek. A tüszőkben van petesejt. Jó lesz a párod is inszeminátornak!!! :lol: :lol: Abban van élvezet is!!! :lol: Ja és egyik inszemem során egy doki kielemezte a női orgazmus jelentősségét is! /Ki kéne ide a 18-as karikát tenni? /

Szia Szederinda! Jó hosszú a neved, de majd jól elbecézünk! Én minden inszemnél kaptam tüszőrepit. mármint előtte két nappal.
Potenciális félgyermekek! Betojás! :lol:

Yamita! Juhéjj!!!! nagyon ügyik vagytok.

Kriszta! Ne csak hozzám tervezzétek a talit! Vagyis na, érted. Reményeim szerint nov 14-16 körül fog mensim jelentkezni. Ez azt jelenti kb, hogy 28-30 körül punkció, így az előtte levő hetet fent töltjük... jaj, csak legyen így! A nemhusizásért és a nemivásért pedig kikapsz! Komolyan!

Kata! Nagyon bátor vagy a 11. naptól tesztelve! Tyűűű. Tudod, mi a gáz. A pozitívra emlékszem, meg Ágikára a jézusom tízet?! hanggal. De arcot nem tudok tenni hozzá.

És most rájöttem, nem hallucinálok. Itt egy kisegér az asztalon. Valahogy meg kéne fogni, mielőtt baja lesz. De az is lehet, hogy a számítógéphez tartozóba szerelmes. Egyáltalán honnét jött?????
Mit akar itt? Ha még a spájzban lenne, oké, de itt?

Szóval hol is tartottam? Kata... Nem neked van nagyon-nagyon magas férjed?

Hanyatka! Az én dokim is a mandulámra pályázik. De én is ragaszkodom hozzá.

Andi! Kicsit késve, de most szorítottam. Bár most is használ ám! Olyan, mint Bodza távkabalái! Apa is nagyon ügyes. Meg a srácok is azok. Ünnepeljetek! :lol:

Zsembi! Vadgesztenye. Áhhh, teljesen kész vagyok. A sminkem egyik részét már gallyra vágtam, de most lesrom a röhögéstől a maradékot. Tiszta Shakespeares Sisters lett a szemem alja....

Katóc! Ááááááááááááá megnyalni?!?! Már visítok is a röhöéstől...

Tatuka! Amikor telcséztél, és mondta Ágika, hogy Apánk interjúzik, rögtön rákérdeztél, hogy mikor, hol láthatod? Hihi.

Ági! Lefelé jobb volt a töltött paprika.. Bakker, mi van ma? Én ezt nem bírom röhögéssel.... Viszont lefelé nekem is jól esne. Ezzel a hétvégi menü nálunk is megvan. Köszi az ötletet.

Nóczi! Az arány így is tutti! Ti is nagyon ügyik vagyok!

Szépem! Mást se csinál Egér, csak rág és rág. Olyan kis idiótácska. De imádom.

Szedike! Hívd fel Apánkat reggel. Semmit nem veszítesz!

Ma velem nem történt semmi. Dolgoztam, aztán dolgoztam itthon is. Most pedig azt a szerencsétlen kisegeret keresem. Vagyis ő megvan, csak nem tudom egyelőre megfogni.

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Szóval reggel negyed 8tól már elkezdhetsz próbálkozni a telefonálással.Nyugodtan mond el,amit leírtál,hogy nálad ez mindig pontosan jelentkezik és félsz,hogy a hétfő esetleg késő lesz.

Szorítok nagyon,hogy sikerüljön holnap és ne legyen késő.
A párod is úgy készüljön,hogy esetleg reggel mennie kell a fiúkákat leadni :)
hanyatka

Nóczi,Yami randisugikat elküldöm++++++++++++++
Jelentkezzetek holnap!!!!! Nem lesztek benne a tévében?????

Vajon melyik tévének nyilatkozott Apánk?

Bodzim tényleg mondtad Apánknak a lábtyűt? :D

Szederinda tényleg hivd holnap korán Apánkat reméljük nem késő.

Andi67 akkor este tessék huncutkodni apával megy a drukk.

Hanyatkám babaragacs szállitmány megy++++++++++++++++

Andi
zsembi

Köszi Lányok!

