Sziasztok,
Ma ugyan dolgozom még, de mivel ez az utolsó napom, mondhatni nagyon laza napom van

Szóval most van időm írni egy kicsit nektek
Tegnap volt a búcsú bulim egyik része, jó sokat sikerült inni

ennek köszönhetően kellően kótyagos és álmos vagyok. Jó néhány tequila lecsúszott (silver és gold is

)…

De nagyon jó volt. Az „embereim” megajándékoztak egy tök jó fa zsiráffal (álló, kb. 150 cm), nagyon szuperül néz ki, na meg kaptam egy üveg gold tequilát is

Ismernek…

Persze jól szétbőgtem magamat, nagyon meghatódtam, és ők igazán hiányozni fognak, nagyon jó kis csapat!
Gabicsibe,
Nagyon köszönöm, örülnék, ha elhoznád az anyagot holnap. Igazán rendes vagy!
Edóra,
Ha rám hallgatsz, akkor ne halogasd. Sajnos egy ilyen gyulladás nagyon komoly gondokat tud okozni, ha kisbabát vársz. Tudom, hogy a röntgennek is vannak kockázatai, de mivel kapsz úgyis ólommellényt, meg egy fogröntgen nagyon kisdózisú sugárzást jelent, így azért ez nem akkora gond véleményem szerint. Főleg, ha Zeke doki is ezt mondta. Az érzéstelenítő pedig helyi, az nem kerül bele a véráramba, így nem árthat a kis magzatkádnak

Ne halogasd, járj utána amint tudsz. Nagyon fontos, hogy ne legyen gyulladás a szervezetedben, mert az nagyon csúnya dolgokat tud csinálni, tudod…

Szóval hajrá vérvétel és fogorvos
Törpe,
Banyek

Nagyon-nagyon sajnálom

De kérlek, ne tűnj el, szeretnénk segíteni Neked. Tudom, hogy nehéz most, de nem adhatjátok fel… Szegénykém… megértem, hogy kivagy… Kitartás! Nagy ölelés Neked! Várunk vissza…
Kriszta,
Nincs mit, szívesen máskor is

És ne aggódj, látod, beindult a babaeső, sikerülni fog!!!

Küldök neked petenövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Süni,
Hű, sajnálom az IR-eredményt

Reméljük, hogy Szűcs doki tud majd rá valami okosat mondani, és meg fog nyugatatni…
Gil,
Akkor ezt az iker kérdést meg is beszéltük
Brumi,
Örülök, hogy jelentkeztél!

Remélem, sikerül meggyőzni a párodat, hogy kezdjetek, és hamarosan belevágtok. Persze megértem, hogy sokkolta a múltkori eset
Kery,
Örülök, hogy ciszta-mentes vagy, és hogy elkezdődik az inszemed! Az első és egyben az utolsó
Rony,
Üdv a kis családunkban!

Kívánom, hogy a Te álmod is minél előbb teljesüljön!
Witch,
Szegénykém, nem csodálom, hogy kiborultál

Gyűlölöm, ha valaki így viselkedik… főleg, ha letette az orvosi esküt
Dnorsi,
Gratulálok a felmondásodhoz

Tudom, hogy mit érzel… Van már új helyed?
Kira,
Gondolom, hogy meglepett, hogy lombik

De örülj, mert sikerülnie KELL

Tényleg ne félj tőle, abszolút nem fáj. A lányok már leírták részletesen, úgyhogy nincs mitől félned. Inni tényleg nem szabad (meg persze enni sem) a műtét napján.
Madrin,
Sajnálom ezt a istenhegyis-mizériát…

Tényleg nagyon durva
Amúgy csúcs csajszi vagy, nagyon jókat röhögtem az írásaidon
Noki drága,
Nagyon sajnálom ezt a dolgot

Elhiszem, hogy bosszant…
Wiegandt doki mellett azért érvelnék, mert nagyon sokan vannak egy-egy orvosra, és én nem csodálom, hogy néha átsiklanak dolgokon. Sajnos a magyar egészségügy helyzete mindenhol érezhető… Persze ez nem vígasztal Téged, tudom… Fel a fejjel, lehet, hogy valamiért így kell ennek történnie, bár nyilván Te most nem így látod… Puszi neked.
Deri,
Csak ügyesen a szurival

Meglátod semmi az egész, én is nagyon féltem tőle először, és utána már minden rendben ment. Annyira, hogy a hátsómba a progeszteront is én adtam be, meg aztán még a Gynevac-ot is. Most már másnak is rutinosan beadom… Szóval hidd el, képes vagy rá
Vucuska,
Örülök a jó eredményekhez!

Csak így tovább! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra.