Vasikáé!
Ezt szomorúan hallottam, nem is értem én ezt az egészet....

De hogy a jobbik oldalát nézzük, volt aki itt fórumozott és átment a Círisbe (nevét nem írom, majd rájössz) és boldog KISMAMI!!!
Állítólag nagyon jó a sikerarányuk, meg hát baromi drágák is egyben. Ha Neked ez nem okoz gondot, akkor nagyon jó helyet választottál.
Nem akarom Sz. dokit védeni, de nem hiszem hogy egyszemélyben dönt ilyenekről, hanem megkonzultálják többen. Én ilyenről ezelőtt még nem is hallottam, hogy itt a BMC-ből konkrétan elküldtek valakit. De hát úgy látszik mégiscsak van ilyen. Nagyon sajnálom, biztos nem volt jó érzés ilyet hallani. Kívánom, hogy máshol sikeres legyél, hallottam Nálad idősebbekről is, akik még küzdenek, úgyhogy ne add fel, kicsi lelkem. Ja, és gyere ide hozzánk is beszámolni
Madrin!
Én még ismerlek Téged régebbről. Sajnos mostanra már én is a régi motorosok (vagy tranzitosok??

) közé tartozom
Tényleg, ha már a régieknél tartunk: Anett drága, szoktál még itt megfordulni néha? Láttam, hogy írtad van megmaradt gyógyszered. Csak nem valami jó híred van és lehetne örülni a sikerednek? Nagyon örülnék, ha már sikerülne Neked, nagyon megérdemelnéd már. Ha esetleg erre jársz és van kedved, írj Magadról mi van Veled, érdekelne.
Szöszi!
Na mi volt? Gondolom nega ha nem rohantál a nethez, hogy megoszd velünk.

Nem láttalak ma, pedig jó sokáig ott voltam, asszem 3-ig.
Babszika!
Túltetted már magad az első inszem utáni csalódáson? Hogy vagy?
Ma megvolt az UHU, hétfőn inszem. Mondtam a dokinak, hogy most már inkább kivárom, csak ikrek legyenek má', erre elnevette magát. De ha én egyszer
TÉNYLEG ikreket akarok....

És persze hány tüszőm van??? 1!!!!!!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.12 17:33-kor.