A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz! megkaptam közben a privit is,mailt is :D
Kiscsillag nekem is már eszembejutott...
Vendég

Memme!
megvagyok. Vágom a cm-t a 14. hétig a Róka miatt. Lányok kb. OK.
Örülök, hogy néha adsz életjelet magatokról!!!! Jöhetne több kép is!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
:shock: :shock: :shock: na ezt meg honnan tudod?????? láttad, hogy én vagyok az utolsó hozzászóló ott? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! :lol: aha :wink: (meg néha bemegyek oda olvasgatni....nem eccerű nekik,néztem a vonalzókat is, azt sem tudom melyik mit jelent :oops: :shock: - szóval mi itt - nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat :D de ezt már eddig is tudtuk)
Vendég

Veronikusz! :lol: aha :wink: (meg néha bemegyek oda olvasgatni....nem eccerű nekik,néztem a vonalzókat is, azt sem tudom melyik mit jelent :oops: :shock: - szóval mi itt - nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat :D de ezt már eddig is tudtuk)
Vendég

Gabi!
hát ez tény! össze is teszem a két kezem. :D Most is dilemmáztam, hogy írjak-e nekik, mert hát nekem meg ott a 3 vonalzóm ...... :? remélem azért válaszolnak! ÚGy drukkolok ott mindenkinek! Annyira megérdemlik! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Eni: nagyon szorítunk nektek és mihamarabbi jobbulást Benőnek, neked meg nagyon sok energiát, hogy nyugodt tudj maradni és segíteni fiadnak!!!!!! Jó kezekben vagytok ez a lényeg, majd jöttök haza is, ahol meg a környezet segít!

Borsika: kerületfüggő, hogy ad-e támogatást vagy sem és hogy mennyit és milyen feltételekkel. De általában minimum az egy éves ottlét. Szóval, ha tudsz maradj és akkor biztosan kapsz. Én 12. kerületi voltam lakcím szerint több, mint egy évet és nem kaptam. Ha jól tudom ott nincs ilyen, vagy csak 2 év után, de a védőnéni is mondta, hogy nekem nem jár.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Mikolt
Bizonytalan eredetű régi magyar név. Kézai Simon a krónikájában Attila feleségét, Ildikót nevezi így. Talán a bibliai Michal (Mikal) vagy a germán Nikola női névből származó írói névalkotás.
Ez áll az utónév könyvben.

Fül-orr-gégész
Sajna nem emlékszem ki kérdezte :oops:
Dr.Gelléri Julianna : 469-46-08
Személyes tapasztalatom nincs, de nagyon jókat olvastam róla. Nem csak a tüneteket kezeli, hanem minden esetben az okot is keresi. Homeopátiás orvos is egyben, nem műtét párti, csak nagyon indokolt esetben.
A III.kerület, Vörösvári úti rendelőben pedig Dr.Benczik Erzsébetet nagyon tudom ajánlani. A Nagyimat kezelte. Nagyon lelkiismeretes és emberileg is figyelmes. Többször felhívott minket, hogy Nagyim hogy van...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni
Sajnos ez tényleg kruppos időszak. Baránőim gyermekei is krupposak, vmennyire ismerem és tudom mennyire rémítő dolgokat produkálnak. De Benőke, te és a párod erősek vagytok!
A kislányom elvesztése után én is rágyújtottam, ez akkor vhogy megnyugtatott.
Gyógypuszik mennek.++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Látom, Eni személyesen is bejelentkeztél! Bárcsak tudnánk segíteni is valamit! Szólj, jó???

Mi van Kiscsillaggal, meséljetek Gabi, Veronikusz!

mtunde

Az OEP-es telefonszám, ahol lehet érdeklődni:

288-5342

remélem, él még!

mtunde

Sziasztok,
most gyorsan csak Eni miatt: én is drukkolok Nektek. Amikor irtad, hogy Beni kruppos, nem akartalak megijeszteni azzal, hogy Nagyjankó nagyfia is befulladt úgy, hogy a kórházban kötöttek ki. Szóval, ha nem is közvetlenül, de sejtem min mentek keresztül, kitartás ezerrel! Amit meg a kórházi viszonyokról írtál...ez már sírnivaló. Ide mért nem látogat el egyik fejes sem? :evil: :evil: Tudom, sok helyre mehetne még...lényeg a széf, ,meg hogy van A menű meg B menű és műzliszelet... :evil: bocsánat.

