A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!

nagyon édes!!!
a kantáros nacis a legédesebb!!!

Levegő nem segít a fejfájáson??

ancsaboszi

Ancsa!
minden nap 1-1,5 órát sétálunk.....
nem tudom, nem értem én már ezt

Tök jó, hogy Lara ennyire élvezi a szobáját

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
és a mandarin? Nekem mikor terhes voltam bejött nagyon!

és séta előtt vagy után fáj? vagy egész nap??

akkor ki kéne vizsgálatatnod?
vagy csak el kéne menned neked is egy pár órára otthonról!!!

ancsaboszi

Sajnos egész nap fáj ilyenkor!
Múltkor is már Cataflamot kellett bevennem :cry: :shock:

de megpróbálom majd a mandarint
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Szisztok!
Szerencsére nem lett lázunk kaptuink szurit és azt is megkaptam hogy nem jó a tejem már mert kevesett hízott Emma. (megjegyzem most 8410g) Kéne adni nek tápit vagy sinlackot vagy tejpépet szerintük de én szerintem meg nem... így nem is fog kapni mert végre tud kakilni ezek meg sűrítenek. Bocsi a kirohanásért csak baromira felidegeltek....

Köszönjük a megelőző puszikat aranyosak vagytok úgylátszik hatottak kopp kopp kopp

Ancsa
Ma salifőzelék lesz rizzsel meg pipihusival :D de már de befigyelt egy fruttapura :D

Emano!
A nurofent próbáltad? cukik a képek, kitartás Bálint nemsokára otthon lesz :D

Vali!
Remélem végre megoldódik nálatok minden megy a drukkkk

Steffi
tök jó ez a babakocsis alvás :D

Hanna
Most hány fogatok van?

Tünde
Én kérdeztem :D

Valentina
mindenki hiányzik aki épp nincs csak ennyi nevet képtelenség mindíg fejben tartani ne haragudj! ne legyen rossz kedved itt mindenki szeret! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emano, a húgom nagyon fejfájós, neki hosszasan a grépfrútmag-kivonat jött be, vagy maga a grépfrút.

így ritkábban kellett gyógyszer.

mtunde

Kati,
köszi, megnéztem, tényleg 1 kúp... :oops: , de hát inkább 2/3-okat kapott, a nagyobbik felét, merthogy nem hosszában vágom, hanem keresztben :)
nálunk a panadol viszi le gyorsan

Emano,
front? istvánnak a nem eltört keze is fájt már tegnap..
szerncsére semmi egyéb, de teázunk, c-vit, kakukkfüves fürdő.. az ördög nem alszik..

Ancsa,
jó ezt hallani, hogy szunnyog Lara a kuckában! :lol:
3.nap, hétfő estével kezdődött....

Barbi,
Danca hogy van?

Emmusnak épp teli a szája, a Mamájának meg a keze (mindkettőben kanál, hogy bírja az ütemet :lol: :lol: ) , de minnyárt jönnek!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
Dani bemászott Orsi szobájába és kiszolgálta magát babával :D
Orsinak ez nagyon tetszett, berohant ő is és kizártak.... :shock:
Aztán csak azt hallottam, hogy Dani kacag...
Amikor kijöttek akkor meg szólt Orsi, hogy együtt kakiltak...és tényleg mindkettőnek tele volt a pelus :lol:
De mostmár alszik Dani...Orsi meg épp éhen akar halni, mert már majdnem két órája ette meg a corn flakes-et....(így kell írni?????)

Kép

Kép
cukipofa

Kati, imádom a sztoriaidat :D mindig felvidítasz velük :D

Orsi

borsa

Kati,
én is imádom őket!! édesek!!!

Emano,
Balázs nagyon édes!! hát igen, nagyfiú már bőven!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emma meg tényleg el fog éhezni, pont úgy néz ki!!! :roll: szerintem 400g 1 hónap alatt nem rossz!

