A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vucuska, Kira
Nagy drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsókuci
Nem írtál az új mh-ről!!! Milyen?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok,

Maradt másfél csomag (pontosabban 39 szem) Utrogestanom (lejárati idő: 2009.07), és kb. 15 szem Bromocriptinem. Szívesen odaadom ingyen, de el kéne érte jönni a 2. kerületbe, a Pusztaszeri út egyik mellékutcájába. Priviben írjatok légyszi, mert csak néha olvasom a topicot...

Kép
elan

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Bocs, ha nem tudok mindenkihez szólni.

Baby, jó volt ma hallani a hangod. Nagyon erős csajszi vagy!!! Remélem bejön Pisti jóslata! :wink:

Nagyon-nagyon gratulálok azoknak, akiknek sikerült!!! :D

Kyra, tényleg ne parázz!!! Bárcsak a mi embrióink jutnának el az 5. napig!! Nekik tényleg nagyobb az esélyük. Nyugi, a biológusok biztos nem hagyják, hogy ne maradjon beültetni való!

Gabicsibe, mai uh-on jó híreket kaptam. Endo 7 mm, van 2 szép tüsző. Pénteken megyek vissza uh-ra, bár megbeszéltük, hogy csak a következő ciklusban kapom vissza őket, de azért Sz doki meg akar bizonyosodni, hogy azért volt vékony a nyh múlt héten, mert picit hosszabb ez a ciklusom. Ha pénteken is oké lesz, akkor nem kell megtámogatnunk szurival a következő ciklusban. :D Addig is sportolok ezerrel és száműztem az édességet és a cukrot az étrendemből. Hétfőn pedig megismételtetem az IR-t.

Ma hallottam a recepciónál, hogy egy lány Decapeptyl helyett a Merional-t szúrta. Szegény Irénke haja az égnek állt. Persze a nő a dokit szidta, mert állítólag rossz receptet adott neki. Szerintetek :?: :?: Annyira egyértelmű a stimus lap. Egyszerűen nem lehet eltéveszteni. Legalábbis nem olyan könnyű... Én eddig mindig egyszerre kaptam szinte az összes receptet és egy pici odafigyeléssel nem lehet összekeverni. Na, mindegy...

Zsókuci, örülök, hogy tetszik az új munkahely. Szorítok a műtéthez!!! Utána kortyolgass egy kis tequilát! :D
süni76

Sziasztok!

Lányok, mindenkinek köszönöm, holnap minden kiderül... :shock:

Zsókuci

Drukkolok a műtéthez, és hohy utána minden jó legyen :D

Bikmakk

Az Aviva tornát még nem próbáltam, valamennyit már halottam róla, de utána fogok jobban olvasni...

deri
deri

Deri,

Hát megmondom őszintén most összeszorult a torkom, amikor a soraidat olvastam. Kicsit elszégyelltem magam, hogy itt nyavalygok a saját eélyeimen, és akkor te sokkal rosszabb helyzetben vagy.
Hátha csütörtökre beindulnak a hormonoktól. Ne add fel kérlek. Hátha. Bár elhiszem ,hogy elég nehéz, főleg amikor már a doki mondja hogy semmi értelme. Jaj, istenem szegénykém........
Bocs, hogy megkérdezem, de ez a donor ügy mennyire működik már nálunk?

Gil,
Igazad van, de nem keresem a tüneteket, azt megtanultam a nivemberi eset óta, higy nem szabad. Csak ez az utro dolog volt nekem furcsa. Mert eddig nagyon fájt a mellem, de ezek szerint ez másnál is össze-vissza működik.
Hát igen valami biztos van, különben nem járnánk a BMC-be. Azt tudjuk, hogy apabaj van, meg hogy szűk,(esetleg kanyargós) a méhnyakam. Ez igaz. De ezt elvileg inszemmel ki lehet kükszöbölni. Hát mégsem..........

Noki, Kira, Vucuska,

Nagy-nagy drukk nektek!!!!!!!!!!!