Kép
Kép
paklincs

Hja, A meg B menü...
amikor bent feküdtem, egyik nap jött a dietetikus. (minden reggel jött, és kérdezte, mit kérünk. Vicces volt, hoyg nekem kellett szólni, hogy császár, első nap, talán a kímélőt, nem???)
szóval másnap is jött, és közölte: ma túróstészta. Kérdeztem és a B? Az nincs, mert brokkoli, és ő inkább nem vállalja, hogy itt minden babának fájjon a pocakja :)

mtunde

Tünde! sajnos nem kapott választ még Veronikusz, most is megnéztem a kaális topikot,. de semmi.majd még nézegetem....hátha...
Veronikusz! én is erre gondoltam,mármint a 3 vonalzóra :oops: én is remélem h sikerül nekik. láttam most is ott ikres vonalzót 20 hetes. ugyhogy van ott is remény :D

Encinek nagyon rossz napja van ma, koránkelt. Rosszalkodik mint a kisördög,nem ebédelt semmit, délutáni alvás max 1 óra volt, most mesét néz, én meg próbálok vmi kaját beletümni :D

Kriszta! mi lett kakimanóval???sikerült vagy megitn beöntés lett?
Vendég

Gabi
sztem van vmi a levegőbe!!!!Balázs olyan,mint akibe 100 ördög bújt :shock: egész nap sikongat :shock: (nekem meg szétszakad a fejem :cry: )

emano/Andi
KépKép
emano

Benikének nagyon szorítok!! Annyira aggódom értetek, remélem, innnetől már csak javulás és hamar hazajöhettek!!
Ha bármit tudunk segíteni írj, tényleg!

Maradok akkor xi kerületi.. de akkor nem fogják a gyerkőcöt is automatikusan oda bejelenteni?? Annyira összevissza számomra még, hogy mikor milyen papírokat kell a babának intézni, abszolút nem látom át...
Ja de a xii ker védőnénihez kell azért bejelentkezni, nem? mert a tartózkodási hely az lesz...
És ha utána átjelentkezem, akkor a köv babánál már ez nem jön össze..
Basszus de bonyolult.. ki az aki ezt átlátja????
Főleg azért gáz mert van még egy ideiglenes lakcímem is (a kispesti), amit szintén valami kedvezményféle miatt kellett felvenni..3 cím meg már nem lehet a lakcímkártyán.. kész feladom!

Emano, nagyon szép a lakás! A 10.-et tényleg meg kell gondolni, bár legalább a kilátás szuper lesz!
Megtartjátok a burkolatokat?

Steffi! Tényleg ne cipelj, ha egy mód van rá. Nem akartad lecserélni a babakocsit egy könnyebbre?
(Én most vettem másodkézből egyet, 12 kiló, szóval lehet, hogy majd szentségelek, de minden másban olyan volt, amit akartam, és annyira nehezen tudtam már kiigazodni a sokféle típusban...mondjuk mélykocsiban nincs túl könnyű amúgy se, de később, amint ül, már lehet cserélni nem?)
Vendég

Borsika!
10. hát igen vannak fenntartásaim vele....
a burkolatokat megtartjuk,azért is néztünk felújítottat (ezt 2 éve újították fel)

emano/Andi
KépKép
emano

Tényleg Eni és Steffi ha valamit kell segíteni szóljatok!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Barimami[/b Ez a fotó szupercuki :lol: csajos mamák jó lesz odafigyelni......
Emlékeztem én, hogy nagyon szép kék szeme van de ez extra :D

