A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky :) , Witch :)
Kérdeztétek, hányadik napon nézték.
7-én volt a leszívás (10-én a beülti)
A leszívástól számított 15. napon volt a vérvétel!!!
Számít ez valamit???

Baby :cry:
Tiszta szívből sajnálom.
Persze, hogy emlékszem Rád! Tegnap este Andi (a melletted álló lány) írt sms-t, hogy nem sikerült!
De neked is van fagyikád, ne add fel!!!!
Sajnos a fagyi beültivel kapcsolatban nem tudok segíteni, de a Lányok biztos válaszolnak majd.
Puszillak!!
adri1983

Vuki :cry:
Neked szerettem volna írni, hogy sajnos a fagyi beültihez egyáltalán nem értek, véletlenül Baby-nek írtam.
Csatlakozz ehhez a jó kis csapathoz és megpróbálunk segíteni!
Nagyon szorítunk Neked is!!!

Baby :) Vuki :)
Hajrá fagyisok!!!!!!
adri1983

Kép

Babyke
Sajnálom,hogy neked nem jött be :cry: Viszont tényleg nem szabad elkeseredned hiszen van még fagyikád és ha elfogynának is ott van még számos lehetőség!Leszel te is anyuci hidd el!!!Friss stimut még nem akartok,mennyi fagyikátok van még?

Vuki
Üdv a csapatban!Mielöbbi pocakosodást kívánok neked!Sajna én sem tudok hozzászólni a kérdésedhez,de jönnek majd a lányok akik erről többet tudnak és segítenek!
gabicsibe

Gil
A babásban vannak képek és egy Youtube elérhetőség a klippről ha kiváncsi vagy :D
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Köszönöm a biztatást, hát, holnap kiderül, hogy mi van.
Sajnos tegnap óta nem vagyok nagyon pozitív... :(

Baby, elhiszem, hogy most nagyon szomorú vagy, de a fagyibabák rád várnak, és biztos, hogy előbb-utóbb sikerül!
Az, hogy most nem sikerült, annyit jelent, hogy sajnos még hátra van némi macera a babáig, de hogy végül baba lesz, az biztos. Hiszen neked is van miből, a férjednek is van, meg is tudnak termékenyülni, úgyhogy... Fel a fejjel!
(Na, valami ilyesmit fogok magamnak is mondogatni holnap...)

Bikmakk
bikmakk

Sziasztok!

Baby81!

Nagyon sajnálom, de ne add fel, miért is ne sikerülne a következő. :D

Ma én is megjártam a BMC-t, 3/4-7-re értem oda és még nem volt ott senki! :shock: viszont amikor 9 körül eljöttem kint állt a sor vége :?
Sajnos én rossz hírt kaptam a stimuláció semmit sem hatott tök eredménytelen pedig dupla adagot kaptam a szokásoshoz képest.Most még ezt is megduplázta a doki igy 450 Gonal-t és 4 ampulla merionalt kell szúrnom , csütörtökön kell visszamennem és ha ez sem hatott, akkor leállítja a stimut, mert nincs értelme folytatani, reményünk sem marad... Olyan ez mint egy rossz álom, csak nem lehet felébredni belőle... :( :( :( :( :( :(

deri
deri

Sziasztok!

Deri!
Annyira sajnálom. Ez tényleg csak egy rossz álom, aztán remélem csütörtökön végre felébredsz belőle és meg lesz a hatása ennek a nagy adag hormonmennyiségnek!!!
És mi van azzal a 4 tüszőcskével amiről múltkor írtál?
Drukkolok csütörtökre!

Baby!
Sajnálom. :(
fagyi babák+kis remény=Anyuci leszel legközelebb!

Vuki!
Üdv!

Kép
vucuska

Edóra!

Sajnálom nagyon, tudom milyen rossz neked. Én is hasonlókat éltem át novemberben. De ez jót is jelenthet, mert valami már elindult, a következő hátha sikeres lesz, és meg is marad. Tudom, hogy most nem lehet vigasztalni, de majd idővel jobb lesz.

Baby,
Szegénykém, sajnálom, hogy nem sikerült. Ti is annyira régen küzdötök már.

Adriiiiiiiii,
Hatalmas gratula. Lám-lám neked is sikerült. Pedig annyira el voltál keseredve, hogy csak 2 lett. És elég is lett. Remélem 2 babót fogsz látni az uh-n.

Én már megint kezdek lemondani erről az inszemről. Szerintem tutira nem sikerült. Képzeljétek, eddig mindig leszakadt a mellem az utrótól, de most még csak nem is feszül. Ez is érthetetlen.

Lányok,
Komolyan nem értek valamit. Akinek mondjuk nagyobb a baja, pl: endós, pcos, azoknak sokkal könnyebben sikerül, azoknak meg akiknek alig van baja, vagy semmi nincs , azoknak meg nemigen akar összejönni. Jaj, ezt endós,pcos csajok nehogy magatokra vegyétek, csak gondolkodtam.

Nemone,
Sajnálom. A lombiknak már sikerülnie kell.

Valaki kérdezte, hogy eddig nem vették észre a kanyart? Nem mondta senki. A régi dokim annyit, hogy elég szűk. De W.doki nem mondta és eddig egyik inszemnél se volt gond. Nem értettem én sem. Sőt tőlem kérdezte Zeke doki, hogy hátrahajló-e a méhem? Mondom eddig nem tudtam róla. A férjem szerint tök jó, hogy ő csinálta az inszemet. Több szem többet lát alapon. Szerinte minden dokinak kéne csinálni egy beavatkozást. :D Ja mondom, hogy kísérleti nyulak legyünk. Persze a pasiknak mindegy, nekik még itt is a kellemesebb része jut. Na szóval én sem vagyok valami pozitív hangulatban.

Gil,
Asszem, én is a fa alatt állok. És inkább villám csap belé, minthogy az eső essen rá ....babaeső :( :D na offolok legyetek jók
vic12

Sziasztok!

Adri, hatalmas gratula Neked!

Baby, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ne add fel, a következőnek sikerülnie kell!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat a leszíváshoz. 6- ot sikerült leszívni, de még nem tudom mi lett az eredmény, mert egyszerűen nem veszik fel a telefont. Ti milyen számot szoktatok hívni?

Üdv
smile23

Deri!

Nagyon sajnálom, de bízzál benne, hátha a nagy hormonadag segíteni fog!
Én is többet kaptam már rögtön az elejétől, és mégis csak 1 indult el, az is alig, és emeltük, aztán megint emeltük, a végén már én is nagyon sokat szúrtam, és akkor lett belőle valami.
A leszívás után mondta is a Szűcs, hogy elég nyögvenyelősen indult, de csak eljutottunk idáig...
Szóval reménykedj!
És ha netán most nem indulnának be, az sem jelenti azt szerintem, hogy soha nem lennnének erre képesek.
Pár hónap pihenés után lehet, hogy újra meg lehetne próbálni, hm?

Vic12
mell-leszakadás: Az ilyesmire szokta nekem azt mondani a férjem, hogy eddig nem is lettem babás, úgyhogy most milyen jó, hogy másképp vannak a dolgok, hátha.... :) (Bár tudom, neked egyszer sikerült...) Szóval komolyan: az utro valahogy nem mindig ugyanúgy hat, nekem a 6 inszem alatt már mindenféle kombináció volt. Volt olyan, hogy nagyon feszült, de aztán leeresztett, volt, hogy egyáltalán nem feszült, és olyan is, hogy végig. (És egyszer sem sikerült, szóval szerintem ebből nem lehet jósolni.) Reménykedjél csak, mert az jót tesz! És ha már egyszer beindult valami, akkor biztos, hogy lesz még ilyen újra.
bikmakk

Smile23!

Gratula a 6-hoz!
Nekem azt mondták, hogy a 355-2736-to hívjam, de tényleg elég nehezen vették fel. Aztán meg átkapcsoltak :shock: .
bikmakk

Most olvasom, hogy nem is olyan jó nekem, hogy 5 napra ültetik vissza, mert nem is biztos, hogy eljutnak a petécskék az 5. napig! Hűha! Most aztán belém állt az ideg! :( :? Sokkot kaptam!
kira76

Kira 76!

Én úgy tudom, hogy akkor szoktak az 5. napig várni, ha sok az embrió, mert tényleg kevesebb lesz belőlük, mire az 5. napig jutnak, viszont azokból sokkal nagyobb eséllyel lesz terhesség.
Ez azért szerintem nem hangzik nagyon rosszul...
:)
bikmakk

Kira!
A beülti előtt 1 nappal kérlek ne idegesítsd magad fölöslegesen.
Minden rendben lesz! Holnap 8-ból 2 biztos ott lesz a pocidban!
Nyugi!!! :D

Kép
vucuska

Vuki!

Nekem vszeg a kövi héten lesz meg a fagyis beülti. Szóval, nekem decapeptylt kell szúrnom és estrofemet szednem, mert nem épül ki a méhnyálkahártyám. Amúgy ha fagyis beültire mész és nincs gond, akkor nem kell semmi, csak majd utrogestan. A lényeg, hogy sztem beszélj a dokival, hogy mikor menj először, nekem a mensim 5. napján kellett menni, és most majd az 12.-en. Aztán meglátjuk. De volt már fagyisom (nekem az első is az volt, mert leszívás után nem tudták vissza tenni őket), akkor nem kellett semmi, csak a tüszőrepi, és utrogestan. Ha van még kérdésed írj.
witch26

Bikmakk!
Igen, én is ezt olvastam! De basszus mi lesz ha 1 sem bírja ki? Ajjaj! :?
Vucuska!
Jól van, jól van, de a Te válladon fogok holnap sírni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na nem hisztizek, mert inkább örülnöm kéne, hogy ez megadatik nekem.
kira76

Kira!
Én tartom a vállam de arra csak örömkönnyeket ejthetsz! :D
MInden rendben lesz!!!

Kép
vucuska

Kira
Ne hisztizz!
Sikerülni fog,mert sikerülnie kell!
Nagyon drukkolok!

Smile23
Gartulálok!

Baby
Nagyon sajnálom,de hidd el,hogy sikerülni fog a következő!

Vuki
Üdv Néked!

Deri[u]
Drukkolok csütörtökön Neked nagyon!!!!

[u]Vic

Ne mondj le az inszemről!
Én is ezt tettem pár napja és a most megint bízom benne!
Nekem mind az 5-nél más más tünetek jelentkeztek, Kira le is cseszett mindig,hogy ne keressem a tüneteket majd kiderül amikor ki kell ,hogy derüljön az eredmény :shock:

Witch
Nagyon fogok Neked drukkolni!!!!!
Iszogatod a teát?

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Én is megjártam a BMC-t, 8-ra értem oda és fél 10-re már végeztem is. IGaz elég sokan voltak a recepción.

Még csütörtökig kapom a 3 db merionált naponta, és pénteken újra ultrahangra kell menne. EGy tüszőt látott, ami 13 mm-es.
Már nem tudom, hogy mit kezdjek, eddig 25 merional injekció erre volt képes. Néha már nem érdekel ez az egész :( és mindez a 13.napon és Wiegandt doki mondta, hogy pénteken még nem lesz inszem, gondoltam magamban, még jó, hogy egy 13 mm-es peteszerűt nem inszemeznek, mert az esély egyenlő a 0-val :(

Vicky,
Rákszűrés után szerintem normális, hogy vérzel egy kicsit, mármint szoktak általában. Hogy ez mennyire befolyásolja, ha most babát vársz? hát nem tudom sajnos, de reméljük, hogy semmenyire sem.
Majd írj, ha tudsz valami fejleményt.

Vicky,Kery
A gyógyszereket a mensturáció 2-3 napján az ultrahang után adja a doki, változó, hogy menynit javasol, szerintem eggyel fogja kezdeni. Aztán majd kiderül, hogy mennyivel fogja növelni, reméljük, hogy nektek egy adag is elég lesz, amibe 10 db injekció van.
Én PCOS vagyok és nekem az előzőnél 33 db Merional kellett, mostmeg ha megkapom mindent és pénteken már nem kell akkor fogok 36 db-nál tartani.

Baby,
Nagyon sajnálom :(, de ne add fel! Koncentrálj a fagyibabákra, mert ők várnak Téged!

Vuki,
Üdv a csapatban :) reméljük, hogy TE is hamarosan babás leszel! Kitartást!

Kíra,
Eszméletlenül szorítok holnapra! Ne izgulj! Majd jelentkezz, de pihenj nagyon sokat! :) Ne pánikolj! Nagyon sok reményed van és ne idegesítsd fel magad ilyen dolgokkal, csak a jóra koncentrálj és meglásd minden rendben lesz!

Edóra,
Valami fejlemény? Remélem, hogy nincs nagy baj! majd írj!!!!!

Vic,
Igen, mostanában elég sok endósnak és PCOS-nak sikerült, sajnos én nem tartozom közéjük, ennyi gyógyszerrel már valaki lombikra megy, bele sem merek gondolni, ha nem sikerül az inszem, akkor a lombik mennyi pénzünkbe lesz, ha már most egy inszemináció 60 000 ft körül mozog :(
Ne add fel és ne gondolj rossz dolgokra!

Smile,

Gratula NEked! Reméelm ,hogyha sikerül felhívni őket, akkor jó híreket fogsz kapni :)

Deri,
Sajnálom nagyon, de azért ne add fel, még a hét végére változhat sokat a helyzet!
Azt megkérdezhetem, hogy tudnak valamit mondani, hogy miért nem indulnak be nálad?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Kira, ezt most fejezd be, kérlek! :wink: :lol: Minden rendben lesz, nagyon jó esélyekkel indultok! Nyugi már! :wink:
Nagyon drukkolok!!!

Kép

KépKép
anett_1

Kira!

De szerintem ezt úgy kell felfogni, hogy akkor sem jut el mindegyik az 5. napig, ha előtte beültették. Tehát ha betennék a 3.-on, akkor meg esetleg bent nem jutna el odáig. Így viszont olyan szerencsés vagy, hogy meg tudják nézni még kint, hogy melyek azok, amik tényleg kibírják 5 napig, és csak olyat kapsz vissza.
És olyan meg nincs, hogy 8-ból egy sem jutna el odáig...
Ez a módszer valóban csökkenti a fagyibabák számát, viszont nagyon megemeli a beültetés sikerének a valószínűségét. És ha ikrek lesznek, nem is biztos, hogy olyan sok fagyi kell... :wink:
NE aggodalmaskodj, ennyi megtermékenyült embrikével a legszerencsésebbek közé tartozol itt a topicon :) (nekem 6 petesejtből lett 4 embrió, aztán 1 megállt az osztódásban :cry: . Beraktak kettőt a második napon, és 1 ment a fagyiba).
Nyugi!! :)
bikmakk

Anett!
Parancs értettem! De komolyan befejezem! :lol: :lol: :lol: Igazatok van!
Bikmakk!
Ebben amit leírtál 100%-osan igazad van! Csak most én annyira izgulok, hogy nem tudom logikusan végiggondolni! :) Pedig Noki a megmondhatója, hogy én nem szoktam se izgulni különösebben, se aggódni minden szarságon. De most valahogy nem vagyok ura magamnak! Úgyhogy köszi Nektek a bíztatást! Nagyon sokat segítetek nekem! Nem is gondoljátok mennyit!!!! :)
kira76

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki írt nekem, most elég nehezen megy a bizakodás... :(

Vucuska!
Igen a mútkor látott négy darab tüszőt, de azok sajna meg se mozdulnak, ugyanolyan aprók mint 5 napja, hiába az injekciók, nem nöttek semiit...

Tubikriszta!
Sajnos korai petefészek kimerülésem van, nemigen termelek elegendő, jó minőségű tüszőket, petesejteket, spontán menzeszem sincs...sajnos ezen nem tudnak segíteni, ha a stimu eredménytelen marad...

Bikmakk!
Az előbb leirtakból kifolyólag, ha most nem sikerül, később még ennyi esélyem se lesz, úgyhogy nem tudom...

Noki!
Köszönöm, most rám fér...

deri
deri

Kira, nagyon helyes! :wink: :lol: :lol: :lol:
Pedig ha jobban belegondolok, szegény Adri is mit össze aggódott a két kis pöttöme miatt, és lehet hogy ikreket vár?! :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Lányok!

Tubikriszta!
Köszi a választ! Szorítok hogy sikerrel járjon az inszemed.

Lányok!
Tegnap szúrtam először a Merionalt, azóta néha görcsölgetek és enyhén hányingerem van. Természetes dolog ez???? Ja és még egy! Mindegy hogy melyik oldalra szúrom az injekciót, vagy naponta váltanom kell az oldalt????

Köszi segítségeteket!!!!!
Vendég

Kery,
Köszönöm szépen.

Szerintem nyugodtan adhatod a szokásos helyre, mármint mindig ugyanoda, de néha azért borogasd hideg ruhával, vagy tegyél rá egy fél kilós fagyasztott valamit, de max 10 percre, az jót tesz neki, illetve a csomósódás elkerülése miatt lehet venni a patikába ilyen áttetsző krémet, amit ott kevernek, sajnos a nevét nem tudom :(
tubikriszta

Kedves Gil,
nagyon édes vagy , de sajnos nem azért írtam a textil pelus honlapot amire gondolsz.

Csak a barinőmtől hallottam, hogy Ő ilyet fog venni és tényleg klasznak tűnik és ami nagyon fontos, hogy olcsóbb.

Jővő hét hétfőn megyek műtétre , de szerintem már írtam.

Pusszantalak benneteket

bonya

Kép

Kép
bonya

Tubikriszta!

Azért drukkolok Neked, hogy sikerüljön a dolog.

Kyra!

Szerintem ezek elég jó hírek. Azt olvastam még valahol, hogy 5. napon ritkán szokták visszatenni, mert ahhoz nagyon jó anyagnak kell
lennie. Ez inkább jó hírnek kéne lennie. És amúgy sem szabad előre idegeskedni.

Adri!

Hatalmas gratula!!!!!! Nagyon jók ezek a hírek, ennél job nem is lehetne. :lol:

Baby!
Sajnálom, ami történt, de hátha a lombikkal több esélyetek lesz. Jó lenne.
:cry:

Smile!
Nagyon nehezen lehet tényleg elérni őket, nekem még egyszer sem sikerült.

Deri!
Hidd el, ebből az álomból van kiút, csak most még nem látszik. Nagyon remélem, hogy Neked is sikerülni fog mihamarabb. Csak ne add fel, mert az a legrosszab.
rony77

Gabicsibe!

Köszönöm az update-et :lol:
rony77

Witch!
Köszi az infokat, ez jó hír, hogy nem kell már a 2-3. napon menni. Sajnos-szerencsére elég sok programunk lesz a nyárra, és úgy számoltam, talán csak augusztusban tudnék újra menni. Így talán már a július is szóba jöhet. Esetleg június, de akkor épp beülti után ülnék repcsire, és szúrkálhatnám a nyaralás alatt magamnak a progikat. (Bár látom, vannak olyan vagány csajok, akik ezt is maguknak csinálják - én elballagtam vele a házidokihoz meg az ügyeletre, és néha még így is alig tudtam menni, ülni utána.) Vagy ilyenkor az sem kell, elég az utro, mint az inszemnél? Hát, tényleg jó lesz beszélnem a dokival.
Nagyon szorítok Neked a jövő hétre!

Kira!
Tényleg ne parázz, holnap gyönyörű 5 napos bébiket fogsz látni a képernyőn! Nálam is megvárták az 5 napot, nekem 6-ból 5 megmaradt! Persze, én is izgultam előtte, hogy túlélik-e, minden nap azt számolgattam, hány sejtesek lehetnek már.
Szóval, lazíts, holnap ez a legfontosabb, és utána is minél kevesebb stressz, hogy aztán 2 hét múlva a tesztről is vigyorogva jöhess haza!

Adri, Gabicsibe, Vucuska, Noki, Kriszta!
Köszönöm a bíztatást!
vuki124

Kira!
Ne idegesítsd magad feleslegesen, nem lesz semmi gond. Drukk holnapra!

TubiKriszta!
Lesz ott több tüsző is ne izgulj, nekem is nehezen indult és mégis lett 6 db.

Bikkmakk!
Köszi a gratulációt. Én is ezt a számot hívtam (meg a többi három rec. számot), de a srác kapásból azt mondta, hogy a BMC- ben nem veszik fel egyik telefont sem.

Deri!
Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál, de ne add fel, hátha van valami megoldás még a problémáitokra. Drukkolok nagyon!

Nálunk 6- ból 5 szépen megtermékenyült, csütörtökön kapok vissza 2- t, 3 meg megy a fagyóba.
smile23

Smile23

Ez tök jó hír!
Nagyon gratulálok, drukkolok csütörtökön !!!!!

Kép
noki&potyi

Smile23!
Na látom Neked is jók lettek az eredményeid. Még fagyi is maradt! :D Tök jó! Gratulálok!!!!!
Vuki!
Neked is 5 naposak voltak? És látom nem sikerült. Megtudhatom Neked mi a problémád?
kira76

Sziasztok!

Edóra!

Nagyon sajnálom! :(

Baby!

Tudom mit érzel.....sajnálom! :(

Adri!

Gratulálok! :D
Ez nagyon szép eredmény! Egy újabb ikres kismami! :D

Én ma voltam uh-n. Még péntekig szúrnom kell a merionalt, szombaton kell visszamennem. ( Gabi beírnád?:wink: )

Mazsola!

Ha esetleg olvasol minket....
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek. :)

Kép
nika28

Sziasztok Lányok!
Már legalább fél éve olvaslak benneteket a háttérben és szorítok mindenkinek, de ha megengeditek, aktívabban csatlakoznék hozzátok én is.
A párommal augusztus óta járunk a BMC-be, túl vagyunk két sikertelen lombikon (november és március, közben februárban meghiúsult egy fagyis beülti, mert a 4 embrióból egyik sem élte túl a fagyasztást:)), júniusban próbálkozunk újra.
Tudja valaki, hogy a hormon eredmények (4., 21., 24. napi vérvétel) meddig érvényesek? Nekem ezeket otthon csinálták a kórházban tavaly tavasszal, és úgy rémlik, hogy egy év után újra meg kell csinálni…
maggie75

Kíra,Smile,Vucuska,
mennek a drukkok holnapra!Ügyesek legyetek!
:D :D :D

Orsi
orsiborsi

Bessy,
remélem mindent rendben találnak nálad és szuper hírekkel jössz holnap!
Izgulsz miatta?Olyan kiváncsi vagyok mi látható és utána milyen érzés lesz,hogy már látod is!
Addig is vigyázz magatokra!
Jó éjt!
Puszi
Orsi
orsiborsi

tubikriszta: Megkérdeztem a barátnőmet és azt mondta, hogy neki kora-terhesen csináltak rákszűrést, mint általában annak, akinél rég csinálták. Egy kicsit megnyugtatott. Én is pcos-es vagyok, úgyhogy ezért nincs még lövésem sem, hogy mennyi gyógyszert fogok kapni.

kira: Mennek azok a drukkok...

kery: Megkérdezhetem, hogy neked pontosan mennyi gyógyszert írt a doki? És pontosan mi nálatok a gond?

Egy kicsit utánaszámoltam és ha 30-32 napra jön meg, akkor az pont a jövő hét végi hosszú hétvégére jön ki. És mi sajnos vidéken leszünk a szülőknél. :( Azt hiszem, hogy ha tényleg megjön, akkor a május kimarad. Szerintetek ha jövő hét kedd környékére meglesznek az eredményeim, akkor bemehetek a receptekért? De akkor nincs uh a 2-3 napon. Ez miért kell? Mellesleg szedem a méhpempőt és legutóbb ez 32 napos ciklust csinált a nálam szokásos 65 napos helyett. Úgyhogy most várunk (mint a reklámban)...de persze még mindig megvan az esélye a babának, bár ma mértem egy 36,1-t. Ez egy kicsit lelombozott, de többet nem mérem mostanában.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Most nincs időm nagyon írni, így bocsi, de csak néhány dologra tudok reagálni. Csütörtökön délután remélhetően ( a fogászati műtét után :roll: ) fogok tudni hosszasan is jönni :)
Az új melóhely nagyon jó, iszonyatosan nyugis, el sem hiszem komolyan, hogy ilyen létezik :wink: :lol:

Adri drága,
Hát nagyon-nagyon gratulálok!! :D:D:D Tudom, hogy hihetetlen, de én annyira éreztem… nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de tudtam és kész :D Szívből örülök! :D:D:D:D

Edóra,
Jajjjj… neeee :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom. B@sszus... :?

Gil,
Szuper volt a tali, amint vannak képek, szólok :D

Bikmakk,
Üdv köztünk :D Kívánom, hogy a holnapi nap szuper legyen, és hogy jó híreket kapjál :D +++++++++++++++++++++++++++++++

Baby,

:cry: :cry: Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:

Vuki,
Neked is üdv itt! :D
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál :cry: Drukkolok Neked is, hogy mihamarabb anyuci lehess!!!

Deri,
Sajnálom, hogy te sem kaptál ma jó eredményekről híreket… :roll: Drukkolok, hogy csütörtökre hasson! Mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++

Maggie,

Téged is üdvözöllek! :D

Puszi mindenkinek, majd jövök csütörtökön szerintem. Kérek drukkokat csüti reggelre, hogy tényleg ne fájjon a műtét, és hogy minden rendben menjen. :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Részemről mennek a drukkok :lol:
Kép

Kép
noki&potyi

Kira
Virtuális kiporolásban lesz részed ha ilyen nega vagy!!!!Minden rendben lesz!!!!

Smile
Gratula a sikeres randihoz!

Deri
Kérlek még ne add fel,csütörtökitg még bármi történhet!Egy kis növesztő :wink: Kép

Bikmakk
Üdv itt nálunk!És holnapra mega giga drukk!!!!!!

Maggie
Üdv a csapatban!Mielöbbi pocakosodást kívánok!Azt hiszem 1 év után tényleg újra kell csináltatni!A párodnak tenyésztést azt biztos!

Süni
Mire jutottatok ma??

Bessy
Holnap nagyon szép napod lesz :D
gabicsibe

Szép estét Lányok!

Vicky79!
Nekem a Merionalból irt fel 10 dobozzal. Hétfőn megyek vissza és akkor mondja meg hogy hogyan lesz tovább. A Páromnál minden szerencsére minden rendben van, nálam a próbléma hogy általában cystam van és a menzeszem nem akart elmúlni. Volt hogy 2 hónapig egyfolytában véreztem. Ezért már 6-szor csináltak nálam egészségügyi kaparást. De amúgy itt a BMC-be a kötelező vizsgálatoknál minden negatív volt. Remélem hogy hamar sikerül a Babóka, mert már a 8 év próbálkozás nagyon sok idő.

Amúgy lenne is egy kérdésem. Most adtam be a szurit, és félek hogy nem jól sikerült. Alig tudtam a folyadékot a hasamba nyomni, de amint nagynehezen belement fel is púposodott. Mostmár leapadt, de a helye eléggé kemény. Remélem hogy azért hatni fog. Annyira félek hogy elszúrtam. Valaki járt már igy?
Vendég

Zsókuci,
nagyon szorítok Neked csütörtökön!Biztos minden rendben lesz!

Orsi
orsiborsi

Kery
A szurikat váltogatva add be!Egyiknap egyik oldal másiknap másik oldal,így elkerülheted hogy begyulladjon a helye.Ha kicsit felpúposodik enyhén masszirozd a puklit és elfog múlni!nem szúrtál el semmit!
gabicsibe

Gabicsibe!!!

Nagyon köszönöm, megnyugtattál. Holnap akkor a másik oldalba fogom szúrni. Reméljük már jobban fog menni.

Nagyon szép álmokat Mindenkinek!!!
Vendég

Deri!
Drukkolok neked, hogy jó híreket kapjál csütörtökön! Aviva tornát próbáltad? (Én még sosem, de sokan dícsérik.)

Zsókuci!
Köszi az üdvözlést :) . Gondolok rád csütörtökön, hamar túl leszel rajta, és utána már csak a babóra koncentrálhatsz.
bikmakk

edóra

Hogy vagy?
Mi újság?
Voltál tegnap BMC-ba?

Kép
noki&potyi

Baby
Annyira reméltem, hogy a jó hírt nem mered elkiabálni, és azért nem jössz! Erre látom, hogy megint csalódnod kellett. :cry: :cry: :cry: :cry: Elhiszem, hogy kivagy! De azért bízz a fagyisban! Volt, akinek bejött!!

Deri
Én is sokszor remélem, hogy felébredünk egyszer... Azért hátha még jól alakulnak a dolgok!

Üdv az újaknak! Sok sikert nektek!

Smile
Gratula!

Vic
Az utro nálam is mindig másmilyen volt, pont, ahogy már a többiek leírták! Az nem mérvadó! Fel ne add!!!!!
Viszont teljesen egyetértek veled a sikerrel kapcsolatban. Méghozzá az tűnik egy logikus magyarázatnak, hogy nálunk is van gond, csak nem tudják, mi az. Ezért nem is tudnak tenni ellene, és itt vaktában próbálkozunk, pedig lehet, nincs is semmi esélye. Én most a pajzsm. vizsgálattól várok vmi választ, persze, lehet, hiába. De szinte "örülnék", ha találnának vmit, mert akkor talán orvosolni is lehetne.

Zsókuci
Hát persze, hogy gondolunk rád csütörtökön!!!!!!

Bonya
Ok, csak rég jelentkeztél, aztán ez így nem volt világos! Remélem, minden oké lesz a műtét során! Azért néha írhatnál!

Gabi
Na, megnézem mekkora már a pocód! Remélem, jól látszik! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vuki!
Nekem a fagyis beülti előtt a ciklus 2-3. napján kellett menni (Dr. Szűcs a dokim), megnézte, hogy nincs-e cisztám, aztán kb. egy héttel később újra menni kellett, de sajnos nagyon vékony volt a nyálkahártyám (6mm), ezért nem volt beültetés, következő ciklusban kaptam Merionalt és Progeszteron szurit, ami kicsit javított a helyzeten (8mm), de akkor meg nem éledtek fel az embriók…
Azóta szedem a méhpempőt kapszulában vagy ampullában, attól függ, hogy sikerül éppen beszerezni, remélem segít ezen a problémán.

Gabicsibe!
Kösz, a tenyésztést biztos elfelejtettem volna!
maggie75

Bonya!
De jó hogy írtál!
Drukk a jövőheti műtétedhez!

Zsókuci!
Örülök hogy talátál egy nyugis melőhelyet. Nem is tudtam hogy ilyenek léteznek. :lol:
Nekem is most egy ilyen kellene. Bár most inkább hanyagolnám a munkát pár évre. Gondolom te is így vagy ezzel. :wink:
Szorítok a csütörtöki műtétre. Aztán most már remélem minden rendben lesz a vérképeddel és végre ti is kezdhettek!

Orsi!
Köszi a drukkot!

Maggie!
Üdv itt!
Én is úgy hallottam hogy 1 évig jók a hormoneredmények.

Smile!
Gratula!
Neked is drukkolok csütörtökre!!!

Én az inszem előtti napomat eléggé aktívan töltöttem. A férjemmel a Margit hídnál találkoztunk és a Margit-szigeten keresztül hazasétáltunk. Annyira jó volt a levegő: szeretem a tavaszi eső utáni illatokat. Szóval tök jó volt.
Itthon még a futópadon lenyomtam 30 perc aktív gyaloglást, közben sulyzóztam. Gondolom ezzel nem ártottam semmit, mivel úgy csináltam mindent hogy jól essen.

Kira!
Holnap akkor nagyon figyellek és drukkolok neked!!!!!

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?