Sajnos nem tudtam jönni 3 napig
Nagy' nehezen sikerült visszaolvasnom, de lusta disznó lévén nem jegyzeteltem, így szerintem a felére elfelejtek reagálni.
Plümőke, utólag is NAGYON BOLDIG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
Andika, gyógyulj meg most már! Nem baj, ha sokat pihizel és alszol, mert akkor gyógyulsz igazán.
Hanyika, sajnálom a mensit!
Kagyló, sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni! A tavasz is nagyonjó időpont lesz kezdésre, bár tudom hogy ennyi várakozás után nem nagyon vígasztal, de hidd el sikerülni fog! Drukkolok nagyon! És nagyon örülök, hogy átgondoltad a dolgot és visszajöttél közénk, és így megnyíltál!
Katóc, holnap ha mész Apánkhoz, akkor derül k, hogy kezdhettek-e a köv. mensivel? Most még kapsz szurit is ugye?
Tatu, megy a drukk mára. Mikor lesz a nagy nap? A focicsapat jó indulás, ebből már csak lesz valami!
Szépem, nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket pénteken.
Olvastam, hogy szó volt az IR-ről. Én is megkérdeztem a sikertelen lombik után Apánkat erről, és érdekes, hogy nekem azt mondta, hogy nem árt ha megnézetem. Ha gond van, akkor felírtják ezt a Met.. akármit (nem emlékszem a nevére
És ezek az édességek!!!! Nyaminyaminyaminyami!! Mi hétvégén anyukámnál fánkot ettünk, és mivel sokat csinált, így megkérdezte, hogy a maradék tésztát elhozom-e. Én meg mondtam, hogy naná, hogy elhozom. Ma fogom megsütni vacsira, elé meg csinálok egy zöldbablevest.
És ez a profiterol, ez is nagyon fini. Ilyet egyszer ettem, anyukám hozta (ez is anyukámtól volt