Gabi!
Hát igen. Más lesz ha tesóval kell majd osztozkodni a játékokon. Nálunk is ha Szofi elkezd játszani valamivel akkor tuti hogy Katának is az kell. Ilyenkor Szofi vagy bőg vagy elvesze egy másik játékot. Tényleg olyan jó nézni őket. Hol megy a harc, bunyós, hogy meg akkora a LOVE, hogy csak pislogunk. Kívánom, hogy te is mielőbb megtapasztalhasd ezt!
Ancsa! Barbi!
Wow! Megvan a következő álompár????
Borsa!
Aztaaaaa Emmának milyen gyorsan megnőtt a haja
Borsika!
WOW! Szép kerek pocó!!!!
Most hogy már tudom, hogy hol laksz majd gondolok rád. Ott járunk el az Alkotáson ha megyünk a Kútvölgyibe (gyerekorvoshoz, házi orvoshoz stb.) Majd jóóóóól fogsz csuklani!
Cukipofa!
Hát tény, hogy jó dolguk van.
Csemetéid már szoktak egymással játszani valamilyen szinten? Bár tudom, hogy még korai, mert Dani még kicsi. Kata az elejétől fogva birizgálta Szofit. Néha a saját élő babájának is tekinti. Felad rá napszemüveget, csattot, fésüli stb. Játszásból kifesti a körmeit nem létező lakkal. Szofi meg odanyújtja neki a másik kezét, hogy azt is. Betojás!
Tikó!
Bocsi, de nekem lövésem sincs. Jobbulást Szegénykének! Remélem semmi komoly!
Nálatok mikor jön a kistesó? Ahol ilyen gyönyörű gyereket tudnak alkotni, ott nem szabad megállni! Annyira édes Dóri! Kiköpött úgy néz ki mint a férjem keresztlány. Mit két tojás!
Gyuzso!
Akkor már hamarabb is összejön
Dóri!
Jobbulást!
Memme!
Örülök, hogy jól vagytok!
Andi!
Millió gyógypuszi nektek!! Gyógyulgassatok!
Mi megvagyunk! Este nem vettem le a fűtést, így reggel mikor visszaállt nappali üzemmódba 6-kor akkor felfűtötte a lakást ami egyenlő a tuti ébresztővel. Így most 6.20-kor keltünk.
Az orrfolyás szűnni látszik, de most van köhögés. Főleg alvás közben.
Ja! Estére férjem valami meglepit szervez. Hívott baby-sittert is. Tök ciki! Így hogy öltözzön fel az ember??? Én valami céges bulira tippelek, csak annyit mondott hogy kajálni fogunk megy hogy talán vendéglőbe megyünk. Nagyon ködösített. Tök izgi!