A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde! Nagyon édes a kettő. És Bene mekkora már! És nem szőke volt? gy besötétedett a haja, vagy csalós a kép?

Veronikusz! Gyógyulgassatok. Szofi nagyon tündér lehetett a nézésével. De még tündérebb lenne ha leinná magát...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Linocs! nagyon szép lesz Fruzsi szobája!!! :D Kép már biztos alig várja hogy kibujjon :lol: nagyon szép kis otthon várja már...

Tünde! köszi a képet! meg kell zabálni őket Kép hogy vagy?hogy bírod a két gyerkőcöt?

Veronikusz!jó hogy jelentkezel,mert annyit gondolok rátok!!
AMikor Enci nem akart inni, én bevetettem ilyen kisdobozos szívószálas ücsiket. Na azt megitta, mert érdekes volt neki ugye,hogy doboz, meg belerakta a szívószálat stb. a végén meg izlett is neki :wink: csak egy ötlet!

Adri!Matyika hogy van az alvással?

Gyuzso????ANcsa???
Vendég

Kriszta, lesz ami lesz... :lol: Én is lányra voltam beindulva anno, most meg 1000 lányért sem cserélném el ezt a pasast! :roll:
vbea

Sziasztok!
Tünde
Nagyon szép mindkét gyerkőcöd. Fiadon látszik, hogy ő is nagyon örül neki.

Gabi
Köszi kérdésedet. Nálunk az alvás szinte születése óta így megy. Este 8-kor elalszik, 1 óra körül, aztán 4 körül kel enni, utána 6 órakor. Ez iskolaidőben nem baj, hiszen így elkészülök a nagyobbakkal is, csak hétvégén bírhatná egy kicsit tovább. December végén és január elején volt két rosszabb hetünk, akkor jöttek a fogai(most 4 van), képes volt félóránként felkelni, na akkor én is kicsit fáradt voltam. De hozzászoktam a felkeléshez. Másik fiam is hasonlóan működött éjszaka, csak egy évesen aludta át először. Egyébként nyáron a tengerparton Matyi is átaludta, azt hittem ezután így lesz otthon is. Hát tévedtem.

Többiek
Mindenki jól van? Betegek, gyógyulgattok? :?:

Vbea
Benedek képei nagyon vagányak!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Gyorsan jövök, este próbálok még, csak Emmának szeretnék boldog hófordulót kivánni, Veronikuszéknak jobbulást + ivómanókat is küldünk!

Gyuzsó, Ancsa? Minden rendben veletek?

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket nagyon kedvesek vagytok!

Olyan jó ez a sok kép mindig jó gyönyörködni a babákban :D

Zill!
Jó hogy néha te is vagy hiányolunk ám! Na meg a Zénós képeket is :D

Tünde!
Villő nagyon cuki boldog 1. hetet neki :D Te hogy vagy hasad fáj még?

Eni!
Szóval fodrászkodtok már :D Ez tök jó! Kilábaltatok már teljesen a betegségből? Ja olyan sokat emlegettelek van egy nő aki múltkor nagyon felhúzott és pont a te temperamentumodra lett volna szükségem :D Lift van már nálatok?

Kriszta!
Jól vagy?

Vica??

Linocs!
Nagyon szép lesz Fruzsi szobája örülök hogy minden megvan :D Egyébként én is Ikea fun :D

Borsika!
Sajnálom hogy nem tudsz aludni de lehet hogy a lakás körüli izgatottság teszi, azért próbálj pihenni!

Adri!
Most néztem hogy nálatok szülinap volt! Milyen tortája volt a fiatalembernek?

Veronikusz?
Szofi ivott?

Memme!
gyere csak egy pár szóra! Látod mennyi kép lett itt a kedvedért :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Majd teszek még fel képeket, de nem ma :)

Egyelőre jól bírom, hiszen itthon van a férjem. Majd ha élesben megy. Ez még nem vészes :) Azért is tudok itt lenni néha.

Igen, Bene szőkébb volt nyáron, meg rövidebb is volt a haja, az is világosabbnak hat.

mtunde

Emese :D

Orsi

borsa

Gabi!
Férjed foga rendbejött?

Eni!
Benőke jó hogy Benőke lett utána majd jöhet Emma :D

Orsi

borsa

Sziasztok Lányok!