Smile.
Neked gratula az eredményhez.

Zsókuci,
Gondolok rád sokat. Remélem hamar túlleszel rajta.

Kery,
No para. Ennyi megtermékenyített petesejt. Ne csináld már. A blasztósoknak meg sokkal nagyon az esélye. Mert azok már erősek feljettek. És lesz egy csomó fagyid is.

Madrin,.

Köszi pü-t megkaptam, de én küldeni nem tudok, mert nics küldés gombom még mindig :D

Süni,
Hajrá!!

Na lépek , neki kéne állni dógozni, de annyira nincs kedvem!!!!! Olyan lassan telnek a percek, legyen már 5 óra.
vic12

Vic!

Amennyire én tudom, a donor dolog sajnos csak akkor működik, ha én találok magamnak egy donort, ebben a meddőségi intézmények nem segítenek...és hát ez méginkább elkeserítő... :(

deri
deri

Sziasztok lányok!

Hát köszönöm a drukkokat, de ez most nekünk nem sikerült. :cry:

Most van egy hónapunk gondolkodni, hogy az 1 szem fagyisunkat beültessék, vagy legyen egy új stimuláció (vagy is-is).
bikmakk

Bikmakk!

Nagyon sajnálom :( , de fel a fejjel, előbb-utóbb úgyis sikerülni fog!
maggie75

Sziasztok!

NEm is tudom mit írjak annyi minden történt errefelé...
NEm is írok nagyon név szerint.
azt hiszem akinek nem sikerült az úgyis tudja hoyg nagyon sajnálom :(

Akiknek meg sikerült szívből nagy gartula és mennek továbbra is a drukkok hogy minden okés legyen :)

Üdv az újaknak, gyertek sokszor remélem tudunk segíteni...

Anett? mi újság?
ZSókuci nagy drukk Neked, most már reméljük ez az utolsó a rosszakból. Nem irigyellek :( A fogorvostól félek a legjobban esküszöm nincs más doki akinél jobban félnék :(

Felvetettük Gillel hogy kéne egy topik találkozó. Úgyis sok új ember is van. vélemény? Persze jó lenne ha azok is jönnének akik múltkor voltak, pl Törpe (olyan jó lenne ha nem tűnnél el, bár tudom hogy most minden ilyen témát kerülsz :( )

A másik vki járt már a Biovitálban? Vélemény? Én megyek APC-szűrésre aztán nagyjából befejeztem, mert komolyan nagyon unom már :(
Ja megjött postán a kromoszóma is... Minden okés :)
madrin

Bikmakk!

Sajnálom... :( :( :(

deri
deri

Sziasztok!

Kira
Hogy vagy? Minden rendben volt a beültinél ugye? :wink: :)

Kira
Nagyon sajnálom. :cry:

Zsókuci
Gondolok rád holnap délután. :wink:

Orsiborsi
Holnap reggel izgulok értetek! Remélem, jó hírekkel jössz. :wink: :D

Bocsánat a többiektől, hogy nem írtam mindenkinek :oops:

Nekem látott egy 8mm-es szabályos petezsákot :lol: :lol:
A barnázásra azt mondta, hogy nem gond, de kaptam rá Rutascorbin tablettát.
Jövőhét szerdán megyünk megint és ha lesz szívhang el is bocsájt.
bessy76

Sziasztok!

Megérkeztem, illetve már 3-kor itthon voltam, de ettem meg pihiztem.
Meg volt az utolsó inszemem.
11 után kerültem a szobába és egy másik inszemes lánnyal együtt máris szólítottak minket, szóval nem kellett sokat várni. Több tüszőm is megrepedt az 5-ből és a férjem eredménye is nagyon jó lett. :D Most kb 5 percet ha feküdtem a nőgyógyász székben, utána meg a szobában csak széken tudtam csücsülni, nem volt sajna szabad ágy vayg fotel.... :? Na de nem mintha ezen múlna, hisz az elmúlt alkalmakkor mindig volt helyem aztán mégse jött össze...
Május 9-én kell mennem.
Beszéltünk a lombikról a dokimmal, kérdeztem hogy a férjemnek kell-e menni tenyésztésre, nekem meg hormonvzsgálatra. Nekem kell majd mennem.
Kirával is találkoztam. Nagyon aranyos lány. Majd gondolom ő is jelentkezik. Remélem jól vagy!!!!

