Sziasztok!
Sis!
Köszi a gyors történetet!
Bogárka!
Én is parázom a CO mérgezés miatt! Családban mindenkit rá akarok beszélni, hogy vegyen CO mérőt, hogy jelezzen, ha baj van!
Recca!
Érdekes a kép, amit feltettél!
Köszi a labdás infókat! Strandlabda tök jó ötlet! Köszönöm, aki írta! Valahol van egy, remélem megtalálom! Voltam ma Auchanban Timivel és a játékboltban lett volna olyan ugrálós 2500-ért, az elég húzós ár szerintem!
Votiv!
Köszi az érdeklődést!
Szóval tegnap voltunk Timivel a Petzválban a neurológián!
Kell még Timinek a tornáztatás ezen a labdán, mert görbén ül, nem elég erősek a hátizmai a hipotonia miatt! Illetve el kell mennünk az ortopédiára, mert befele dől a bokája nagyon. Hát ez még egy jó kör lesz, mert felhívtam őket, és már előre mondták, hogy nagyon sokan lesznek és legyünk majd türelmesek! Időpontot nem lehet kérni!

Jövőhétre nagyon sok minden van, úgyhogy holnap jön anyukám, lehet, hogy elmegyünk, a Karolina útra kell menni. Ha meg nem holnap, akkor hétfőn.
Mondtam a neurológusnak, hogy a gyerekdoki elküldött minket a Dévény Alapítványhoz is! Hát kicsit megsértődött, hogy miért nem hívtam fel, kérdezte ki a gyerekorvos stb. aztán azt mondta, hogy menjünk inkább a Petőbe! Oda kellene járni Timivel foglalkozásra! Szerinte Timinek az jobb lenne! És szerinte, ha elmegyünk jövőhéten a Dévény vizsgálatra (akkorra kaptunk időpontot egy hónapja, hogy Dévény Anna is megnézze), Dévény Anna szerint biztos fog kelleni a kezelés! Szóval döntsek, de egyik helyen se mondjam, hogy voltunk a másiknál, mert utálják egymást és nem értenek egyet a másik módszerével!

És, ha a Dévény mellett döntök akkor a neurológus sértődik meg, ha meg a Pető mellett, akkor a gyerekorvos! De ez nem is érdekel, csak, én a mozgásterápiákat nem ismerem annyira, úgyhogy félig-meddig laikusnak érzem magam és én döntsek!
A gondom az, hogy pont azt nem akartam, hogy Timivel össze-vissza kelljen rohangálnom mindenféle vizsgálatokra! Ezek szerint a Dévényes utakat eddig potyára jártuk meg! A Petőt meg nem ismerem! Ott valamilyen csoportos körbeülős foglalkozás, tornáztatás lenne a babáknak! Ki tudja, az elég lenne-e! Meg azt is mondta a neurológus, hogy Timi bokagondjára a Dévény módszer nem lenne jó!
Ma még délután telefonálok a Petőbe és megkérdezgetem kicsit a dolgokat, aztán meglátjuk! Meg majd az ortopéd doki véleményét is kikérem, hátha okosabb leszek!
Apropó! Karolina úti ortopéd klinikához melyik megállónál is kell leszállni??? 86-ossal lehet menni ugye?
Párom meg elkezdte a biztonsági őri tanfolyamot! Ezt nem is emlékszem írtam-e, azthiszem igen! Informatikai melót már nem keres! De ez most 6 hét, meló még nincs! Ennyi!
Jó sokat írtam!
ILdi