VASIKÁÉ
Kihúzod a gyufát csaje!
Jóvanna viccelődjél mindig csak rajtam, csóri kismamán akinek semmi nem jó!
De tényleg!

Egyébként én bak jegyű vagyok, és a jegyemre jellemző hogy a munka néha mindenekelőtt van az életemben, tényleg szeretek dolgozni, és világéletemben volt munkám, nem tudtam elképzelni azt hogy esetleg valaki eltartson. Na jó nem mondom, hogy nem lenne jó egy gazdag férj, de ez nálam inkább fordítva szokott lenni. Ha párom tele lenne lével akkor is tutira dolgoznék úgy érzem, lehet nem vinném túlzásba de egy pár órát biztosan, hogy ne érezzem már semmirekellőnek magam.
VICKY
Kb. 10 percre altatnak és már a műtőből kifelé fent vagy. Igaz kicsit kómásan.
Van akinek altatás nélkül csinálják, de én nem ajánlanám. Vekikk is tudna erről mit mondani. Sztem jobb ha nem tudod mi történik ott veled, és fájdalmas is.
BABU
Hát szegénykém neked is kijutott rendesen a jóból.
Sajnálom, hogy ilyenek a körülmények! Anyósodnak üzenem, hogy monnyon le. A párom szülei végülis nem annyira gázosak, de anyagi téren mi sem számíthatunk rájuk. Míg anyum még nyaralni is elvitt bennünket a párom fiának és páromnak is ő fizette a szállást Horvátországban, anyósoméknál a max annyi hogy évente néhányszor meghívnak kajálni, de inkább csak ünnepek alkalmával. Anyagilag mi sem tudnánk őket segíteni de hálistennek egyik szülő sem szorul erre, de fát vágni és hasonlókban mindig számíthatnak ránk.
SAJT@
Hát én besz....rok tőled olyan dumád van!
Egyszer én is kikészítettem egy műanyag poharat és egy tesztet a vécére, erre jön reggel a párom, hogy nem terhes. Félálomba azt sem tudtam miről beszél
HENI
Hát egyelőre még nem sikerült beszélnem a főnökkel. Csüt-ön bent voltam és két ismerősével beszélgetett eltelt vagy pár perc mire megkérdezte miért jöttem. Aztán mondta hogy menjek be az irodába. Bementem ott hallóztam és senki nem jött elő pedig ott volt a kolléganőm, és ezer % hogy hallotta hogy hallózok.
Gondoltam jó akkor visszamegyek az udvarra és inkább ott várom meg míg a két ismerős elmegy és utána letámadom a főnököt. Erre mire kimentem elhúzott. Lehet, hogy csak elvitte a kollégákat haza, de valahogy nem volt kedvem megvárni. Jó nem várom el senkitől, hogy körbeugráljon, de azért ez már tényleg gáz amit a volt kollégáim csinálnak, tudod az a legbosszantóbb az egészben hogy nem is ártottam soha egyiknek sem, egyszerűen csak irigyek az emberek, de erre már rég rájöttünk a párommal. Akármelyik itt volt nálunk (szépen rendbehoztunk párommal egy lepukkant sorházat) azóta alig akar szóba állni velünk, és mindig megjegyzik, hogy hát persze gazdagéknál minden könnyű. Pedig mindent el lehet rólunk mondani csak azt nem hogy gazdagok lennénk. Egyszerűen szeretjük a szépet, és spóroltunk, nem szórakoztuk, ittuk el a pénzt, nyaralni sem voltunk csak itt a 15 km-re lévő Balcsira jártunk le pecázni meg fürdeni, de tavaly még erre sem volt alkalmunk.
Amíg pesten életem érdekes nem voltak ilyen problémák. Akkor is családi házban éltünk anyuékkal, de főleg amikor kirepültem a családi fészekből és albérletben laktunk egy panelben azt sem tudtuk hogy aki beszáll a liftbe szomszéd-e vagy csak látogató. Senki nem foglalkozott a másikkal. Itt vidéken meg pont fordítva van, mindenki mással foglalkozik, aki nem pletykál az nem is ember, és csak rosszindulatú lehetsz, vagy rosszat vagy inkább semmit ne mondjál. 8 éve élek vidéken és még mindig nem szoktam ezt meg, de úgy érzem nem is fogom soha.
Bocs hogy így elkalandoztak a gondolataim, és hogy egy kicsit hosszú voltam.
Megjött már az a terves adód? Itt még mindig semmi, naponta nézem a számlát.