KépKép
Kép
gyuzso

Emano,
így, így mindent ki kell próbálni!!! :lol:

Kati,
De édes ez a történet is! én is szeretem őket! De én minden evő vagyok, ha babás akkor jöhet!
Lara is ott volt a gyermekeiddel lélekben, mert mire bepakoltam mindent, az Ő kajáját, a cuccokat hozzá, az én kajámat, addigra bekakilt! :lol:

Gyuzsó
akkor tényleg a három napos láz lesz! nagyon szurkolok, hogy ne legyen több! és akkor jönnek majd a pöttyök! :cry:
sok, gyógypuszi

Borsa,
miért? csak nincs rossz kedved!
ja, hát a hülye dokik, ne is hagyd magad, velem is mindig ezt csinálják! Gyönyörű a lányod!!! és nagyon jól eszik, és Ő tudja mi kell neki.

És ízlett a sali? Lara még csak most evett ilyet először, nekem ez annyira idegen volt, és vasárnap csinált neki Anyukám, és bejött nagyon, de aztán büzlött a fokhagymától.

Történet, nem vicces, de...
Lara eddig kétszer látott sírni.
És olyan édes volt, első alkalommal nézett nagy szemekkel, aztán odagurult és megfogta a kezem és fogta tök sokáig. Ilyet azóta sem csinált. Most meg mikor meglátta akkor meg rátette a combomra a fejét, és nézett nagy szemekkel, hogy Anya ne sírj, itt vagyok! És hát az embernek ilyenkor tényleg jobb lesz a kedve!
Remélem nem baj, hogy megosztottam veletek!

Szép napot!
Megyünk sétálni!

Veronikusz?

Brigik?

jajj, Lara érkezik....

ancsaboszi

Emano Búgócsiga??! De jóóóó!!! Szereti Balázs? Milyen nagy fiú már!? Na és azzal a két fogacskával… naggggyon édes! Nem harapja a cicit? :D

Borsa na ne máááá. És ezt így bírták közölni, hogy nem jó a tejed??? És Te erre mit mondtál? Ezt az érzéketlenséget… vagy nem is tudom mit (nem akartam csúnyábbat írni…) Az nem számít, hogy kúsznak-másznak, nyüzsögnek és valószínű ebben a korban még a nagy okos könyvek szerint se kell szabványt hízniuk. Meg Emma amúgy is olyan kis éhezőnek néz ki, hogy már tuti nincs ereje szólni, hogy éhes… Ááááááá.

Gyuzsó és pont most alszik az ágyában, mikor beteg?! De édes! Gyógyi-gyógyi! :D :D

Jövök még, csak Kristóf hív.

Kép
vkbrigi

Ancsa!
Salinak nagy sikere volt, én nem raktam még bele hagymit, dehát nálunk szinte minden jöhet :D Megkönnyeztem a sztorit..... Bátran írj még ilyet! :D

Brigi!
Hát azt mondták hogy az is lehet hogy sokat mozog, de a tej sem elég neki..... ez vicces mert múltkor írtam nektek mennyit eszik enyit még én sem eszem.... :evil: na mindegy nem dühöngök!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Andi
Balázs nagyon sokat nőtt az utolsó kép óta! :D Édes! :D
Egyébként már 3 napja front van, (Paklincs ne nevess, most tényleg), nekem is fáj a fejem...

Tünde
Bekkukantok, hogy esetleg már a szülőszobán vagy-e és mit olvasok, még muffint sütsz? :lol:
Milyen muffin készül?

Ancsa
Igen, igen, de igyekszem! :D

Borsa
Emmust is látta doki? és ezek után mondta, hogy nem elég a tejcsi?
Pedig Emmus csuda csinos :D :D :D
Fogunk még egy sincs, csak szenvedünk, bár a doktornéni szerint bármikor kibújhat az alsó 2, felül pedig most kezdett pirosodni és recés is...

