A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mindjárt becarok!!! Most látom csak, hogy laptetőőőőőőn vagyok, és ez mi mást jelenthet????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostmár tuti, hogy én is bebabásodok hamarosan!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni,
sajnos még nincs siker :(
3. éve járunk a BMC-be, mondjuk nagyon nagy szüneteket tartottunk (műtétek stb-stb)
Elvileg ha most nem leszek spontán terhes :) akkor áprlisban kezdenénk egy új stimut, 3-kat.
Épp azt akartam Tanárúrral megbeszélni hyog kicsit kevesebb hormont noymjon belém: mert rosszul voltam tőle + baromi sok pénz volt.
De ő nemhoyg kevesebbet akar adni hanem még többet :?
Így most pusztán csak anyagi kérdés az újbóli kezdés :( :( :(
Szüleinket már nincs pofánk pumpolni, lassan nekünk kéne őket támogatni....
HAgyjuk is inkább

Egyébként pénteken megyek a BMC de csak azért mert most vették észre hyog nem csatoltam a házassági anyakönyvikivonat másolatát így holnap én is felbukkanok egy rövid időre :)

LÁtom Heni Te is érdi, merre felé laksz én Parkváros fa nevű utcáknál
madrin

Heni, Madrin: mi meg a foglalkozás nevű utcáknál lakunk :D
trix78

Sziasztok!

Bocsánat, hogy most nem olvasom vissza a 2 hetet, majd kicsinyenként, csak örömömet szerettem volna megosztani veletek. 1 baba tapadt meg, és reménykedem velem is marad.

puszi
remény73

Remény!

Fogadd őszinte gratulációmat. Borzasztóan örülök hogy neked is sikerült.
Millió pusszancs és vigyázz magatokra.

Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Remény

Annyira örülök, hogy sikerült !!! Gratulálok és ne aggódj, mert Veled marad a babád ! :D :D :D
Várunk a babás topikban !!!

Kép
Kép
rilla_

Visszaolvastam Csajszik!

Köszönöm, hogy vártatok az eredménnyel és én is Mindenkinek drukkolok nagyon!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ma nagyon fáradt vagyok, szerintem mindjárt alszom egyet, ja és ma érzem először a hányingeres tüneteket. Még nem vészes, de már kellemetlenkedik :) :) :) :) :)
Kismamik pihenjetek ill. megy a drukk holnapra Mindenkinek!!!

Remény: gratulálok a Babához, egészséget és boldogságot kívánok Neked!!!!

puszi Mindenkinek
trix78

Sziasztok!

Remény!
Nagyon gratulálok, tudtam, hogy azért nem jössz mostanában, mert SIKERÜLT!!!! Pihenj jó sokat!!

Manda!

Mi is Pariban lakunk, és mi is a fa nevű utcák közül az egyikben :lol:

Trix!
A foglalkozás os utcák is itt vannak nem messze a fásoktól :lol:
Milyen kicsi a világ!

Basszus nagyon örülök, mert most beindult a babaeső!!!!!

Drukk mindenkinek :lol:
Puszi

heni77

Hát ezek nem túl jó hírek, mekkora szemét ez az APEH!
Persze ez is pont most történik amikor itthon vagyok tp-en fillér nélkül. Ugyanis ezt még a munkáltatóm fizeti illetve nem fizeti mivel maszek és bármit megtehet. Szóval egy fizetésből élünk mi is jelenleg és nyakig az adósságban! Szóval nem vagytok egyedül csajok. Én sem tudom, hogy ha ez nem lesz sikeres akkor hogyan tovább mert nagyon nehéz össz-vissz 230 ezer forintból egy gyerekkel és ennyi törlesztéssel egy forintot is félretenni.

Nyáron még szokott lenni a páromnak maszekja de az is elenyésző.

Szóval mindenféle tekintetben most kell összejönnie :wink: és fog is mert én úgy akarom! :D

HENI
Dehogy értelek félre, sztem mi vagyunk többen sajnos. Nekem 4 éve nem volt fizetésemelésem, a páromnak sem sok. 120 körül kap pedig látástól-mikulásig dolgozik. Van hogy hajnali 3-tól este 7-ig. :roll: csoda hogy ingerült ideges es faradt?

MANDRIN
Sajnálom, hogy még nem értetek révbe a BMC-ben. REmélem hamarosan eljön a ti időtök is.

REMÉNY
Öszintén örülök a babócádnak, fogadd gratulációmat és vigyázz rá nagyon!

RILLA
Veletek mizu?

Én elsétáltam a gyogyótárba az utroért, meg bevásároltam. Jól esett a kis séta bár nagyon fújt a szél. Azt leszámítva király idő van!

dita75

Köszi mindenkinek. Na sikerült végigolvasnom. Trix gratulálok én is neked. Igaz mindketten ma voltunk, de nem találkoztunk, mert én később mentem és fent voltam, míg te lent.
Nekem a mellfeszülésen, a néha jobb oldali szurkáláson és néha gyomorfájdalmon kívül semmi panaszom. Én 6 hetes vagyok, noha a baba csak 30 napos. Kérdezte is a doki érzek-e valamit, de nem, viszont 14-es a petezsák, és van szívhang. Már ez is jó érzés. Én inkább azt érzem, hogy ki vagyok száradva és állandó ivási kényszerem van. És persze 3 óránként megéhezek.
Remélem minden rendben lesz, pihenek, hétfőn megyek a védő nénihez is és jöhetnek a vizsgálatok. Mivel 35 vagyok kell majd genetikai vizsgálat is.
Nem hagylak el benneteket, időnként elolvasom kivel mi történik, és drukkolok továbbra is mindenkinek.
Dita nagyon szorítok neked is.
Én az első napokban sokat feküdtem, és DVD-ztem, mostanában inkább kézimunkázok.

Vasikáné nagyon sajálom, remélem azért sikerül a kistesó.
remény73

Remény!

nem gondolod, hogy ennyivel megúszod, részletes eredménybeszámolót kérünk!!!!!
:lol: :lol: :lol:

heni77

vagyishogy részletes beszámolót az eredményhirdetésről :lol:

Meg hányadik lombik is volt ez, ki is a dokid, meg ilyenek!!!

Bocsi csajok, de én nem mindig tudom követni, hogy kivel mi van

Heni

heni77

Sziasztok

Trix: De jó, gratulálok az ikrekhez, lesz dolgod bőven ha megszületnek :lol: :lol: :lol:
Nem is tudtam, hogy akinek sikerült a baba vagy babák :lol: annak már többet nem kell felmenni a bmc-ben? Ott nincsen terhesgondozás??
Végül is nekem jó lesz, mert 110 km utazok 8)
Bárcsak már án is ott tartanák :cry:

Szöszi: Na, gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi az eredmény???
++++++++++++++++++++++++++++++

Ditta, kismami: Hogy vagy??? Fáj még a pocid??

Vasikáné: Sajnálom :cry: Kívánom, hogy máshol segítsenek neked :wink: De azért durva szöveg volt szerintem Szőcstől :evil:

Akire: Neked is már közel a nagy nap?? Érzel vmit?
Mikor is kell tesztelned??

Puszi mindenkinek :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Remény, Trix, gratulálok Nektek!

Lányok, Vasikáénak már írtam priviben: Nem csak Sz doki védelmében, de egy rokonomat Tanár úr tanácsolta el, miután előzőleg megműttette miómával, majd kiváratta vele az x hónapot, s ezután közölte, hogy nem vállalja... Nem tudom, hogy még mi állhatott a háttérben. Lehet, hogy a hormoneredményei sem voltak túl jók. Ők megpróbálták más helyen. Sajnos ott sem sikerült. Én kívánom/kívántam Vasikáénak is, hogy teljesüljön a vágyuk. Kitartással, türelemmek biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog.
Viszont nem hiszem, hogy a dokik a statisztika miatt nem vállalják az idősebb nők kezelését.

Progi szuri valóban nem a legkellemesebb. Én is kaptam a 12. hétig párhuzamosan a véralvadásgátlóval (hasba). De megérte!

További sok sikert mindenkinek!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Felébredtem :)

Remény!

Gratulálok! Remélem hétfőn Dita, kedden pedig én tudok ilyen jó hírekkel jönni! Vigyázz magatokra!

Trix!
Örülök, hogy feltetted a képet, ez olyan nagy erőt ad nekem (illetve Nekünk). Én is szeretnék már ilyen képet kapni. A beültetés után most sajnos nem kaptam képet mint a múltkor, és abban reménykedem, hogy most egy későbbi állapotról kapok majd :oops:

Lányok!
Én nem akarom a dokikat védeni, és baromi rossz lehet, amikor azt mondják, hogy nem tudnak segíteni. De nem lenne rosszabb, ha azt mondanák, hogy próbálkozzunk még, és egy csomó pénzbe kerülne, ráadásul a sok hormon tönkretenné egy nő életét? ez azért nem játék.
Én nagyon drukkolok Vasinak, de ez veszélyes is lehet. Biztos mindent mérlegelt Sz. doki. Szerintem nagyon körültekintő, és inkább duplán biztosítja a dolgokat, minthogy valami bajunk essen.
Hétfőn, mikor kaptam az infúziót, és volt az a nagy hercehurca először ideges voltam, hogy minek szenvedtet annyit. De miután lehiggadtam és végig gondoltam, inkább megköszöntem, hogy így vigyáz rám, hogy ne legyen baj!

Vasikáé!
Ne értsd félre! Tényleg ezer drukk, csak VIGYÁZZ MAGADRA!!!
vevikk

Sziasztok!

Egyetértek az előttem szólókkal.
Biztosan a mi védelmünkben mondanak ilyet, hogy nem vállalnak valakit a kora miatt, ( és nem a statisztika miatt ) és tényleg még mindig jobb lehet, mint több százezret kidobni az ablakon, hogy az egészségünkről meg ne is beszéljünk.

Nagyon sajnálom, de remélem mindenkinek azért előbb-utóbb teljesül az álma.

Sok puszi, és kitartás mindenkinek.
Mert ez csak így sikerülhet.
Heni

heni77

Vasikáé!

Ezt szomorúan hallottam, nem is értem én ezt az egészet.... :cry: :cry: De hogy a jobbik oldalát nézzük, volt aki itt fórumozott és átment a Círisbe (nevét nem írom, majd rájössz) és boldog KISMAMI!!!
Állítólag nagyon jó a sikerarányuk, meg hát baromi drágák is egyben. Ha Neked ez nem okoz gondot, akkor nagyon jó helyet választottál.
Nem akarom Sz. dokit védeni, de nem hiszem hogy egyszemélyben dönt ilyenekről, hanem megkonzultálják többen. Én ilyenről ezelőtt még nem is hallottam, hogy itt a BMC-ből konkrétan elküldtek valakit. De hát úgy látszik mégiscsak van ilyen. Nagyon sajnálom, biztos nem volt jó érzés ilyet hallani. Kívánom, hogy máshol sikeres legyél, hallottam Nálad idősebbekről is, akik még küzdenek, úgyhogy ne add fel, kicsi lelkem. Ja, és gyere ide hozzánk is beszámolni :lol:

Madrin!
Én még ismerlek Téged régebbről. Sajnos mostanra már én is a régi motorosok (vagy tranzitosok?? :lol:) közé tartozom :cry:

Tényleg, ha már a régieknél tartunk: Anett drága, szoktál még itt megfordulni néha? Láttam, hogy írtad van megmaradt gyógyszered. Csak nem valami jó híred van és lehetne örülni a sikerednek? Nagyon örülnék, ha már sikerülne Neked, nagyon megérdemelnéd már. Ha esetleg erre jársz és van kedved, írj Magadról mi van Veled, érdekelne.

Szöszi!
Na mi volt? Gondolom nega ha nem rohantál a nethez, hogy megoszd velünk. :cry: Nem láttalak ma, pedig jó sokáig ott voltam, asszem 3-ig.

Babszika!
Túltetted már magad az első inszem utáni csalódáson? Hogy vagy?

Ma megvolt az UHU, hétfőn inszem. Mondtam a dokinak, hogy most már inkább kivárom, csak ikrek legyenek má', erre elnevette magát. De ha én egyszer TÉNYLEG ikreket akarok.... :P És persze hány tüszőm van??? 1!!!!!! :shock:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.12 17:33-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Sikerült megcsináltatni az "együttélős" papírt szerencsére ingyen!!!:)
Csak ugy kell kérni az önkormányzatnál hogy egészségügyi ellátáshoz kell és nem kell érte fizetni és nagy szerencsénkre elfogadták a BMC-ben :lol:

Áfonyácska : nem kaptam meg a prividet :(

Sok sikert és kitartást mindenkinek!!!!!!! :wink: :wink:

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok!
Akkor kérésre kicsit bővebben. Február 13-án voltam beültetésen, amikor is a lefagyasztott babáinkból az első kettőt felolvasztva az első nem volt életképes, a másik meg csak 40%-ban. Így felovasztottak másik 2-t is és azokat kaptam vissza.
Az első 4 nap sokat feküdtem, DVD filmeket néztem, és elvoltam. 24-én megjelentem a vérvételen, de csak úgy fél 9 körül, hogy a hosszú sort kikerüljem. Egy lánnyal, akivel ugyanabban a szobában feküdtünk elmentünk a büfébe, beszélgettünk, gondolván 1 előtt nem lesz eredmény.
Visszamentünk fél 12 körül éppen nagyban beszélgettünk mikor valaki mondta, hogy a 3. lány a szobából már rég megkapta a hírt már biztos megvannak az eredmények. Így felmentem és vártam. Egyszer csak megjött Szűcs doktor és a biológus lány, és behívott. Nem tudatosult bennem, hogy miért is vagyunk ennyien, de már azzal kezdtem, hogy megint rossz hír ugye? Még szóhoz sem tudott jutni előttem, majd közölte, hogy gratulál mindkettőnknek és nagyon szép a HCG és terhes vagyok. Elmondta mit nem szabad, és használjam továbbra is az utrót, és mivel nem lesz a köv. héten ezen a héten menjek szerda vagy csütörtök UH-ra.
Nagyon boldog voltam és megköszöntem és éreztem tombol az öröm bennem.Azt hittem az eredmény hallatán, hogy 3-an vagyunk és ez olyan boldogság volt, hogy nem tudom leírni.
Ma mentem UH-ra és nagyon sokan voltunk. Egyszer csak szólítottak és én az ajtón akartam bemenni mikor szólt a doki, hogy UH-ra jött ugye? Mondom igen, s mondta másik ajtó :)
Lányos zavaromban, mivel izgultam minden ok-e kissé fura lehettem. Bementem először megnézett hüvelyi, majd sima UH-is, és csak 1 babát láttunk, de neki is nagyon-nagyon örülök. Kérdezett arról érzek-e valamit, s mikor mondtam, hogy se hányinger, se semmi nem tűnt túl vidámnak, de van szívhang, tehát él.Ja és miközben vizsgált észrevettem a biológus lányt és mikor mondta hogy van szívhang neki is megköszöntem, és ő annyit mondott vigyázzunk magunkra. Aranyos volt, és köszönöm nekik.
Ha van kérdés kérdezzetek, válaszolok.
remény73

JUCUS
Hát akkor te úsztad meg a legolcsóbban! Ügyes vagy! :D

RONY
Drukk az utolsó inszemhez! :wink: ++++++++++++++++++++
Hajrá ikrek! 8)

SZÖSZI ??????????????,

VEKIKK
Kivételesen irigykedem az álomkórodra! Mivel elég hosszú a nap egyedül itthon gyorsabban telne ha egy nagy részét át tudnám aludni.

SÜNI
Minden tiszteletem a tiéd hogy kibírtad olyan sokáig a szurizást én a stimu végére már nagyon kivoltam a szuriktól a hasam a nevedhez jól ment volna: süni, vagy tűpárna? Volt hogy többször neki kellett rugaszkodnom mert ha csak hozzáért a tű hegye már rosszul voltam.

EDINKA
Van hogy fájdogál, kisebb görcs, aztán egy nagyobb, nem nagyon szoktam megérezni a piri közeledtét úgyhogy remélem nem ezt jelzi a tünet. Ennyi utrótól nem hiszem hogy megjönne magától, de hát terhesen hogyan is jöhetne meg nem? :wink: Ebben az évben eldobhatom a betéteket, nem lesz rájuk szükségem! 8)

REMÉNY
Köszi a drukkot. Mit szeretnétek igazán? Pöcsis vagy punis? :)

dita75

Tudod Dita teljesen mindegy, csak egészséges legyen. A szívem vágya egy kislány, de ha fiú lesz is nagyon boldog leszek.
remény73

Rony77 persze emlékszem Rád :)
Jó lenne már eggyel lejjebb költözni...
Pont most olvastam hogy egy nemzetiségi lánykának aki 13 éves gyereke született és annyira fiatal hogy a 35 éves nagymama neveli majd a gyereket...
:shock: :shock: :shock:

Itt ragadnám meg hoyg néha a régiek is írhatnának magukról?
Vic, Gil,.....
Zsókuci, annyira örülök hogy lesz egy szalonod, meg a férjednek is az új munka :wink: :wink:
madrin

Lányok!

Bár én már nem vagyok BMC-s háliitennek, de szomorúan olvastam Vasikáné történetét!

Engem tavaly szeptemberben küldött onnan el W.doki a Tanár úr javaslatára!
37 éves vagyok és magas az FSH-m ezért nehezen vagyok stimulálható! Vagyis nem vagyok kifizetődő nekik és rontom a statisztikát!
Amikor azt a bizonyos riportot hallottam a TV-ben majdnem összetörtem mérgemben hogy egy ember hogy hazudhat ekkorát!
A debreceni kaáliban nagyon szívesen fogadtak minden problémámmal együtt és nagyon kedvesek!
A Ko.. doki minősíthetetlenül beszélt velem,ha soha nem lenne babám akkor se mennék a BMC-nek még a környékére sem!

Bocsánatot kérnék azoktol akik ott értek el sikert de úgy érzem le kellett ezt írnom!

További szép babásodást kívánok mindenkinek! :) :) :) :)
Vendég

Szöszi :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Én is azt gondolom, hogy a BMC-ben az egészséget fontosabbnak tartják, mint a statisztikát!
De gondolom ez nem vígasztalja Vasikáét!

Vicky!
A kérdésedben Babu-ra gondoltál (én csak így ismerem :lol: )!
Már nem nagyon fórumozik, elindították az örökbefogadást (azt mondták kb.3 év :!: :!: :!: :!: )
de néha még írogat a másik fórumra, ha gondolod írok neki hogy
keressen fel!

Madrin!
Én is emlékszem Rád!

Remény!
Nagyon nagyon gratulálok és kívánok problémamentes és boldog kismamaságot!

Trix!
Te aztán tényleg nagyon terhes vagy :lol: Gyönyörű az UH kép, meg is könnyeztem, olyan jó volt látni :lol: Neked is hasonló jókat kívánok!

Dita!
Már csak pár nap! Annyira szorítok+++++++++++++++++++++

Edinka!
Még messze van a teszt (19-én), nem érzek semmit, inkább mensis tüneteim vannak :cry:

Kép
akire79

Annmari, nagyon köszönöm hogy ezt leírtad. Én nem mertem ilyet írni, tulajdonképpen van véleményem, de nem akartam a csajokat a problémámmal terhelni. Akit érdekelt, annak részletesen leírtam priviben hogy mi történt velem. Ami veled történt, az detto ugyan az a történet ami velem is történt. Borzasztóan megviselt, de próbálom túl tenni magam az egészen. Azt nem állítottam hogy rontanám a statisztikát, és nem is akarok rágalmazni senkit, de furi volt az egész.

Én most mindenkihez szeretnék szólni, akik ezt a fórumot olvassa vagy hozzászól.
Én azért kezdtem el ide írogatni és olvasni az írásaitokat mert sorstársak vagyunk. Nem tudom hogy ti miért, de én azért hogy erőt nyújtsak és erőt merítsek. Nem az volt a szándékom hogy az orvosokat szidjam vagy dicsérjem. Néha dicsértem, de leginkább csak próbáltalak rávezetni titeket hogy mi nem bájcsevegni járunk oda.
Ha esetleg bármelyikőtök úgy érzi hogy megbántottam, bocsánatot kérek. Én sem titeket és a dokikat sem bántottam. Kérdeztek, hát válaszoltam. Sokan megértik a problémámat és ez nekem nagyon sokat jelent.
Csak annyit fűznék még ehhez, hogy nemsokára ti is eléritek a 42 éves kort. Kívánom nektek hogy ugyanolyan egészségben érjétek el, hogy érezhessétek semmi sem változott. Ugyan úgy érzitek magatokat majd mint most.

Szorítok mindenkinek hogy mielőbb teljesüljön legnagyobb vágyatok.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rony: Egypetéjű ikrek? Mit szólsz hozzá? :D

remény: Ez nagyon aranyos sztori. Még egyszer gratulálok.

akire: Igen Babura gondoltam. Remélem azért hamarabb kapnak babát, mint 3 év. Ha írsz neki, akkor írd meg légyszi, hogy drukkolok nekik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést. Sajnos megint nem sikerült, de befizetek a következő körre, úgyhogy ha megjön kezdődik a 3. de már a ráadásból nem kérek. Úgy döntöttem, hogy ennek már sikerülnie kell!!!! Nincs kecmec.
Bár igazából nem értettem, hogy a doki miért csökkentette fél adagra a merionalt amikor az előzőnél 2/3 ot szúrtam és csak 1 tüszőm lett, de Ő biztos tudja a dolgát.
Reménnyel taliztam, Rony drága Te viszont későn jöttél. Ma hamarabb végeztem 11-kor.

Remény! Nagyon, nagyon örülök a sikerednek! Örülj a Te kis drágádnak!
szöszi1977

Lányok!

Azt hiszem, egyikünk sem milliomos (ha vki mégis, akkor bocs). Csak egymás kedvét rontjuk ezzel a pénz-ügyi siránkozással. Nekünk sem egyszerű, de a cél érdekében sok mindenről hajlandó vagyok lemondani. Én babát akarok, ezért vagyok itt (meg a BMC-ben). Ha pénzbe kerül, akkor pénzbe kerül. Tudtuk ezt, mikor belevágtunk. De mérlegeltünk. És ez nekünk nagyon fontos. Ezért megoldjuk. Ennyi!

A kismamiknak nagyon jó egészséget! És kérjük a folyamatos dokumentációt a manócskákról! A két 1 centis picurka nagyon cuki! :lol:
kakti

sziasztok!

Trix:nagyon kis édesek ezek a picurkák!!!!!!!!
örülök neked nagyon és kivánom minden okés legyen és legyetek boldogak!!!

szöszikém:ne csüggedj!sikerülni fog!!!!!!!3.dikra tuti a sikered!!!!!!!!!

remény:gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!vigyázz magadra nagyon!!!

Kakti:jól irtad senki nem milliomos és mikor belevágunk tudjuk hogy sok pénzel jár hogy gyermekünk legyen!!!!!

annmari:sajnálattal olvasom milyen szörnyü eset történt veled bmcben!azóta sikerült már babásnak lenned???

Kép
sting1982

dita:már csak pár nap!hogy vagy egyébként??????

rony:ucssó inszem lessz meglátod!!!!!!!!!!és ha most nem is lessz 2manó szerintem eggyel is megelékszel!!!!!!!!ugye :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé:erős nő vagy és a sok ++++energy amit küldünk neked hidd el eredményhez fog vezetni !egy jó kis zebracsikos teszt!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

szia sünikém:nálad mizus?hogy vagytok?minden rendben??

edinka:nem sokára mi is babásak leszünk .tudom. :lol: :lol: :lol:

Áfonyácska:te mikor mész legközelebb??????????

csajok:kedden kijön????????én nekem akkor lessz hsg-m :? :? :?

Kép
sting1982

hát nincs itt senki sem???? :cry: :cry: :cry: már elmentetek csicsikálni??????

Kép
sting1982

jucus:megkaptad a privimet???

Kép
sting1982

ha nem kaptad meg :oops: :oops: szerintem átküldtem 2x :oops: :oops: :oops: bocsikaa

Kép
sting1982

Szia Szivinyó Sting!!! :lol: :lol: :lol:

Végre van időm erre járni. Örülök a jó leleteidnek, 17.-én lesz hsg-d??? gondolok rád, és nagyon drukkolok hogy minden oké legyen, majd írd meg aznap este ha jobban leszel és lesz időd hogy milyen volt!!!!!
Mi kb: 2 és fél-3 hét múlva tudjuk meg mi a gond nálunk, alig várom hogy végre már belekezdjünk az inszembe.Úgy számolom kb: május körül kezdhetünk ha minden oké lesz, az jó is lenne mert tavaszi -nyári babánk lehetne!!!!/ nem mintha nem volna mindegy... :oops: /

VASIKÁÉ!

Azt nem értem hogy a korod vagy a leleteid alapján küldtek el???
annyira rosszak lettek a leleteid? Dehát Jakupcsek és Szulák is szült 45 évesen! Szerintem abszolút van remény, ne add fel, és írj majd hogy hogy alakul a sorsod!
csézjang

csézjang:sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

köszike hogy gomdolsz majd rám!igérem irni fogok neked h mi volt!de szerintem ua mint multkor bár mondta a recepciós néni h hosszú polót vigyek magammal!!!

neked most kezdödtek a kivizsgálások?remélem nem találnak nálad semmit!!!!!!!!!bár én úgy vagyok találjanak vmit nem olyan nagy dolgot csak hogy tudjam miért nem sikerül a kis manó!

Kép
sting1982

Látom drágáim mindenki alszik, lekéstelek titeket, de nem baj majd igyekszem hétvégén benézni ide ha lesz időm./ Mert az mindig kevés!/
Pusszantás nektek, megyek csicsikálni mert egyedül sz.r beszélgetni!!!! :lol: :lol: :lol: Jó éjT
csézjang

bocs sting látom még fenn vagy :lol:
csézjang

jah:csézjang:szerinted amit jucus csináltatott papert önkormányzatnál (élettársi )megjegyzem ingyenesen abba tuti nem kötnek bele bmcben?neki elfogadták!!!!!!!!hallottál már ilyen megoldásról? :oops: :oops: :oops:

Kép
sting1982

nem baj ha menni akarsz pihenj csak nem harizom.... :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sting eddig minden oké nálunk, apa leletei szuperek, nekem mindkét p.vez.átjárható, úgyhogy peteérés gond lesz, de ezt érzem is, úgyhgy örülök azért ennek mert szerintem ez a legegyszerűbben orvosolható probléma a többiekéhez képest. Injekciós peteérlelés aztán inszem lesz szerintem, és csak várni kell majd a csodát! :lol: Nagyon bízom a sikerben, bízom a tavaszban vagy a nyárban!!!
csézjang

tök jó hogy minden okés nálatok!én is abban bizom hogy peteérés zavar lessz nálunk meg talán nem vagyok átjárható és ennyi!
nah jó hagylak pihenni én is elmegyek alukálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

jó éjt mindenkinek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

sting fogalmam sincs, sajna ehhez nem értek. Nekem házassági anyakönyvi kivonatom van. /amúgy nekünk még a 20.és 24.napi vérvétel van hátra meg a nőgyogyi vizsg. Nektek már minden lelet kész csak a hsg kell és utána jöhet a leletösszesítő?/
csézjang

jah még hsg aztán apa van még hátra!meg volt már minden vv!!cukor terhelés is !

Kép
sting1982

Jó éjt csako már én is megyek durmolni, puszi!!!!
csézjang

pápácska :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

csako= csajok :oops:
csézjang

Sziasztok,

Csézjang, köszönöm szépen, igyekszem babás lenni és mindenképp jelentkezem.

Böbe, szerintem mindenképp próbáld meg az önkormányzatnál azt a papert. Látod hogy megy ez így is. Buták voltunk hogy nem próbáltuk meg mi is. Hajrá, bátorság. 15000 azért nem olyan kevés pénz hogy csak úgy kidobd az ablakon.
A párodat sikerült már rábeszélned? Egyébként az én drágaságom mondta hogy több szoba is van ott. Ő is egy belsőben volt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Lányok! :D

Hétvégére olvasóüzemmódra kapcsolok - megyünk anyósomékhoz. Majd vasárnap délután/este megpróbálom visszaolvasni, amiről lemaradtam!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Ja! És ne menjetek nagyon a belvárosba! Főleg a babások! :)

Puszi mindenkinek!
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?