Inszemes lányok!
Igaz hogy ez nekem már a 6., de lenne 2 kérdésem:
-a párotokkal inszem után mikor vagytok még együtt?
-mikor kezditek el használni az utrót?

Bikmak!
Nagyon sajnálom!
:( :( :(

Kép
vucuska

Bessy,
Jaj de örülök,már izgultam.Milyen érzés volt?
Már nekem is csak egyet kell aludnom és kiderül minden rendben halad-e!
Pihengessél!

Vucuska,
Az utrót nekem mindig azt mondta Wiegandt doki,hogy másnap estétől kell használnom.
De a párommal való együttlétben két alternatívám is van.Egyik a saját dokimé,ő azt mondta hogy inszem utáni napon este(így tettünk az első alkalommal).
A másik Szűcs doki volt,aki az inszem napját mondta.Ez nálunk nem ment,mert annyira fátadt voltam,hogy bealudtam és így másnap reggel voltunk együtt.És láss csodát siker lett.
Utána 2 nappal már nem sok az esély a doki szerint,így ezen a két napon kell ráerősíteni.
:wink: :wink: :wink:
Nagyon szoírtok!

Orsi
orsiborsi

Bikmakk
Nagyon sajnálom!
:cry: :cry:

Vucuska
Nemrég beszéltem Kirával és minden okés vele, csak pihen!
Szerintem holnap jön!
Nekem a doki mindig azt mondja,hogy nem aznap hanem másnap kell együtt lennem a párommal és utána kezdjem el az utrót!
Másnap este 2szeresen akciózni kell :shock:

Edóra!
Hol vagy ?
Mi van veled?
Kép

Kép
noki&potyi

Bessy
Nagyon Gratulálok Neked,ez fantasztikus hír!!!

Kép

Kép
noki&potyi

Orsi!
Köszi a tippet. A reggel szerintem nem lesz jó, majd talán holnap kora délután rágyúrunk ha a párom hazajön a munkából. :D

Noki!
Neked is köszi, akkor holnap kezdem el az Utrot.
Eddig egyébként néha az inszem estéjén, másnap reggel, másnap este kezdtem el használni az utrot...

Bessy!
Gratulálok!!!!

Kép
vucuska

Bikmakk!

Nagyon sajnálom! :(

Süni!

Nem semmi a szuris történet!!!! Vannak még ilyen őrült emberek!
Még jó, hogy nem a tüsző repesztővel kezdte! :)

Maggie!

Üdv itt!
Ismét egy "földim" :)

Madrin!

Nagyon jó ötlet a topik tali! Én tutira ott leszek bármikor is lesz! :D

Kép
nika28

Sziasztok!
Itt vagyok ám, csak pihentem! :) Minden okés velem! Nem fájt egy kicsit sem! Ehez képest az inszem egy fájdalmas művelet! 8-ból 4 maradt meg, úgyhogy 2 a hasamba végezte, 2 meg megfagyott! :lol: Jövőhét pénteken 2.-án kell mennem vérvételre!
Szia Vucuska! :D
Nagyon örültem Neked! Nagyon ari csajszi vagy!!!! Remélem még találkozunk! És nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön ez az inszem Neked és ne kelljen lombikozni. Igaz borzasztó dolog, hogy lombikozni kell bárkinek, de most egyenlőre csak jó élményem volt ezzel kapcsolatban. Látni a blasztocisztákat... Asszem sose fogom elfelejteni. Két kis életkezdemény... Úgyhogy akinek nem sikerül az inszem, ne féljen a lombiktól!
Bessy!!
GRATULÁLOK! De jó! :wink: Vigyi magadra nagyon!!!!
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám és drukkoltatok ezerrel! :)
kira76

Nika!

