A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gyuzso! hajrá közös szönyeg, jó izlésünk van :D :D
jaj megyek mert enci a kádba ugrott
Vendég

Sziasztok!

Délután, amikor Melinda elaludt, eljutottam a bejelentkezésig, de annyi volt. Eszter hívott.

Nohát! Van tíz percem.

TÜNDE! NAGYON ÖRÜLÜNK A KISLÁNYOD JÖTTÉNEK! Sok tejcit kívánunk, és nagyon kíváncsi vagyok a kis újszülött arcocskájára Villőnek.

LARA BABA! TÉGED PEDIG PUSZILUNK, TE KIS EGYÉVES!

És minden szülinapost-hófordulóst, és egyáltalán mindenkit, olyan ritkán látlak most benneteket. Most is csak a képeket néztem meg.

Mi jól vagyunk, ma az egész hetet egyedül csinálom végig, mert bébicitterünk lebetegedett. Nem olyan durva - végülis nem betegek, és ez a fő -, persze azért fáradt vagyok minden este. De végre tudok Melindával játszani és végre úgy bújik hozzám. Több hónapon át egyszerűen nem fért oda.
Hogy mi mindent lehet szopi közben csinálni? Nos: olvasni a másik gyereknek, etetni, telefonálni, ha sürgős, simogatni Melindát, aki olyankor mindig bújik, enni-inni, énekelni-mondókázni, néha babanetezni :wink: -szo, tavaly ilyenkor ezért megköveztem volna magamat, hiszen fő a szopi zavartalansága, de hát szükség törvényt bontott.

Mindegy, az új mottóm: VAN KÉT LÁNYOM, ÖRÜLHET A FÉRFINÉP!

Mentem. M.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Olyan jó olvasni a soraidat! Örülök hogy jól vagytok, azon meg ahogy szopi közben Melinda hozzád bújik.... hát könnyezem :D Mi lehet ennél gyönyörűbb a világon!

Tikó!
Én sajna nem tudok ebben segíteni! De remélem hamar rendbejöttök!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

csak egy napra tűnök el és akkor máris megszületik Villő. :)

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK TÜNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Larának pedig boldog szülinapot! (erősen gyúrunk már mi is az első gyertyára.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok,
Megérkeztek a pöttyök reggelre, Tündének a hátán, füle mögött és kicsit a homlokán van. Ez mennyi ideig lesz kint?

Tiko: nagyon jó a két cumis kép :) Szerintem is árpa, férjnek szokott lenni és ahogy leírtad, ő is úgy szokott kinézni.

Memme: jó, hogy jöttél, és természetes, hogy most már mindkét lányoddal foglalkozol. Jó lehet, hogy az egyiket eteted és a karodban tartod, míg a másikat meg simogatod!

Veronikusz: annyira édesek a lánykák, szuper dolgokat csinálnak a testvérek :)

Emano: gyógyulást a fiúknak!

Megyek, mert férj megint elutazott és egyedül voltam Tündével, meg leszek is még egy napot, és megajándékozott a fürdés előtt egy kakkantóval, persze már pelus nélkül a mosógépre rakott mobil pelenkázón... Persze a popsitörlő már nem volt kézközelben, na nem is részletezem. Ilyenkor is emlegetem Murphy urat, mert ez is csak akkor történik, ha egyedül vagyok vele és nincs négy kezem.
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!!!
Dóri!
sajnálom a pöttyöket!
Férjed hova utazott??

Memme
örülök,hogy jól vagytok
Jó olvasni soraidat

Gyuzsó
nagyon fini kajákat csináltál :lol:

Tiko
gyógyulgassatok

Borsa,Gabi
minden oké?

Bálint már jobban van igaz nem tud enni,szegény egész nap háztartási kexet evett
Balázs pedig megint lázas 38,7 (leszámolva),alig akar inni :cry: biztos fáj a torka!!

Szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Na itt vagyok újra...
Csak elég veszélyes Enci,mert ha már kész a víz a kádban már ugrik is. De szeretem még1er leellenőrizni,nem forró vagy nem hideg. dehát győzzek utána futni,imád fürdeni.
már az ágyban van a drágám...bevitt egy könyvet is, majd ki kell szednem nehogy álmában ráfeküdjön....
Memme! jó volt olvasni téged..hát igen, a szopizás örömei :D
Kriszta???
Vendég

Sziasztok!

Éva-rajongóknak: anyu gyerekpszichológusként ír az Évába, már volt pl. a zsebpénzről, asszem talán az evésről is.

És, hogy anyósomnak is hasznát vegyük egy kicsit, Tikó, megkérdeztem Dorcsi szeméről, merthogy ő meg szemész. Nem egészen érti a vizeletvizsgálatot, hogy mi köze a szemhez, a krémre meg egyenesen azt mondta, hogy hülyeség... Mondott néhány dolgot, hogy talán mi lehet: "lehet jégárpa, kis hámciszta meg még sok minden más" (ezek nemtom mik).
Szerintem, ha nem múlik, vidd el inkább szemészetre, a krémet meg felejtsd el, csak felesleges antibiotikum. De ez csak az én (és az anyósom) véleménye.
Remélem azért segítettünk...

Húha, látom, újabb szerelem van kialakulóban! Ancsa-Barni, Lara-Dani is nagyon szép páros!

És jó az összes fénykép, inkább el sem kezdem sorolni, mert csak kihagynék valakit, de mind fantasztikus!

Emano! Jobbulást a pasiknak!

Gabi! kitartást a dackorszakhoz!

Ancsa! Hova utazott párod? és meddig hagyott titeket kettesben?

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Manóka!te is régen raktál már fel fotókat!!!
kérünk szépen!!!!pocakost is meg gyerköcöket is!!! :D

Emano! szegény Balázs! ha nem is iszik,tényleg a torka lehet a bibi, remélem már holnapra azért már javul szegénykém. doki mit mondott? és mit kell szednetek?
Vendég

Gabi,
köszi a kiokosítást! :)

Zsófi,
mit szóltak anyukádék az újabb unokához?

Kép
Kép
paklincs

Gabi!
nem kaptunk semmit!Azt mondta,hogy ha holnap is lázas lesz,akkor hívjam és ad gyógyszert!!!
egyenlőre Nurofen, fliumare,c-vitamin!!!
ja és ez már a 2.este,hogy eltolta a cicit :cry: (pedig csak este szoktunk cicizni :cry:)bár megpróbáltam lefejni,még 20-at sem tudtam :cry: itt a vége?? :cry: :cry:

Zsófi
jól vagy?
Szemész anyósod jótudni :oops: (gyerek vagy felnőtt?vagy itt nincs különbség? :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

tleg Zsófi anyudék mit szóltak ???

emano/Andi
KépKép
emano

anyu és öcsém örültek :lol:
párom családja holnap lesz beavatva...
anyósom meg felnőttszemész, de asszem azért nincs sok különbség

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Andi,
tudom, hogy milyen rossz érzés, de ha esetleg vége is, ne szomorkodj, hát nőnek ezek a gyerekek. És szerencsés is vagy azért, én a két gyerköcöt összesen szoptattam majdnem ennyi ideig. :( Nem tudom, hogy terveztek e ketteskét, de ha igen, akkor meg még dehogy van vége! Na gyógyulni!!!

Kép
Kép
paklincs

Emano! nem biztos, sztem ez is a betegsége miatt lehet.
Mert ha fáj a torka inni szegénynek, a cicizéssel még jobban küzdeni kell az "ivásért" szóval sztem még nem szokik le róla, csak most nehezére esik neki. AMikor én is beteg vagyok, meg lázas se enni se inni nincs kedvem. SZtem ez lehet benne....
HA a torka rendbe jön sztem utána megint cicizni fog... :D
Vendég

Zsófi! lassan te is készíthetsz még egy vonalzót!
a héten mész dokihoz????
Vendég

Jó éjszakátmindenkinek!