Holnap akkor mindenképp telefonálok korán reggel, hátha meg lehet még menteni a helyzetet...bár eléggé el vagyok most kettyenve... :cry:

Nem úgy van, hogy repedéstől kb. 1 napig élnek a kis petikék? Akkor még ha holnap kora délután meglenne az inszem, akkor talán....nem tudom, mindegy, megpróbálok bízni az Égiekben, valamiért így kellett lennie..

Nektek meg csupa sok Jót kívánok, fogadjátok magatokba az édes kis Babókat!!!!!
szederinda04

Köszike Zsembi a ragacsokat!!!

Andi!Éljen,éljen!!!Nagyon ügyes volt a drágád,hatalmas gratula!!!
Jó kis 7végétek lesz :lol: :lol: :lol: :wink:
Mennek a babaragik neked is :)++++++++++++++++++++++++

Zel!Nagyon jókat írsz,már én is rötyögök és a Zuram nem győz kitessékelni a szobából,mert még nem fejeztem be a takarítást,a konyhát kéne csinálni :)
Na le is lépek,majd még jövök,remélem lesztek még.

Holnap munkanap,jajjjj :(
hanyatka

Kedves Szederinda!
Feltétlenül hívd fel Apánkat!!!!
Ez nagyon nem mindegy!!!
Amúgy jó, hogy jöttél!!:D:D
Szerintem is különleges ez a topik!!:-)
Jólelkű, kedves, segítőkész, másokra odafigyelő, jó humorú EMBERKÉK gyűltek itt össze. Olyan jó dolog ez!!!:D

Tatus és Beus!
Nagyon jó volt Veletek!!!!!!!!:D:D
Milyen jókat nevettünk!!!:lol:
Köszi az sms-eket utána!!!:D DETTO!!!!
Most már nekem is van kabalám!!! :lol:
Tuti csak ez hiányzott a teljes sikerhez legutóbb!!!;-)

Yamikám!
Hogy vagy drága???:-)
Holnap referálj ám hamar!!!!!!!:D:D
Olyan jó, hogy több naposak lehetnek majd az embrikék!!!!:D:D

Nóczikám!
Én is sajnálom, hogy cak 2méterről láthattuk egymást!!!
Ráadásul Neked is ott volt a kabalád...
Nem baj, elküldöm Yamimmal!! Jó?:D:D:D

Voltam ma a Nyírőben (3.napi helyett 4.napi), azt mondták, reggel óta csak tőlünk (Dévisztől) jön mindenki. Ügyes volt a hölgy, pedig a balt tartottam oda, mert rémlett, hogy Ő jól vesz.:D Kedden reggel kell mennem kenetvételre.
Kedden is rendel Apánk???????

Apánk nagyon- nagyon drága volt ma is!!!
Úgy látom, mindenki aggódik a pontok (OEP) miatt az Intézetben...
Jaj... A januártól is tart Apánk, hogy miként lesz az új biztosítási rendszer. Azt mondja, különböző lesz, hogy hány beavatkozást támogat majd egy-egy biztosító társaság. Azzal kössünk, aki a legtöbbet támogatja, de ez még nem elég, mert az nem biztos, hogy az pont Vele is köt... Hát ez elég nehéz ügy lesz, ahogy ecsetelte...
Jót nevetett a lábtyűs tervünkön!:lol::lol: Csináljuk meg Lányok!!!:lol:
Kaptam puszit is Hanyatom!!!:D:D:D

Hanyatocska!
Megadrukk Neked!!!!!!!!!!!:D:D:D

Tatus elutazik Rómába hajnalban!! Tudtátok? Nem semmi a csaj!!!!!:D:D:D

Szépem!
Végre itt vagy!!!!!!!!!!:D:D:D

Zel!
Mikor jössz már?:D:D

Ági!
Ügyi vagy!!! Fogdoki!!!:D:D:D
Látod, a gyerekek vigyáznak az alakodra!:lol:
A Pharmafutárral nekem is dolgom lesz, Apánk felírta!:-)

Pussszantás Mindenkinek!!!
bodza2005

Bassszus, ilyen sokáig írtam, hogy ennyit írtatok azóta???
Na, olvasok akkor.:lol:
bodza2005

Szederinda - azért próbálkozzatok otthon is, hátha felesleg lesz a telefon! :)
szépem

Szederinda exszomszédom és barát-sorstársam! :lol:

Ne keseredj el, mert akkor a petikék is azt fogják tenni. Legyél bizakodó és holnap reggelig is beszélgess velük, tartsd bennük a lelket. Ha pedig a csajok szerint van holnap apánk, akkor hidd el, minden rendben lesz! Csörrenj rá nyugodtan. Csak ne parázz, mert nincs veszve semmi!!!