Emmának boldog hófordulót...már nagyon közel vannak a gyerekeink az első szülinapohoz :D

Orsi anyósoméknál van úgyhogy ma fogtam Danit és elmentünk csavarogni. A plázában van egy bolt és tök olcsón vannak most a ruhák...0-14 éves korig vannak a méretek.

Lefotóztam, hogy miket vettünk és csak 10ezer pénz volt (anyukám fizetett :D )

Kép Orsinak nacik

Kép pólók és kardigán

Kép Daninak csini szerkó

És az árban még benne volt 2 db kombidressz Daninak, egy csecse új labda és egy hercegnős étkezőgarnitúra :D

Kép új labda

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,

Szeretnék Emmusnak Nagyon Boldog Hófordulót kívánni!

No meg Daninak is, mert tegnap szerintem lemaradt... Nagyon pasis a képen az új labdával, hát még az új szerkókban. Melyik bolt ez?
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tünde!
Villő nagyon cukkancs! Meg kell zabálni őket! Kérünk még képet!!!!!

Bocsi most nem sorolom fel, de az összes baba nagyon édes!!!!! :D :D :D :D :D ha olvasni nem is olvaslak most titeket, de a képeket nézem. :lol:

Steffi!
sajnálom, hogy te is ilyen sokat vagy/leszel egyedül. Nem azt mondtam, hogy utánozni kell engem! :oops: :oops: :oops: Remélem csak átmeneti a dolog!

Cukipofa!
hol dobják így az ember után a ruhákat??? :lol: nagyon csinik

Linocs!
Le a kalappal előtted! Tündéri! Irigy-irigy!!! :D :D :D

Szofi ma csak egyszer hányt, na de akkor ..... (igaz ma csak egyszer volt hajlandó enni). Most kap B6 vitamint meg egy hányás elleni homeot + sütőtököt. Hát majd kiderül! Holnap reggel kell megint hívni a dokit, ha nem javul a helyzet, akkor kijön és ad neki valami szurit, ha az se akkor beutaló. Ebédre ill. DU a szembe nagynénémnél voltunk, mert azt mondta, hogy majd ő megmondja a tutit, de a végén ő is széttárta a kezét, hogy ez elég reménytelen. :oops: Most próbálom sós ropiztatni. Talán ki tudok tolni szegénykével és leissza magát. :D
Én ma még jobban vagyok. Azt nem mondom, hogy már semmi hányingerem nincs, de a reggeli és az ebéd is bennem maradt. Igaz kicsit lifteztek. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri! Énbenőkém ugyanúgy alszik, mint teMatyid. oll: Nekünk nyáron volt egy olyan 2 hónapig tartó időszak, amikor szintén félóránként kelt, élőhulla voltam... Szóval reménykedhetek, hogy hamarosan jobbra fordulnak éjszakáink? :lol:
vbea

Emmusnak boldog hófordulót kívánunk!!
És persze utólag Daninak is!!

Veronikusz!
Gyógyuljatok hamar!++++++++

Köszönöm a szép szavakat Dorcsikámra :) !! Aranyosak vagytok!!

Kép
tikó

Vbea
Azt mondom reménykedjünk együtt. Gondolok RÁTOK hajnalban!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok, Kriszta, koszi a hianyolast!:) olvaslak titeket gyakran, csak olyan sok irnivalom nincsen mostanaban...
a genetikanak keszen lett az eredmenye, papirom van rola h minden rendben nalunk, es megerositettek ott is, h lany lesz...
Meszaros dokinal voltunk tegnap, nezegette a babat kicsit ultrahangon, h rendben van-e a szive, meg meregette, h mi mekkora... hehe, szeretek igy mozizni...mostanaban erzem is, ha ficankol, foleg reggel meg este, ha nyugodtan fekszem, nagyon aktiv szokott lenni...
vki irta a multkor, h faj a csipoje, meg a dereka, nekem is szokott, kerdeztem is a vedonot, azt mondta, ez normalis, meg kell szokni, keszul a medence a szulesre, torna segithet kicsit rajta...adott is egy listat terhestornarol, ti jartatok vhova? en kismama jogara kezdtem el jarni, de nemtom, ezen a heten sikerul-e eljutnom, talan holnap...egyebkent most nem dolgozom, nincsen munka, probalom magam elfoglalni, voltam kozmetikusnal, fodrasznal, holnap megyek fogorvoshoz is, koltom a penzt, na...:)
a babaszoban is kene mar gondolkodnunk, Linocs, a tietek nagyon jol nez ki! :)

