A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajocskáim!

Sajnos nem tudtam jönni 3 napig :cry: , de nagyon sokat gondotam ám rátok! :)
Nagy' nehezen sikerült visszaolvasnom, de lusta disznó lévén nem jegyzeteltem, így szerintem a felére elfelejtek reagálni. :oops:

Plümőke, utólag is NAGYON BOLDIG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

Andika, gyógyulj meg most már! Nem baj, ha sokat pihizel és alszol, mert akkor gyógyulsz igazán.

Hanyika, sajnálom a mensit! :( Pedig olyan jó lett volna, ha az a késés egy babával végződik.

Kagyló, sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni! A tavasz is nagyonjó időpont lesz kezdésre, bár tudom hogy ennyi várakozás után nem nagyon vígasztal, de hidd el sikerülni fog! Drukkolok nagyon! És nagyon örülök, hogy átgondoltad a dolgot és visszajöttél közénk, és így megnyíltál! :D :D És köszönjük a sok receptet, nagyon jól "hangotnak", szerintem stimukor kipróbálok 1-2-t.

Katóc, holnap ha mész Apánkhoz, akkor derül k, hogy kezdhettek-e a köv. mensivel? Most még kapsz szurit is ugye?

Tatu, megy a drukk mára. Mikor lesz a nagy nap? A focicsapat jó indulás, ebből már csak lesz valami!

Szépem, nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket pénteken. :( Remélem mára minden jóra fordult, és jó híreket kaptál! Ezer drukk!!!

Olvastam, hogy szó volt az IR-ről. Én is megkérdeztem a sikertelen lombik után Apánkat erről, és érdekes, hogy nekem azt mondta, hogy nem árt ha megnézetem. Ha gond van, akkor felírtják ezt a Met.. akármit (nem emlékszem a nevére :oops: ). Viszont ennek erős hasmenés lehet a mellékhatása. Nekem mást nem említett, hogy ellenezné, bár az is tény, hogy nem a legnagyobb örömmel mondta, de ha kell, akkor kell.

És ezek az édességek!!!! Nyaminyaminyaminyami!! Mi hétvégén anyukámnál fánkot ettünk, és mivel sokat csinált, így megkérdezte, hogy a maradék tésztát elhozom-e. Én meg mondtam, hogy naná, hogy elhozom. Ma fogom megsütni vacsira, elé meg csinálok egy zöldbablevest.
És ez a profiterol, ez is nagyon fini. Ilyet egyszer ettem, anyukám hozta (ez is anyukámtól volt :lol: ).

Bea
beus77

Én is kéri szépen majd a filmet, jó?

Én sem tudom miért nem lett 10 évig baba, aztán meg spontán, pedig a lombik ICSi volt, de nem tudtunk konkrét okot. Szerintem lelki, pszihés.

Tényleg drága a Vári cuki, mondta is a Férjem a fizetés után, h mostmár tudja mér jönnek ki a kisasszonyok kóstolóval a pult elé, de tény h a tortaszelet akkora h nem tudtam eccerre megenni pedig ez nem szokott gond lenni...de a fagyijuktól mondjuk nem vagyok oda.

Drága kis Szépem, nagy ölelés!!!!!!!

Plümi én mióta rendszeresen járok pedikűröshöz, azóta rendben vagyok patailag, de 3 éve én sem kerültem el a sebészt. Szörnyű volt.

bea
öreganyu

Szépem, nagyon sajnálom, tudom, mit érzel, engem is leállított egyszer. Sok léleksimit küldök!!!!!

Anyu, a film kölcsönadását megdumáljuk, mikor tudunk összefutni az Örsön, ok?

Nothing Hill, hmm nagyon egy srófra jár az agyunk:-) Abból a filmből van a közös dalunk a férjemmel :-) A helyet is nagyon szeretem, alig várom a köv filmjét, bár most a sztrájk miattm inden leállt :-(

Tatus, várjuk a híreket rólatok!

Andusom, remélem, most már a csúnya bacik elszaladnak Tőled!!!