Holnap kérünk infot, hogy mi volt!

Ezer puszi csajok mindenkinek, holnap visszaolvasok és hozzászólok, de egyszerűen nem győzlek Titeket követni :wink:

Mindenkinek minden szépet és jót addig is!

Jóccak...

Kép
cseka

Szia Dani! Szia Cseka!
Pussszantás Nektek!!!:D:D:D

Hanyatom!
Most takarítasz???:lol:
Te kis tanácsadónő!:D:D

Zsembike!
Igen, mondtam!:lol:
Tetszett Neki!!:lol:
bodza2005

Bodzikám, elvileg minden biztosítónak ugyanazt a szolgáltatást kell nyújtania. Nem térhetnek el a törvényben előírtaktól, ha ötöt ír elő, akkor ötöt kell finanszíroznia a biztosítónak.
A barátosném nagyon benne van ezekben, majd kikérdezem alaposan. Már korábban is beszélgettem vele ilyenekről, azt mondta, hogy Apánkkal sok biztosító fog szerződni, mert jól csinálja a dolgát.
katóc

Köszi megintcsak Lányok!!!!

Szépem! Én már akcióznék szívem szerint.. :oops: szerintem a Férjecském is.. :oops:, de Apánk kifejezetten kérte, hogy most aztán hétfőig semmi huncutkodás!!!

Most még abban bízom, hogy hátha csak a legnagyobb repedt meg, és így is marad még 3 remélhetőleg holnapra...:))))

Bodza, Hanyatka!
Köszi Nektek is a tanácsokat, kedves szavakat, most már talán lassan kezdek megnyugodni, mást úgysem tudok tenni, mint holnap intézkedni.

Jajj, Cseka!!! Már most hiányzol, látod, kitetted a lábad, aztán mégsem szabadulsz!!! :D

Igazad van, beszélgetek velük! Emlékszel, annak idején én is ezzel bíztattalak, aztán ott is van a pocidban a Dani baba! Hátha most is bejön!Megpróbálok kapcsolatba lépni az Univerzummal! :D :D :D

Holnap mindenképp jelentkezem!!!
szederinda04

Zel köszi neked a távszorítást és neked is Zsembi,
Hanyatka a babaragikat nagyon kösz! Te hogy vagy??
Huncutkodás ezerrel :lol: :lol: :? Jó tudni, hogy másnak is ilyen jó a programja.

Szederina kitartás nem lesz gond Apánk megoldja! De küldök neked egy kis plusz drukkot én ma már annyit kaptam a csajsziktól.

Mindenkinek mégegyx nagyon köszi a sok-sok +++++++++++

:)

Yami, Nóczi jó éjszakát nektek álmodjatok szépet ...... és írjatok!

Jó éjt mindenkinek
andi67

Szia Bodzim!

Hogy vagy? És télleg miért nem alszol éjszaka? Akkor szoktál irni?(bocs, de nincs hosszú i betű a gépemen...) Majd küldesz nekem is vmit, amit Te irtál?

Pusszantalak, Dani is rámozdult az üdvözlésedre! :wink:

Kép
cseka

Bodza!
Hova, mikor megyek? Itt vagyok. Vagy oda? Nemsokára.

Hanyatka! hagyd a francba a takarítást... Ilyenkor velünk kell lenni...

Na akkor most nevessetek...
Egér. A picike, rágcsáló típusú.. Szóval és tettel, bazi nagy igyekezettel és vigyázva a pici egészségére, testi épségére csináltam dunsztosüveg-csapdát, egy kis száraz szalámival. Olyan Pick jellegű, csemegével, nehogy a kis hasát a fűszeressel megterheljem. Ez a kis pofátlan simán kijött az üvegből, és még a szalámit is elcsórta. De az most megnyugtat, hogy éhen nem fog halni. Aztán hallottam, hogy zörög az ablaknál. Odaosontam, csendben. Mint egy kisVUK! ami kb annyi, hogy villany felkapcs, papucs kotorászása és cinike még mindig a párkányon dekkolt. Azt hiszem degeszre zabálta magát és baromira nem hatja meg, hogy rá vadászok. Na nyúltam érte kezemmel, de akkor rájött, hogy meg akarom fogni, és nem csak árnybábozok, így leugrott. A párkányról. kaptam is szívbajt, hogy nehogy baja legyen, jó mert csak úgy koppant a vasalódeszka lábán, de még csak meg sem tántorodott. Szóval agyrázkódása sincs, mert elfutott. Pedig azért közel egy métert zuhant. Láttam rajta, hogy szeretne Batman rokona lenni, de nem nőtt szárnya. Sima egér, nem bőr.
Most a könyveknél zörög. Imádkozom, hogy csak olvasni akarjon és ne pihe-puha meleg fészket építeni....

Azt hiszem, valami más módszert kell bevetnem.

Kép
Kép
Kép
zel

Köszi Andi!

Én is abban bízok, hogy Apánk mindent megold! :D Majd berosáltam a röhögéstől, amikor írtad, mit mondott Apánk: "Pistike mindent lát, és amit lát, az úgy is van.."(vagy valami ilyesmi)....:D :D :D

Nagyon ügyesek voltatok a Pároddal, hajrá, csak így tovább!!!!

Jó éjt Mindenkinek!!!!
szederinda04

Úgyúgy, Te kis Szederék Indácskája! No para,mert sok virtuális seggberugást is tudok ám küldeni itt akkor is, ha nem ülök Veled egy szobában többé :lol:

Szurkolunk Neked holnap nagyon!!!

Mostmár télleg jóccak mindenkinek! :D

Kép
cseka

Zeeeeeel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egész éjjel vadászni fogsz? :D
katóc

Jaj lányok nem bírok a véremmel,megcsináltam a konyhát és már megint itt vagyok :)

A Zuram mondogatja,hogy már netfüggő lettem :)
2 percenként rámszól,hogy nem biztos,hogy örülnek a szomszédok a 11 órai porszívózásnak :)

Köszi lányok a kedves szavakat!!!
Imádlak!!!
nemsokára kell szervezni a talit!Jujjjj de jóóó :)

Yami,Nóczi!Megy a drukk !!!!

Dani,Cseka!Pusza :)

Bodzikám!Éppen azon gondolkodtam,hogy ha nem kellett volna ma takarítani,akkor én is elmentem volna a villám talira :(
hanyatka

Na gyorsan végzek a nappalival és jövök :)
hanyatka

Hanyatka! Ez most tök komoly? porszívózol?

Akkor az én egerészésem semmi....

Kép
Kép
Kép
zel

na itt.....
hanyatka

Vagytok még?

Igen,igen,most fejeztem be :) Lökött vagyok,mi???
hanyatka

Elmentem a diós-dunsztosüveges-csapdához a hozzávalókért. Közben még vacsiztam is egy vacsi utáni májrémes kenyeret jó meleg kakaóval. Könnyebb fulladás után megcsináltam a csapdát. De az egér asszem elment már aludni. Nem zörög. Csapda marad.
A torkomon akadt kaja miatt még kicsit köhögök, fuldoklok. Az emberiség épeszű része garantáltan nem veszít semmit, ha feldobom most a pacskert..

Most elköszönök. Holnap korán kelek. A héten másodszor kell áruért menni. Juhéjjjjjj!!!!!

Jó éjt!

Alugggyá, mert álmos vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Hanyat!
Az.. A szomszédok? Családi vagy emeletes házban laktok? Mert még családiban is lehetne a porszívót éjjel hallani! Nem?

Jaj téllllllleg menek... Bocsika!

Kép
Kép
Kép
zel

Szépem!
Kezdenék én, ha a leleteim és az OEP is úgy akarják november végén...:-)
Gravida!!:lol:

Finch!
A mandalád nagyon tényleg nagyon szép!
Hozzon kisbabát!!!:D

Andi!
Én is drukkolok!!!!:D

Nóczi!
Léccccike ne vágasd le a csodaszép hajadat!!!!:D

ZelAG! =ZELegér!
Többnyire éjjel tudok ihletet kapni, gellert, meg ilyesmit az íráshoz.
Igen, mondtam neki a lábtyűt, emlékezett és nevetett!!:lol:
Azt kérdeztem, mikor jössz már chatileg!!:lol:

Az én Uram is azt hiszi, topikfüggő lettem...:D
Lehet, hogy igaza van?;-)

A karácsony előtti meglepihez még találtunk ki ötlteket ma Tatus és Beus társaságában.
Megírom mailben, jó?:lol:

Hanyatom!
Jaj, az nagyon-nagyon jó lett volna, ha oda tudsz ma jönni!!!!!!!!!!:D:D
Te crazy girl! Ez gy szerepjáték, hogy Te vagy az éjszakai takinéni???
KisHanyatok gyártásához??:lol::lol::lol: Soma után szabadon...;-)

Szederke!
Minden rendben lesz, holnap jól kitaláljátok Apánkkal!!!:D:D
Ha megrepedt valamelyik, az már úgyis öreg volt:D és győzzenek a frissek, fiatalok!!!!:lol:

Katócom!
De jó, megkérdezed???:D
Azt mondta Dévisz, hogy törvényi limit nem lesz, a társaságok döntik el, mennyit támogatnak...

Csekácska!
Már küldtem is!!!!:D
De cuki vagy, hogy érdekel!!!:D
Danibébi! Majd kötök Neked valamit, okés?:D
bodza2005

Zel drága!Ne beszélj butaságokat....méghogy feldobod a pacskert....megverlek :)

Te is alugggyááá :) Én még kicsit fennt vagyok mert a Zuram a másik gépnél még vagy fél óráig bökdösi az egeret,oszt megvárom :)

Bodzika!Köszike :)
Tanácsadónő???ez jó :lol: :lol: :lol:
Te is kaptál puszit???Dejóóó :)
hanyatka

Panel.. :lol: :lol: :lol:
Letojom a szomszédokat,vagyis azokat akik mellettem meg alattam laknak,elég bunkók :(
hanyatka

Ja, kaptam ribizlis Tibit Tatustól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fincikém!
Ment a mail!
Pusza
bodza2005

Hanyatom!
Én támadtam le, ahogy mondtad, hogy kell!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Sziasztok!

gyors leszek, mert hajnali 4-kor kelek, megyek Róóómába, kis kedélyjavító így a lombikok között-:)) Párom marad, ő már volt.

Bodza, Beu:
tök jó volt talizni, olyan teát ittunk, h inkább fűszeres tejeskávé íze volt, valamint találtunk egy máááásik csokizót a Mammut 1-ben. megvettem a fehérjeport, csokis :D

Kitaláltuk, h karácsonyra a D-terv részeként Apánknak is veszünk csíííííkos lábtyűt, valami mikulásosat :lol:

Yami, Nóczi: mennek az osztódássugik+++++++

Szederinda: húúú Szeder és Bodza....gyümölcsök-:)), vkitől azt hallottam, ha van a tojásfehérje jellegű nyák, utána 1-2-3 nappal van a tüszőrepi...állítólag

Bodzi: kedden is rendel Apánk, aznap nincsenek leszívások és stimus UH-ok

Zel: beszarás az egérügy, ahogy leírtad :lol: :lol: "egér, de nem bőr" :lol: :lol: sikerült levadászni?????

Babóca: hány éves a lányzó? Dévai doki előírta, h fogynod kell?

Mennek a drukkok, nyugi,- és osztódássugik +++++++++++++jók legyetek, szerdán jövök vissza

Jó éjt mindenkinek

Jövőhéten a Plusban csokifondue-készlet, 3 eft-ért lesz :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Tatukám!!!
Tessék alukálni!!
Nagyon jó utat, sok szépet!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Cupppppppppppp
Vigyázz Magadra!!!!
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: