A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszi Fic! Kép Mi is komolyan vesszük, meg figyelünk a picur jelzéseire, csak azt nem értjük, hogy miért nem lehet erről felvilágosítani az embert? Egy újságcikkből kell megtudni. Persze, visszük ahová csak kell, mert ő a legfontosabb. Csak ez az egész eljárás... Mintha tudnom kéne.. Hát, most már tudom...
mkatus

Mkatus,
én úgy tudom, több fajtája is van, legalábbis terhesgond-on ezt mondták. Nekem a kevésbé veszélyes volt, állítólag elég gyakori, kaptam antibiot szülés közben 2x, így Eszter már nem kapott, és nem is lett baj belőle.

Kézzel fejés: sose ment, csak az a pár csepp, ami a vigantolhoz kellett. Kézi Avent Isis-szel viszont tudtam ügyeskedni. Gépi sose láttam, nem is használtam, így ahhoz nem tudok hozzászólni.
neet
neet

Szia Csajok!
Na megint rég nem voltam, de zajlanak az események. Konyhánkban csőrepedés, bepenészedett konyha szekrény, vízszerelő soroljam még? ÁÁÁÁ, utálom a sittet takarítaniKép

Hétvége béna volt, sokat voltam egyedül a gyerekkel pedig sok tervem volt. Hát a lemondás, az a nagy lecke az anyaságban.Kép De örömmel teszem, na jó néha nem.

Visszaolvasni még nem tudtam, de azért reagálok pár dologra. Szóval mindenki áradozik Ada tornájáról és arra gondoltam mi is elmennénk egyszer. Csak attól félek, hogy az én kis tipegő lányocskám életveszélyes még a polifomon fekvő babusokra. Még nem nagyon tud vigyázva közlekedni. Mit gondoltok?

Kisün!
Ezek szerint Dóci betegeskedik. Gyógypuszi neki!!!

Neet!
A csokitémával kapcsolatban Manokával értek egyett fél tábla nem tábal. Meg kell enni mindKép

Na visszaolvsok ozt majd jövökKép
beetrix

Moose!
Segal kép rulez!!! Egyébként én is overált vadászok mik a tapasztalataid? Én még azért annyira nem vetettem magam bele a témába, meg nem is tudtam elmenni nézelődni. Hogy áll a lakásfelújítás?
Mikor látogattok meg?

Jucus édes az új kép a profilodban!
beetrix

ja mielőtt elfelejtem van egy eladó K's Kids Old Mcdonald eladó játszoszönyegem+ Pierre Cardin pelenkázótáskám ha valakit érdekel.
beetrix

Vinci jó bulgat. És a többi babának is gyors és jó bulgatást kíván! Kép

Csak az éjszakák kicsit fárasztóak, mert neki is kell orrszívózni (nekünk egyébként oké a streimar), szóval most, megyek, és lefekszem mellé kicsit, éppen alszik.

Moose,
én is sokat gondolkoztam, de szerintem a 2részes praktikusabb, mert pl. ha beültök az autóba, akkor a dzseki részét csak gyorsan lekapod róla, de az egyrészest nehezebb fel- és leadni, gondolom. De ez csak elmélet, még nekünk sincs idén télre.

Blaye
blaye

ja mielőtt elfelejtem van egy eladó K's Kids Old Mcdonald eladó játszoszönyegem+ Pierre Cardin pelenkázótáskám ha valakit érdekel.
beetrix

Helló evribádi!

most voltam a gazdagréti homeós patikában, és 1. tök rendik voltak velem. 2. kiderült, hogy betiltották a boiron homeopátiás ingyenbrossúráját, mert ellenkezett a reklámtörvénnyel. a remediáért - ami nekem jobban is tetszett de sajna elajándékoztam, azzal, hogy á, majd kérek másikat - meg már vagy egy éve nem kapják. brühühü Kép

Ildi, gumilabdát én is a teszkóban láttam, 2-3000ért. de nálunk még tök jó a nagy fölfújhatós strandlabda is tornázni, Isti folyton ezen ugrál Kép de mesélj, mi volt a vizsgálaton? és az állásügyben van fejlemény? nagyon drukkolok

Moose, Segal rulez Kép én is csatlakozom Blayehez, sztem is Nyúlnak már jobb lenne a 2-részes cucc, az egyrészeseket általában nem mozgásra tervezték, hanem egy vekni kenyérre...
Fluimare: a herbaházban mindig nagy készleteket tartanak belőle, ha esetleg nem találsz máshol...
de legutóbb mi is Sterimart vettünk, és hát gondolkodtam is, hogy vajon az-e a cél, hogy a gyereknek orrán-száj follyon vissza a cucc...