Hanyi, remélhetően pénteken mi is megyünk, majd reggel tali :-)
plümõ

Szépem!Olyan nagyon sajnálom,nem is tudom mivel vigasztalhatnálak,mert gondolom nagyon kivagy :(
A fene egye meg,pedig annyira bíztunk!!!:(
Mit mondott Apánk,mi lehetett a gond,hisz olyan szépen indult???
Léleksimogató puszikákat küldök!
hanyatka

Hanyi, ebben az a legbosszantóbb, hogy nincs konkrét oka, vagy legalábbis nehéz találni. Én utólag annyi okot tudtam felfedezni ,hogy túl sok nőtt egyszerre egyformán, ezért minimális adag szurit kaptam a végén, amire pedig megálltak és annyira elhúzódott, hogy nem volt értelme folytatni.

Szépem, bíznotok kell tovább, az idő majd kicsit elviselhetőbbé teszi.
plümõ

Plümci!Akkor péntek reggel :)
hanyatka

Drága Szépem ugy sajnálom léleksimit küldöm.

Beus én is mondtam Apánknak hogy megnézetem az IR.em és azt mondta hogy azt is lehet de készüljek fel ha felirják a metet akkor addig nem lombikozhatok csak saját felelöségre.

Tatus veled miújs?

Andi
zsembi

Egyébként egy lánynak volt már vagy 8 inszeme 6 lombikja felirták neki a metet és rá 4 hónapra spontán teherbe esett most 20hetes.

Andi
zsembi

Hanyi, úgy legyen:-)
plümõ

Itt vagyok-:))

Köszönjük a szurkolást, aggódást, de most a ++++++++ energiákat inkább Szépemnek!!!!! Miééért kellett leállítani??? :cry: jaj, nagyon sajnálom, de most valahogy ilyen széria van :cry: :cry: nekem nem állította le, de szerdán még nemlesz leszívás :cry: :cry: van pár kb 4-5 nagyobb, és a többi kicsi, azokat várjuk, h nőjenek, de persze rámijesztett ha túlstimu lesz akkor :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Volt már vkinek a 18. napon leszívás??? Katóc??? Albi????

Az UH nem volt egyszerű, ráfektették Zsuzsikát a hasamra, lila fejjel alig kaptam levegőt :shock: erre mondja Apánk, h hát én akartam lombikot :roll: :roll:

Szederke: örülök, h adtál életjelet, gondolom, (babanet)elvonási tüneteid vannak, jó évszak a tavasz a babásodásra.

Szépem: nekem sincs semmi étvágyam, meg kedvem a béka s.....-gge alatt, fáj a hasam, derekam.....totál nyűgös vagyok, veszek is Magne B6-ot, remélem amilyen kínlódás a stimu annál jobb lesz az eredménye.

Kagyló: Te ismered a Timmermann dokit? nekem vki őt ajánlotta, csak kissé fura, h fiatalabb nálam.

MOncsiga: ha felmész a Dévai intézet honlapjára, megtalálod, h milyen vizsgálatok szükségesek, mammográfia csak 35 év felett kell, HSG-t nem kell megismételni.

Plümő: ezt a paradicsomos bulit én is ismerem, külöm mailben a címet.

Hanyatka: Te is jössz szerda reggel?

:lol:

Anikó
tatulány

Zsembi: nekem konrétan a met-re aszonta, h ha félkarú gyereket akar valaki, stb...... :shock: :roll: dehát tudjuk ez ijesztgetés.

Szépem: mit mondott, mikor kezdhettek újra? pedig olyan szépen reagáltál a gyógyszerekre.....pénteken emelt adagot? mert nekem nem :cry:

Olyan hülye napom volt, nem vittem pénztárcát, mondtam, h vagy ittartanak zálogba v. meghitelezik a vizitdíjat, még jó, h a Nyírő ingyé van.

Anikó
tatulány

Édes Szépem!
Nagyon sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Kérlek, ne keseredj el, most nem kell várni, mindjárt indulhatsz és akkor tök jól fogja belőni Dévisz, mert már mindent tud Rólad!!!!!!!!! és az lesz az IGAZI!!!!!!!!!!!! Tudom, most rohadt szar, de csak arra szabad gondolnod, hogy ezt is meg kellett nézni, hogy reagálsz, ha keveset ad, hogy a lehető legjobb arányban kapd most majd a szurikat!!! Szépen belövi kettő közé és akkor nem lesz nagyon túlstimu sem!!! Csak előre nézz, kérlek szépN SzépM!!!!!!!!!!!!!
Ölellek nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodzid

Kép
bodza2005

Apánk nekem is hitelezett már mert nem tudott visszaadni. :)

Szépem mondta Apánk hogy mikor lehet ujra? ilyenkor kövi honapban lehet nem?

Tatus nem tudom de már annyi mindent hallottam a metröl.

Andi
zsembi

Sziasztok !

Basszus megint annyit írtatok, hogy már el is felejtewttem, hogy kinek mit akartam válaszolni.

Kagyló örülök, hogy most már gyakrabban itt vagy.

Bodzi isteni fincsi a melegszenya krém. Tegnap azt vaCSIZTUNK.

A horváth cukit én is ismerem, a Várit csak látásból, de lehet, hogy ellátogatunk oda.

Szépem sajnálom, hogy le kellett állni. :-(

Csajok segítsetek, szerintetek hol lehet szép ezüst gyűrüket kapni. Mert kénytelenek vagyunk venni, meret a karikagyűrűm nem jön fel az újjamra, és muszály azért, hogy valamit legyen nálunk.

Ja és ha valaki szereti a kicsit pikáns ízeket, ma ezt csináltam

2dl joghurt, 3 narancs, 8 dkg porcukor.

a joghurtba belekevered a cukrot. (tipp, én több joghurtot használtam, és kevesebb cukrot) az egyik narancs héját lereszeled, levét kifacsarod, belekevered a cukros jooghurtba, a másik narancs husát felkockázod, leteszel az edény aljára babapiskótát, és ráöntöd, és a harmadik nariból karikákat vágsz, és avval díszíted, és fél órát a hűtőbe teszed. Tálalásokr meg tejszínhabbal tálalod. Nagyon fincsike. :-)

Ja és képzeljétek el még mindíg csak a 2, 5 kg jött fel rám. Lehet, hogy a szülés után soványabb leszek, mint valaha?? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Elnézést, hogy sokáig nem jelentkeztem, de egész hétvégén is dolgoztam :( Igyekszem visszaolvasni, de egyelőre csak a mai napi adagot tudtam.

Szépemnek kitartást kívánok, nem szabad elkeseredni. A következő hónapban újrakezded, és addigra a szervezeted feldolgozza a mostani hormonokat és lehet még rádolgozni. Én is egymás után csináltam kétszer, és a következő hónapban a szervezetem már úgy reagált, hogy kevesebb szurit kellett adni, mert még az előző hatása nem ment ki. Lehet, hogy ez egy nagyon laikus megfogalmazás, de én valahogyan így értettem.

Tatu, nekem volt már 16. napon leszívás, semmi gond nem volt.

Apánk már nekem is hitelezett méghozzá egy teljes lombik árát, mert valahogy lüke voltam és nem vittem elég pénzt (tudniillik mi már az egészet fizettük anno cakkumpakk). Ilyen doki állítom nincs még egy!

Ági, irigyellek, én már 5 kilót híztam, és a 19. héten vagyok :oops:
kiscsiko1

SzépM!
Úgy örülök, hogy már nem szomorú a hangod!!!:D
Most minden rendben lesz, meglátod!!!:-)
Felbátorítottál és már meg is beszéltem a védőnénikével!!! Szerdán jön! Köszi a bíztatást!!!:-) Ezer puszi!!!
Szorítok Érted nagyon!:D

Kép
bodza2005

Ágica!
De jóóó! megcsináltad! Imádlak!:-)
Szuper a kocsikátok!!!!!!!!:D
A Mammutban láttam szépeket, illetve a Camponában, de 2006-ban... :oops:

Kép
bodza2005

Kiscsikó azért ne irigykedj, az 5 kg sem sok ám. :-)
Pedíg minden nap eszem a csokit, iszom kakaót, stb, tehát nem vigyázok remélem elég tápanyagot beviszek a szervezetembe ami a babóknak kell.

Ja közben újjab név merült fel, Brigitta. De szerimntem lesz még itt plusz név a tarsolyban! :-)

Ági28

Hát mi lehet, hogy az Árkádba ugrunk el megnézni mi a felhozatal.

JKomolya megy hozzád a védőnéni! De jó. Én csütörtökön megyek el hozzá. Gyorsan megszerzem még kori előtt a 4 pecsétemet tőle! :-)

Ági28

Kiscsikó!
Ugye, én is ezt gondoltam, hogy jobban reagál most és Apánk is nagyon tudni fogja az adagot! Szépem mesélte, hogy a minisztérium elvárása alapján nem számítana, hogy beledöglünk-e egy túlstimuba, az a tuti, ha sok pete lesz, náluk csak ez számít és szemétkednek, ha óvatos a doki és a páciense érdekeit nézi, nem a minisztériumét, mert az nagyon nem esik ám egybe!!! Nagyon rondát írnék ide most legszívesebben...!
Megírod Zsembikének az adataidat, hogy táblicskuba vehessünk?
Vonalzó??? ;-) Az azért nem olyan sok, az 5kg félidőben! :oops:

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Alig gyöztem visszaolvasni az elmult napok terméseit annyit irtatok,de ez tök jó hogy igy pörög a topik.
Ott az orvosi dolgoknál én is elvesztettem kicsit a fonalat mint Beber ,de a finom recepteket megjegyeztem és a meleg szenyot én is megcsináltam nagyon fini volt.
Én ma paprikáskrumplit fözök és turofánkot sütök.

Kutatva kerestem hátha irt már a Cseka de még semmi.Cseka ha egy ici pici időt tudsz nélkülözni a Danibabától irjál légyszi és tegyél fel képet.

Angyal gratulálok a két kis szivecskéhez!!

Szépem nagyon sajnálom küldünk neked egy Robi simit és most tudom hogy nagyon csalodott vagy de valamiért ennek igy kellett lennie és a következő honapban minden jó lesz meglátod!!!!

Tatu hajrá++++++++++!

Szederke és mindenki akinek még nem köszöntem meg köszönjük a bokokat!

Plümi igy utolag is kivánok neked nagyon Boldog Születésnapod,minden vágyad álmod váljon valora!

Ja lányok egy kérés:A robcsi képe fönt van itt http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... =9948#9948 és ha van kedvetek szavazzatok már ránk.Köszönjük!

Ági az a 2,5 kg nagyon jó!Mozgolodik sokat a 3 törpi?

Bodzi látszik már a pocakod?

Én anno alig vártam hogy már növekedjen a pocim,és az elején a sok rokakoma miatt tök lapos lett nem hogy nött volna.

Bocsi akit kihagytam mindenkinek pusszantás!

Kép
póci

Ágim!
Igen, nagyon rendike volt!
Azért fura, beszéltük is Széppel, hogy egy gyermekorvosi rendelőben van a védőnéni is, ahol nem csak az influenza, de rubeola, bárányhimlő és társai virulhatnak éppen... Ha máshol megúsznád, ott kapod töményen... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Pócikánk!
Megnézzük és szavazunk, mint a gép!!!:D
De jó, Te is megcsináltad? Cukik vagytok!!!!!!!!:-)
Nem nő még, bár nálam annyira nem lehet megítélni, mert nem vagyok egy kis vékonyság mostanság sajna... :oops:
Légyszike írd meg az paramétereket Zsembinek priviben vagy ide, hogy motiválóan, mármint minket motiválandóan, betehessünk a tábliba!:D

Kép
bodza2005

Ja ,Zsembike édi vagy hogy beakarsz rakni a táblicskuba jol esett!!

Seres Gyöngyi,felsöpakony,32 éves és 4-ik lombikra sikerült a Robcsi

Kép
póci

Poci érdekes érezni nem nagyon érzek semmit, max nagyon ritkán. De nem komoly még . Pedíg mindíg azt mondja a doki, UH-n és vizsgálatnál is, hogy élénk magzatmozás. De hát lesz idő, majd mikor azt kívánom, hogy kicsit álljanak majd le a lábaikkal! :-)

Bodzi hát igen. Én is a gyerekorvosi részre járok, annyi, hogy a védőnéni az emeleten van, és egy üvegfal elválasztaj az egészet, tehát konkrétan én nem érintkezem a gyermekrésszel.

Ne de most megyek TV-t nézni. Jók legyetek! :-)

Ági28

Ezek egésszen frissek,esti meg reggeli.

Kép
póci

Zsembike!
Szerintem abba rakd, amit utoljára feltettem, mert ott még stimmelnek a sorszámok, egyebek. Robikát tedd elsőnek, hogy megmaradjon az időrend! Kösziköszi!!Cupppp!:D

Kép
bodza2005

Bocsi a lényeg :) lemaradt! Kép Kép Kép

Beber képek Pistikéről hunn :) vannak?

Kép
póci

Édes kis tündérke a Robikátok!!!!!:D
Te is nagyon szép vagy Pócika!:-)

Kép
bodza2005

Az a büszke fej, amikor áll...! :lol:
Jó kis huncutka lehet! Gyönyörűséges!:-)

Kép
bodza2005

SzépeM:
tudom milyen szörnyű az ilyen nekem már volt hasonló, de a 2 hét hamar elmúlik és újrakezdhetitek....ha van hozzá erőd.

Ági: tutti, h soványabb leszel szülés után, a babók majd jól megmozgatnak majd, hasonló narancsos édességet én is tudok, nagyon finike az is:

Tejfölbe cukor, bele a narancslé, -héj, -hús és hozzákeverni felvert tejszínt. Tejföl-tejszín kb. fele-fele arányban.

Kiscsikó: nagyon rendes Apánk van, Te akkor biztos tudod, ha már fizetős lombikra megy az ember akkor a gyógyszerekre milyen a támogatás??????

Bodza: akik ülnek a minisztériumban fogalmuk sincs a lombikról, meg az egész eljárásról...csak orvosilag, statisztikailag

:roll:

Anikó
tatulány

Póci: de aranyos, milyen szépen áll már, látszik arcocskáján, h hogy koncentrál-:))

Anikó
tatulány

Tatusom!
Szorítok Neked drága!!!:D

Kép
bodza2005

Ja, akkora botütő társaság!!!
Anno, amikor a korai fejlesztésért harcoltam, hogy járjon alanyi jogon 0-6 éves korig a gyerkőcöknek + azért, hogy az intézetem, amit országos modellként hoztam létre, mintájára hozzanak létre megyei központokat, szülessen törvény, hogy mindenki által elérhető legyen a fejlesztés és ne egy kegy legyen, valamint ne kelljen vidékről Pestre utazgatni a szülőknek kis csecsemőkkel, na, akkor is olyan bénák voltak, fogalmuk nem volt a gyakorlatról!!! :oops: Súlyos!!! Utálom ezt!!!!!!
Csak akkor történik valami, ha érintetté válik valaki közülük valamilyen módon...

Kép
bodza2005

Bodza drága, azt nagyon-nagyon megköszönném, mondtam is Tatuapunak, h a múltkor a stimu rendben ment, most annál rosszabb......vagyis jó eredménynek kell majd lenni.

Vettem Magne B-t, hány db-ot kell abból szedni?

Anikó
tatulány

Kedves Tatus!

Az önköltséges lombiknál a gyógyszerek azért támogatottak továbbra is. Legalábbis 2007-ben így volt. Nekem is volt 16. napon leszívás. Peti 15. napos leszívásból van.

Kedves Szépem!

Amikor majd ott rugdos a pici a pocakodban, akkor erre nem is fogsz már emlékezni. Tudom, hogy nehéz ezt most elképzelni, de majd a babácska mindent feledtet.

Annyi fini receptet felraktok. Nálunk most a Mátrai Borzas lesz a befutó, csak már unom egy kicsit a husit. Úgy vettem észre ez a mátrai husi egy krumplibaba, vagy tócsni, vagy lepcsánka, vagy tüskésdisznó nevű étellel van beborítva. Az nekem a 2. kedvenc ételem, a minap 15 db-ot sütöttem, és 10-et be is faltam :oops: , ki is jött a köldököm.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csajocskák, nagyon szépen köszönöm a biztatást mindenkitől! Hál ’Istennek olyan természet vagyok, és annyi mindenen keresztülmentünk már a párommal (nem csak bébi-téma), hogy eléggé megerősödtünk, és nem sokáig tart a sírás-rívás. Az elég volt Apánknál…  gyorsan kaptam is 4! puszit tőle, pedig ő is ki volt bukva ettől, mert őt még a minisztériumi előszedi, meg aztán ő is tart a biztosítóktól, s azt mondta, hogy ne nagyon várjunk, nincs értelme kihagyni, pedig én gondoltam, h pihizek egy ciklust. Szóval a köv menzivel kezdhetünk megint, remélem nem nagyon kell megismételni semmi vizsgálatot. Az bosszant nagyon, hogy ez a 14 napon derül ki, s végigidegeskedtem egy hetet, ma is 3 órát vártam. Bár hétvégén már sejtettem, hogy nem fog stimmelni a dolog, mert ha szépen nőnek tovább a tüszők, akkor úgymond „tele” érzésem van, most meg ilyen nem volt. Szóval végül is csak 2 db lett volna, ami megfelel, a 8-10 helyett… de valamiért így kellett lennie, időt kért a természet, nem keresek más magyarázatot.
szépem

Még olyan alapvető dolgokban is 20 éve zavar van a fejükben, hogy én például logopédus vagyok, a 3 diplomám úgy áll össze, hogy logopédia, szurdopedagógia és oligofrénpedagógis szakos gyógypedagógiai tanár vagyok. Gondolom, ebből világos, hogy a logopédus is gyógypedagógus, mégpedig logopédia szakos gyógyped. tanár.
Na, nekik ez nem tiszta, minden törvényben, rendeletben, 20éven át külön kezelték, hogy a gyógypedagógusok és a logopédusok... No komment!!!

Kép
bodza2005

Na, nem mérgelődöm tovább, újságíróként küzdök velük a magam eszközeivel... :oops:

Kép
bodza2005

Albika!
Én is Kagyló mátrai borzasát fogom holnap megcsinálni!:D
Micsoda nevek!!!:lol:

Kép
bodza2005

Szépem és Tatus! Mindkettőtöknek ez a nem szokványos menet lesz a befutó!!!!!! Boszitok :oops:

Kép
bodza2005

Tatu - hát sajnos te se kaptál akkor túl jó híreket, de reméljük szerdára szépen megnőnek azok a tüszők! nektek nem elég 4-5? vagy nagyobbakra kell növeszteni? drukkolok nagyon, hogy a 2008as első Drk bébi is meglegyen! és aztán jöhetnek sorban a játszópajtások!

ki indul kb 2 hét múlva? mert elég sokan vagyunk januárra. bakker, nem jelentkeztem be februárra, van még lista?

Albi - Peti baba nagyon szép! szavazunk, persze!
szépem

Tatus, én 3x2-t szedtem a magneb6-ból anno.
Kicsi lányom Téged emleget mostanában, csak franciásan ejti:"tatüsz"mondogatja, jókat nevetünk, mindig Te jutsz eszembe.
Bodzikám, nem próbálsz meg hívni Skype, hátha neked sikerül engem?

bea
öreganyu

Az a baj, h mi a lombik alatt a minisztériumnak csak 1 munkadarab vagyunk, nem látják, h a számok mögött emberek és családok sorsai vannak és szomorú, h Apánk fele munkaideje a papírmunkával megy el.

Szépem: jól teszed, h nem hagysz ki időt, annál hamarabb gyógyul a lelketek....próbáld a jó oldalát nézni----ha van ilyen, így legalább nem veszik el egy lehetőség.

Albi: mosmég nehezen tudjuk elképzelni, h minden mostani gond feledésbe merül ha babásak leszünk, de biztos így van.

Tócsni: jujj, de finom is az

Anikó
tatulány

Nem bírom! :D:D Szépem már látta Petikét??? Belelát az Albika hasijába? ;-)

Kép
bodza2005

Bodza-boszi: így legyen!!!!!!!!!!!!

Öreganyu: édes lehet Ketteskéd..lenyomtam egy Magne B-t, olyan idétlenül fáj a derekam, a gerincem alatt/belül.

Szépem: fogalmam sincs, h mi a megfelelő számú tüsző nekünk, de múltkor is a 9-ből 3-maradt, tehát minnél több a cél.

Anikó
tatulány

Naná, hogy Póci Robijára gondoltam, de abban is biztos vagyok, hogy Peti is csodaszép lesz, belelátok,igen! :lol: :lol:
szépem

Tatus! Lehet, hogy ez pszichés?? A derekad. Próbálj relaxálni, minden ok lesz, ne aggódj! Gondolj bele, nekem ennyi soha nem lenne, elég lesz bőven az az 5!!! Megmarad közülük is 3 csodálatos, meglátod!!!!!
Tudod jól, nem ezen múlik! Én azért örülök, mert most más az egész, ez lesz a befutó akció! :-)
Csak NE AGGÓDJ légyszi', mert az baromira fontos!!! Sima lesz!!!!!:-)

Kép
bodza2005

SzépM! :lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Nemhiszem, h pszichés, tegnap a reggeli szuri után indult be a hasam és a derekam, estére jobb lett, ma újra ugyanez...UH-on is hátul vannak a PF-ek, azért "fektették rám" Zsuzsikát :shock:

Nem baj fájjon, csak nőjenek-:))
Nem a számon múlik, de nálunk nagy volt a szelekció másnapra
:cry: :cry:

Bááárcsak látnád a jövőt :lol: :lol: :lol:

magatoknak mit látsz..fiút/lányt????

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?