Hahó sziasztok.....
ilyen korán,mert férjem itthon hagyta a mobilját..(.arra keltem)
pont ma....
Mivel január 28-ra voltam kiírva, ezért minden nap vártam,hogy akkor mikor is bújik ki a drágám

(pláne,hogy a rokonság is zaklatott,hogy mikor szülsz már?de gondolom ezt ismeritek)
SZóval 2 éve ,reggel (9kor)amikor felkeltem észrevettem,hogy elment a nyákdugó.felhívtam szülésznőmet KirályKatit,hogy mizu.Mondta,hogy oké, de ez nem jelent semmit,ettől még szülhetek jövőhéten is.majd ha a falat kaparom,majd akkor induljak.

én visszafeküdtem aludni,igaz kicsit izgatottan,hogy akkor lehet ma valami....Ebéd után, 2 körül éreztem már valamiket de nem fájást,csak elég rendszeres volt.felhívtam Apát,hogy akkor talán jöjjön haza,mert ki tudja,lehet hogy menni kell. és akkor egész délután voltak ezek a furi érzések, de nem fájások,mert nem fájt.4kor hívtam a Katit, hogy már vannak ilyen "érzéseim".
AZt mondta-mivelilyen jó a kedvem,meg nevetgélek-tuti nem szülök...mondom azért bemegyek Tóth dokihoz "nézzen meg".
6ig rendelt, ugyhogy oda is értünk este 6ra. Megvizsgált, aztmondta 1 ujjnyi,ebből még ma nem lesz baba,-de mostmár nem enged haza, fel vesznek az osztályra.
SZóval megkaptam az ágyamt, a szobában a másik 3 lány már babázott

férjemet 1/2 8 kor hazaküldtem,hogy akkor ma nem lesz semmi.Nincs fájás,semmi.Doki is elindult haza.
Ctg-re azért mondták,hogy vacsi után menjek.
8kor oda is mentem, dumáltunk a 2 ügyeletes szülésznővel...nézték,hogy a papíron már olyan "görbéket"produkálok

na és ott akkor voltak ill.,éreztem erősen a fájásokat.Beindultak.Úgy látszik jót tett a kórházi légkör.mert 9kor már nem tudtam felállni a székből

hívtam a párom,jöjjön vissza,mert szülünk!!!
A csajok is hívták a dokit, (ő sem ért haza

)9kor bekerültem a középső-Holdfény?Holdvilág? szobába.Ráfeküdem a labdára, aztán úgy vártam amig beért a párom,meg a szülésznő.AZtán a doki.
DOki is kérdezte: hogy mi történt? mégis ma szülünk?
Utána következő 1,másfél órában gyorsan történt minden (nem is gondoltam,hogy ilyen hamar meglesz Enci)felfeküdtem az ágyra (hátamra),közben a KAti mondja,hogy már látszik a hajas fejebubja

...
mondták,hogy még 10 perc és kint lesz a babuci....gondoltam,-10 perc és meglátom a lányomat!hihetetlen érzés!!!
Közben ugye ctg-n figyelik a babát,meg megy az infúzió,-de ugysem figyelsz másra, csak arra koncentrálsz,hogy nyomj..amikor kell.AZ utolsó percekben a páromba, meg a dokiba kapaszkodva (doki közben már a hasamon feküdt

)nyomtam, és végül megszületett kislányom,( 22.45kor(3500g,54 cm)aki egyből üvöltött. DOki meg is jegyezte: jó tüdővel van megáldva
Na utána meg stoppoltak 45 percig,mert méhnyakrepedésem lett.olyan gyorsan jött ki Enci

de az ember ott, ugysem érez fájdalmat, csak gyönyörködik a babájában!Életem legszebb pillanata volt!!!amit még szeretnék átélni
hát röviden ennyi....2 éve ilyenkor még aludtam
elküldöm nehogy elszálljon....