Katus, nekem is volt streptococcusom, de gyerekemen semmi ilyen vizsgálat nem volt. bár, nekem az a fajta volt, amihez még antibiót se kellett adni. azért én mindenképp megkérdezném, mégis milyen alapon küldözgetnek titeket ilyen vizsgálatokra! irgumburgum! Kép

Fibi, 3 féle anya-gyerek kötés van: biztos, ambivalens és elkerülő, de úgyis mindjárt elértek a tananyagban ehhez a részhez Kép azért ha akarod, leírom, de most dobbantok, mert Isti a hangok alapján bekakilt...

ja, majd elfeledtem, én is a rendkívül népszerű Avent Isis fejőgéppel dolgoztam, aztán már inkább kézzel, mert az gyorsabban ment. elemeset én sem próbáltam

1épként lassan egy hónapja nem szoptatok, és még mindig van tejem... a szervezetem nem hajlandó tudomásul venni, hogy nem kő Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
kóstold meg, légyszi! Enyém tök sós, tied is?
neet
neet

Ja, és Votiv,
az jó, ha a szervezet nem lép gyorsan, gondolj bele, ha lenne egy betegség, vagy valami kényszer-szeparáció és pl egy hét alatt elmenne a tej, hát az lenne a gáz. Így meg biztos, ami tuti alapon még van tejünk egy hónapig vagy tovább is akár. Ki van ez találva, éljen Természet Anyánk! Kép
neet
neet

Hahó!

A másik topicban egy lány ezt az infót rakta fel, hátha valakit érdekel....Ha vankedvetek, gyertek a nöci azt mondta, hogy valami filmet kell véleményezni (gondolom reklám)

25.-én 14 és 16 órakor 3 - 36 hónapos gyerekkel rendelkező kismamáknak libero reklám tesztelés, honorárium 2000ft.
Babát is lehet vinni.Meghívóért jelentkezni lehet a 0630-353-38-68as telszámon.
Csomos Zsófia

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc!
sárga mágneses izémicsodát, HOL??? mi ilyet hajtunk évek óta (kb. 3 éve)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok: szerveződik valamikorra tali?? már úgy mennék...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!
Köszi az orrszívós tanácsot, úgy csináltam, ahogy mondtad, és jött is trutyi...csak szegény Doni is jobban ordított Kép

Katus!
Sztrepto nekem is volt, P-nél nem volt idő, hogy megkapjam a 2 antibiot, mert nem telt el 4 óra, így ő kapott 3 napig, amíg ki nem derült, hogy negatív. D-nél kaptam kettőt, így őt már nem szurkálták...Te kaptál??? Ha nem, akkor meg kellett, hogy nézzék a babaát, és ha ő neg. akkor ne parázz!!!

Votiv, Neet!
Tej állítólag szopi abbahagyása után még 40 napig van... nekem is volt sokáig, aztán szépen átment előtejbe Kép

Képzeljétek barátnőm sógórnőéjék szénmonoxidmérgezést kaptak, 3 gyerek (9, 6 és 3 évesek) kórházban, meg az anyuka is, ő ráadásul intenzíven. Mikor reggel lementek a lenti szintre sorra ájultak el... Kép Tök durva, nem???

Na megyek altatni egyeskét...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, marha rossz íze van, broáfka
tényleg sós! majdnem elnyántam magam. de csak mer kv-ra nagyon rosszul esett... hát, már értem, mér nem kell... brrrr

Libero: nálunk az UP&GO ingyenminta is becsődölt, amit a postán küldtek. ezúton is nagyon köszönöm, hogy kipróbálhattam, és meggyőződhettem róla, hogy nem jó, és megkíméltem a pénztárcámat és az idegeimet Kép

votiv 8)
votiv

Bogarka, koszi a Clifford infot. Ket overalt azert nem akarok venni, igy is sokba kerul a gyerek Kép meg most meg a felujitas is... mitol kaptak mergezest? gaztuzhely vagy mas volt? Kép Kép

Votiv, koszi a tippet, ugyis mar regota tervezem a herbahazlatogatast, annyi jot irtal rola Kép

Beet, majd melek, ha vegre visszaramoltam a konyhaba.

Ja, annyira kicentiztem a helyet, hogy nem fert el a mosogep, csak a mosogatogep. De ez most vegre be van kotve! Tadadadam! (Ot es fel honap volt, az sok? Kép ) Szoval most vagy lefaragtatok kicsit valami asztalossal a butorbol, hogy beferjen, vagy hagyom a furdoben a mosogepet. Meg nemtom. Tokhulyevagyok, mikor tudom, hogy tokferdek a falak ebben a r.h.dt panelben es erre igy kicentizem... apa is jol kiakadt ezen reggel...
moosejaw

Bogárka,
akkor te már "ezer" éve szoptatsz, mi? Kép

Libero,
nálunk az ajándékminta jó volt, az a letéphetős oldalú fajta. Ez legalább kibírta a pisihalmot tea után is. (Az almás tea granulátum annyira ízlik a csajomnak, h literszámra inná.)
neet
neet

Votiv, mi a baj a liberoval? en mostmar azt hasznalom pampers helyett, mert egyreszt kicsit olcsobb, masreszt nagyobb a pelus es tobb meretben van, ebbe rendesen belefer a gyerek. Szoval jo. Bar, lehet hogy ettol lett kiuteses a popoja... de mas baja tenyleg nincs Kép Kép
moosejaw

Ja, nemreg lattam, hogy a DMes Babylove pelusbol is van mar ilyen bugyifazon, legkozelebb kiprobalom azt is. Valaki ismeri mar?
moosejaw

Moose,
falak miatt ne aggódj, mindenhol ferdék, még ahol te csinálod, ott is. Tapasztalat. Egyszerűen sehol soha nem jön ki a 90 fok. Valszín téved a matematika és egy négyszög belső szögei csak úgy 360 fokosak, hogy egyik 88 a másik 92...és így tovább. Még soha nem láttam 90 fokos falat, sarkot, sehol. A mosógép meg inkább a fürdőben legyen, ne a konyhában, szóval örülj neki, és mondd azt, h pont ÍGY akartad. Kép
neet
neet

Moose,
még nem, de kipróbáljuk, ha elfogy ez a csomag pempörz.Annak legalább nincs tépőzára, és csajom nem tudja letépni magáról, amíg a body-t ráadom. Kép Te meséltél anno a szabadfogású bírkózásról, ugye? MÁR ÉRTEM, mi volt a gondod....
neet
neet

Sziasztok!

Tudom, azóta sokan szültetek, ezért először is sok boldogságot minden anyukának, apukának, és kisbabának!

Nem sok időm van, egy-két óránként kaja van, közte fejés, meg én is eszem piciket, úgyhogy villámgyors szüléstörténet Kép

11-én délután négykor kezdődtek a 10 perces összehúzódások, amit este 8-kor forró fürdővel sikerült 6-8 percesekké varázsolnom, éjfélre pedig már szabályos ötpercesek voltak. Hívtuk bábánkat, én még egyet fürödtem, fél háromra értünk a kórházba, addigra két és fél ujjnyi tágulat volt. 1240kaki
1311ölemben szopikfélkéz
fél hatkor megérkezett dokim, addigra már 3 percesek követték egymást, és majdnem négyujjnyiraa kinyíltunk. Hétkor, teljesen elsimult méhszájjal burkot repesztettünk, ettől elkezdődtek a tolófájások, és 8.25-kor ki is bújt a mi édes Máté kisfiunk.
Gátvédelemmel szültünk, csak egy pici repedést varrtak, harmadnap már törökülében szoptattam.
1321 böfi
Mindhármunknak hatalmas élmény volt, apa nagyon sokat segített. Dokimtól csillagos ötöst kaptunk, bábám megkérdezte, hányat akarunk még, mert nekünk érdemes, nagyon szépen szültünk Kép

