Sziasztok!
Én is megjártam a BMC-t, 8-ra értem oda és fél 10-re már végeztem is. IGaz elég sokan voltak a recepción.
Még csütörtökig kapom a 3 db merionált naponta, és pénteken újra ultrahangra kell menne. EGy tüszőt látott, ami 13 mm-es.
Már nem tudom, hogy mit kezdjek, eddig 25 merional injekció erre volt képes. Néha már nem érdekel ez az egész

és mindez a 13.napon és Wiegandt doki mondta, hogy pénteken még nem lesz inszem, gondoltam magamban, még jó, hogy egy 13 mm-es peteszerűt nem inszemeznek, mert az esély egyenlő a 0-val
Vicky,
Rákszűrés után szerintem normális, hogy vérzel egy kicsit, mármint szoktak általában. Hogy ez mennyire befolyásolja, ha most babát vársz? hát nem tudom sajnos, de reméljük, hogy semmenyire sem.
Majd írj, ha tudsz valami fejleményt.
Vicky,Kery
A gyógyszereket a mensturáció 2-3 napján az ultrahang után adja a doki, változó, hogy menynit javasol, szerintem eggyel fogja kezdeni. Aztán majd kiderül, hogy mennyivel fogja növelni, reméljük, hogy nektek egy adag is elég lesz, amibe 10 db injekció van.
Én PCOS vagyok és nekem az előzőnél 33 db Merional kellett, mostmeg ha megkapom mindent és pénteken már nem kell akkor fogok 36 db-nál tartani.
Baby,
Nagyon sajnálom

, de ne add fel! Koncentrálj a fagyibabákra, mert ők várnak Téged!
Vuki,
Üdv a csapatban

reméljük, hogy TE is hamarosan babás leszel! Kitartást!
Kíra,
Eszméletlenül szorítok holnapra! Ne izgulj! Majd jelentkezz, de pihenj nagyon sokat!

Ne pánikolj! Nagyon sok reményed van és ne idegesítsd fel magad ilyen dolgokkal, csak a jóra koncentrálj és meglásd minden rendben lesz!
Edóra,
Valami fejlemény? Remélem, hogy nincs nagy baj! majd írj!!!!!
Vic,
Igen, mostanában elég sok endósnak és PCOS-nak sikerült, sajnos én nem tartozom közéjük, ennyi gyógyszerrel már valaki lombikra megy, bele sem merek gondolni, ha nem sikerül az inszem, akkor a lombik mennyi pénzünkbe lesz, ha már most egy inszemináció 60 000 ft körül mozog
Ne add fel és ne gondolj rossz dolgokra!
Smile,
Gratula NEked! Reméelm ,hogyha sikerül felhívni őket, akkor jó híreket fogsz kapni
Deri,
Sajnálom nagyon, de azért ne add fel, még a hét végére változhat sokat a helyzet!
Azt megkérdezhetem, hogy tudnak valamit mondani, hogy miért nem indulnak be nálad?
Üdv
Kriszta