Cukorfalat
Petya is szépen nő! :D :D Mi 4 hósan vagyunk 70-cm-esek és 7,5kg-osak :D persze mi gyúrunk a vizilabdacsapat tagságra... :D

Gyuzso
Még több gyógypuszi Micának!

Veronikusz
Már nagyon régen nem voltál, minden rendben?

Paklincs
És Te?
Hanna

Kép
hanna09

Nagy dühömben nem is írtam a jó hírt (Apjának persze nem annyira) Emma tegnap elforgott-kuszott nem is tudom milyen mozgás kultúrának nevezzem azt ahogyan halad.... a dvd-ig és kikapcsolta :D Apja végigmérte (neki a technikai kütyük a gyengepontok) és azt mondta nekünk annyi... :D

Orsi

borsa

Hanna!
Köszi a bókot Áron baba sem panaszkodhat, (bocsi Micu :roll: )

Orsi

borsa

Zsu, tudtam, hogy mindig szolidarítunk Micával... Nos, Benőke is lázas. Életében először. Bár már éjszaka sejtettük, hogy valami rossz készülődik. Nekünk is 38 felett volt órákig, végül nurofen+panadol koktél segített. Iszonyat bágyadt, és sajna nekünk orrfolyás is van, meg kis köhögés. :?

Mindenkinek elismerésem, aki küzd a porszívóval, én 2-3 alkalom után visítva hívtam telefonon apát, hogy hazafelé ugorjon be vhová, és vegyen elektromos orrszívót, mert ez képtelenség. Ja, és betojt a bébiőrünk is, pedig iszonyat nagy segítség (volt).

Tünde, mindenképp, azt hiszem, postázhatnám is, hogy tuti odaérjen, mielőtt kiugrik Villő. :wink:

Ancsa, engem majd' minden nap lát sírni. Édesek nagyon.

Orsi, de jó, hogy Emmus ok. Na, ez a dvd kikapcsolás nagyon ismerős. Bencike tökélyre fejlesztette.

Andi, nagyon sajnálom, és együttérzek. Én terhesség/Bene születése óta küzdök szinte heti szinten migrénszerű fejfájással. Belladonna (homeós bogyó) olykor segített. Bár leginkább szerintem a kiegyensúlyozott alvás segítene. Épp ma gondoltam bele, hogy 4 óránál többet egyhuzamban nem aludtam egy éve.

Steffike, ez a hiányolás nagyon jólesik. Martin csodaszép.

Brigi, dejó, majd integetek legközelebb minden autónak. :roll:

Végül Vali, de elsősorban. Nagyon aggódom én is Ádámért. Drukk megy. :)
vbea

Borsa
Elpirultunk.... :D

Kép
hanna09

Na sziasztok!!

Először is köszöntök minden régen nem látott arcot és Jube, netek gratula! györgyi, neked meg írtam sms-t, én ezt nem értem, hogy-hoyg nem kaptad meg??? (Dani most úgy alszik, h kb sehová nem lehet velem enni olyan időpontban, ami másnak is jó, mert egyet alszik kb 3és5 között du., egyet meg délelőtt 11-12 körül és ezt meg is írtam! no mindegy, nemértem, lehet, h tényleg elfelejtettem elküldeni ,akkor meg bocsiiii :oops: :oops: )

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést és a gyógypuszikat, már kezdünk jobban lenni, Dani ma éjjel már csak egyszer kelt fel, aminek nagyon örültem, mert már kész voltam az éjszakázástól, egyébként tipppikus férfi, semmi láza nem volt, se egyéb komoly, csak az orra folyt, meg most már a sok sírástól picit berekedt, ugyanis állandóan sírt szegényke, perszer ez férfi dolog, betegen muszáj! :D Amúgy most jó sokszor szívtuk az orrát napközben, lehet, h emiatt is gyógyul gyorsan!

Kati, ez a történet imádnivaló, nagyon édesek lehetnek együtt, még Veronikusz szokott hasonló sztorikat írni a kis terroristáiról, velük mi van??

Ancsa, majd írok még, ha tudok!
Amit írtál a sírásról nagyon megható!!

Orsi, ne is törődj velük, te tudod, hogy mennyit eszik a baba és az elegendő-e, pláne ilyen paraméterekkel, ez nem is kérdés!! :wink:

Emano, cukik a képek, Dani is szereti a búgócsigát!! :D

Zsuzsi, mi is Panadolt szoktunk adni (most is adtunk lázra, meghűlésre, a torkára, meg a fogzásra, most 3 foga jö negyszerre felül), de azért, mert a kúpot néha szörnyen nehéz, a panadolt meg imádja, mindig beszürcsöli a kis adagolóból, mintha szívószálból inna :lol:

Őszinte részvétem a genetikai vizsgálatokon átesőknek, pláne, ha ilyen tortúra az egész, mintha még nem lenne elég baja a kismamáknak amúgy is :evil:

Nálunk evés úgy zajlik:
8-9 körül tápszer
10-11 körül gyümi
1-2 körül főzi húsival vagy sajttal vagy most már tojival, plusz pici desszert, keksz, kölesgolyó, ez mondjuk kb minden evés után ,mert imádja :)
4-5 körül szendvics vagy még gyümi valamivel vagy biosüti
7 körül tejpép
fürcsi után pici tápszer, majd alvás

Zsófi, jó, hogy jöttél!

Eni, te is!! de jóóó, h végre vége a költözésnek! és hát a képek, imádnivaló a pasid!!

Steffi, jó az avatar! :wink:

KépKép
barimami

jaj, Eni, sajnálom, hogy betegek vagytok!! megy a gyógypuszi, egyébként csoda, hogy most vagytok először lázasak, ez azért nagy szó!!

És persze Valinak én is drukkolok, hogy Ádámmal minden rendben legyen!!!!!!!!!

Orsi, hát igen, mi most pakoltunk mindent még egy polccal feljebb :lol:

KépKép
barimami

Tünde, Kriszta, most már 4 hónapja én is ÉVA függő vagyok!!! :lol: Mindenkinek ajánlom!!!

KépKép
barimami

Szia Mindenki!

Ejha, ti aztán termeltek! Csak győzzem olvasgatni...

Eni,nemááááá beteg Benőke? :cry: gyorsan tessék meggyógyulni! Mi lesz így a hörgés koncerttel? :lol:

Jube, én is szeretettel gratulálok nektek! Remélhetőleg a sote 1-en is jól megy majd minden! ha tudsz, tehetnél fel Panniképet!

A többi kisbetegnek is gyors jobbulást. +++

Vali, Ádámért meg külön izgulok. Mi a fene ez?

Kati, ez a közös kaki sztori nagyon édes! Kakiszövetség. :lol:

Steffi, fiadnak egyszerűen angyalarca van! (mint anyájának)
Kép. o.K. majd szombat után... :lol:

Ébredés van. Lépek.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Eni,
sajnálom, szegény Benő!!!! de nagyon ügyik vagytok, hogy eddig megúsztátok!!

Brigi,
pongyola volt a fogalmazás = a mi kettőnk (Micu+nekem) van 160x200 cm-es ágyunk, azon alszik napközben és éjjel is
apának meg van egy pont ugyanilyen, csak nagyon szupi matracokkal...
de köszönjük a drukkot és a dícséretet!

Barbi,
remélem, hamar gyógyul mostmár Danca!!!! gyógypusssz!!! napközben mi is panadolozunk, csak éjjel kapott eddig kúpot...

Hanna,
Mica simán benne van a háremben, úgyis sokba fog kerülni etetni a csajt, szétdobjuk a költségeket! :wink:

Ancsa,
de édes! nálunk amikor utoljára ősszel mindketten betegek voltunk és én fulladtam szegény elkezdett sírni, mert látta, hogy baj van...

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi, ti is betegek voltatok? Örömöröm, hogy Danca jobban. Benének ma már én is 3-4x szívtam az orrát. Ez örület, mármint a porszívó. ÉVA nagyon tuti, olyannyira, hogy anyukámnak éves előfizetést "vettem" szülinapjára, amúgy ő is Éva. :D

Gabbóka, ez van. Hörgés koncert tutifix, hogy lesz, addig kötelező rendbejönni. Tudja ezt Benőke is.
vbea

Gyuzso: Próbálom megnöveszti a hajam,de nincs hozzá türelmem.

Ancsa: Azért vagyok ideges,mert az anyósom kikészit az ilyen olyan extra kéréseivel. Meg azért mert mindig azt szeretné ha csak mi mennénk át hozzájuk. :cry:

Lányok: Hogy vegyem rá a Viktort hogy délelőtt is aludjon egy kicsit,mert a du.-áni alvása kriminális /1óra/ ????? :?: :?: :?:
Pedig voltam vele sétálni,be se akart jönni a lakásba. :? :cry: :(
Viszont az étvágya jó,arra nem panaszkodhatok.

Borsa: igaz hogy sok név van és néha én se tudom,ki nincsen itt.

V

valentina

Visszaaludt! :D

Eni, remélem is! Kuruzsoljatok nagyon!

Valentina, anyósodnak lesz az első szülinapja, vagy Viktornak?.............Na....., akkor szerintem tiszta, hogy ki mit kérhet! :lol:
Rávenni az alvásra? Erre nincs trükköm. :( Ha nem álmos, nem tudom, hogy lehetne azzá tenni.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Valentina,
óóó, ismerős mondatok!! ne foglalkozz vele!
altatás: bár mica kisebb, mesélés, énekelés..? én ugye ringatom, az beválik.. persze szopcsiba is belealszik.. drukkolunk, hogy megtaláld a tutit!!

Gabbó,
Sári is mindjárt 1!! éves :lol: élesítsd a fényképezőt!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó!
Megjöttem az Istenhegyi Klinikáról. Nem csináltatom meg a méhlepényboholy vizsgálatot. Így döntöttünk a férjemmel.
Gabi! Hajdú Krisztina nagyon kedves volt.
Egyébként nagyon flottul ment az egész, mindent időre megcsináltak.

Éva magazin: Én is előfizettem, meg még karácsonyi ajándéknak is a sógornőmnek.

Csajok! Mennyi egyévesünk lesz mostanában!!! :roll: A háromévesekről már nem is beszélve! :)

Kép
Kép
kriszta36

Juj és kihagytam a kétévest, ugye Gabi? :)

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, megértelek, és igzad van!

Hanna, csak olyan egyszerű gyorsan összekeverős maradék-mikuláscsokis muffin. Nem is lett elég édes, de egy kis tejeskávéval-kakaóval csak elfogy :)

mtunde

Sziasztok!

Hanna,
a holdat lestem, azért nem tudtam jönni... :D Na igazából annyira pörög Jankóanyuka, hogy nincs képem ideülni a géphez, amíg ő mondjuk mosogat. Este meg olyan jó érzés úgy lefeküdni, hogy időben is vagy meg rend is van, hogy már nem volt lelkierőm beüzemelni a gépet.

Továbbra is teljes ellátás, de már csak péntekig tart a jó világ, Jankó mama pattan(hogy Orsi kérdésére is válaszoljak), megint kereshetem meg a fakanalat. De csak áprilisig szomorkodunk, talán írtam már nektek, hogy itt építkeznek az utcánkban, úgy néz ki, addigra minden kész és költöznek.

Valentina,
én is boldog 11. hónaposságot kívánok Viktorodnak. Ne légy szomorú, akkora élmény az első születésnap. Lufi, torta, vigasság, a fiad arcáról meg le se tudjátok majd vakarni a mosolyt, meglátod.

Sajnálom, hogy ennyien betegeskedtek, mindenkinek jobbulást kivánok.Tegnap volt a tv-ben, hogy hivatalosan is influenza járvány van és 3 hónapig biztosan kitart. Már én is mondtam Nagyjankónak, hogy fertőtlenítem minden egyes alkalommal a bejárati ajtónál, ha hazajön valahonnan. Flórkát majd február elején viszem tanácsadásra, oltás miatt muszáj, előre parázok, hogy ne szedjünk össze valamit.

Vali,
Ádámra én is gondolok, bármi info van, írd meg légy szíves.

Andi,
nagyon aranyosak a képek. A kockás szőnyeges verzió nagyon cseles, olyan (legalább is nekem), mintha állna rajta Balázs, azt hittem, rosszul látok. Aztán kiderült, hogy tényleg.

Szóval Nők Lapja, Éva magazin, habzsi-dőzsi. Nekem meg csak Micimackó magazin jut....

Egyébként nem gondoltam volna, de a héten nálam is besikeredett a médiatörténeti mélypont. Kb. kétperces riport asszem az Aktívban arról, hogy két ismert nőszemély(már nem emlékszem,kik voltak), mit tesznek, ha kicserepesedik a szájuk. Még meghallgattam Jankó mama hozzászólását, miszerint nekik kiskorukban az anyukájuk disznózsírral kente be és az is tökéletes volt, majd megkerestem a távkapcsolón az off gombot. Mostantól Híradó, Született feleségek(mert egy kis egészséges szellemi leépülés nekem is jár), meg Dr. Ház, amin a stílusomat csiszolom, oszt jónapot.

Valentina írásán rámtört a nosztalgiahullám és előkerestem Kisjankó első szülinapos képét, megnézitek?
Kép

Ja, hát Ti írtátok, hogy szerettek hosszú hozzászólásokat olvasni... :oops:
Puszilok mindenkit:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Ez nagyon édi!

Nálam a mélypont az volt, amikor a Favorit (vagy mi) magazinban ismert (számomra ismeretlen) emberek kukájában és szemetében kotorásztak. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Ezt irigylem: Összedobok egy kis muffint, aztán kész. Én ugyamis sütési antitalentum vagyok. de ezt már írtam.

Kép
Kép
kriszta36

Emese, haláli a stílusod, de Dr Hájsz azért még messze van... bunkóságban :)

mtunde

Sziasztok Lányok!
itt vagyok! igaz csak fizikailag. Állva elalszom. :lol:
Köszi hogy hiányoltatok! :D :D :D

Tegnap DE a Csodák Palotájában voltunk Nagypapival. Isteni volt. Még a faterom is mindent kipróbált. Tisztára olyan volt mint egy gyerek. :lol: Lányokról már nem is beszélek. Össze-vissza rohangáltak. Azt se tudták, hogy mit nézzek. :D Jó volt hogy el lehetett őket engedni, mert gyerekbiztos a hely. Megbeszéltük, hogy pár hét múlva visszamegyünk. :D
(ja! az egyik kiállító, a férjem ügyfele :shock: )

Ma DE meg itt minálunk voltunk játszóházba. Ez is szuper volt csak gyakran járni költséges. PErcenként 20 Ft. Vagy máshol is enni? :? :oops: Viszont volt légvár, sürített levegővel működő, kiságyú hablabdákkal, csúszda dögivel, mászóka-labirintussal, minden féle autó, baba, szivacsállat amire fel lehet mászni stb.

Holnap meg FODRÁSZHOZ megyek!!!! :D :D :D :D :D :D

Betegeknek sok-sok gyógypuszit küldünk! :oops: :oops: :oops: Gyógyuljanak meg gyorsan!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso:
A mesélés nem vált be,mert a mesekönyv huzta a rövidebbet. Ha énekelek neki akkor kinevet. Nem tudom, hogy miért,lehet,hogy vicces a hangom,vagy csak azért, hogy hagygyam abba,mert nem birja tovább :oops: :lol: :lol:

Paklics:
Viktor arcáról igy is nehéz a mosolyt lefagyasztani. Mindenkire mosolyog. 8)

Gabboka:
Azt hittem van az alvásra valamilyen trükk,de be kell látnom, hogy nincs.

Anyósék meg szeretnének írányitani csak nem megy nekik.
Már 2hete nem látták a Viktort,mert én nem mentem át. Kiváncsi vagyok mikor jönnek ők vagy telefonálnak,hogy mi van velünk.

Most jut eszembe, hogy milyen sokan voltunk kiírva egy napra, és mindenki megszült és hazament mire én a kórházba jutottam. :? :roll: :lol:
Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk na meg a gyógypuszikat is küldjük.
V

valentina

Veronikusz!
Ha megint mentek akkor szólj...ott a helyünk.
Tudod mi törzsvendégek vagyunk, mert ott dolgozik nagynéném...és akkor ingyenes is lesz :wink:
De tényleg szólj!!!!!!!!!!!!
Na és akkor most árúld el a titkodat...hogy kell úgy rendesen kitakarítani a lakást két gyerkőc mellett?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
mikor szóljak???? ha a Cs.P.-ba megyünk vagy ha a játszóházba????? :D :D :D :D :D :D :D

takarítani???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ma jött először hozzánk takarítónő 8-13-ig :roll: :roll: :roll: ezért is mentünk el egy órára. :wink: :wink: :wink: különben a lányok mentek utána mint a kislibák :lol: :lol: :lol: :lol:
Különben eddig DE míg fent voltak Szofit beraktam a járókáta, Katát felparancsoltam a fotelbe (hogy ha végre elpakoltam a halom játékot akkor ne legyen megint minden szana szét) és úgy porszívóztam, mostam fel. Halkabb dolgokat pl. kád pucolás stb. meg mikor már elaludtak. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok.

Borsa,
Hát igen, Ő még pici azért a hagymához!
Édes vagy.
Majd ha lesz megosztom! :wink:

Hanna,
Várom :wink:

Eni
Hogy hogy? :roll: Minden nap? Miért? Remélem most már örömödben!
Jajj szegény Benőke, akkor Ő sem úszta meg hogy egy éves kora előtt beteg legyen! :oops: sok, sok gyógypuszi neki!!!
Úgy látszik aki azon a héten született most lesz először beteg!

Hú, én is úgy útálom a porszívót, nagy küzdelem nálunk is!

Barbi
Jó hogy jöttél, már aggódtunk,
És jó hogy jobban van Danca.
Köszike, hát így történt
Várom a mailt.
Milyen szendvics??? :roll:

Gyuzsó
Szegény Mica, elhiszem, igen nekünk is volt már egy ilyen, én evés közben akartam megfulladni, és ki is mentem és úgy nézett Anyukámra, hogy mi lesz, mert hallotta hogy fuldoklom, és hogy még Apa meg is verte a hátam.
De túléltem!
:lol:

Valentina

Igaza van Gabbónak, ez a TE fiad első szülinapja lesz, így ehhez tartsa magát!

Gabbó
És a névnapját is holnap tarjtátok? Vagy van máskor is???
Mit kap a kis hölgy???

Kriszta,
Hogy hogy nem lesz vizsgálat? Miért?

Tünde,
És hogy vagy?
Babóka nem akarja megkóstolni nem indult még el?
Tuti fini lesz!

Emese
És ez tényleg így van, szeretünk olvasni!
És tök édes Jankó!!! Még még!

Cukipofa
Olyan képet amin ketten vannak már rég láttunk.

Veronikusz,
Jó hogy jöttél.
:wink: szép legyél!!!

ancsaboszi

Lányok!
rajtam kitört a tavaszi fáradtság! 8) legszivesebben bebujnék egy barlangba mint egy medve és csak aludnék! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
édesek lehettek, ahogy totyogtak.
:lol:

ancsaboszi

Gyuzso
Igyekszünk spórólni.... :wink:

Paklincs
Nem veszel komolyan a teliholdal, pedig... :D
Nagyon tündéri Kisjankó (én a nevét is imádom!) olyan kis huncut! :D

Kati
Nagyon édes Orsi és Dani! :D
Talán Áronnak is egy Testvérke kellene, ha már a rogyimanók nem jönnek... :D

Borsa
Nekünk is a salit javasolta a védőnéni. Leírod, hogy hogyan csináltad?

Kriszta
Ezek szerint most már minden rendben? :D

Barbi
Gyógypuszik Daninak is mennek!

Hanna

Kép
hanna09

Az Istenhegyi Klinikán a vérvételes szűrést megcsináltattuk+UH is volt. A tarkóredő, és egyebek, amik Down-kórra utalhatnak, rendben voltak, baba végigficánkolta az egészet. A vérvétel eredménye pedig nagyon kicsi valószínűséget ad azokra a rendellenességekre, amiket így lehet szűrni. Tudom, hogy ez csak 95% valószínűség, a mintavétel pedig majdnem 100, de most így döntöttünk.

Kép
Kép
kriszta36

Értem!
ezek tök jó adatok!
szuper!
gratulálok!

puszi

ancsaboszi

Kriszta!
ez tényleg szuperül hangzik. :D Megértelek. :D
Hasonló jó híreket kérünk még! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok köszönöm már csak poénkodok az egészen Emma mint alultáplált.... :oops: :lol:

Barbi!
Ennyi alvás? De jó, ügyes baba ez a Danca :D Örülök hogy javulgattok!

Eni!
Sajnálom hogy ti is beestetek ebbe a kórba, még Emma sem volt lázas kopp kopp kopp...

Emese!
Cuki a szülinapos Jankó-kép hihetetlen hogy ő is volt ilyen piurka :D

Hanna!
Én mindent fedő alatt párolok egy pár csepp olajjal teszek hozzá főtt rizst meg csirkemellet és almát vagy meggyet( ez utóbbiakat nem főzöm meg csak nyersen turmixolom hozzá) fogak igen hamar akarnak utat törni, nekünk még nincsenek

Tünde!
Muffint mi is kérhetünk szeretjük akkor is ha nem olyan édes! :D Taxi ügyben mi lesz? Tiszta izgi már ez a készülődés!

Zsuzsi!
Gyógypuszik minden mennyiségben, na meg szerelmes csókok is a kishercegünknek!

Ancsa!
A hagyma még szerintem is korai bár ahogy Emmust ismerem bármit benyomna :D

Veronikusz!
Fodrász, de jó én a barátnőmet várom hétvégére mert nagyon érne egy hajfestés.... uhhhh

Valentina!
Anyós magasról le van tojva csak Viktor és a szülei számítanak! :wink:

Orsi

borsa

Kriszta!
Nagyon jók a hírek, örülök hogy minden rendben mi is integetünk a kis mocorgónak!

Emano!
Fejed hogy van?

Gabo!
De jó hogy te is vagy!

Gabi?

Pcakosok hogy vagytok?

Linocs
Küldünk egy kis jókedvet!

Orsi

borsa

Borsa
Majdnem sikerült az átfordulás....de mire megkerestem és bekapcsotam a gépet, zuggggy vissza... :(

Kép
hanna09

Borsa!
én simán kinevettem volna az illetőt aki ilyet mond. Ha sokkal többet enne, akkor 1 éves korára 15 kilós lenne :lol:
Szerintem Te mindent szuperül csinálsz! És olyan nincs, hogy rossz a tejed!!! Legközele vágd fejbe ez az "OKOST"!!!! :lol: :lol: :lol:
SÉRÓ: én csak vágatni megyek így fél év után :D a hajfestést azt én magam csinálom :D eddig még nem mondták hogy: "hát látszik is!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?