Pusztok, majd jövök, ha már nem áll a fején a világ Kép

Sisotris
1 hét 6 óra KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Haliho,
délelött voltunk babás klubban, B. jol érezte magat, én nem annyira. Egymást már ismerö anyukák félrevonultak dumcsizni...
Fabri, két hét mulva Ti is jöttök mar?Kép

Fic, tudom, hogy Te valaszoltal, ne haragudj. Ugy ertettem, hogy azoktol nem jött valasz, aki mar tapasztalt a témabanKép
De most köszönöm mindenkinek a mellszivos és egyéb reakciokatKépKép Nem tom, mi az a vatera, de ott megnezem majd akkor az elemestKép

Votiv, oké, akkor kivarom, ha majd tanuljukKép

KépKép
fibi

Sis, megegyszer gratula, tenyleg csodas szülésed lehetett (irigy is vagyokKépKép

KépKép
fibi

Moose, Neet!
Falak nálunk is ferdék ám! Kép

Moose!
Biztos, hogy nem akarsz kettőt? Nagyon ronda tud ám lenni a trutyis-saras-olvadó hó, és a gyerekek imádnak benne eltaknyolni...
Mérgezés: gázkazántól, de nem tudok részleteket
Szerencsére a mi kazánunkban van automatikus érzékelő, és leállítja a rendszert, ha CO-t érez

Neet!
Kisebb megszakítással 2 éve 3 hónapja 3 hete és 1 napja (Proone-féle táblából lesve, mert fejben lassaban ment volna Kép)...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

Nálam sajna ez gyors szülés hátránya, mert 1-szer kaptam, de az kevés volt, így a babát is kezelni kellett. Kép De negatív. Kép 4 hetesen is megnézték, akkor is negatív volt...

Fejés: nekem szinte csak reggel van türelmem, akkor 40-50 ml tuti sikerül. De ahogy telnek a napok úgy növekszik a mennyiség. Kép Csak lassú sajnos. Kép

Sis! Gratula. Jó volt olvasni. Kép Újra átéltem az enyémet. Kép Sok boldogságot, és sok örömöt a picihez! Kép
mkatus

Jaj, elfelejtettem irni: mostanaban, ha bekapcsolom a zenet, Balint elkezd eneklo hangon la-lazniKép)) zabalnivaloKép Mondjuk, az a zene ez, amit pici koraban gyakran hallgattam (Sophie B. HawkinsKép

KépKép
fibi

Moose,
én kaptam egy csomaggal ajeszba, rá is húztam már Vincenzóra, nagyon furcsa volt a ragasztós után, meg nagy is volt rá, meg eszembe jutott, h milyen lehet tisztába tenni egy kiadós kaka után, ami ugye anyatejes, tehát nem részletezem KépKépKép úgyhogy félretettem, szívesen adok belőle, ha ki szeretnéd próbálni. konyhának örülök, különösen a mosogatógépnek!!! Kép akartam mélni, de freemail nem műxik.

Fibi,
okés, nincs gond! Kép

Sis,
mégegyszer gratula!!!! sok tejecskét, nyugodt, szép és örömteli napokat kívánok! Kép remélem, van segítséged, pihenj, amennyit csak lehet!

Neet, Votiv,
de fura, h sóssá válik, mikor olyan finom édes!

Katus,
ehhez hozzá kell szokni, h elsősorban Te vagy a felelős a gyerkőcödért, Neked kell mindenre figyelni! sajnos ritka az olyan doki, akiben valóban megbízhatsz, és mindenről tájékoztat. ez van ... de azért Kép

Johi,
a keddi torna egy minitali, de tudom, h az Neked nem jó időpont ...

LÁNYOK: SZAGOJA????? Kép

fic.
ficánka

Sziasztok!

Sis!

Köszi a gyors történetet!Kép

Bogárka!

Én is parázom a CO mérgezés miatt! Családban mindenkit rá akarok beszélni, hogy vegyen CO mérőt, hogy jelezzen, ha baj van!Kép

Recca!

Érdekes a kép, amit feltettél!Kép

Köszi a labdás infókat! Strandlabda tök jó ötlet! Köszönöm, aki írta! Valahol van egy, remélem megtalálom! Voltam ma Auchanban Timivel és a játékboltban lett volna olyan ugrálós 2500-ért, az elég húzós ár szerintem!Kép

Votiv!

Köszi az érdeklődést!Kép

Szóval tegnap voltunk Timivel a Petzválban a neurológián!
Kell még Timinek a tornáztatás ezen a labdán, mert görbén ül, nem elég erősek a hátizmai a hipotonia miatt! Illetve el kell mennünk az ortopédiára, mert befele dől a bokája nagyon. Hát ez még egy jó kör lesz, mert felhívtam őket, és már előre mondták, hogy nagyon sokan lesznek és legyünk majd türelmesek! Időpontot nem lehet kérni!Kép Jövőhétre nagyon sok minden van, úgyhogy holnap jön anyukám, lehet, hogy elmegyünk, a Karolina útra kell menni. Ha meg nem holnap, akkor hétfőn.

Mondtam a neurológusnak, hogy a gyerekdoki elküldött minket a Dévény Alapítványhoz is! Hát kicsit megsértődött, hogy miért nem hívtam fel, kérdezte ki a gyerekorvos stb. aztán azt mondta, hogy menjünk inkább a Petőbe! Oda kellene járni Timivel foglalkozásra! Szerinte Timinek az jobb lenne! És szerinte, ha elmegyünk jövőhéten a Dévény vizsgálatra (akkorra kaptunk időpontot egy hónapja, hogy Dévény Anna is megnézze), Dévény Anna szerint biztos fog kelleni a kezelés! Szóval döntsek, de egyik helyen se mondjam, hogy voltunk a másiknál, mert utálják egymást és nem értenek egyet a másik módszerével!Kép És, ha a Dévény mellett döntök akkor a neurológus sértődik meg, ha meg a Pető mellett, akkor a gyerekorvos! De ez nem is érdekel, csak, én a mozgásterápiákat nem ismerem annyira, úgyhogy félig-meddig laikusnak érzem magam és én döntsek!
A gondom az, hogy pont azt nem akartam, hogy Timivel össze-vissza kelljen rohangálnom mindenféle vizsgálatokra! Ezek szerint a Dévényes utakat eddig potyára jártuk meg! A Petőt meg nem ismerem! Ott valamilyen csoportos körbeülős foglalkozás, tornáztatás lenne a babáknak! Ki tudja, az elég lenne-e! Meg azt is mondta a neurológus, hogy Timi bokagondjára a Dévény módszer nem lenne jó!
Ma még délután telefonálok a Petőbe és megkérdezgetem kicsit a dolgokat, aztán meglátjuk! Meg majd az ortopéd doki véleményét is kikérem, hátha okosabb leszek!
Apropó! Karolina úti ortopéd klinikához melyik megállónál is kell leszállni??? 86-ossal lehet menni ugye?

Párom meg elkezdte a biztonsági őri tanfolyamot! Ezt nem is emlékszem írtam-e, azthiszem igen! Informatikai melót már nem keres! De ez most 6 hét, meló még nincs! Ennyi!

Jó sokat írtam!Kép

ILdi
ildi76

Ildi,
ez nagyon durva, én is ezt nem szeretem, hogy nekünk kell sulyos dolgokban dönteni, mert az orvosok olyanok, amilyenek... (tisztelet a kivetelnek!!) És ez az utalat, meg sertödés, undoritoKép Miert nem lehet tiszteletben tartani egymast es egymas modszereit? Biztos mindegyikben van valami jo.
Nem tudsz olyan forumon erdeklodni ezekrol, ahol tapasztalt anyukak irnak ilyenekröl? Nok Lapjan mintha lattam volna ilyesmit...