[b]Emano
nagyon jópofa , takaros kis lakás.Csak hát ugye a 10. emelet az mégiscsak magas.Mondjuk ha jó áron adják akkor az kompenzelja a magasságot :lol: A képek alapján em igazán kell újjítgatni, mert jó állapotúnak tűnik....MAjd jelezd, hogy döntöttetek

Eni Benő egy igazi HARCOS......büszkék vagyunk rá, hogy ilyen jól viseli a megpróbáltatásokat :!: Szerintem ne törődj most azzal, hogy cigizel.CSináld azt, ami jól esik és amitől úgy érzed, hogy könnyebben megbírkózol a helyzettel.Majd ha nem fogod igényelni akkor szerintem,amilyen hirtelen most "felkaptad" úgy el is fogod dobni.Néha ha tudsz dobj egy pár sort, hogy azért tudjunk rólatok.
Mennek a gyógypuszik

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Eni! MOst olvastam. kitartás, minden rendben lesz. Nagyon jól csináljátok Te is és a párod is, Benőke rendbe fog jönni. Gyújtsál rá nyugodtan, az a fontos, hogy nyugodt maradj és erős, már amennyire a körülmények mellett lehet.

Nálunk Panka még mindig labilis. Az elmúlt két hétben teljesen anyás lett. Szerdán ment először bölcsibe, egész nap nem evett, nem ivott semmit. Tegnap meg ma kicst már jobb volt a helyzet. Bár mindkét reggel azt sírta, hogy hiányozni fogok neki a bölcsiben. :cry: Állandóan a lavórral mászkál, és megkérdezi az ennivalókra, hogy "ugye nem fogom kihányni?" Szegényke!

Emano! Ezek viszont jó hírek Balázsról.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! szegény Panna...de nem írtad,hogy kakimanó rendben van-e??

veronikusz! benéztem megint, de nincs válasz..... :(

látom mindenki pihizik már, jó éjt!!!

Kép
Vendég

Eni Drága!!

Nagyon, nagyon szorítunk Beniért!!!
és ezerszer pusziljuk!!
Sok sok erőt Nektek!!!!

ancsaboszi

Eni+Benő+Benő apu!!!!!
Nagyon sokat gondolunk rátok!!!
Remélem jobban van Benő!!!
Eni és Benő apu nektek kitartás és sok erőt!!
Benő hajrá gyógyúljál!!!!!!!!!Egy HŐS vagy
millióóóóó puszi

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi én még ébren vagyok, de már álmi vagyok én is :oops:
Micimaci nagyon cuki :lol:
Valaki meg tudja mondani meddig tarthat a hányingeres időszak???Berkusszal is volt hányingerem de ilyen sokáig nem tartott....
úgy tudom a 14. hét környékén el szokott múlni....én már ott tartok de esténként még mindig nagyon rossz :? várom a tapasztalatokat lányok.....
Na megyek én is aludni..Jó éjt Mindenkinek :!: [/img]

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi??????
minden oké????
jelentkezz vmikor???léccccci

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

De rossz hírre jöttem! Eni, kitartás, most leginkább Rád van szüksége Beninek! Jó kezekben vagytok, remélem hamar hazajöhettek! Jelentkezz mindenképp ha van energiád, hogy, hogy van Beni, hogy viseli a kórházat! Köszi!

Steffi, vigyázz magatokra! Pihenj sokat, rád fér!

Mi ma megint 4 órát dekkoltunk a II. Klinikán. Ádám füle rendben, vas adagot meg kell emelni, a hemoglobin érték nem akar javulni, de azért hamarosan várhatóan minden rendben lesz.

Jó éjt mindenkinek, de leginkább az Eni családnak!!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Ancsa, jó az új vonalzója Larának!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!!!
Eni,
hogy telt az éccakat???remélem jobban......
Steffi,
jelentkezz, ha van 1 kis időd,plíííízzzz
Balázs és Bálint Boldog Nőnapot kíván a Cyber-család nő tagjainak
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Renáta
Ivánnak boldog hófordulót!

Családom férfi tagjai nevében kívánunk boldog nőnapot minden anyukának és kisleánynak!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi
Balázsnak boldog hófordulót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tünde
Benedeknek boldog hófordulót!

Vali
Gratula Ádámnak a javulásért! Hamarosan minden értéke rendeződni fog!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt!

Most néztem, h mit írtam, kicsait összevissza fogalmaztam.
Szóval Balu, annak örültem, hogy végre nem kínlódik, csak hogy befejezzema mondatot és ne legyek félreérthető. Érted na, Emano.

LÁNYOK, LÁNYOK CYBER LÁNYOK, BOLDOG NŐNAPOT!

Remélem jobbulás történt minden fronton.

Panka, bölcsőde... Ősszel el kell nekem is gondolkodni, hogy Melinda legalább 2-3 napra bölcsibe menjen. Van itt a közelünkben egy magánóvoda, az fogad piciket is. Még ez a fizetős megoldás is olcsóbb volna mint a bébiszitter most. Meg ha belemennének, tartanék nekik foglalkozásokat és esetleg így barterben olcsóbb volna. Alig merek még rágondolni, de szoknom kell, Melindának is nagyon hiányzik a sok mozgás meg a társaság. Eddig még nem volt gond, hogy nem voltam ott, ha mással maradt. Majd szép fokozatosan beszokik oda. Meg ÉN IS megszokom.
Egyik ismerősünk kislánya is bölcsis lett és nagyon jótékony hatással lett rá. Melindával nincsenek gondok, de lassan kell, hogy magamra is időt szánjak. Vagy hogy egyszerűen nyugodtan tudjak főzni vagy egy sétát, vásárlást Eszterrel lebonyolítani, és ne kelljen mindenhez Apa, mert neki is nulla szabadideje van. No mindegy, majd kiforrja magát valahogy a dolog.

Melinda, Apja és a nagypapa elmentek motort kicsi motort venni a nagylánynak, Eszter aludt eddig, azért ez a szájmenés...
De most felébredt.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme,
persze,hogy értettem :wink:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Nos akkor a szüléstörténetem.

Előzmények:
1. Kis stressz, tekintve,hogy mindenki azzal riogatott, indulj el időben, mert a 3. már röpül kifelé!
2. Kedvenc doktorom bejelenti, hogy a márc. 15-ie hosszú hétvégén elutazik, úgyhogy jó lenne, he nem akkor szülnék. Ez még nem riasztott el túlzottan. A két nagyobbik is ráhúzott pár napot, és márc. 18-ra voltam kiírva.
3. Márc. 8-án reggel óta erősödő fájások. Napok óta éreztem jóslókat, de mivel távozott a nyákdugó és egyre jobban éreztem az összehúzódásokat, délután 3 körül elindultunk. Ügyeletes orvos megvizsgált. (finoman szólva nem volt kellemes, nekem kissé durvának tűnt). Méhszáj 1 ujjnyi. Ebből még bármi lehet.
Ferenczi Erzsike volt az ügyeletes szülésznő, akinek ezúton is köszönöm a kedvességét és figyelmességét. Elkövetett mindent, hogy Matyi aznap világra jöjjön, de fiam meggondolta magát. Néhány óra elteltével gyengültek a fájásaim, majd teljesen le is álltak. Másnap hazamasíroztam, kissé szégyenkezve, hogy egy tapasztalt anyuka fölöslegesen dolgoztatta a kórház szakembereit.

folyt. köv. márc. 15-én.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ádámmal nem vagyok képben. De remélem Vali, nemigen kell többet ilyen négyórás kórházban dekkolásokról olvasgatni.

Adri izgalmasan kezdődött az a tavasz!

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204968356.9089.jpg[/img]
Kép
Ezeket találtam, összehasonlításul a kb. 2 hónapos korszakból, lehet találgatni, melyik melyik.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204968638.9587.jpg[/img]
Kép
Vagy talán így jobban kijön a különbség. [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Benivel mi lehet?

