Na sziasztok!!
Először is köszöntök minden régen nem látott arcot és Jube, netek gratula! györgyi, neked meg írtam sms-t, én ezt nem értem, hogy-hoyg nem kaptad meg??? (Dani most úgy alszik, h kb sehová nem lehet velem enni olyan időpontban, ami másnak is jó, mert egyet alszik kb 3és5 között du., egyet meg délelőtt 11-12 körül és ezt meg is írtam! no mindegy, nemértem, lehet, h tényleg elfelejtettem elküldeni ,akkor meg bocsiiii

)
Köszönjük mindenkinek az érdeklődést és a gyógypuszikat, már kezdünk jobban lenni, Dani ma éjjel már csak egyszer kelt fel, aminek nagyon örültem, mert már kész voltam az éjszakázástól, egyébként tipppikus férfi, semmi láza nem volt, se egyéb komoly, csak az orra folyt, meg most már a sok sírástól picit berekedt, ugyanis állandóan sírt szegényke, perszer ez férfi dolog, betegen muszáj!

Amúgy most jó sokszor szívtuk az orrát napközben, lehet, h emiatt is gyógyul gyorsan!
Kati, ez a történet imádnivaló, nagyon édesek lehetnek együtt, még Veronikusz szokott hasonló sztorikat írni a kis terroristáiról, velük mi van??
Ancsa, majd írok még, ha tudok!
Amit írtál a sírásról nagyon megható!!
Orsi, ne is törődj velük, te tudod, hogy mennyit eszik a baba és az elegendő-e, pláne ilyen paraméterekkel, ez nem is kérdés!!
Emano, cukik a képek, Dani is szereti a búgócsigát!!
Zsuzsi, mi is Panadolt szoktunk adni (most is adtunk lázra, meghűlésre, a torkára, meg a fogzásra, most 3 foga jö negyszerre felül), de azért, mert a kúpot néha szörnyen nehéz, a panadolt meg imádja, mindig beszürcsöli a kis adagolóból, mintha szívószálból inna
Őszinte részvétem a genetikai vizsgálatokon átesőknek, pláne, ha ilyen tortúra az egész, mintha még nem lenne elég baja a kismamáknak amúgy is
Nálunk evés úgy zajlik:
8-9 körül tápszer
10-11 körül gyümi
1-2 körül főzi húsival vagy sajttal vagy most már tojival, plusz pici desszert, keksz, kölesgolyó, ez mondjuk kb minden evés után ,mert imádja
4-5 körül szendvics vagy még gyümi valamivel vagy biosüti
7 körül tejpép
fürcsi után pici tápszer, majd alvás
Zsófi, jó, hogy jöttél!
Eni, te is!! de jóóó, h végre vége a költözésnek! és hát a képek, imádnivaló a pasid!!
Steffi, jó az avatar!