KépKép
fibi

VAN VALAKI KÖZTETEK, akinek a doki azt mondta, hogy "túl laza a baba"? nekünk azt mondta, hogy ne ijedjek meg (ILYENKOR MINDIG MEGIJEDEK!), de a babát kicsit lazának találja és vigyük el a Schöpf-Méreibe, ahol megnézik neurológusok, majd babatornát fognak nekünk mutatni, amit gyakorolhatunk vele. megnéztem, kórisme: hypotonia. ez valami csökkent izomtónus. remélem csak ijesztgetés az egész!

ancsipancsi

ILDI! PONT ERRÕL ÍRTÁL?? meg is őrülök!!! nálatok a hypotonia hogy derült ki? a dokinő kissé elbagatelizálta az ügyet, azt mondta, hogy nem kell megijednem, nem jelent semmit, csak mindent kicsit később fog csinálni a baba így.

a Karolinai Ortopédiához nem jön a 86-os busz, hanem a 12-es. és a megálló neve (mily meglepő Kép ) Országos Vérellátó és Ortopéd Klinika. a Skálától 3 megálló. a Pethőbe meg innen gyalog is át tudod tolni a babát, az Elek utcán keresztül.

ancsipancsi

Dóra és többiek,akiknek aktuális a

CSÍPÕSZÛRÉS a Karolina úton:
tegnap voltunk, nem volt vészes! hétfő-kedden van 13:30-14:30 között. mi 13:15-kor ott voltunk, fsz-en a folyosó közepén jobbra van a kartonozó, oda be kell adni a beutalót, majd visszaadják és mondják, hogy balra van a csecsemő vizsgálat, ahogy kijön a nővér, oda kell adni a beutalót és ezután névszerint szólítanak. így is volt. 13:35-kor bent is voltunk, mindent rendben találtak, de mivel volt a családban csípőficamos, még felküldtek minket UH-ra, ahova kb. 15 perc múlva érkezett a vizsgáló személyzet, így az egésszel 2:10-re végeztünk.

ancsipancsi

Moose, a baj a liberóval:
ennek nem volt szétnyithatós az oldala, szóval olyan volt, mint egy "bugyi", és alul teljesen le kellett vetkőztetni a kölköt, hogy le tudjam venni a kakis pelust róla, anélkül, hogy a zoknia is olyan lenne stb
de persze ez nem ment simán, még így is tiszta kaki lett az izgő-mozgó gyerek, mert oldalt is kifolyt meg a levételkor is jutott még rám is, szóval eleve rossz a konstrukció Kép
ja és kiütéses is lett, ez meg a nonplusultra! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, jó hogy mondod, épp most akartam Liberot venni, mert az Auchanban valami 1799 lesz az összes jumbó fajta. akkor szólok apának, hogy csak szétnyithatót vegyen, mert a kakkert tényleg ilyenkor maszatoljuk végig a combján.

ancsipancsi

Votiv!
Hogyhogy nem volt szétnyithatós az oldala a Libero-bugyinak??? Egyszerűen csak szét kell tépni, kicsit perforálva van az oldalán Kép
Fic!
Ez most Neked is szólt!!! Nagy kakinál ez a megoldás...

Egyébként meg sztem akkortól praktikus a dolog mikor a gyereket már állva kell tisztába rakni, mert megállni talán hajlandó egy pillanatra, de lefeküdni már nem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Akkor Neked is szólt! Kép De sztem ilyen kis méretben még nincs is bugyis...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!

Köszi a Karolinás infót! Akkor lehet, hogy inkább gyalog elsétálunk holnap!
Nálunk biztos, hogy öröklés játszik szerepet, mivel én is öcsém is hipotoniásak voltunk, csak akkor még nem figyeltek erre! Én másfél évesen kezdtem járni, csak ennyi! Timinél sem súlyos fokú szerencsére! Azért kell kezelni, mert különben lábfejtartási rendellenesség, testtartási problémák maradhatnak fenn, ami később gondot okozhat és akkor már nehezebb kezelni a problémát!

Fibi!

Köszi! Tényleg van egy Dévényes fórum, már jártam arra, de most előbb inkább megjárom az ortopéd dokit, meg felhívom a Petőt, és ha még mindig tanácstalan leszek, akkor kérek ott tanácsot!
Jövőhéten a Dévény Annához azthiszem mindenképpen elmegyünk, ha már eddig vártunk rá! De valszín azt fogja mondani, hogy kell a kezelés és akkor mit csinálok??? Na, majd még megvárom mit mond az ortopéd doki! Addig nem filózok itt feleslegesen!
ildi76

Úgy látszik Petrának nagyon bejönnek a babanetes csajok Kép
Ma a változatosság kedvéért ő volt a Gabi (Manó) és egész nap öltöztette-vetkőztette-etette-itatta-szoptatta "Jomboj-babát" Kép
Ez utóbbit ilyen átéléssel tette, és nagyon nem tetszett neki, hogy meg akarják örökíteni (Na ja, ő sem szereti, ha szoptatás közben zavarják Kép):

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Petra olyan, de olyan ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi, hű ez nagyon durva, tényleg azt hiszik, hogy nincs más dolga a kismamának, mint egyik vizsgálat után a másikra várjon.Kép

Moose, Árkádban nincs Clifford, Westendbe hajtottak el.