Kép

Kép

Kép
memme

Melinda-Alsó
Eszter-Felső
:oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Memme
Mit nyer a jó megfejtő?
Szerintem Melinda van az első képen, Eszter a másodikon. :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Az első képsorban az alsó Melinda, nem? És a másodikban is :)

Igen, a bölcsi Benének is jó lett volna, de mire észbekaptam, már nem volt hely. Most meg már az ovikat kell néznem, kezdődnek a nylít napok !!!

Borsa, a babakocsit bizony, hamar le kell majd cserélni! :) Nem kell, hogy üljön magától, de már tartsa magát stabilan, és akkor egy nem teljesen fekvős kocsiba is be lehet ültetni.Ez olyan 4-6 hónap. Gyerektől függ.
Kérdezted a popsikenőcsöt. Mi sudokremet használunk, tök jó illata van, és a kórházban kapsz majd ajándékmintát egy ajándékcsomagban. (sok hülye prospektussal és egyéb mintával együtt) szóval azt akkor meg tudod nézni. Drága, de iszonyat keveset kell belőle használni. Nálunk bejött. Ráadásul jó a kiütésre, jó az én pattanásaimra, sebekre (ha már nem nyílt), stb. Kicsit szárít. De a minta is jó sok, lesz időd kitapasztalni.

mtunde

Memme!
mind a két képnél Melinda van felül :D

MINDENKINEK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NŐNAP ALKALMÁBÓL!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

1 napig nuku internet.....

Eni,
Jesszusom.... Remélem, hogy most már jobban vagytok! Millió puszi Benőkének. Ja, és senki nem ítél el, hogy rágyújtottál!!!!!!!!! Ha tudsz, gyere jó hírekkel!

Steffi,
Jelentkezz, hogy mi van Veled. A rákszűrés miatt ne aggódj, lehet hogy összeszedtél valamit és azért nem jó az eredmény. EZért ne idegeskedj. Viszont tényleg ne emelgessél. Tudom könnyű mondani, de sajnos most én is ebben a helyzetben vagyok. Babakocsival együtt RÉka nagyon nehéz, viszont még annyit nem tud sétálni hogy KIspestről felmenjen a Kútvölgyibe. Pedig jövőhét kedden sajna ráleszünk kényszerülve.
Tényleg tud valaki vigyázni Martinra amíg dokihoz jársz????

Andi,
De jó, de jó még egy földi!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy sikerül megvennetek a lakást. Lehet tudni, hogy merre néztetek??? Hát 10.????? Én nem szállok be ezekbe a liftekbe, mert anno nagyon sokat ijeszgettek az osztálytársaim és mindig beragadtunk. A bátyámék a 7.-en laknak, de csak úgy megyek fel hozzájuk, ha valaki lejön értünk! :oops:

Tünde és Mindenki
Köszi a GYES infokat és a telszámot. Utána fogok érdeklődni hogy akkor most ez hogy is mükszik.

Memme,
Hát igen.... szerintem nagyon nehéz megkülönböztetni a lányokat. de a másodikon azért látszik, hogy a felső képen Melinda van, az alsón pedig Eszter. De mint két tojás!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Hupsz, most látom, hogy Andi pont fordítva írta :lol: Szóval akkor melyik, melyik????

Látam, hogy érdeklődtök Kiscsillag után. Írtam Veronikusznak, hogy az utolsó infom róla, hogy miután elvesztette az ikreket azután kiutaztak Amerikába. Szerintem még ott lehetnek.....

Dani szívtipró, Tündér, Eszter és Melinda gyönyörű!!!
Remélem, nem hagytam ki senkit :oops: [/b]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok! Drága lányok...

Bene nem fulladt éjszaka (hálaIstennekvégre), "csak" hörgött. Ahogy a dokik fogalmaznak, "nehezen reagál a szteroidokra", ennél brutálisabban pedig már nem tudják kezelni. De tisztul a légzése... Ami a legjobban bosszant az egészben, hogy a körülmények teljesen alkalmatlanok arra, hogy javuljon. Tudjátok, a tíz ágy, a mindenféle betegséggel küzdő gyerekek, a hozzátartozók, akik ezerrel héderelnek, kitérdekelmásgyereke. Szó szerint én fuldoklom a száraz levegő miatt. Egyes nővérek beszólnak, hogy anyuka, gyakrabban kell hidegpárázni. Csináljuk is, éjszaka is óránként. Ilyenek fordultak elő, hogy rá akarták ültetni Benőkét bilire, mert "pisiminta kell". Az eszem megállt már százszor, csak annyira le vagyok blokkolva, csodálom, hogy állok a lábamon, erőm sincs visszabeszélni. Na meg, valamilyen szinten minden apró jóindulatot igyekszünk kicsikarni. Kegyetlen egy helyzet ez. Ja, kaja. Hozták tegnap reggel is a mézesvajas kenyeret. Én meg néztem. Sebaj, Bene már evett virslit, parizert, csinál ő mindent, amit mondanak neki...

Csodálatos. Elképesztő foglalatosságokat kitalál (folyosón sem nagyon rohangálhat, mert egyből fújtat). Szóval marad a kiságy... Megtanult bukfencezni, röhögni, marhára élvezi. És gyerekek, ALSZIK éjszaka. Akárhogy hörög a lelkem, akárhogy kaszinóznak egyesek, ő alszik, mert tudja, hogy kell.

Ügyesmókus. Rémbüszke vagyok. Apja is. Apjára én is. Sokkal jobban szeretem, mint azt valaha is hittem...

KÖSZÖNÖM. Igyekszem jönni hírekkel. De tényleg, köszönöm...
vbea

Eni! nagyon erős vagy ám te is!!!!! elhiszem hogy nincs erőd ellenkezni sem a kórházban :cry: remélem már mielőbb hazamehettek!!a lényeg hogy Benike meggyógyuljon!!!és reméljük többet nem kell kórházba mennetek, és az ilyen zsufi szoba tényleg hátráltatja a gyógyulást. örűlet :evil: (ugyanakkor meg borzasztó hogy ennyi beteg gyerek van :cry: ) Horvát Ágikát kéne berakni majd ide, gyerekével együtt....
Vendég

Memme! fent Melinda lent Eszter :D :D

Boldog Nőnapot kívánok minden kedves babanetes mamának!és pici lánykáknak is :D

Kép
Vendég

Gabi[/b Nem tudom mit szólna Horvát Ágika ezekhez a körülményekhez.....nem kívánom seninek hogy odajusson de legalább látogatóba elmehetne.....mert szerintük felesleges a sok kórház.Szegény Benőke meg a többi baba be van zsúfolva..... :evil: Hihetetlen :!:

[b]Eni[/b Örülök, hogy jobban van Benő.Remélem mihamarabb hazamehettek..

[b]Memme
Szerintem felső kép Melinda az alsó pedig Eszter.....NAGYON hasonlítanak

Bébilányok és Mamáik!Berke mindannyiótoknak sok-sok nőnapi puszit küld!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Nem megy nekem ez a kiemelés......tuti, hogy az látszik vastaggal ami nem kéne...és ami kéne az nem... :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Eni: Csodállak az erődért :oops:
Nekem már az is sokk volt amikor Viktor légzésfigyelője beriasztott az éjjel :cry: Frászt kaptam és hirtelen csak az jutott az eszembe, hogy kikapja az ágyból. Persze szegény gyerek riattan nézett rám, hogy mit akarok töle éjszaka :?
Aztán ezt még 2szer megismételtük de szerencsére / és Istennek Hála/ csak az elem rosszalkodott.

Tudom ez nem vigasz,de kitartás és rendben lesz minden.

Steffi???? Merre vagy?
Jellentkezz,kérlek :roll:

Betegeskedőknek jobbolást és a maradék gyógypuszit amit nem használtunk fel tovább küldöm nektek. :lol:

Hófordulósok Boldog Boldog Hófordulót.

Boldog Nőnapot csajok.

valentina

Hova lett mindenki?
Most mikor ráértem egy kicsit senki sincs itt :cry: :cry: :cry:
Akkor majd Hétfőn... :P

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?