Deri,
Hát megmondom őszintén most összeszorult a torkom, amikor a soraidat olvastam. Kicsit elszégyelltem magam, hogy itt nyavalygok a saját eélyeimen, és akkor te sokkal rosszabb helyzetben vagy.
Hátha csütörtökre beindulnak a hormonoktól. Ne add fel kérlek. Hátha. Bár elhiszem ,hogy elég nehéz, főleg amikor már a doki mondja hogy semmi értelme. Jaj, istenem szegénykém........
Bocs, hogy megkérdezem, de ez a donor ügy mennyire működik már nálunk?
Gil,
Igazad van, de nem keresem a tüneteket, azt megtanultam a nivemberi eset óta, higy nem szabad. Csak ez az utro dolog volt nekem furcsa. Mert eddig nagyon fájt a mellem, de ezek szerint ez másnál is össze-vissza működik.
Hát igen valami biztos van, különben nem járnánk a BMC-be. Azt tudjuk, hogy apabaj van, meg hogy szűk,(esetleg kanyargós) a méhnyakam. Ez igaz. De ezt elvileg inszemmel ki lehet kükszöbölni. Hát mégsem..........
Noki, Kira, Vucuska,
Nagy-nagy drukk nektek!!!!!!!!!!!
Smile.
Neked gratula az eredményhez.
Zsókuci,
Gondolok rád sokat. Remélem hamar túlleszel rajta.
Kery,
No para. Ennyi megtermékenyített petesejt. Ne csináld már. A blasztósoknak meg sokkal nagyon az esélye. Mert azok már erősek feljettek. És lesz egy csomó fagyid is.
Madrin,.
Köszi pü-t megkaptam, de én küldeni nem tudok, mert nics küldés gombom még mindig
Süni,
Hajrá!!
Na lépek , neki kéne állni dógozni, de annyira nincs kedvem!!!!! Olyan lassan telnek a percek, legyen már 5 óra.