Igen, elég sokan vagyunk fehérváriak, gondolom az itteni kórházból mindenkit Szűcs dokihoz küldenek, legalábbis ahogy a táblázatot néztem, a legtöbb "földink" nála van.
maggie75

Maggie!

Igen.....

Szűcs doki itt volt gyakornok, és gondolom azért küldenek mindenkit hozzá.
Mindazok ellenére, hogy nem igazán volt még sikerélményem, meg vagyok Vele elégedve! Nagyon rendes, és figyelmes volt idáig velünk.

Kép
nika28

Kira!

Nagyon szorítok!
Vigyázz Magadra! Fehérje, folyadék, fehérje..........:D

Bessy!

Gratulálok! :D

Kép
nika28

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Kira, látod, még fagyira is jutott... :) Szép szám volt az nagyon.. Vigyázz magatokra :)

Baby, nagyon sajnálom :(

Zsókuci, szuper, hogy tetszik a munkahely! Holnapra drukkolok a műtéthez! Az legyen előtted, hogy ezzel még közelebb kerülsz ahhoz, hogy babátok legyen!

Gil, Vic, én is a fa alatt álldogálok egyelőre, de remélem idén minket is elkap az eső! :)

Süni, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! A cukormentes étrendhez kitartást!
Vendég

Nika!

Igen, én is nagyon meg vagyok vele elégedve.

Bessy!

Ez nagyon jó, gratulálok! :D
maggie75

Sziasztok!

Tegnap éjjel végre visszaolvastam, de írni már nem maradt erőm.... így is alig aludtam. :?
Indulunk a BMC-be, ma lesz az első uh-m és vérvételem, két hét Decapeptyl után. Este majd jelentkezem.

Amit most gyorsan:

Zsókuci, nagyon drukkolok a mai műtéthez! Remélem, hogy gyorsan és fájdalommentesen megúszod! :wink:

Sünike, nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked! Isten éltessen sokáig! Puszillak!

Kép

Kép

KépKép
anett_1

Sünike!

Nagyon boldog szülinapot kíván Neked a Meiszter család :lol:

Kép

jucicuki

Most nézem, hogy cukormentes diétát csinálsz, akkor csak az epreket eheted meg :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Süni,
Nagyon boldog szülinapot neked! Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön a közeljövőben! :wink:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!

Kép

Puszi

Kép
noki&potyi

Kira!
Gratulálok, ugye, hogy kár volt aggódni! Persze, mondani könnyű, de sajnos én se tudok mindig elég pozitív lenni.
Kérdezted, hogy nálam mi a gond. Hát leginkább a párom leletei rosszak, emiatt és talán az "élemedett korom" (36 múltam) miatt nem erőltette Konc a további inszemeket. Nálam elvileg minden okés. Na jó, van egy hátrahajló méhem, meg kb. 2 éve gyógyszerezem maga magas prolaktin és alacsony pajzsmirigy miatt, de a gyógyszerek mellett a normális sávban szoktak lenni az eredményeim.
Hogy miért nem tapadtak meg mégsem? Majd megkérdezem a dokit, de szerintem ő is csak tippelni tud. Azt mondják, minél idősebb valaki, annál nehezebb. Neked, ha jól látom, van 5 év előnyöd! Meg olyat is olvastam, hogy a 20 és 25 közötti testtömegindex a jó. Nekem 19 körül van, de nem tudok jobban meghízni (persze, anyukám se volt kövérebb, mégis szült 3 gyereket, csak ő 10 évvel hamarabb kezdte). De lehet, hogy inkább a fáradtság, stressz volt az ok (előtte elég nagy hajtás volt a munkahelyemen), vagy az, hogy nem hittem benne eléggé.
Szóval, nagyon drukkolok Neked, hidd el, sikerülni fog!

És persze, mindenki másnak is!

Maggie, Neked is köszönöm a választ!
vuki124

Szia Vuki!
Megnéztem gyorsan a Neten ezt a testömegindexet és nekem 21,47 És az jó! :) Miket tudok meg tőletek!!! :)
Sajnos tudom, hogy nem tudják megmondani miért nem tapad meg! A kor az közrejátszik, dehát azért még 40 évesen is esnek akár spontán teherbe a nőcik. A hátrahajló méh viszont nagyon megnehezíti a spontánt... Na de remélem legközelebbi beültid sikeres lesz! :) Lassan de biztosan itt mindenkinek sikerülni fog! :)
Süni!
Boldog szülinapot kívánok Neked!!! :D :D :D
kira76

Csajok! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! :D
süni76

Sziasztok!

Lányok, nagyon köszönöm!!!!
Remélem, most már tényleg beindul a pozitív széria. :wink:

Süni
Nagyon boldog születésnapot!!

Kira
Pihenj sokat!

Orsiborsi
Mi újság??

Vucuska
De jó lenne, ha sikerülne és nem kéne a lombik... A sok szép petikéből egyet csak meg találnak a katonák.. Nagyon szorítok! :wink:
bessy76

Süni
nagyon boldog szülinapot kivánok neked :P :P :P és ezerrel drukkolok,mindig benézek mi van veled :lol: :lol: :lol:

és persze drukk a többieknek is,nem feladni,mindig van remény,nekem a 6. lombikra jött össze,és csak a szépre emlékszem ma már,és megyek majd kistesóért is :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Süni!
Én is nagyon boldog szülinapo kívánok neked!!!! Kívánom hogy teljesüljön legalább egy álmod! :wink:

Bessy!
Köszi a bíztatást!
Majd meglátjuk mi lesz......

Kép
vucuska

Sziasztok,

Hazaértem. Hát, élek még :D Maga a beavatkozás egyáltalán nem fájt. Úgy történt, hogy 8 után értem oda, kaptam szurit, aztán kicserélték a gyökértömésemet. Ezt követően megröntgeneztek, és vártam a soromra a szájsebésznél. Aztán tőle is kaptam még egy kis szurit, és nekilátott. Ezt nem részletezném, elmondta, hogy nagyjából mit csinál, kérdezte előtte, hogy mondja-e, én meg bátran rávágtam, hogy persze :wink: Aztán mikor már mindent tudtam, rájöttem, hogy a tudatlanság áldásos :lol: Na, szóval szerencsére nem fájt semmi közben. Utána csináltak még egy kontroll-röntgent, hogy ellenőrizzék, hogy mi maradt, így a problémás gyökér eltávolítása után, és sajnos nagyon kevés fogrész maradt, és a stabilitása így nem lett jó, úgyhogy ki is kellett végül húzni a fogamat :cry: :cry: Nagyon elszomorodtam ettől, de hát ez van… Mondták, hogy így sem volt felesleges a vagdosás, mert amúgy sem lehetett volna a kampós vége miatt másképp kihúzni. :roll: Szóval ez van. Most már bevettem egy gyógyszert, mert kezdem érezni a dolgot… Ja, és jóóó sok gyulladt szövetet kellett eltávolítani, úgyhogy remélem, hamarosan tényleg gócmentessé válok :wink:

Visszaolvasok, és írok még, de lehet, hogy most inkább lepihenek kicsit…

Köszönöm szépen a drukkokat! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Örülök hogy túl vagy ezen a nem kellemes beavatkozáson.
Most inkább pihenj aztán majd jelentkezel.