Nekünk a bugyis Libero bejött, igaz, mi csak éjszakára adtuk rá, mert fürdés után már nem lehetett Rékával bírni, csak állva volt hajlandó megmaradni.Kép

Petra nagyon aranyos!Kép
zanza

Bogárk:Petra tényleg gyönyörűséges...

Ildi: én a petőbe nem vinném... a dévényesek miért nem értenek a hipotóniához?szerintem oda vidd inkább.
ha gondolod eljöhetsz Fanni kezelésére és dumál6sz a csajjal.Õ 14 éve gyógyped. és sok módszert ismer.

1kezes johi

Kép
Kép
johanna1975

NEET!

jucusmamus@hotmail.com esetleg de a freemail szokik menni nekem.

Johi!

Petővel mi a bajod?nekem csak jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.

Ildi!

Igen,ezeket a nehéz döntéseket a szülőnek kell meghoznia és komolyan mondom,hogy csak Timi érdekét nézd,ne foglalkozz avval,hogy melyik doki miért haragszik meg a hülye szakmai féltékenysége miatt!MOST csak az a fontos,hogy a legjobb kezelést kapja Timi.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Tegnap este megszuletett a batyam kisfia, Balazs Robert.Kép Sajnos nem a Szent Imreben...Kép Az Istvanban van egy hatagyas korteremben...Kép

Bogarka: Petra nagyon tunder!Kép Mindig ilyen jol eljatszik magaban?

Pancsi, koszi, mi mar tul vagyunk a csiposzuresen! A gyermekorvosi rendeloben voltunk, egy ortoped orvos kijar heti ketszer. Szerencsere minden rendben a lannyal.Kép

Nem tudom folytatni, majd jovok kesobb...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
csatlakozom az előttem szólókhoz: Pont a kaki miatt Tépdszét! Kép És éljenek az álló, ficánkoló, mocorgó, türelmetlen, izgőmozgó, ugráló, forgolódó babák. És a felnőtteket utánozó babák. És ezek ellenkezői. Kép
neet
neet

Bogárka!

Petra nagyon aranyos anyuka a képen!és így megjegyezte Jomboj babátKép

Jucus
20170114224602

Dóra,
azért gratula nekik is. Legközelebbre meg csábítsd át ide. Kép

Csajok, ne bénázzatok a széttéphetős pelussal. Most látom, h többen is bajlódtok vele. Sztem tökjó, anyuka levezetheti a feszültségit is rajta. Kép TÉPDSZÉT.
Na, léptem, mint MatthausKép
neet
neet

Sziasztok,

bugyipelus: szerintem nagyon praktikus, pont azért amit Bogárka írt, Brúnónak vannak olyan percei amikor képtelen egyhelyben lenni, ilyenkor rohanok utána egy bugyipelussal és próbálom ráadni, síma pelussal ezt képtelenség, és ahogy Neet írta egyszerűen csak TÉPDSZÉT.

Ildi,
azért nem egészen van ám úgy, hogy a Dévényesek mindenképpen kezelést ajánlanak, ahhoz túl jó hely és van elég jelentkező kezelésekre nem kell nekik összefogdosni a gyerekeket. És sajnos életünk folyamán mindíg MI szülők leszünk döntés elé állítva, akár értünk hozzá akár nem, de én azt vallom, hogy ösztönösen tudjuk hogy mi jó a gyereknek.
Ja és én Dévényes szájából soha nem hallottam, hogy a társintézményeket, azok szakembereit fikázza, fordítva meg igen.... azért ez is érdekes nem????

Juc,
üzletelnünk kellene kereslek!!!!
zsebi2004

Zsanci,

Sárga mágnes beszerzés, babaszoba:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=9531
zsebi2004

Ada!

Már alszol?

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak