A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony!
Nagyon aranyos vagy! Köszi, hogy így izgulsz értem! :) Nemsokára fordul a kocka!!!! :)
Vucuska!
Ugye Te jössz holnap és Te kérdezted, hogy nézek ki??? Szőke hosszú hajam van, 174 magas és 65kg! Most ne nézzetek lükének, csak azért írtam le a magasságom, meg a súlyom, hogy az alkatomra utaljak! A férjem magas és kopi! Kihullott tőlem a haja! :lol: :lol: :lol: Asszem farmer lesz rajtam meg farmerkabát... De még kitalálom.
kira76

Kira!

Igen én is holnap megyek. Lehet hogy én leszek az első mert a sztrájk miatt behoz a férjem. Már 6-kor elindulunk az Árpád hídtól.
Én barna hajú vagyok és 4 centivel alacsonyabb mint Te, de a súlyaink száma megegyezik. :D
Akkor majd figyellek!

Kép
vucuska

Hu Vucuska,most jól kiakadtam...
Ezek után biztos hogy nem fogok megbízni bennük, most a férjem telefonált és közölték hogy itt a gépben a lelet (tegnap délután még nem voltsehol)
MOndják majd küldjük ahogy kértük ( nekem azt kamuzták hoyg a BMC-be küldték) amikor rákérdeztem hogy én a címemre kértem erre mondták ja akkor biztos oda küldtük :twisted: :twisted:
Kérdezi a férjem hoyg okés hogy nem mondják meg hogy rendben vagyunk e, de akkor megmondaná hogy a feleségem hova kérte a leleteket azt ő nem tudja megnézni :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

Erre a férjem jó akkor most bemegyek érte személyesen, erre a csaj AZT NEM LEHET... de miért is????????????????

ELEGEM VAN!
HAlkan jegyzem meg mindezt 20 rongyért...
madrin

Sziasztok!

Végeztem a BMC-be, nagyon sokan voltak ma, Kira neked nagyon szerencséd volt :)

Képzeljétek Wiegandt doki megemelte az adagomat napi 3 merional-ra, eddig most 5 napig 2-öt kaptam, de szinte semmit nem használt :( most meg keddig napi 3. Hihetetlen, és a kettőktől semmit nem indult be. beszélgettem vele, és a PCOS-m miatt kell ez, mondta, hogy lelkileg ez tudja, hogy nagyon megerőltető, de kitartást. Legközelebb, ha megyek megkérdezem, hogy nincs -e egy másik injekció, ami jobb, mint a merional, mert én régen anno a klinikán fostimolt kaptam és attól volt peteérésem, a merional-tól akkor sem volt normális. Igaz mondtam neki az elején, de lehet, hogy nem emlékszik már rá.

Gabicsibe,
ÍGy április 22-én megyek megint ultrahangra, majd ha lesz új táblázat beírod :) Köszönöm.

Kira,
Nagyon drukkolok holnapra! Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Gyorsan túl leszel rajta, aztán hajrá, hogy növekedjenek a babók :)

MAdrin,
Sajnálom ezt a mizériát a lelet körül, hihetetlen, hogy 20 ef-ért erre képesek, de miért nem lehet személyesen bemenni a leletért????

Rony,
Üdv, köztünk! Neked is babásodást kívánok! :)

Mindenkinek nagyon sok szerencsét :)
tubikriszta

Gabicsibe!

24.én megyek uh-ra :)
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta,
ez nem semmi és hihetetlen hogy napi 2 merionaltól semmi sem indul be.Én már akkor kikészültem,amikor a napi egy adagra semmit sem reagáltam.Kitartás és meglesz az eredménye!
Szerintem következő alkalommal beszélj vele erről megint,mert sok paciense van és nem biztos,hogy emlékszik rá.

Puszi
Orsi
orsiborsi

Madrin,
Durva ami megy az Istenhegyin... De mit lehet tenni? Ki vagyunk szolgáltatva. És ráadásul nem is a doktor a hibás... Nem szeretem a felületességet, ebben a szakmában ez nem megengedett. Amikor a belső vérzésem volt, már nem azért, a leszívás után 9 kor kihoztak a műtőből, elájultam 11-kor, ami a belső vérzésre utaló tünetek egyike, mint kiderült utólag, az osztályon mondta az orvos, aki műtött. 13 óráig nem szóltak az orvosnak, hogy nagy gáz lehet.

A szurival kapcsolatban:Azt a hatalmas tűt legalább 45 fokos szögben szúrtad? Vagy 90-ben? Jól megnevettettél... Nekem volt hogy csak úgy sikerült beadni kb 35. injekciót, ami aznap a harmadik volt, hogy felhívtam a barátnőm, és miközben beszélgettünk adtam be, mert úgy nem koncentráltam annyira. Előtte nem akart bemenni a bőröm alá a tű, mindíg lepattant róla. El kell vonatkoztatni. :)

Hú, Vucuska, tuti odaértek időben... 2 óra alatt még araszolva is!
Vendég

Madrin!
Ez nagyon durva! Nem térek magamhoz!!!! :evil:
Tubikriszta!
Köszi!!! Képzeld nekem annó a Puregonnal volt így! Egyszerűen semmit nem használt. Volt, hogy 15-16-szor szúrtam és 18mm-es tüszőm lett és az meg elszállt magától! Nekem meg a Merional jött be nagyon! Hát ahány szervezet annyiféle megoldás kell! :?
Most szúrtam be egy szurit és a fele mellément. Én nem értem. Már a nevét is elfelejtettem úgy kidobtam a kukába. Biztos tudjátok melyik az. Ami arra jó, hogy ne pukkadjanak ki a petikék. Asszem! :? Valamennyi ment belém is. Hú de unom már...
Na Madrin! Most aztán mindkettőnknek elege lett!!! Kinek ebből, kinek abból! :evil:
kira76

Kira!
Akkor szerintem vedd ki a kukából azt a szuritnézd meg a nevét, és adj be még egy felet. Van még otthon? Ha a fele kiment, az sokat számíthat,ha a tüszők megrepedését akadályozza meg!
Vendég

Sziasztok

Azt hiszem most nagyon nagy szükségem lenne erre a leszarom tablettára!
Voltam ma W dokinál UH!
Közölte,hogy elfelejtette a páromnak megcsinálni a tenyésztést ezért most nem lesz lombik hanem az 5-dik inszemet csináljuk!
Vicces, mert jó,hogy meg lett beszélve a lombik, de a legviccesebb az,hogy pont esküvő előtt lenne a lombikunk amibe nem megyek bele!
A még viccesebb,hogy júniustól meg a Párom nem lesz itthon!
Tehát azt hiszem ezt a baba projectet buktuk!

annyira elvagyok keseredve, hogy azt elmondani nem tudom!
Ha minden jól megy akkor augusztusba megy mégiscsak a Párom külföldre ami annyit jelent,hogy csak karácsonykor jön haza!
De ez nem is biztos, csak reménykedünk benne,hogy mégis a későbbi időpont marad!

Tehát azt hiszem W doki iránti érzett szeretetem most rendesen szertefoszlott!
És nagyon haragszom most a világra is!
annyira számítottam rá és a lombikra is......

Na mind1!
Mindenkinek drukkolok ezerrel,mert ahoz mindig lesz erőm!
:lol:

Puszi csajok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Orsi,
Köszönöm a bíztató szavakat, én is ebben reménykedem. Mert múltkor is 33 injekciótól lett 16mm-es tüszőm és hát valljuk be az nem a legjobb.
TE hogy vagy? Minden rendben? Mikor mész a BMC-be?

Kíra,
Igazad van, azért is mondom majd kedden a dokinak, hogy ha kell akkor inkább váltunk még akkor is, ha az kicsit drágább, de így meg 50-60 eft-ot dobunk ki az ablakon, ha van értelme, akkor kifizetem, de ha nincs, akkor felesleges.
Nagyon izgulsz már?:)

Noki,
Nagyon sajnálom :( és mit mondott Wiegandt doki, hogy-hogy elfelejtette? Azért ez nem rá vall. és mondtad, hogy emiatt lehet, hogy csak év végén lehet a lombik? Mit reagált rá?
Tényleg nagyon sajnálom, és erre megnyugtató szavakat sem lehet mondani sajnos.....gondolom, hogy mennyire dühít ez az egész....
tubikriszta

Noki, sajnálom de azért lebegjen hogy inszem azért lesz... Ki tudja hátha, tudom hogy 4 után nem könnyű bízni , de...

Kira, remélem azért vmi ment is be és elég is lesz...

Brum hálaisten 45 fokban adtam, ha 90-ben lehet odatűzöm magam a fotelhoz... :)
Egyébként amikor 3 fajta cuccot nyomtam akkor én is volt hoyg telefonáltam aztán nem emlékeztem hogy pl a Puregont benyomtam-e :oops: :oops:

Egyébként amikor a MÁV-ba vittem a vérem jött egy kismama, remegett az idegtől.
Állítólag már vagy 6 babát elvesztett olyan típusú betegsége volt, és most személyesen hozta be a vérét mert 2X már elvesztették!!!! Na ez milyen, hivatalos papírt kért hoyg itt most átvették. De hol veszett el a vér vki ment közben a kukába dobta?
Szegény annyira sajnáltam :(
madrin

Brumi!
Sajna buktam, mert 15 órakor kellett beadnom és csak az az egy volt. Ez egy 9000 ft-os szuri és nem kívántam volna többet venni belőle. De tegnap is kaptam egyet, úgyhogy lesz ami lesz...
Noki történetéhez még annyit hozzátennék, hogy már azt sem értettem, hogy miért ugyanannyi Merionalt kellett szurnia mint inszemnél. Na de nem vagyok Doki, úgyhogy nem tudhattam, hogy akarja. Szegény Nokikám, úgy sajnállak!!!! :cry: :cry: De ezzel sokra nem mész tudom!
kira76

Noki,
nem csodálom,hogy elkeseredtél ,mert ez nem volt valami szép húzás tőle.
Figyelmetlen volt veled és nem mérte fel eléggé,hogy ez az alkalom még a többinél is fontosabb a ti életetekben.
Gondolom egyikünk sem azt várja,hogy az orvos az életünk minden részletét tudja,és legyünk haverok.Én csak annyit vártam,ami a mi sikerességünkhöz minimálisan kell.Az ő szaktudására és pozitív hozzáállására,segítsége.
(mert ha mennem magunktól is,akkor nem járnánk oda!)

De most nehogy elkeseredni,mert kellenek a pozitív energiák az inszemhez is.És lehet még csoda az esküvőig!!!
Drukkolok és fel a fejjel!

Orsi
orsiborsi

"hálaisten 45 fokban adtam, ha 90-ben lehet odatűzöm magam a fotelhoz... "
Madrin!
Te olyanokat szólsz be, hogy röhögőgörcsöt kapok tőled!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom Te nem röhögtél ennyire! :? :)
kira76

Lányok!

Segítsetek, szedett már valaki Estrofem-et? A doki azt mondta napi kettőt, megkérdeztem lehet e egyszerre ő azt mondta igen, erre a patikus közölte, 2*1. Na most akkor mivan?
Én este beveszek kettőt és lesz ami lesz...

Noki !

Köszi a teát, érdekes az íze :D
witch26
Budapest X. kerület

Kép Kép
gabicsibe

Kriszta, Vucuska

Köszönöm a kedves szavakat :D Próbálom én is erősíteni a csapatot. Az a baj, hogy még nagyon lelkes vagyok, és túl nagy reményeim vannak. Hát majd megoldódik előbb-utóbb.

Amikor párommal bent voltunk, akkor csodálkozott is, hogy többen is ismerték egymást a lányok közül, pedig volt aki nem olyan régóta járt oda.

Na, mennem kell, de azon gondolkodtam Kira, hogy holnap nagyon korán kellene elindulnod mert óriási dugó lesz. :o Na jól van nem aggódok, nem is tudom mi jött rám :roll:
rony77

Noki! Hát, durva.... nagyon sajnálom.... Annyi dologra kell figyelni az orvosoknak és az asszisztensüknek, hogy brutál. Csak ha meg mi rákérdezünk valamire, hogy az mikor lesz, és lesz -e, akkor megkapjuk, (legalábbis én), hogy ne aggódjon kedves, mi tudjuk mi a dolgunk. Tévedni emberi dolog, így persze nem lehet megkövezni senkit, de legalább ha szólunk valamiért ne vegyék sértésnek.
Az inszem is sikerülhet, ez lebegjen a szemed előtt! És sokkal kíméletesebb!

Madrin :) :) Te humorzsák!

Kira, az megnyugtató, ha tegnap is kaptál olyan szurit.
Vendég

Sziasztok
Valóban most olyan negatív vagyok,vagyis el vagyok keseredve.
Közölte W doki,hogy hétfőn amikor megyek majd a zárómért akkor szóljak neki,hogy a páromnak kell csinálni egy tenyésztést mert legközelebb lombikozunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vicces!
Inszem után amikor megyek fel hozzá a zárómért már a lombikról beszélünk és arra készülünk!
Mondjuk ahogy számolgattam a dolgokat pont esküvő előtt lehetne 2-3 nappal megcsinálni....
Tehát nem tudjuk akkor sem megcsinálni!
Nagyon szeretnék én is babát,de az esküvőt is!
Ezért ha minden igaz akkor júniusba lombik, de remélem,hogy a Párom valóban csak augusztusba utazik el....
Már csak az hiányozna ha még az sem jönne össze és esküvő után már utaznia kéne!
Na akkor milyen negatív lennék :shock:

Madrin!
Ma délután Te voltál az első ember aki meg is tudott nevettetni!
Mit ne mondjak a Párom nagyot nézett,hogy mi történt!
Nem akarta elhinni,hogy potyog a könnyem egyik percbe a másikba meg nevetek!
De azóta legalább nem kesergek és nem sírok!
Tehát köszönöm neked :lol: :lol:

Amúgy önsajnálatból első helyezést kapnék az tuti!
Majd elmúlik ez is.....

Kép
noki&potyi

Noki!
Nagyon sajnálom. Összejöttek most aztán a dolgok.....
Azért remélem jól fog sikerülni az esküvőd!
Fél évig nem is látod a párod? :shock:

Madrin!
Én sem értem ezt az Istenehgyit. Miért nem adják ki?????
Ha ott van a férjed személyesen igazolja magát azokkal az adatokkal amiket anno felvettek tőletek ki kellene adniuk. Bürökrácia....
És ezért még pénzt is kell adni.
Semmi értelme az egésznek.....
És még mellé is bezsélnek.......
Azért a lényeg hogy jók legyenek a leleteitek!

Én már most érzem a peteérést. Délután óta szurkál a jobb oldalam. Gondolom hétfőn lesz az inszem. Majd holnap minden kiderül.

Witch, Nemone!
Küldtem a maradékot emilen, de most néztem bele és lehet hogy semmit se fogtok látni. Majd jelezzetek már vissza aztán még1* holnap beszkennelem.

Kira!
Gondolom már nagyon izgulsz!
Kitartás! Hallgass a többiekre, minden rendben lesz.
Remélem holnap találkozunk!

Kép
vucuska

Kira
Nagy kalappal holnapra Kép

Noki
Teljesen ne keseredj el,legalább az inszemet megcsinálják!és hát tessék bizakodni hátha most ez sikerülni fog!!Volt itt egy lány akinek a 6 inszem nem sikerült és a lombik elött spontán babás lett!Szóval ne add fel!!!

Madrin
Olyan vicceseket tudsz írni :D :D Viszont te ezekkel a vizsgálatokkal iszonyú peches vagy!Egy ilyen neves intézmény hogy engedhet meg magának ilyet főleg úgy hogy fizetsz is érte :evil: Felháborító!!!

Rony
Nincs kedved bekerülni a táblázatunkba!A szükséges adatokat láthatod!Vagy itt,vagy privibe írd meg nekem,ha igen!!
A laborban a lányok szívesen megmutatják hogyan kell beadni ha megkéred őket és meg is tanítanak rá!Ne izgulj az első 3 nehezen fog menni,de utána mint ha mindig is ezt csináltad volna:D

Witch
A patikában valamit rá kell írniuk és gondolom ez a szokásos,de ettől az orvos mindig eltérhet!

TKriszta
Ezt tényleg érdemes lenne W.dokival megbeszélned,lehet hogy másfajta tényleg jobban használna!De majd rá érsz ha ez nem sikerül!DE MIÉRT NE SIKERÜLNE :wink:
gabicsibe

Helló csajok!
Úgy látszik, ma nincs jó napunk. Én is teljesen padlón vagyok. Nem tudom mit csináljak, de lehet, hogy elhalasztjuk a fagyibabákkal való találkozást. Történt ugyanis, hogy megkaptam ma postán a hetekkel ezelőtt elkészült IR és egyéb leleteket. Telefonba azt mondták, hogy minden tökéletes, ehhez képest most nézem, valóban minden tökéletes, kivéve az IR-t. 53,9 lett a 120-as a max. 24 helyett.
Holnap megyek uh-ra és töredelmesen be kell hogy valljam Sz dokinak a magánakciómat. Nagyon kiváncsi vagyok, mit fog mondani. De igazából a csalódás a legjobb. Hogy azt hittem hetek óta, hogy minden oké, készülök a következő lombikra, erre most teljesen elbizonytalanodtam. Nem hiszem, hogy kockáztatnom kellene, mert még 1x nem élem túl a csalódást. Inkább halasztok 1-2 hónapot... Ti mit tennétek?
Bocs, hogy így rátok zúdítottam és csak magammal vagyok itt elfoglalva, de sírni tudnék... :(
Tud valaki valami jó diétát?

Noki, sajnálom. Azért megcsináljátok az inszemet?

Drukk mindenkinek!
süni76

Süni!
Neked is drukkolok holnapra!

Én most nagyon fáradt vagyok, szóval megyek zuhizni aztán meg pihizni.
Holnap meg beszámolok a részletekről.
Pont most hívott egy lány akivel még a 3. inszemkor ismerkedtünk össze hogy holnap jön ő is. Csak hogy tudjátok ez az infót. :D

Kép
vucuska

Vucuska, Te hány órára mész??? Miről lehet megismerni????
Én szerintem kb. 11-12 körül leszek ott. Vállig érő haj, talán csíkos nadrág és a jobb felismerhetőség kedvéért szemüvegbe megyek (bordó keret), nem kontaktlencsébe.
süni76

Süni!
Még szerencse nem mentem.
Én voltam okításon az MM-ben és nekem vannak papírjaim, amit ha adsz egy email címet szívesen átküldök neked.
Nagyon sajnálom hogy pont most derült ki. Ez iszonyú bosszantó.

Kép
vucuska

Süni!
Remélem addigra már végezni fogok amire odaérsz -ez nem ellened szól-, de még be kell mennem dolgozni aznap, mert van egy csomó melóm, aztán jövőhéten ha minden igaz táppénzre megyek egy időre inszem miatt. 6-kor indulunk a férjemmel az Árpád hídtól, remélem 7-kor már ott leszek.
Persze nagyon szívesen találkoznék veled és megosztanám veled a diétás dolgokat. Ha mégis ott leszek még vagy korábban jönnél akkor ami biztos hogy barna hajam lesz és fekete szatyorszerű -ha jól megnézed Benettonos feliratok-lesznek a táskámon. Valószínű az Anyósok városa c. könyvet fogom olvasni. Ja és a stimutól kijött egy hatalmas piros szarv a homlokon jobb részén, amit sehogy se tudok eltüntetni. :D Ezekről leszek felismerhető

Kép
vucuska

Süni!

Nekem a 120 perces inzulinom 187 a max 29 helyett, ma mutattam w. dokinak a papírom, annyit mondott, hogy nincs gond, szedjem a 3*850 mg merkformint, és beszéljek a háziorvosommal, hogy ezt is emeljük, nekem két hét mulva lesz a fagyis beülti. Nem biztos hgoy el kell halasztani ...
Kitartás
witch26
Budapest X. kerület

Köszi lányok!

Vucuska, privibe küldöm az e-mail címet. Én szabin leszek holnap a BKV sztrájk miatt. Azért megyek ilyen későn, mert akkor talán már lehet közlekedni kocsival.
süni76

Köszi csajok a biztatást!
Megcsinálom persze az 5dik és a 6dik inszemet is mert muszáj,de nem sok erőm van már hozzá!
Az a baj ha nem csinálnám akkor lehet nem is menstruálnék :cry:

A Páromat meg igen, fél évig nem is fogom látni :cry:
Hamar eltelik majd az az idő, bizom benne.
Meg persze azért abba is,hogy hátha összejön az inszem(nem sok esélyt látok rá)

Rossz az egészbe,hogy biztam a dokiba és készültem nagyon a lobikra és most olyan nagyon átverve érzem magam!
Megpróbálok előre nézni és szeretnék egy kicsit pozitívabb lenni, ami most rohadt nehéz
:cry:

Mennek a drukkok csajszikák!!

Hátha egyszer Én is sikerrel járok és nem csak a rossz élményeket és eredményeket fogom közölni és majd a gratulációkat fogom köszöngetni és nem azt,hogy tartjátok bennem a lelket :wink:

Kép
noki&potyi

Witch, neked mikor derült ki ez a probléma? Mióta szeded a gyógyszert?
süni76

Witch!
Jaj de jó hogy jelentkeztél!
Megnyugtatott a dokid?
Mondtad neki amit neked mondak arról hogy gyógyszer vagy baba?

Süni!
Szerintem megkaptam.
Mindjárt megy. De lehet hogy a második rész olvashatatlan lesz. Azt majd holnap újra beszkennelem és elküldöm.

Noki!
Tudom hogy most vígasztalhatatlan vagy. Én is így voltam. De nem tehetsz mást a dokira kell hallgatni. Sajnos ők is tévedhetnek. És az idő tényleg nagyon gyorsan telik ami néha jó néha nem.
Miért nem menstruálnál? :shock:

Kép
vucuska

Vucuska, drága vagy, nagyon köszönöm!! A 2. is olvasható!
Holnap induljatok el időben!!!
süni76

Vucuska, ha már így alakult, bejelöltelek az iwiw-en :D Picit jobban érzem magam a kezdeti sokk után. Hátha ez az eredmény is hozzájárult ahhoz, hogy eddig nem sikerült...
süni76

Süni!
Jól tetted. Bevallom én is kerestelek de a vezetékneved alapján nem találtalak -mármint ami a címedben volt.
Én is így állok hozzá mint te. Eddig nálunk minden rendben volt és nem értettem hogy akkor most mi van. Most találtak egy kis eltérést aztán remélem hogy a diéta, testmozgás, gyogyi segítenek és most már jön az én babókám. Ezt kívánom nektek is!
Egyébként én is tartottam Zeke dokitól a magánakcióm miatt, de azt mondta hogy nyugodtan szedjem a Meforalt még ajánlani is tudja és ettől simán lehetek terhes is.
Ne tartsál szerintem a dokidtól. MOnd el nyugodtan nek. Tudnia kell róla és miért ne csináltathatnál vizsgálatokat?!

Kép
vucuska

Jóéjt mindenkinek!
süni76

Sziasztok lányok!

Ma én is megjártam a BMC-t, (iszonyat sokan voltak még tízkor is az ajtónál állt a sor) bár igazából holnap kellett volna mennem, de a bkv-s sztrájk miatt ezt nem tudom megoldani , ezért ma mentem,hogy megkapjam a recepteket a stimuhoz. Hát mit mondják Sz. doki elég morcos lett tőle :evil: , azt mondta oldjam meg, hogy bejussak holnap, mert igy nem tudják megmutatni az injekciók beadását. Aztán a végére megenyhült és adott egy beutaló szerűséget, hogy azzal próbáljam meg itt Érden az ügyeleten vagy a háziorvosnál beadatni az elsőt.Úgyhogy holnap kezdem az antagonista protokolt. ( bár most is ecsetelte az esélyeinket, mivel csak 4 tüszőcskét látott ultrahangon a többi olyan mini, hogy nem is látható szinte.) na de hátha beindulnak ezek...Hú most nagyon izgulok, eddig úgy gondoltam simán megy majd a szurizás na de most kicsit bátortalan lettem... :oops: Ha más nem, majd a páromnak adom parancsba, hogy döfködjön :lol:

deri
deri

Süni,

nekem az első rossz leletem 2006. októberében volt, azóta szedtem a merkformint, 3*1 majd 2*1, majd utóbb 1*1, aztán elkezdtem magamltól emelni, 2*1, emellett lett ennyi az inzulinom. Most 3*1, és sztem hétfőn elmegyek a háziorvoshoz, és megbeszélem vele, hogy 4*1 vagy most mi legyen...

Vucuska!

Köszi az emilkéket. Csak megmutattam a dokinak, ő majd elájult az értékektől, és azt mondta, hgoy lehet hogy 3*1 kevés a 850 mg-os merkforminból. És azt mondta, hogy a terhesség alatt is kell szednem, mert másként nem megy, és ne aggódjak.

Deri!

Meg lehet szokni az injekciózást, én inkább magamnak adom be, legyen az hasi, vagy popsi, a család kezében érdekesen áll a tű...
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska

Én több mint egy évig nem menstruáltam és ha nem kezelnek akkor megint abba is marad.
Nem tudják pontosan,hogy miért múlik el a menszi.
Van két nővérem és ők is ezzel a problémával küszködnek,mondjuk az egyik tesómnak már van 2 gyereke.
Ő járt kezelésre, de ő már a closty-tól teherbe is esett,a második gyerekre 8évet kellett várniuk, és az is szintén clostyval!

Állítólag örököltük a nagymamánktól,mert neki is 6 évet kellett küszködnie mire terhes lett, de aztán meg csak úgy jöttek a gyerekek

Minden jót mindenkinek!

Witch
Remélem használ majd a tea(tudom kicsit sz.. az íze :lol: )

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Megjöttem.
A férjemmel 6-kor indultunk és fél 7-re már ott is álltam a sorban. Ugyanis volt sor, a szélfogóban álltam. Utánam csak úgy jöttek az emberek. 7 után már az úttestnél volt a sor.
8felé meglátott drága dokim és be is hívott. Én voltam az első. Az eredmény jobb oldalom 3 tüsző: 16-17-esek és még a bal oldalon is figyel egy. A mnyh is nagyon jó. :D
Vasárnapig még szúrnom kell magam, aztán hétfőn kell visszamennem uh-ra és ha megrepednek hétfőig még aznap megcsinálják az iszemet -bár ez nem valószínű-, ha nem akkor szerdán lesz az inszem.

Kira!
Szerintem láttalak a szélfogós résznél amikor beviharzottatok. Szőke copfos lány vagy? Bocs hogy nem mentem utánatok, de küldem a pozitív energiákat. Ahogy láttam elég feszült voltál!
Drukkolok, bár remélem túl vagy már a nehezén.

Süni!
Szerintem téged is láttalak amint mentem el, de mobiliztál. Gumicsizmában voltál?

Kép
vucuska

Sziasztok LÁnyok!

Látom egy páran el vagytok keseredve...
Én reggel azt hittem beledobok valamit a tv képernyőjéba.
Én mondjuk nem vagyok szabin , de apáromnak ki kellett vennie... (ez már a 2. nap a BKV sztrájk miatt ) NA szóval egy BKV-s ilyet szól tessék kihasználni a hosszú hétvégét sétálni , pihenni :shock:
SZerintetek??? NEm lenne jobb másra kivenni a szabit...

Noki ha nem vagyok indiszkrét apárod hova megy félévre? Abszolúlt a fél év alatt nem jöhet haza?
Egyébként nem emlékszem ne haragudj mi miatt kell az inszem NEked?

Süni, ne legyél elkenődve hátha most meg van az ok és sikerülni fog...
NEkem a 120 perces 38 lett ezzel kell foglalkozni? A doktornőhöz június 26-ra kaptam időpontot :evil: :evil:
Akkor majd közlik hoyg a leletem 3 hónapnál régebbi és csináltassam meg újból.
Végülis ráérek nincs jobb dolgom :)

LÁnyok Törpéről nem tudtok semmit?

Deri én is érdi vagyok ha bármi segítség kell szóljál :) Már profi szúró vagyok :) De tényleg :)
Egyébként hidd el sztem ami hasba megy azt nagyon egyszerű megcsinálni.
Ami fenékbe pl Progi szuri azt a párom adta be, mindig annyira féltem pedig soha nem fájt, bár a férjemet néha az ájulás környékezte :(

Rony az miért baj hogy lelkes vagy? Csak így lehet, ha nem kapna el néha a lelekesedési hullám már rég hagytam volna az egészet...
NEm mindenki húzza évekig valakinek egyből sikerül. Így tessék csak a pozitív példákat nézni :)
madrin

Deri!
Én féltem a szurizástól, de én már másnak nem is engedem hogy hasbaszúrjon. Most is be kellett reggel adnom egy Merional, a nővérkét a laborban kértem meg hogy keverje össze, de kértem hogy én adhassam be magamnak. Az kevésbé kellemetlen.
Hozzá fogsz szokni:

Madrin!
Veled mik történnek. :shock:
3 hónapra kaptál időpontot????
Hát szerintem addig simán változhat az eredményed. Máshova nem tudsz elmenni kiértékeltetni?
Addig is csak telik az idő és ezalatt az idő alatt simán helyre tudnának tenni, hisz nem olyan nagy az eltérés.
A 120-as nekem is 30 valamennyi volt, a glükóz érték meg a normál tartomány alatt volt . 4 helyett 3 valamennyi volt. Erre kaptam a diétát, heti 3*-i mozgást, Meforalt.

Kép
vucuska

Vucuska, én is úgy érzem hogy szívató vágányon vagyok...
Hétfőn megpróbálom elvinni egy fiatal dokinak hátha...
De tudod ez az orvos kérte a vizsgálatot, hogy menjek el máshova hogy bocsi rákukkantanál? Egyből elzavarnak a beküldő orvoshoz.

Megjegyzem írtam a Szent Imre kórház hiper szuper honlapjára ahol állítólag segítenek időpontot kérni egy hete semmi válasz... Ezért kár ilyet hirdetni.
Háziorvos meg ehhez nem ért semmit :(

Komolyan apám cukorbeteg majd lenyúlom a gyógyszereit :oops: :oops: :oops:

JA az Istenhegyiről annyit hogy odatelefonált vki aki protekciós és 2 percen belűl elfaxolták neki, nekem meg személyesen nem adták volna ki azt hittem felrobbanok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Persze örűlök hoyg meg van, na de így????????????????
Állítólag ott legalább minden ok,
férjem szerint legalább kiderűlt hogy ember vagyok és nem maki majom :)

NA mindegy próbálok nem sokat enni, és én most mindennap járok sportolni,bár eddig is jártam, szal lehet hoyg ez az eredmény sokkal magasabb lenne ha nem sportolnék.
madrin

Süni
Sajnálom,hogy rossz lett az eredmény!Inkább beszéld meg Sz.dokival mi legyen mint tényleg egy újabb csalódás érjen!

Deri
Menni fog az a szurizás meglátod!Az első pár db nehéz,de utána már semmiség!

Noki
Tessék pozitivan hozzá állni!Hátha pocakosan kell töltened azt a félévet és nem egyedül!
gabicsibe

Hahó Mindenkinek!
Bocsánat, hogy nem jöttem, de nagy volt az izgalom! Sajnos azonban most nekünk nem lett embriónk.
Most nagy pihi jön! Ránk fér nagyon, még nem tudjuk mikor kezdjük újra, de egy biztos csak akkor, ha lelkileg a topon leszünk megint!
Májusban költözünk, így legalább az leköt majd, na meg a napsütés is segít!
Mostanában nem igen lesz kedvem erre járni, de drukk mindenkinek ezerrel!
Puszi

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, szívem szakad értetek.... :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom! Ölellek és várlak vissza!

Kép

KépKép
anett_1

Törpi annyira sajnálom :(

Annyit gondoltam Rátok, azért is voltam ennyit itt hogy mikor jössz a hírekkel.

Remélem hamar újra láthatunk a fórumon.
madrin

Sziasztok,

Ma ugyan dolgozom még, de mivel ez az utolsó napom, mondhatni nagyon laza napom van :) Szóval most van időm írni egy kicsit nektek :)
Tegnap volt a búcsú bulim egyik része, jó sokat sikerült inni :oops: ennek köszönhetően kellően kótyagos és álmos vagyok. Jó néhány tequila lecsúszott (silver és gold is :lol: )… :oops: De nagyon jó volt. Az „embereim” megajándékoztak egy tök jó fa zsiráffal (álló, kb. 150 cm), nagyon szuperül néz ki, na meg kaptam egy üveg gold tequilát is :D Ismernek… :wink: :lol: :lol: Persze jól szétbőgtem magamat, nagyon meghatódtam, és ők igazán hiányozni fognak, nagyon jó kis csapat!

Gabicsibe,
Nagyon köszönöm, örülnék, ha elhoznád az anyagot holnap. Igazán rendes vagy! :D

Edóra,
Ha rám hallgatsz, akkor ne halogasd. Sajnos egy ilyen gyulladás nagyon komoly gondokat tud okozni, ha kisbabát vársz. Tudom, hogy a röntgennek is vannak kockázatai, de mivel kapsz úgyis ólommellényt, meg egy fogröntgen nagyon kisdózisú sugárzást jelent, így azért ez nem akkora gond véleményem szerint. Főleg, ha Zeke doki is ezt mondta. Az érzéstelenítő pedig helyi, az nem kerül bele a véráramba, így nem árthat a kis magzatkádnak :) Ne halogasd, járj utána amint tudsz. Nagyon fontos, hogy ne legyen gyulladás a szervezetedben, mert az nagyon csúnya dolgokat tud csinálni, tudod… :cry: Szóval hajrá vérvétel és fogorvos :)

Törpe,
Banyek :shock: Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: De kérlek, ne tűnj el, szeretnénk segíteni Neked. Tudom, hogy nehéz most, de nem adhatjátok fel… Szegénykém… megértem, hogy kivagy… Kitartás! Nagy ölelés Neked! Várunk vissza…

Kriszta,
Nincs mit, szívesen máskor is :D És ne aggódj, látod, beindult a babaeső, sikerülni fog!!! :D Küldök neked petenövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süni,
Hű, sajnálom az IR-eredményt :( Reméljük, hogy Szűcs doki tud majd rá valami okosat mondani, és meg fog nyugatatni…

Gil,
Akkor ezt az iker kérdést meg is beszéltük :D

Brumi,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D Remélem, sikerül meggyőzni a párodat, hogy kezdjetek, és hamarosan belevágtok. Persze megértem, hogy sokkolta a múltkori eset :shock:

Kery,
Örülök, hogy ciszta-mentes vagy, és hogy elkezdődik az inszemed! Az első és egyben az utolsó :wink:

Rony,
Üdv a kis családunkban! :D Kívánom, hogy a Te álmod is minél előbb teljesüljön!

Witch,
Szegénykém, nem csodálom, hogy kiborultál :evil: :evil: Gyűlölöm, ha valaki így viselkedik… főleg, ha letette az orvosi esküt :? :roll:

Dnorsi,
Gratulálok a felmondásodhoz :wink: Tudom, hogy mit érzel… Van már új helyed?

Kira,
Gondolom, hogy meglepett, hogy lombik :) De örülj, mert sikerülnie KELL :D Tényleg ne félj tőle, abszolút nem fáj. A lányok már leírták részletesen, úgyhogy nincs mitől félned. Inni tényleg nem szabad (meg persze enni sem) a műtét napján.

Madrin,
Sajnálom ezt a istenhegyis-mizériát… :roll: Tényleg nagyon durva :shock:
Amúgy csúcs csajszi vagy, nagyon jókat röhögtem az írásaidon :lol:

Noki drága,
Nagyon sajnálom ezt a dolgot :cry: Elhiszem, hogy bosszant…
Wiegandt doki mellett azért érvelnék, mert nagyon sokan vannak egy-egy orvosra, és én nem csodálom, hogy néha átsiklanak dolgokon. Sajnos a magyar egészségügy helyzete mindenhol érezhető… Persze ez nem vígasztal Téged, tudom… Fel a fejjel, lehet, hogy valamiért így kell ennek történnie, bár nyilván Te most nem így látod… Puszi neked. :)

Deri,
Csak ügyesen a szurival :wink: Meglátod semmi az egész, én is nagyon féltem tőle először, és utána már minden rendben ment. Annyira, hogy a hátsómba a progeszteront is én adtam be, meg aztán még a Gynevac-ot is. Most már másnak is rutinosan beadom… Szóval hidd el, képes vagy rá :D

Vucuska,
Örülök a jó eredményekhez! :D Csak így tovább! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra. :)

Kép

Kép
zsókuci

Törpe!

Iszonyatosan sajnálom :cry: , de ne tűnj el...
Kitartás!
witch26
Budapest X. kerület

Törpe!
Én is nagyon sajnálom. :(

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?