Kép
vucuska

Zsókuci
Sajnálom, hogy végül ki kellett húzni a fogad. De a lényeg, és erre gondolj, hogy megszűnik a gyulladás és javul a vérképed. :wink: :wink: Jöhet a babó :wink: :D
bessy76

Zsókuci!
Ügyes vagy :lol:
És mihamarabbi gyógyulást kívánok!
Holnap megyek Én is fogorvorhoz :shock:

Puszi

Kép
noki&potyi

Zsókuci, gondoltam Rád! Végre túl vagy rajta! Remélem ezután rendeződik a vérképed! Jó pihenést!
süni76

Zsókuci!Én is gondoltam ma rád, örülök, hogy nem volt semmi baj, és már túl is vagy rajta! Reméljük, ez megold mindent... :)

Deri, mi a hír? Sokat gondolok ma rád.
bikmakk

Kira!
Ugye, hogy minden jól alakult, és a 8-ból egy csomóan kibírták az 5 napot. :D
Most pihizzél és csupa szépre gondoljál, virágos rétre meg pillangókra :wink:
Sok sikert kívánok!
bikmakk

Orsiborsi!

Lehet ma láttalak, nem véletlenül barnahajú vagy, és ott ültél a WC mellett, a párod meg melletted gugolt egy darabig?
Ha igen, akkor az anyukámmal beszélgettél míg én bent voltam :)

Gabicsibe!

Táblázathoz: 26.án UH
witch26

Bikmakk!
"csupa szépre gondoljál, virágos rétre meg pillangókra"
Ez annyira aranyos!!!!!!! :) Köszi!!!! :) Igyekszem!!
Zsókuci!
Te szegényke! De túl vagy rajta! Mostmár minden rendben lesz! :)
Deri?????
Edóra??????????????
kira76

Sünci
Szülinapod alkalmából kívánom neked,hogy mielőbb részesülj egy ilyen ajándékban :D
Kép

Kira
Látod-látod feleslegessen aggódtál!Most már nyugi,kapcsolj ki,élvezd a tavaszt és jövőhéten minden rendben lesz :D

Zsókuci
Sajnálom,hogy végül a húzás maradt,de jó hogy kitisztították!Innentől kezdve megy minden mint a karikacsapás :D

Bikmakk
Sajnálom,de fel a fejjel! :(

Vucuska
Millió babatapi!

Witch
Köszi :D

Bessy
Rakhatom a táblába a kis szivet?

Este dobok még egy táblát,aztán 3 napra eltünök!Elmegyünk hosszú ideig az utolsó kettesben eltötött wellnes hétvégénkre :D
Vigyázzatok magatokra!Mindenkinek mennek a drukkok :D

Apropó új csaszik!
Ha szeretnétek bekerülni a táblázatunkba akkor kérem az adatokat ide vagy privibe!(Életkor,lakhely,orvos neve,hol tartotok és az aktuális beavatkozás)
gabicsibe

Gabicsibe
Szerintem babonából várjuk meg a jövőhetet. :wink: :D
bessy76

Witch,
de én voltam!!!
Én beszélgettem anyukáddal és amikor mondta,hogy az ő lánya fórumozik és mennyire segít ez neki,akkor éreztem hogy erre a fórumra gondolhat csak!
Remélem minden rendben volt és jó híreket kaptál.
Szorítok nagyon!

Zsókuci,
örülök,hogy sikeresen túlvagy a fogdokin.Pihengessél!

Végre hazaértünk és úgy tűnik mostanában nem is kell mennünk egy darabig,mivel Egerből nehéz lenne megoldani a terhesgondozást.
Mindent rendben talált a doki.
Szép petezsák(jó helyen!!!),2mm babuci és már látta,ahogy ver a szívcső!Annyira izgultam eddig két héten keresztül,hogy most jön ki a fáradtság.

Szorítok mindenkinek!

Orsi
orsiborsi

Gabicsibe!

Szívesen bekerülnék.
32 év, Székesfehérvár, Dr. Szűcs Zoltán, 3. lombik lesz nyáron.
Köszi
Maggie
maggie75

Sziasztok!

Orsiborsi,
Nagy Gratula Neked! Pihenj sokat! Azért néha jelentkezz!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Süni!

Boldog Szülinapot! Kép

Kép
nika28

Kriszta,
köszönöm szépen és ígérem mindig itt leszek.Nem is bírnám ki,szorítok Nektek és remélem mindenkinek sorban gratulálhatok!
Puszi
Orsi
orsiborsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?