Sziasztok!
Hát nem is tudom, azt hiszem nyitom megint mégegy babanetet.... Tiszta szita az agyam. De hát megint jó volt a termés, és nincs kedvem kézi jegyzetekhez..
Bodza! Hajanli egykor mit keresel a gép előtt? nem volt jobb dolgod????

Úúúúúúristen.. Lábtyű. Emlékezett Apánk az enyémre is? Mit szólt hozzá??? Mármint a csapathoz? Elmondtad neki hogy van saját Funclubja, mit a sztároknak?
Plümő! Adjatok az érzésnek. A tüszőkben van petesejt. Jó lesz a párod is inszeminátornak!!!

Abban van élvezet is!!!

Ja és egyik inszemem során egy doki kielemezte a női orgazmus jelentősségét is! /Ki kéne ide a 18-as karikát tenni? /
Szia Szederinda! Jó hosszú a neved, de majd jól elbecézünk! Én minden inszemnél kaptam tüszőrepit. mármint előtte két nappal.
Potenciális félgyermekek! Betojás!
Yamita! Juhéjj!!!! nagyon ügyik vagytok.
Kriszta! Ne csak hozzám tervezzétek a talit! Vagyis na, érted. Reményeim szerint nov 14-16 körül fog mensim jelentkezni. Ez azt jelenti kb, hogy 28-30 körül punkció, így az előtte levő hetet fent töltjük... jaj, csak legyen így! A nemhusizásért és a nemivásért pedig kikapsz! Komolyan!
Kata! Nagyon bátor vagy a 11. naptól tesztelve! Tyűűű. Tudod, mi a gáz. A pozitívra emlékszem, meg Ágikára a jézusom tízet?! hanggal. De arcot nem tudok tenni hozzá.
És most rájöttem, nem hallucinálok. Itt egy kisegér az asztalon. Valahogy meg kéne fogni, mielőtt baja lesz. De az is lehet, hogy a számítógéphez tartozóba szerelmes. Egyáltalán honnét jött?????
Mit akar itt? Ha még a spájzban lenne, oké, de itt?
Szóval hol is tartottam? Kata... Nem neked van nagyon-nagyon magas férjed?
Hanyatka! Az én dokim is a mandulámra pályázik. De én is ragaszkodom hozzá.
Andi! Kicsit késve, de most szorítottam. Bár most is használ ám! Olyan, mint Bodza távkabalái! Apa is nagyon ügyes. Meg a srácok is azok. Ünnepeljetek!
Zsembi! Vadgesztenye. Áhhh, teljesen kész vagyok. A sminkem egyik részét már gallyra vágtam, de most lesrom a röhögéstől a maradékot. Tiszta Shakespeares Sisters lett a szemem alja....
Katóc! Ááááááááááááá megnyalni?!?! Már visítok is a röhöéstől...
Tatuka! Amikor telcséztél, és mondta Ágika, hogy Apánk interjúzik, rögtön rákérdeztél, hogy mikor, hol láthatod? Hihi.
Ági! Lefelé jobb volt a töltött paprika.. Bakker, mi van ma? Én ezt nem bírom röhögéssel.... Viszont lefelé nekem is jól esne. Ezzel a hétvégi menü nálunk is megvan. Köszi az ötletet.
Nóczi! Az arány így is tutti! Ti is nagyon ügyik vagyok!
Szépem! Mást se csinál Egér, csak rág és rág. Olyan kis idiótácska. De imádom.
Szedike! Hívd fel Apánkat reggel. Semmit nem veszítesz!
Ma velem nem történt semmi. Dolgoztam, aztán dolgoztam itthon is. Most pedig azt a szerencsétlen kisegeret keresem. Vagyis ő megvan, csak nem tudom egyelőre megfogni.
Puszka!