1 napig nuku internet.....
Eni,
Jesszusom.... Remélem, hogy most már jobban vagytok! Millió puszi Benőkének. Ja, és senki nem ítél el, hogy rágyújtottál!!!!!!!!! Ha tudsz, gyere jó hírekkel!
Steffi,
Jelentkezz, hogy mi van Veled. A rákszűrés miatt ne aggódj, lehet hogy összeszedtél valamit és azért nem jó az eredmény. EZért ne idegeskedj. Viszont tényleg ne emelgessél. Tudom könnyű mondani, de sajnos most én is ebben a helyzetben vagyok. Babakocsival együtt RÉka nagyon nehéz, viszont még annyit nem tud sétálni hogy KIspestről felmenjen a Kútvölgyibe. Pedig jövőhét kedden sajna ráleszünk kényszerülve.
Tényleg tud valaki vigyázni Martinra amíg dokihoz jársz????
Andi,
De jó, de jó még egy földi!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy sikerül megvennetek a lakást. Lehet tudni, hogy merre néztetek??? Hát 10.????? Én nem szállok be ezekbe a liftekbe, mert anno nagyon sokat ijeszgettek az osztálytársaim és mindig beragadtunk. A bátyámék a 7.-en laknak, de csak úgy megyek fel hozzájuk, ha valaki lejön értünk!
Tünde és Mindenki
Köszi a GYES infokat és a telszámot. Utána fogok érdeklődni hogy akkor most ez hogy is mükszik.
Memme,
Hát igen.... szerintem nagyon nehéz megkülönböztetni a lányokat. de a másodikon azért látszik, hogy a felső képen Melinda van, az alsón pedig Eszter. De mint két tojás!!!!!!!!!!!!!!!

Hupsz, most látom, hogy Andi pont fordítva írta

Szóval akkor melyik, melyik????
Látam, hogy érdeklődtök
Kiscsillag után. Írtam Veronikusznak, hogy az utolsó infom róla, hogy miután elvesztette az ikreket azután kiutaztak Amerikába. Szerintem még ott lehetnek.....
Dani szívtipró, Tündér, Eszter és Melinda gyönyörű!!!
Remélem, nem hagytam ki senkit

[/b]