Kép
Vendég

Gabi!
Hát igen. Más lesz ha tesóval kell majd osztozkodni a játékokon. Nálunk is ha Szofi elkezd játszani valamivel akkor tuti hogy Katának is az kell. Ilyenkor Szofi vagy bőg vagy elvesze egy másik játékot. Tényleg olyan jó nézni őket. Hol megy a harc, bunyós, hogy meg akkora a LOVE, hogy csak pislogunk. Kívánom, hogy te is mielőbb megtapasztalhasd ezt! :D

Ancsa! Barbi!
Wow! Megvan a következő álompár???? :lol:

Borsa!
Aztaaaaa Emmának milyen gyorsan megnőtt a haja :lol:

Borsika!
WOW! Szép kerek pocó!!!! :D
Most hogy már tudom, hogy hol laksz majd gondolok rád. Ott járunk el az Alkotáson ha megyünk a Kútvölgyibe (gyerekorvoshoz, házi orvoshoz stb.) Majd jóóóóól fogsz csuklani! :wink:

Cukipofa!
Hát tény, hogy jó dolguk van.
Csemetéid már szoktak egymással játszani valamilyen szinten? Bár tudom, hogy még korai, mert Dani még kicsi. Kata az elejétől fogva birizgálta Szofit. Néha a saját élő babájának is tekinti. Felad rá napszemüveget, csattot, fésüli stb. Játszásból kifesti a körmeit nem létező lakkal. Szofi meg odanyújtja neki a másik kezét, hogy azt is. Betojás! :lol:

Tikó!
Bocsi, de nekem lövésem sincs. Jobbulást Szegénykének! Remélem semmi komoly! :oops:
Nálatok mikor jön a kistesó? Ahol ilyen gyönyörű gyereket tudnak alkotni, ott nem szabad megállni! Annyira édes Dóri! Kiköpött úgy néz ki mint a férjem keresztlány. Mit két tojás! :D

Gyuzso!
Akkor már hamarabb is összejön :D

Dóri!
Jobbulást! :oops:

Memme!
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Andi!
Millió gyógypuszi nektek!! Gyógyulgassatok! :oops:

Mi megvagyunk! Este nem vettem le a fűtést, így reggel mikor visszaállt nappali üzemmódba 6-kor akkor felfűtötte a lakást ami egyenlő a tuti ébresztővel. Így most 6.20-kor keltünk.
Az orrfolyás szűnni látszik, de most van köhögés. Főleg alvás közben.
Ja! Estére férjem valami meglepit szervez. Hívott baby-sittert is. Tök ciki! Így hogy öltözzön fel az ember??? Én valami céges bulira tippelek, csak annyit mondott hogy kajálni fogunk megy hogy talán vendéglőbe megyünk. Nagyon ködösített. Tök izgi! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme,
annyira jó Téged olvasni!! már holnap szülném a következőt!!! :lol:
sok szép pillanatot Nektek!!!

Tünde,
sokat gondolunk Rátok!!

Veronikusz,
de izgiii!! tessék szép lenni meg csini!!! hátha jöhet Hármaska is mostmár egy jól sikerült este méltó befejezéseként!! :wink:
ezek a szrorik annyira jók!!

Andi,
torokfájás sajna ilyen lehet, nekünk a nurofen segített, hátha.. ha nem, akkor az antibiotikum fog, az bizti! tejcsi meg visszajön, ha van aki nyammogja a cicit..
amíg Mica is evett rendesen pépeset, kb. 1 üveggel naponta, kezdett csökkenni a tejcsi, most, hogy újra belőlem él, felkannásodtam.. :lol:

Manóka,
igen, kérünk fotót!!! :lol:

Zsófi,
tök izgi időszak ez, a titok megosztása!!!

Dóri,
nem fájnak a pöttyök, inkább csak ijesztő lehet! nekünk 2 napig jöttek ki időnként, fürcsikor mindig
és a teljes mellkes-hátán voltak
mostmár vége és ez jó hír!!!

Gabi,
tandem fürcsi-babanet? :lol: :lol:

Tikó,
változott a szem? nem raksz fel fotót róla? az hátha segítene Zsófi beépített emberének!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi: sajnos a technika ördöge beköltözött hozzánk és tönkrement a fényképező memória kártyája. tegnap elvittem egy fotós boltba, hogy adjanak egy kártyát, de azt mondták, hogy nem biztos, hogy a gép bírja az 1GB-os memóriát, mert hogy nem egy friss darab a gép. szóval most keresem a műszaki leírást. pedig tegnap is olyan aranyos képeket csinálhattam volna a gyerekekről. :( :(
pocakos kép még nem igazán van, mert bennem sok a hely belül, így még nem nagyon látszik. majd ezután kezdek ráerősíteni. a felszedett kilók fele rendszerint az utolsó hónapban rakódik rám. (pedig szerintem a kakaós csiga jó alap most is a hízáshoz.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Veronikusz
igen én is örülök így utólag, mert közelebb kerülünk a Kútvölgyihez :D én is oda jártam gyerekként (nyáron vettük a lakást, akkor még nem voltam várandós, nem sietjük el a felújítást.. :D )
Ha minden jól megy, márciusban költözünk, szóval szívesen látlak jövet-menet, fürtös hercegnőkkel együtt!

A pocak meg nem csak a gyerek érdeme, tettem hozzá magam is eleget... :D Még jó, hogy szemben lesz az uszoda.

Na megyek, visszabújok, mert megint rémes éjszakám volt...annyira erős ez a lábfájás. Vajon tényleg a tágulástól van? mert a térdem is fáj és az egész csak éjjel!
Vendég

Borsika!
aranyos vagy, de jövet menet általában meglehetősen sietünk. Lányokkal nem olyan könnyű. Főleg orvos után nem az! De azért majd összehozunk egy talit! :D
Jól látom hogy még nem tudjátok, hogy milyen nemű a gyerkőc? nálam mind a kettőnél már a 18. héten megmondta Mészi. És jó volt a tipp. :D Azóta te meg már tuti voltál UH-on. Nem?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
nekem is fájt a lábam,meg a medencém is. de ez nem azért mert keveset mozogsz, én jártam terhestornára is..ez attól van,hogy alakul a tested.. :D
Vendég

Sziasztok,
Gyuzso, köszi a hiányolást. Azért az jó hír, hogy már voltatok usziban, nemsokára megjön Mici jókedve is. :wink:

Én egy éve ilyenkor mentem az utolsó ctg-mre. :roll: Majd mászkáltunk Istvánnal, bevásároltunk, nehogy éhen haljon, míg én kórházban vagyok... vettem egy Elle-t, majd otthon lazítottunk egyet. Én amolyan minden mindegy alapon kádba ültem, mert a napok óta sajgó derekamat akarta formába hozni. Néztük az Álomhotelt, amitől minden alkalommal agyömlést kaptam. :shock: Este 11-re iszonyat görcseim lettek, nem akartak csillapodni, éjfélre már a kórházban voltunk. Azt füllentettem, hogy délután 3 óta fájásaim vannak (attól tartottam, különben haza leszek küldve :lol: ), majd hajnali 1.20-ra megszületett Bencike. Szóval nekem inkább a mai nap a születésnap, újra élem ezeket az utolsó órákat. Megvan még az Elle is. Szóval röhögnöm és bőgnöm kell...

Még nincs szaglásom, Benőke orrát is szívom még, tehát ennyit a gyógyulásról. Ezért sem lesz semmi nagy buli, sem nagy tortaevés (lévén antitalentum vagyok, tejpépből és banánból készül majd)... és a játékboltot sem vásároltuk fel. Annál többet emlékezünk majd. Én meg majd bőgök, tuti. :shock:

Kis drága egy éve született, most meg itt húzza maga után a porszívót két lábon. Betojok. :D
vbea

Micu, nem Mici, nagyon gáz vagyok... :oops:
vbea

Sziazstok!

Dani beteg...sajna...orrfolyás, nyűgi, de láza legalább nincs...de sztem fája torgka, mert nem nagyon akart vizet inni, se szopizni... :(

Veronikusz!
Orsi és Dani nagyon jókat játszik együtt...hihetetlne, hogy Dani úgy néz Orsira mint egy hercegnőre...most ismegkértem Orsit, hogy adjon ő inni Daninak és így persze vigyorogtak és ivott valamennyit... :D
Orsi is szokott vele babázni...karácsonyra kapott ilyen játék hajszárítót meg fésüt meg tükröt. A tükröt odaadja Daninak, hogy nézze magát miközben ő szárítja a haját...aztán meg is fésüli.
Építőkockázni is szoktak...Dani benyálazza :lol: Orsi rakja őket egymásra... :lol:
Ha nincs itthon Orsi akkor is felhívja Danit többször napköben és beszélget vele babanyelven...Dani meg vigyorog és sikoltozik...
Ja és persze veszekszik velem Orsi ha pl nem veszem fel Danit rögtön amikor sír :shock:
Hihetetlenek együtt...azt hiszem ezért kellett megszületnem :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy igy ismeretlenül kérdeznék tőletek!

Én is Kútvölgyiben fogok szülni, a Szalay Jánosnál. De császárral kell majd. Esetleg tudtok mesélni valamit ilyen szülésről? Apa bent lehet közben? Én nagyon félek tőle, és nekem valahol megnyugtató lenne ha ott lehetne velem!
Vannak esetleg 1 ágyas szobák? Ha vannak akkor mennyibe kerülnek?

Előre is köszi a segítséget!

Kép
encsike87

Encsike! szia...üdv köztünk, majd a császáros mamák segítenek neked... de miért kell császárral szülnöd?látom még a 9.héten tartasz...ezt már ilyen korán megmondták????
Ha császároznak, az mivel műtét, nem lehet ott a férjed,az tuti. legfeljebb előtte....
van 1 ágyas szoba is, 2 éve 6000 pénz volt, én úgy emlékszem.
de nem tudom biztosan. akik most szültek frissen-hátha újabb infóval szolgálnak. Vagy majd Ritát a szülésznőnket megkérdezzük.
Vendég

Eni drága! Jöttem Benidnek Boldog születésnapot kiabálni, de látom csak holnap lesz! Miért emlékszemén mára????? :oops:
Nyugi, ez az érzékenység minden szülinapnál megmarad.... csak az évek múltával homályosodnak a részletek. Én is emlékszem arra a napra, hogy mi volt ruha rajtam, hogy mit akartam aznap csinálni, hogy sütött a nap és milyen klassz volt minden! Nagy ölelés, csak vajódjál szépen, nem tartalak fel! :lol:

TÜNDE KEDVES! NAGYON GRATULÁLUNK MI IS A KISASSZONYHOZ! VÁRUNK MIELŐBB A SZÜLÉSSZTORIVAL ÉS FOTÓKKAL!

Encsike: se a doki se a csaszi témában nem tudok segíteni. Vannak alapítványi szobák, egy kétágyas és egy egyágyas ( de lehet hogy több) ha szabad mehetsz oda napi ára van ( nem emlékszem ) de ha nem szabad akkor a sima kórterem marad. Első babánál jobb is lenne az, főleg ha csaszis leszel, mert közelebb van a csecsemőszoba, lenne szobatársad aki tudna segíteni. Egyáltalán nem gáz, gondold meg. Szalay dokisok nem nagyon vannak itt, de hátha jön valaki és tud segíteni. Csaszisok vannak.

Heni

Kép

Kép
cancan

húúúú, nem akartam vastagon, csak Tünde hsz-ből úgy maradt :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!tök jó így visszagondolni a szülésre.....akkor nálad is hamar megszületett Benedek! ahogy írtad ,éjfélre voltatok bent, és 1.20ra Benedek meg kint :D :D
én is elraktam az aznapi újságokat, mert Apának mondtam vegye meg az összes létező sajtót, hogyha 20 év múlva lányom megkérdezi, mi is történt a nagyvilágban aznap, megtudjam neki mondani :lol:

Most alszik a drágám,de megint amit az ebéddel művelt :shock:
húslevest megette,megint 2 kanál + kéz, a végén már csak kézzel :evil: aztán a gombapörit orsótésztával nem, mert azt mondta a tésztára:kukac. :shock:
Minimax-on van egy rajzfilm: a kiskirálylány.Na abban volt multkor kukac a kajában, most azt játszotta el. AMikor a kiskirálylány tetűs volt, akkor ő is vakargatta a fejét, amikor meg beteg akkor ő is tüsszögött ,szipogott. hihetetlen,hogy leutánozza :lol:
tegnap megnézte a Hófehérkét, na a banyától félt.Meg a piros almára
is csúnyán nézett este, mondtam megpucolom. De nem kellett neki :oops: gondolom eszébe jutott a mese :oops:
oda kell figyelnem a mesékre!!!
Vendég

Heni! de jó téged is látni!!!ill. , olvasni...
jól vagytok? gyerekek? fotók? kész van már minden nálatok???
Vendég

Tegnap úgy siettem, hogy nem is írtam:

ZSÓFI!, Isten hozott újra a vetésforgóban! :wink: Nagyon jól fog illeni az őzikeszemű Léna mellé egy másik babó! :)

Tényleg Rita, nincs valami hűségakció nálatok? :)
Bár az az igazság, hogy az, ahogy fogadtatok az osztályon a második babámmal is, az felért egy olyasmivel.

Beni! Eni Benije. Puszi neked. És Gabó Sárája is most volt szülinapos, puszi oda is. Emlékszem, mert tavaly ilyenkor voltam rákszűrésen és még emlegettük is, hog Gabbó nemrég ment el. Aztán este visszament...

Encsi, szia, nem tudok segíteni, de gratulálok! :)

Lányok köszönjüka sok kedvességet.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Szerintem is jobb lesz majd a sima kórterem!

Nagyon aranyosak a babák!!!

Egyébként azért kell 90%-al császárral szülnöm, mert az apucija Haemophiliás, és a doki azt mondta, hogy jobb lenne úgy, még akkor is ha nem örökli a baba... Meg gondolom tudja tervezni a szabiját augusztusra :):)

Kép
encsike87

Encsike! az a vérzékenység,ugye?
hát persze az orvosod tudja,hogy mi a jó a babának,mármint
mivel a legkisebb a kockázat.Én Szalay dokit nem ismerem.
És első babátok? Fiút vagy lányt szeretnétek?

(de tetű lassú ez a babanet :evil: )
Vendég

Encsike!
Gratulálok a Pocaklakóhoz! :D
A kórtermet én is csak szívből tudom ajánlani. Olyan jó volt mind a kétszer. Jobb mint egyedül az esetleges kétségekkel. :D Ha kimentem fürödni, se toltam be a csecsemősökhöz. Ők figyeltek rájuk is. EGymást bátorítottuk! Szóval szuper volt az a pár nap. Mellesleg a kórtermes szobákból sokkal szebb a kilátás. :lol: :lol: A folyosóra így is bemehet a kispapa!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, köszi, hogy így örülsz nekem! :lol:

Mi is épp takonykórból lábalunk kifelé, de szerencsére lightos volt csak. Lurkók jól vannak, ház készülget, márc. elejére biztosan ott lakunk már. Épp holnap megyünk gardróbot szerelni.

Bizony, a mesékre oda kell figyelni. Még arra is, amiről azt hinnéd, semmi nincs benne. Csuda furfangosak ezek a gyerekek.

Megyünk egy kicsit levegőzni, olyan szépen süt a nap. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Büdös Kölkök DU se hagytak aludni!

Bocsi a tudatlanságért! Van valaki aki vágja, hogy meddig tart ez a dac korszak??? Néha olyan, mintha Kata már jönne ki belőle. Vagy csak azért gondolom ezt, mert Szofi napi 4-5-6 hiszije után az ő 1-2-je már eltörpül???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni! De jó a jó híreket hallani rólatok!!! ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM. Nagyon érzékeny vagyok. Képeket nézegetek, aztán ránézek erre a nagyBenőre. :D
Memme, neked is nagyon köszike. Meg hogy jössz. :wink:

Encsike, üdv köztünk. Én is Eni. :D
vbea

xaraxik a Babanet :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Encsike!
Én is Szalaynál fogok szülni! Remélem, még visszanézel, mert nagyon szívesen beszélgetnék Veled (is)! Mondjuk nálunk ez első baba így tapasztalataim nincsenek. (csak a saját születésem, az is Szalaynál volt és nem volt problémamentes, de jelentem: normálisnak érzem magam! :D Kipp kopp!)
Drukkolok, hogy minden simán menjen! Én is úgy hallottam, hogy császárnál nem lehet bent apuka, de így is egyből megkapja a babát, azt láttam múltkor, miközben UH-ra vártam.

Veronikusz,
a 18.héten voltunk UH-n utoljára, akkor nekünk háttal, összezárt combikkal üldögélt...de azért Vida doki lánynak saccolta, miután a popsijába dugta azt az uh kütyüt... :D és Szalay már be is írta a kartonra. Már én is lányként gondolok rá, de sose lehessen tudni..

A csipőm ma már nappal is fájt..kellett nekem panaszkodni, hogy miért csak éjjel..hát így tényleg SOKKAL jobb... :? :x
Ez az átalakulósdi meddig tart? VÉGIG????
Vendég

Borsika!
nekem a rossz matractól fáj (ha a nappalis, IKEÁ-s ágyon alszunk el :x ) vagy rossz testtartástól (ez inkább a végén lehet szerintem, ha már nagy a pocak). Még a cipőre is tippelnék, de csak nagyon halkan. Szóval és se tudom igazán. :oops: Sajnálom! :oops:
Lány- ill. fiúnevek már vannak??? Megosztanád ha publikusak? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika,
ha fiú, például lehetne Gábor. Ugye Veronikusz? :D :D

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz!
a matracot tegnap lecseréltem, és bár a keményebb sokkal kényelmesebb, a fájás maradt. Cipő is lehet.. holnap felhívom a dokit, ha megint csak forgolódom..hátha ad valami tippet.

Eddig a Boglárka az ötlet..kicsit nehéz megszokni, de nem találtam még mást, ami jobban tetszene..várom, hogy majd megálmodom...
ja és Bence, ha mégis kukis.

Nem tudtam, hogy a dackorszak ilyen korán kezdődik :shock: hogy viseled?
Vendég

Paklincs
miért Gábor? valamiről tuti lemaradtam... :shock:
Vendég

Paklincs!
te nekem gyanus vagy!!!! :lol: Már megint Gáborozol! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
majd jövök csak most készülődünk, mert megyünk vacsizni a férjemmel. :D :D :D
Paklincsnak meg nagyon bejön Mészi! Azért Gáborozik. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Encsike,
üdv a csapatban!! szerintem is sima kórterem jobb elsőnél! :wink:
a legjobbakat Nektek!!

Eni,
olyan megható volt, amit írtál.. nagyon szép emlékezést éjszaka Nektek!!!

Heni,
jó hogy vagy Te is időnként? srácaid hogy vannak?

Kati,
hihetetlen sztorijaid vannak! :lol:

Veronikusz,
azt hiszem dackorszakból dackorszakba mennek a kölykök, némi jobb periódussal köztük... :roll:

Borsika,
a jó matrac nagyon fontos.. nekem a hátam szakadt le, aztán vettünk rendes matracot, utána sokat javult
de a cipő is lehet gyanús..
jobbulást!!!

Emano,
Balu hogy van? kellett antibiotikum..?

Manóka,
akkor ezért nincsenek fotók.. :shock: hajrá kakaós csiga!!!

Nálunk parti volt: :lol: :lol:

Kép enyém a könyv :) Kép akkor is az enyém!! :) Kép ki van a képen? :) :)

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
hát például Emma... :)

Kép
Kép
paklincs

Barbi Dancájának boldog hófordulót!!

Emese,
nyertél 1 csokit!! a waffel-parti mellé :wink: :lol:

KépKép