banana

Borsa
Igen, Marcinak nemrég volt a 7. szülinapja. Vakondtúrás torta volt, ő mindig azt kér. De ezt legalább meg is eszik.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Szeretnék a Kútvölgyibe szülni, most vagyok 27 hetes és még nem találtam meg az ideális nőgyógyászt. Eddig két orvossal próbálkoztam, az első 70 éven felül volt és már nem hallotta jól, amit mondani akartam, a másik pedig miután szép összegeket húzott ki a zsebemből, telefonon közölte melyik recept nélkül kapható gyógyszert vásároljam meg, ha szeretnék a gyógyulás útjára lépni :shock: . Szóval egy kicsit meguntam a dolgot. Szeretnék egy olyan nőgyógyászt találni, aki normálisan bánik velem anélkül, hogy ráiratnám minden vagyonomat. Előre is köszönöm segítségeteket!
lufika

Szia Lufika!
Én is a napokban kapcsolódtam be, de ha visszaolvasol néhány oldalt, szerintem nagyon jó véleményeket olvashatsz a kórházról és az itt dolgozó orvosokról, szülésznőkről, nővérekről.
Én dr. Vida Gábornál szültem három gyerkőcöt. Meleg szívvel ajánlom neked.
Adri

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

KAti! hol vásároltál???nagyon szupik a cuccok!!! :D :D

Lufika!sajnálom,hogy nem találtál dokit, mondjuk ez elég gáz a 27.héten.(nem sokkal a szülés előtt)
én a saját dokimat nyugodt szívvel ajánlom:de TóthFerenc.
amagánja: www.tovarosiorvosok.hu
kérdezz nyugodtan, segítek ha tudok...meg sztem más is itt a fórumon.
kikhez jártál eddig? jöhet priviben is, ha nem akarod itt.. Kép

Veronikusz!gyógyulgassatok!!!!sós ropi lehet hogy bejön...?

Memme??

Kriszta! hogy vagytok??

Gyuzso! eltüntél.....ANcsa te is....

Brigik????
Barbi? ZSófi???
Vendég

Elköszönok,mert sztem már este nem jövök,majd reggel....
újraélem a 2 évvel ezelőtti eseményeket!!!! :wink: :lol:

Kép
Vendég

Én itt! Kristóf babazenézik a kezemben, csak Lufikának pötyögtem gyorsan. Jövök még, csak elrakom holnapra a törpét.

Szia Lufika!
Ha most szavazatokat gyűjtesz ahhoz, hogy ki válassz, akkor íme egy. :D :D :D
Vida doki és Nováky Rita páros remekül ért ahhoz (is), hogy egy más által terhesgondozott kismamával egy gyönyörű sima szülést bonyolítsanak a még oly nehéz és reménytelennek tűnő körülmények ellenére is!
Sok siker a NEKED legjobb döntéshez!
Ja, és ÜDV köztünk!
Brigi

Kép
vkbrigi

Hali!
Lufika!
Én Gabihoz csatlakozva Dr Tóth Ferencet ajánlom nálam ő a nyerő! Körültekintő és a számomra fontos határozottsággal rendelkezik.

Ancsa tényleg eltűnt! Csak írj hogy minden ok!

Zsuék tegnap nálunk voltak akkora írok neki igazolást na de ma merre csavarogtok? :D

Kati!
Tuti cuccok, nálam a mellény a nyerő! Igazi macsó cucc édesek a képek!

Gabi!
Holnap ugye nem felejted a születéstörténetet! Jaj de izgi elárulod mit kap Enci?

Orsi

borsa

Adri!
Vakondtúrás az fini :D

Orsi

borsa

Gabi!
Mármint leírni nem felejteted azt tudom hogy az emléke él :D

Orsi

borsa

Na sziasztok.
Tegnap barátnőztünk, meg plázáztunk és Kristóf ilyenkor nem alszik szinte egész nap, csak a kocsiban hazafelé jövet. Így másnap mindig ki van purcanva és ráadásul ma még Levi barátja is jött. Így történt, hogy a délutáni alvásból sikerült fél8-kor felébrednie. :roll:
Így „egy kicsit” el voltunk ma csúszva. De legalább nagy családi rosszalkodás volt, mert azon ritka alkalmak egyike, mikor Peti is itthon… :P :P :P

Lányok, mi van azzal a waffel partival??? Ki ne hagyjatok belőle!!! :D
Dóri ha már úgyis van kocsid, jöhetnél Te is!!!! :wink:
Még mindig áll az ajánlatom és még mindig jó nagy a gyerekszobánk! :D
(Mert hogy a nappalit elöntötte a vasalatlan… ) :oops:

Veronikusz gyógyi-gyógyi!!!

Cukipofa az a mellény…. Azonnal mond meg honnan van!!! :)

Emese??????? Tornázol?

Na megyek, mert kicsit én is kipurcantam.
Jó éjt!

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Duna pláza-turbo limac.

Vkbrigi!
Teljesen véletlenűl nem Titeket láttalak a duna plázában????????
Orsival voltunk és olyan mintha Te lettél volna meg még egy babakocsis hölgy :D
Na??????? Ti voltatok????????

Kép

Kép
cukipofa

Lufika,
nekem a kisfiam Mészáros doktor Úrnál született. A lányom terhesgondozását is ő mívelte, de ő Tóth dokinál született. Bár terhesgondozásügyileg nincs személyes tapasztalatom Tóth doktor Úrról, de én jó szívvel ajánlom Mindkettőjüket. Mészi dottore (több forrásból halottam már) UH király, viszont annyi még Tóth doktor Úr javára, hogy én "csak" ügyeletben szültem nála, de végig nagyon lelkiismeretes, segítőkész és még vicceske is volt, és az eddig bennem matató orvosdoktorok között messze a legfinomabb kezű...

Adri,
látom helyére került a lányod vonalzója is.Gyakorlat teszi... :D

Linocs,
irigykedem a babaszoba miatt, szép lett. Mi egyik gyerköcnél sem csináltunk ilyen kimondott bébiszobát, piszkos anyagi megfontolásból úgy rendeztük be, hogy nagyobb korukban legyen praktikus a bútor. Fáj is a szívem emiatt, csurgatom a nyálam...

Kati,
szépek a ruhák, ez a kocka minta nekem is bejön...

Borsa,
hát én úgy gondoltam szexi fehérnemű vásárlás mégiscsak Micu kompetenciája lenne, de ha mást kap Tőle Emmus, akkor a harisnyatartót majd mi beszerezzük. :wink:

Andi,
hogy van Balu kapitány? A köhögés miatt nem alszotok? Szellőztetés bíza, így télen muszáj...

Eni,
na jó' van akkor.
Kép

Gabi,
már beindultak a fájások? :) Kiváncsi vagyok a történetre... :)

Brigi,
dehogy hagyunk ki a buliból, hiszen Nálatok lesz. :shock: A vasalnivalót majd tedd a kádba, mert fürödni valszeg nem akarunk, leülni viszont jó volna. :D Tornázni?? Á, a felmosóval maximum...De eljön majd az én időm, ha ideköltöznek Nagyjankómamáék. Ha akarsz egy kicsit kárörvendni, nálam is megint tetőzik a gyűrött cucc...megkéne már tanulni rendesen teregetni. :roll:

Tünde,
ezzel az egy képecskével akarod kiszúrni a szemünket! Még!!! :D

Hanna kedvéért:
Kép
Kép
Kép lehet, hogy aktuális lenne az etetőszék...

Jankóról most nincs friss, majd kattogtatunk a szülinapján. Jaj, még fitnesznőről annyit, hogy egyre többször nyomja ki magát térdre, csak a járólap csúszik, nem tud elindulni, úgyhogy haladómozgásnak továbbra is kúszás. Ezenkivül ráizgult a virágjaimra, eszi a földet, tépkedi a leveleket, csúnya világ van rájuk. Meg rám is... Most alvás.

Kép
Kép
paklincs

Isten éltessen Enci!!!!

Kép

Kép
tikó

Hahó sziasztok.....

ilyen korán,mert férjem itthon hagyta a mobilját..(.arra keltem)
pont ma....
Mivel január 28-ra voltam kiírva, ezért minden nap vártam,hogy akkor mikor is bújik ki a drágám :D (pláne,hogy a rokonság is zaklatott,hogy mikor szülsz már?de gondolom ezt ismeritek)
SZóval 2 éve ,reggel (9kor)amikor felkeltem észrevettem,hogy elment a nyákdugó.felhívtam szülésznőmet KirályKatit,hogy mizu.Mondta,hogy oké, de ez nem jelent semmit,ettől még szülhetek jövőhéten is.majd ha a falat kaparom,majd akkor induljak. :lol: én visszafeküdtem aludni,igaz kicsit izgatottan,hogy akkor lehet ma valami....Ebéd után, 2 körül éreztem már valamiket de nem fájást,csak elég rendszeres volt.felhívtam Apát,hogy akkor talán jöjjön haza,mert ki tudja,lehet hogy menni kell. és akkor egész délután voltak ezek a furi érzések, de nem fájások,mert nem fájt.4kor hívtam a Katit, hogy már vannak ilyen "érzéseim".
AZt mondta-mivelilyen jó a kedvem,meg nevetgélek-tuti nem szülök...mondom azért bemegyek Tóth dokihoz "nézzen meg".
6ig rendelt, ugyhogy oda is értünk este 6ra. Megvizsgált, aztmondta 1 ujjnyi,ebből még ma nem lesz baba,-de mostmár nem enged haza, fel vesznek az osztályra.
SZóval megkaptam az ágyamt, a szobában a másik 3 lány már babázott :D férjemet 1/2 8 kor hazaküldtem,hogy akkor ma nem lesz semmi.Nincs fájás,semmi.Doki is elindult haza.
Ctg-re azért mondták,hogy vacsi után menjek.
8kor oda is mentem, dumáltunk a 2 ügyeletes szülésznővel...nézték,hogy a papíron már olyan "görbéket"produkálok :D na és ott akkor voltak ill.,éreztem erősen a fájásokat.Beindultak.Úgy látszik jót tett a kórházi légkör.mert 9kor már nem tudtam felállni a székből :lol: hívtam a párom,jöjjön vissza,mert szülünk!!!
A csajok is hívták a dokit, (ő sem ért haza :lol: )9kor bekerültem a középső-Holdfény?Holdvilág? szobába.Ráfeküdem a labdára, aztán úgy vártam amig beért a párom,meg a szülésznő.AZtán a doki.
DOki is kérdezte: hogy mi történt? mégis ma szülünk? :lol:
Utána következő 1,másfél órában gyorsan történt minden (nem is gondoltam,hogy ilyen hamar meglesz Enci)felfeküdtem az ágyra (hátamra),közben a KAti mondja,hogy már látszik a hajas fejebubja :lol: ...
mondták,hogy még 10 perc és kint lesz a babuci....gondoltam,-10 perc és meglátom a lányomat!hihetetlen érzés!!!
Közben ugye ctg-n figyelik a babát,meg megy az infúzió,-de ugysem figyelsz másra, csak arra koncentrálsz,hogy nyomj..amikor kell.AZ utolsó percekben a páromba, meg a dokiba kapaszkodva (doki közben már a hasamon feküdt :lol: )nyomtam, és végül megszületett kislányom,( 22.45kor(3500g,54 cm)aki egyből üvöltött. DOki meg is jegyezte: jó tüdővel van megáldva :lol:
Na utána meg stoppoltak 45 percig,mert méhnyakrepedésem lett.olyan gyorsan jött ki Enci :D de az ember ott, ugysem érez fájdalmat, csak gyönyörködik a babájában!Életem legszebb pillanata volt!!!amit még szeretnék átélni :D :D :D
hát röviden ennyi....2 éve ilyenkor még aludtam :D

elküldöm nehogy elszálljon....
Vendég

JA azt kifelejtettem,hogy amikor felfeküdtem az ágyra, akkor folyt el a magzatvíz.egész odáig olyan feszítő érzés volt, de utána megkönnyebbültem....
Alényeg,hogy egyáltalán nem féltem.tudtam,hogy amúgy is jó kezekben vagyok, a legjobb helyen vagyok...és a testem-lelkem is tudja ,hogy mi a dolga, mit kell tennie.
NA meg persze babuci is ki akar már bújni :D

SZóval párom itthon hagyta a mobilját, ami azért is vicces,mert ő hozza el ma a tortát, nem tudom figyelmeztetni :lol: Hétvégén a zsúrra sütök majd én is.
úgy néz ki eddig:hogy 7 gyerek lesz. :D vettem egy csomó lufit, csak majd győzzem tüdővel felfújni. Kép
Kap új rucit,mesefilmet,mesekönyvet,Fifis kirakót,meg szerszámkészletet :lol:
Vendég

Gabi

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ENCINEK!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tiko! te vagy az első....nagyon aranyos vagy.köszönjük szépen :D
Vendég

Adri! neked is köszönjük, a köszöntést :D
Vendég

Sziasztok!
Gondoltam én is benézek, mert mintha lenne egy pár percem:)

Encinek nagyon Boldog szülinapot!
És utólag is szeretnék minden mostanában ünneplőnek és mostanában született babáknak is sok boldogságot és jó egészséget kívánni!

Vendég

MArcipán babák
olyan aranyosak
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kedden Dunakeszin voltunk: Kép ismeretlen terepen :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Encinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Köszönjük a hiányolást, jól vagyunk!!!
Mi is szeretnénk boldog hófordulót kívánni Emmusnak, daninak, Petyának és Kristófnak!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kedves Enci,
nagyon-nagyon boldog születésnapot!

Kép
Kép
paklincs

Borsa-Gyuzso :D
Figyelek ám, ha nincs harisnya, bedobja Emma a hajpánt trükköt. Persze könnyű annak, akinek van haja... :? Ezek szerint már az ágyba is bebocsátást nyert Micu...tud valamit. :) :wink:

Kép
Kép
paklincs

persze Daninak nagy D-vel!! :lol:

szerdán elmentünk a Kikába utalványt eltapsolni, utána pedig elmentünk egy friss szülinapost meglátogatni! :wink:

Kép Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Drága Enci! Nagyon sok boldogságot kívánunk neked!

Gabi!
Én is a holdvilágban szültem és is Tóth doki :D hát megint sírtam egy jót köszönjük hogy megosztottad! Milyen torta lesz?

Emese!
Ha hiszed ha nem még harisnya is volt Emmán :D Flórka is haspók egyböl a kajaadó helyre startol, hát hiába aki már eljut odáig :D

Zsu!
Gondoltam hogy nagy csavargásban vagytok, micsoda hintás képek, nagyon cukrok! Fogacskák?

Hát ma már közelsem volt olyan jó szunkdi, de cserébe most Emma húzza még apával én meg tudok netezni, Apa meg úgyis reggel 8 ra ért ma haza szegényke....
Ma jön át egy barátnőm babázni úgyhogy a kisasszonynak megint jó napja lesz!

Eni, Adri, Steffi, Zsu!
Ti hogy aludtatok?

Puszi mindenkinek főleg a kis ünnepeltnek!

Mirának utólag boldog szülinapot!

Orsi

borsa

Emese,
harisnyatartóhoz még nincs elég meleg :wink: marad a hajpánt.. :lol:
frankón nyomja Flórka!
ha viszitek Brigiéknek a vasalnivalót ne felejtsetek beugrani Hozzánk is! :lol:

Gabi,
olyan jó olvasni a 2 évvel ezelőtti történéseket!! köszönjük, hogy megosztottad!

Tünde,
nagyon szép a Villő-Bene páros, nagyon nagy a kisasszony!!

Banana, Cinicini,
jó, hogy jöttetetek, legalább hallunk újat Felőlletek is!!

Linocs,
Fruzsi szoba nagyon menő!! mi is kcérkodtunk a stokkéval, de Apa mindig valami triumphot emleget, amire gyűjtünk.. :lol:

Kati,
micsoda rucik! ügyi vagy!!

Veronikusz,
drukkolunk ám Nektek olvasó fokozaton is!! remélem Szofi elkezdett inni!!! gyógypusssssssssssssssssszt küldünk sokat!!!

Brigi,
waffelparti még nem volt azóta, de időben szólunk!

Eni,
nem csodálom, hogy 1000 csajért sem cseréled Benőt!! esetleg 2000ért plusz néhány teve extraként...?? :lol: :lol: Miklós "átnyálazza" és megeszeget/nézegeti még a könyveket, úgyhogy dugdossuk előle.. :lol:

Ancsáék jól vannak, csak sok a vendégük..!!
:lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Orsi,
hát nem 3x keltünk, az biztos... kapott osit este, hajnalig jól ment, csak enni kelt, aztán ringatni is kellett..
jönnek vendégek Emmushoz, de izgi :lol: lesz pörgés, az biztos! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

na én meg azt hittem, Ancsa már a szakácskönyvet írja, azért nem jön... :D

Kép
Kép
paklincs

Enci!
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Gabi! Holdvilág az jó, mi is ott nyomtuk. (Szó szerint. :lol: )

Csajok!
Tiszta pötty a fejem, tegnap bőrgyógyász. Aszonta genetikai hajlam, amit ront a terhesség, és ne egyek fűszereskaját. De akkor mit egyek??? Nem főzök minden nap, itt meg nem tudom szabályozni, hogy hogy főznek. (fűszeresen)

Kép
Kép
kriszta36

Enci-baba!
Isten éltessen nagyon sokáig!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok képhiányolók!

Feltettem a blogra egy csomót!

T

mtunde

ja és Encinek boldog szülinapot!
[/b]

mtunde

Sziasztok!

Encike, nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!

Veronikusz gyógyuljatok! Hogy vagytok mára virradóra? Doki mit mond? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta, jó elvárás, hogy ne egyél fűszerest. :( Pannánál nem jöttek ki? S a terhesség végéig ott lesznek? Hm, egy cseppet sem irigyellek... na jó, a pocakod miatt azért igen! :-)

Gyuzso, micsoda bandázások! Nagyok jóóó! Azt figyelem, hogy Mica mindig olyan jó szerkóban van. Nem csodálom, hogy Emma már beengedi az ágyába is. :-)

Paklincs, szupi ahogy Flóra közlekedik. :-) Ádám egyelőre csak oldalra fordulva változtatja a helyét, de úgy mindenhova eljut. :lol:

Lufika, nálam Teleki - Várnai Gabi infók vannak, mind a két fiamat velük szültem, 100%-ig meg vagyok elégedve. Ha mondjak valamit Teleki doktorról, írj!

Réka, nem csodálom, hogy nincs sok időd. Azért gyere ha tudsz, pont én mondom, aki mostanában el-el tűnök. :oops:
Megértelek, azt hiszem most jött el az a pillanat nálunk, hogy minden időmet kezdik kitölteni a gyerekek... Eddig tudtam takarékoskodni, amíg Ádám aludt, de most már keveset is teszi ezt, de ha ébren van, akkor sem elégíti ki a járóka tere. Így elkezdődtek a közös hancúrozások, délutánonként meg Ákosra és a tanulásra kell koncentrálni. A bevállalt munka marad estére. :?

Holdvilág szülőszoba szintén bejön, bár nem sokáig élvezhettem szerencsére a vendégszeretetét, a felszerelésről nem tudok semmit mondani, az biztos, ott nekem gyors és szuper szülésem volt. :D

Ádámmal holnap megyünk a doki nénihez kontrollra, ill. mázsálni. A hematológiára pedig két hét múlva megnézni, hogy mi a helyzet a vérrel.
Sajnos az esténk csak kicsit javult. A csimpi korszak annyit tesz most nálunk, hogy csak úgy tud üvöltés nélkül elaludni, ha anya is ott ül az ágy mellett. Nem panasz, mert tudom, hogy ez másnál eddig is így volt, de nálunk Ádi ha letettem, eddig azonnal elaludt, egyedül.
Tegnap előtt sehol nem volt jó. Ha felvettem le akart menni, ha letettem fel akart jönni, mindezt a délutáni alvásidőben, s közben könny nélkül üvöltve. A vége az lett, hogy kivittem és a babakocsiban aludt el, s mostanra annyira berekedt, hogy egész férfias hangja lett. Még Charlie is megirigyelné. :-) Emmus, Flóra, Tünde, megyünk szerenádot adni!!!

Szép napot (én ma egy barátom temetésére megyek :cry: )!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?