A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok csajok!

Vicky!

Megkérdezhetem hogy hányadik inszemed volt ez és egyébként a leleteitek jók?/hormon, apa, p.vezeték?/Sajnálom a rossz hírt.

VICKY, KAKTI, DITA, SAJTKUKAC, RONI, AKIRE !

LENNE 3 KÉRDÉSEM!

1. - Meg tudjátok nekem mondani hogy ha kedden megyünk leletösszesítő konzira és kb: szerdán vagy csütörtökön lesz a mensi harmadik napja, akkor már mehetek is másnap uh-ra vagy várat még 1 hónapot a doki mert az már késő??
Remélem nem kell hetekre előre bejeletkezni egy 3.napi uh-ra, inszem előtt vagy ez hogy van???? Ilyenkor milyen időpontot szokott a doki adni? Csak közli hogy jöjjek legközelebb a 3.napon uh-ra és csak beállítok aznap reggel a recepcióra, vagy előtte ha megjön telefonálni kell a recepcióra hogy most jött meg és adjanak nekem egy 3.napi uh időpontot??? :roll:

2. -Ja és még v.mi! - Uh-ra is olyan korán kell menni mint vérvételre, vagy mond egy időpontot pl: 9 óra?

3.- Ja ha megvan minden vizsgálat akkor egy darabig vége a vérvételeknek? Vagy inszemeknél is kell, vagy ott már csak uh-k vannak az inszem napjáig, utána meg a 17. nap pisiteszt?

Bocs a fárasztásért, tudom hogy majd a doki megmondja de már most érdekelnek ezek. KÖSZI!!!!! :roll: :roll:
csézjang

Vicky!
Én is együttérzek Veled, már a 3. kört futom, de megpróbálom mindig úgy felfogni, hogy új hónap új remény! Szerintem máshogy nem is nagyon lehet, mert különben becsavarodunk! Az meg még rosszabb, hogy ki kell hagyni a ciszta miatt.

Lukácsné!
Fel a fejjel majdcsak megérnek azok a tüszőcskék!!!

Dita! Szerintem vagyunk egy páran akik igényt tartanának a laptetőre! Köztük én is!

Akire! Köszönöm a drukkot!

Rony!
Remélem, hogy a beágyazódást érezted? Hányadik napon vagy?

Csézjang!
Szerintem ha megjön egyből mehetsz uh-ra nem kell kihagyni.
Uh-ra később is mehetsz, nincs időhöz kötve csak naphoz.
Igen elvileg a szurik után uh. és ha minden ok. akkor már csak az inszem napján kell menni.
szöszi1977

Szöszi!

Nagyon köszike!
csézjang

csézjang: Ez a harmadik inszem volt. Elméletileg csak a pcos-em van, ami valószínűleg elég ahhoz, hogy ne jöjjön a baba. De a kis cisztáim mellett mindig volt érett tüsző, volt hogy még sok is. Apa eredményei nagyon jók. Most valahogy le kéne rontanunk, hogy mehessünk lombikra, bár attól meg eléggé félek. Még nem tudom, hogyan tovább.

szöszi: Én sem voltam még ennyire elkeseredve, de most minden klappolt, ha a fogfájásomat nem számoljuk. Legközelebb hátha sikerül.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky :( Nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült :( De fel a fejjel!! Sikerülni fog meglátod.

Kép
Kép
nyanya77

Vicky!

Ó, de sajnálom :cry: :cry: Pedig Nekem is olyan jó előérzeteim voltak Veled kapcsolatban. Sőt még a pozitív hozzáállás is maximálisan ott volt. Erre nem tudnak előre adni valami gyogyit, hogy ne maradjon ciszta? Nem elég, hogy nem sikerült, de még ki is hagyjon az ember :evil: Üzenem a cisztáknak: monnnyanak le!!! :evil:

Csézjang!
Akkor sorjában :) :
1. ha a konzi a 2.-ik vagy 3.-ik nap előtt megvan, akkor valószínűleg biztos azt fogják mondani, hogy a 2 v 3.-ik napon kell visszajönni UH-ra, de ez csak akkor, ha inszem lesz. Ha lombik, egyáltalán nem biztos, hogy azon a napon kell visszamenni.
2. Azon a napon csak beállítasz, hogy meggyüttem :lol: Időpontot ilyenkor nem adnak, hisz honnan tudnák mikor kell jönni.
UH-ra nincs időkorlát, mint a vérvételnél. Ha 9-re mész, szerintem teljesen jó.
3. ilyenkor vérvétel már nincs (csak különleges esetben), csak pipiteszt+uh

Szöszi!
Hú, nem is számoltam még...11.-ik napon vagyok. Te pihiztél most inszem után, vagy egyből meló?

Dita!
Én menteném az inszem becsületét, ha rajtam múlna :roll: Azért jó lenne, ha ez sikerülne, mert lombiktól idegenkedek egy kicsikét.
Egyébként olyan szép idő van kint. És ha elmennél sétálni? Az jót tesz, lemennél a játszótérre, feltérképeznéd Bogyika potencionális játszótársait? Hm? :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

VICKY
Ne félj a lombiktól. Bevallom nem volt egy leányálom, de hát hányan kibírták itt már nem is egyszer.
Én még így is hogy télvíz idején Veszprém megyéből utazgattam a kezelésekre minden másnap. Még most is nyögöm az ezalatt összeszedett náthát amikor vagy egy órát álltam az ajtó előtt a hideg szélben meg az esőben, mert nem akart megmozdulni a sor, és az épületben már fikarcnyi hely nem volt ahová be lehetett volna húzódni.
Ha az anyagi részétől félsz hát ugyebár ezzel a részével sem tudunk kecsegtetni, akinek nincs erre a célra külön félretéve annak bizony nehéz, de talán számíthattok szülői segítségre ha már odakerültök. Én hitelkártyáról fizettem az egészet amit majd most nyöghetek, de végülis megérte. Szóval félelem ide vagy oda, bele kell vágni a lecsóba, mert az idő bizony elszalad az ember felett.

CSÉZJANG
Én nem a BMC-ben inszemeztem, de tuti hogy kezdhettek azonnal.
Uhu-ra 9 után érdemes menni mert addig úgyis a beavatkozásokat csinálják a dokik. Inszemeseknél nincs vérvétel csak ultrahang, az sem olyan sok mint a lombikosoknál. Talán 2. vagy 3. attól függ hogy növekszenek a tüszők.

dita75

Hát akkor az összes babára váró lány között megosztanám a laptetőt és akkor nincs vita.

RONY
Voltam sétálni, elég kihalt napközben a város mindenki dolgozik, meg nem is igazán ismerek én itt senkit, mert én Bp-en születtem és ott is éltem sokáig.
Nem olyan rég élek itt. Olyan rossz hogy ilyen messze van a családom, és ezt nem csak most, mindig rossz volt, mert nem tudok felpattanni egy hirtelen ötlettől vezérelve, hogy na átdzsalok anyuhoz vagy nővéremhez, hisz nem a szomszédban laknak. Úgy irigykedem azokra akik írják, hogy egyik hétvégén anyunál másik hétvégén anyósnál kajálnak, sőt még hétköznap is viszik nekik.
Nálunk ilyen nincs, ha este 8kor értem haza a munkából akkor is neki kellett állnom valamit kotyvasztani. Anyumra számíthatnék de hát ilyen messzíről.
Sajnos ők nem tudnak a közelbe költözni, és mi sem a párom fia miatt.
Szerencsére majd ha megszületik Bogyó eljön anya két hétre, mert hiába nőtt fel mellettem nővéreim 5 gyereke, már arra sem emlékszem igazán hogy kell megfogni. :roll:

Amúgy tényleg nagyon szép idő van kint, bezzeg szerdán meg lehetett fagyni.
Még kertészkedtem is egy kicsit. Már kibújt néhány virág. Imádom a tavaszt.

dita75

Vicky, szerintem a dokival meg tudnátok beszélni hogy elég volt az inszemből és jöhetne inkább a lombik. Egyébként szerintem nem kell tőle félni. És anyagilag is csak azt tudom mondani, hogy ha két-három inszemnek az árát össze teszed, akkor rá jössz hogy a lombik ára nem is sok, sőt, olcsó. De, ezt az unatkozó kismamink jobban el tudja mondani, hogy az ő inszeminációi mennyiből voltak és most a lombik mennyiből.
Én nagyon sok sikert kívánok nektek és akárhogy is döntsetek, legközelebb ti is tüzijátékot tegyetek a fórumra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita, nagyon sajnálom hogy ennyire unatkozol. És más ötletem nincs. Nekem kicsit közelebb lakik anyukám, mert itt van ni, Enyingen, de sajna nagyon ritkán látom én is. De, én nem tudok unatkozni. Én szeretek olvasni, kötögetni, és még egy csomó mindent szeretek csinálni.
Úgy átadnák neked valamit ezekből :(
De, nemsokára már annyira le leszel foglalva, hogy majd azt fogod panaszolni, hogy : HALLGATTASSA MÁR EL VALAKI!!!!!!!!!!!
Na, jó, ez vicc volt, ne üss. Mondom ne üss.
A te Miss Bogyód nagyon jó gyermek lesz, hiszen belűled van!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rony: Köszi, én is azt üzenem neki, hogy monnyon le. :(

dita: Tudod, én csak az altatás részétől félek. Sajnos még nem altattak és amíg egyszer át nem élem, addig senki nem tud engem meggyőzni róla, hogy fel fogok ébredni utána. Amíg 1.000.000:1-hez arányban ez előfordulhat, addig én rettegni fogok tőle, hogy én leszek az az egy. a sógornőm mondta, hogy egy csajszinál a leszívást altatás nélkül csinálták, mert nem engedte, de azt mondta, hogy így eléggé fájt. Neki mondjuk csak 3 petesejtet szívtak le. Még van időm ezen rettegni. Egyébként az anyagi része is aggaszt, de az adójóváírás majdnem fedezne egyet. Sajnos nálunk a szülőket inkább mi szoktuk segíteni. Egyébként ha már mehetnénk lombikra, akkor biztos megpróbálnék megbarátkozni a dologgal, de még most nem tudja alátámasztani a doki a lombik-javaslatot.

vasikáé: Nálunk pont hogy a doki javasolta, de azt mondta, hogy nem tudja alátámasztani. Én még inkább inszemeznék, de ha ő úgy látja, hogy nincs értelme, akkor annyira nem bízom a dologban. Szerintem legközelebb még megcsinálunk egy inszemet most puregonnal, aztán meglátjuk arra hogy reagálok.

Lányok! Megmaradt a 7 merionalom. Ha valakinek kell, kedvezményesen odaadom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!!

SAJNÁLOM!!!!!!!!:( Tudom milyen nehéz most, de hidd el lesz babád nemsokára!!!!!!!!!!!!!!!

Vasikáé!

Olyan pozitiv vagy, annyira jó olvasni soraidat:) REMÉLEM, hogy nemsokára már kismami leszel!:)

Dita drága!

Teljesen értem, hogy milyen rossz igy egyedül egész nap. És milyen jó annak akinek közel laknak a szülei, de hidd el az a jó,
hogy élnek, egészségesek, és nagyon szeretnek titeket és
már alig várják az unokájukat!! Sajnos nekem meghaltak már
a szüleim, páromnak csak az anyukája van, apukája meghalt,
de anyósom egyáltalán nem áll mellettünk. RItkán találkozunk,
de akkor is minek.. Ő nem is akar egyáltalán unokát!! Meg is
mondta, hogy rá ne számitsunk semmiben! Ne haragudj, hogy
ezt megosztottam veled...
babu69

vicky!

Akkor 6 inszemet fog csinálni neked a doki? Mi lehet a gond? A ciszták e befolyásolják a teherbe esést? Gondolom a doki se tudja mi lehet a gond mert az túl egyszerű lenne.... :(
Kívánom, hogy a következő sikerüljön! Ne keseredj el, a kolléganőm 4 évet várt a babára, amikor a 3. lombikkal ikreket vár most és a 6.hónapban van, most határtalanul boldog! Nálad is csak idő kérdése fel a fejjel, remélem neked nem kell majd annyit várni mint neki !

Dita!

Gondolj arra milyen fantasztikus hogy nemsokára anya leszel, pihenj sokat. Én amikor unatkoztam terhesen mindig a neten lógtam, színházi előadásokat néztem, zenéket hallgattam, sétáltam a kertben, ez valahogy lekötött, amíg hazajött a férjem. Szerencse hogy nekem közel laknak a szüleim, ez nagy segítség, de a szomszéd lány szegény halálra unja magát az 1 éves gyerekével, néha nagyon sajnálom, szülei messze, anyósékat nem bírja, férje későn jön. Tesómnak is ilyen, ő messze lakik tőlem, sajnos az élet nem egyszerű. De kárpótol majd téged mindenért a babád, mindennél többet ér majd hogy Ő van neked, /nektek/ én is így vagyok 4 éve a kisfiammal.
:) Amióta ő van, tudom mi a világ legszebb dolga a világon.
csézjang

VICKY!

Az altatástól ne félj! engem 2 éve altattak először egy méhszájpolip műtétkor és borzalmasan féltem tőle, /mármint az altatástól/ utólag meg tök fika volt, még élveztem is amikor felkeltem és olyan kóma voltam mint egy narkós, de HŐSnek éreztem magam hogy túl vagyok rajta, egyébként nagyobb a félelem mint maga az egész hidd el. Csak egy injekció és már csicsikálsz is.
SEMMI GÁZ!!!!! :)
csézjang

csézjang: Lassan mi is eljutunk a 4 évig. Na jó, még "csak" 2,5 évnél, de már ez is több, mint amennyire gondoltam. A cisztáktól lehetne baba, csak figyelni kell a stimulációnál. A nagy cisztám nem tudom, hogy ettől van-e. Ha nem tudja alátámasztani hogy miért küldene lombikra, akkor végigcsináljuk a 6 inszemet. Tudom, hogy nem kéne félni az altatástól, de az inszemtől is rettegtem, hiába mondták, hogy nem kell. Ez is csak akkor szünt meg, amikor már túl voltam rajta. Nem ezen fog múlni a lombik, de azért már előre rettegek tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!Már rég voltam itt. :?
Sajnálom ami Vicky-vel történt.Nagyon szoritok neked!!!!És persze mindenkinek.
Ne haragudjatok hogy ilyen keveset vagyok itt de nem tudok mindig net közelben lenni pedig olyan jó lenne veletek beszélgetni mert én is olyan tanácstalan vagyok.
Tegnap voltunk Szűcs dokinál konzultáción megvannak az összes eredmények és kiderült hogy semmi bajom pedig az én nődokim azt mondta pcom van :? minden orvos mást mond de mindegy én örültem neki és páromnak is minden ok az eredményeivel.Inszemet javasolt a doki és majd mennem kell a mensi 3. napján uh-ra (olyan kellemetlen lesz számomra).
Abban tudnátok segíteni hogy ha megnéz uh utána hogyan tovább?
Előre is köszönöm

Jucus

Kép
jucus1013

jucus: Köszi, megyünk tovább. Az uh miatt ne emészd magad, nap mint nap látnak ilyet. Az elsőnél én is kellemetlenül éreztem magam, de nem látszott a dokin, hogy ez zavarná. A 3.cn-en ha nincs cisztád, vagy bármi más, ami miatt ne kezdődhetne a stimu, akkor felírja neked a szurit, amit ha jól emlékszem vissza kell vinni és ott be is adják az elsőt és megmutatják, hogy hogy csináld. Utána kb. 8-10.cn-en megint uh, hogy hogy állsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! Hat alig birtam visszaolvasni,annyit irtatok.Vicky,nagyon sajnalom,de ne szomorodj el.Ha valaki nekem 1 eve azt mondja lombikra kell mennunk,biztos fel se fogom,most meg sajnos tul vagyok rajta. Az altatastol en is nagyon feltem,mert a leszivas napjaig,meg engem sem altattak,es tenyleg en is jol ereztem magam utana!!!!Rony! Hat ha most valahogy maskepp gorcsolsz,az mindenkepp pozitiv!!!Szoritok nagyon!!!!Amugy nem tudom,mit irhattam neked,barmelyik honap 21.napjan mehetunk,es ugyanaz a protokol lesz,ebben maradtunk Dr Sz-el.Valoszinuleg jovo honapban nekifutunk.Dita! Szerintem a tavasz,nyar,az mindig olyan gyorsan elrepul,es utana.....szoval mire feleszmelsz,mar karjaidban tarthato Miss Bogyot!!!Persze mi is igyekszunk utanad!!!!szep weekendet mindenkinek!
zoe33

Sziasztok Lányok!

Egész nap ott dekkolt a rendszergazda a melóhelyemen, letiltott minden netes kapcsolatot mára. Ezért nem is tudtalak olvasni titeket!

Jucus!
Nagyjából egyszerre haladunk, és remélem, nekünk is ezt fogja mondani Szűcsdoki hétfőn - hogy a következő ciklusban mehetünk inszemre. Egyre inkább benne van a zabszem a fenekemben a hétfő miatt. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani. És remélem, tényleg nincs semmi komoly probléma. Bár önmagában az is épp elég, hogy nincs még baba! De LESZ! Még IDÉN! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült :cry: Ez a r*adt PCOS mindig bekavar. Remélem azért most megjön Neked rendesen és el is tűnik az a fránya cysta.

Nem tudom mi lehet az oka, de nagyon nem sikerülnek a BMC-ben az inszemek! Tavaly még elég jól ment, itt a fórumon is sokan babásodtak, két barátnőmnek is a 2. inszem sikerült a BMC-ben.
Nem tudom idén mi van. Lehet hogy el van átkozva 2009?

Jó lenne, ha valaki már bebizonyítaná az ellenkezőjét ---- HALLOD RONY??????????? (vagy Szöszi vagy én....)

Én sem szeretnék eljutni a lombikig. Nem az anyagiak miatt, azt meg tudjuk oldani valahogy, nem az altatás miatt, hanem a rengeteg hormon miatt. Engem az inszemes hormonok is eléggé megviselnek, pláne a lombikos. Nem szeretnék visszafordíthatatlan dolgot csinálni magammal :cry:

Csézjang!
A konzin mindenképpen említsd meg, hogy hányadik napon vagy aznap, hátha rögtön megcsinálja az UH-ot és kezdhettek is abban a hónapban. Nem akarlak elkeseríteni, de ha a konzi napján már a 4. nap körül leszel, akkor csúszni fog egy hónapot az egész (ha beleesett a hétvége, akkor megint más)
Az első inszemnél 2. cn-on csinálnak UH-ot és aznap el is kell kezdeni a szurit. Az utána következő inszemeknél már csak a 3. napon kell elkezdeni a szurit, mert a negatív tesztelés napján megcsinálják az UH-ot és ha nincs cysta, akkor nem is kell visszamenni csak a 9-10. napon. Így legalább meg lehet spórolni egy napot.

Én most annyira rossz tűt kaptam a Merionalhoz, hogy minden szúrásom bekékül. Teljesen úgy nézek ki, mint akit acélbetétes bakanccsal hasbarúgtak :cry: Már mindkét oldalon tele vagyok kisebb-nagyobb kék/zöld foltokkal :shock:

Na megyek dolgozni egy kicsit, aki dolgozik ma, annak kitartás (nekem d.u.5-ig :cry: ), aki otthon van annak jó pihit.....

Kép
akire79

Akire! Remelem sikerul neked majd az inszem,nem kell lombikra menned,de en beszeltem olyan lannyal,hogy tobb hormont kapott inszemre,mint en a lombikkal.Szoval ez nagyon egyenre szabott,es elmeletileg,a folosleges hormon az tavozik a szervezetbol,nekem igy magyarazta a doki,de az biztos,hogy jobban mesterkelt egy lombik,es termeszethez kozelibb egy inszemes beavatkozas.udv Zoe
zoe33

akire: Te jó ég, d.u. 5-ig?? Te szegény. Már meg is jött egyébként, remélem én is hogy eltünik a ciszta, de mindig el szokott, úgyhogy szerintem most se lesz gond. Nem tudom, hogy miért nem sikerülnek az inszemek, engem is elkeserít. Így nehezebb bízni benne, de vannak babák, akik így születhettek és ez azért biztat egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!
nem voltam felétek megint pár napja mert rengeteg a meló!és ilyenkor nem győzők visszaolvasni!

Vicky:nagyon sajnálom ami történt! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kakti:irj majd mi volt a dokinál!

Rony:jó hogy már elmúlt a szurkálás!!!!megy a drukk!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csézjang:remélem már jobban vagy és mérséklődött a vérzésed!!!
rád is gondolok csak majd irj mi volt a dokinál kedden!!!! :lol: :lol: :lol: pusszantás tesókám :lol: :lol: :lol: :lol:

ditám:remélem jól vagytok ,trix te is vigyázz magadra :lol: :lol: :lol:

Akire:puszika neked is!
bocs lányok de megint meek dolgozni!vigyázzatok magatokra !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kép

Csajok! Minden elismerésem a vidékről feljáróknak, hatalmas lelkierő kell hozzá. Nagyon kemény fából faragták őket, elszántak - ennek biztos meglesz az eredménye.

Csatlakozom Ronyhoz: MINDEN ciszta monnyon le!

Dita hitelkártyás "befektetése" emlékeztet az enyémre :)
Mikor magányos voltam összekapartam egy szám.gépre valót és bevezettettem otthonra a netet. Sokat cseteltem, majd egyszer csak: hopp! rámtalált a leendő férjem (sokáig fiúnak gondolt). A világ legjobb befektetése volt részemről! ;)
sajt@

A combjaim már fotocellásan nyílnak, ha mensi van az uhu-n az sem érdekel, letojom, már nem ciki. Pedig régen milyen szégyenlős voltam! Manapság csak arra gondolok, hogy én hányadik mensis nőci lehetek a dokinál, akinek ez teljesen természetes. Az is jó, hogy nagyon diszkréten és nagy rutinnal végzik a vizsgálatokat. A doki a szemebe nézve beszél hozzám, vagy a monitort figyeli és már rég benn van az eszköz (rá se pillantott a cuccusomra)!

Az altatástól tényleg ne parázzatok, mire észrevennéd, már fel is ébredsz.

Vicky:
5 cm ciszta? jól emlékszem? az bazi nagy! nem fájsz?
Fogad hogy van? Bár a lelked biztos jobban fáj, szívből sajnálom, hogy most nem sikerült! Küldök neked egy kis szerencsét, remélem segít a következőnél, fel a fejjel, csak előre!
Kép
sajt@

Sziasztok!

Vacak, ezer drukk hétfőre neked az újabb vv re!!!!!!!!!

Dita!
Sajnálom, hogy uncsizol. Deirigyellek :lol: :lol: :lol:
Nem tudom miért, de én úgy vettem ki, hogy visszamész melózni. Mondtad, hogy az a dög kitúrt, de hogy van másik hely ahova letudnál ülni, vagy nem? A cseh2 t néztem???

Itt a tavasz csajok, jönnek a g :lol: ólyák, úgyhogy fel a fejjel!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szöszi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A WC-be pisilés ellenszere:
1. este az utolsó klotyóra ment hajtsd le a fedelét a wc-nek
2. tegyél rá egy papírt, amire óriási színes betűkkel írd rá, hogy nem pisilünk a wc-be! Reggel majd észreveszed és minden ok.

Dita:
Nemtudtad, hogy a bmc-be kizárólag köhögésálló beavatkozásokat végeznek? ;)
Unalom ellen ültess fűszernövényt cserépbe, vagy palántának való magokat tejfölös pohárba - ez nem megerőltető. Pár nap alatt pl. a bazsalikom nekem már kibújt, lehet benne gyönyörködni :)
Az nagyon rossz, hogy távol laksz a szeretteidtől, nem tudtok skyp-olni, vagy v.mi más módon többször érintkezni?

Lukácsné:
ne búsulj, nem úszod meg, hogy legalább 1 tüsződ ne érjen be, meglátod minden rendben lesz, jó kezekben vagy.

Babu:
nem is tudom mit írjak, nagyon szeretnélek megvígasztalni
A gyászidőszak nagyon fontos, szükséges ahhoz, hogy elrendezd magadban a történteket és nagyon fontos a továbblépés szempontjából is. Sírd ki magad, vagy írd le a fájdalmadat (aztán égesd el, vagy dobd ki) és lépj tovább. Kegyetlen, de muszáj ezt tenni... Hiszen vár rátok az igazi, hogy tagja lehessen a csaláldotoknak. Sikerülni fog, meglátod! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok hozzá és drukkolok nektek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.03.28 18:22-kor.
sajt@

Velem a következő a helyzet:
tegnap voltam uhu-n, ami semmi elváltozást nem mutatott ki. A méhnykh. 5 mm, szerintem éppen jó, semmi esetre sem vastag.
Nődokim azonban elkezdte megírni a beutálót abrasio-ra. Mire én: Muszáj ezt? (szempillarebegtetéssel egybekötve) Mire ő: van még cérnája? Persze volt, így kaptam Ergam cseppet, ha nem segít, akkor csütörtök du. randi a kórházban kapirga miatt... Remélem segíteni fog! Különben meg mit kapirgálna le egy 5mm-es nykh-án?
sajt@

sajt: Fogam jól van, mert gyökérkezelte a doki. A lelkem gyógyulgat, a cisztát nem is érzem. Elég nagynak tűnik, de hát még milyen nagynak tünt az uh-n. Nagyobb volt, mint amekkora a petefészkem lenni szokott. Nagyon rossz érzés, amikor nézed a monitort és egyszer csak feltűnik egy nagy fekete folt rajta. Kirázott a hideg. Még jó, hogy elmúlik és nem kell műtögetni. Köszi a szerencsehozót, remélem legközelebbre megmarad. Remélem tényleg nem kell megműteni, az 5 mm már egész baráti.
vicky79
Budapest III. kerület

Baráti, csak a francos sok bládiméri minek jön akkor belőlem?
A BLÁDIMÉRI is monnyon le! :lol:
sajt@

STINGECSKE!

Szia, összekeversz v.kivel mert nekem nem volt erős vérzésem.

AKIRE!

Még nem jött meg úgyhogy ha mákom van csak a keddi konzi után fog, hogy ne maradjon ki ez a hónap! :lol:

Kíváncsiságból kérdezem, hogy van olyan itt vagy ismertek v.kit akinek a 4-5 vagy -6.dik inszeme sikerült?
Csak mert általában olyanokat hallani hogy az 1,2,3 sikerül. Érdemes még utána azt a maradék 2-3-at megcsinálni???

A nőgyógyász ismerősöm azt mondta hogy a lombiknak sokkal nagyobb a sikeressége. Szerintetek is?
Szerinte az inszem alig több mint sima szex kicsit megkönnyítve a spermiumok útját. Igaza van, de én azért nagyon bízom benne!
csézjang

SZűcs doki izomba adó tüszőrepit szokott felírni inszemhez?????????Remélem nem, de végülis mindegy.... :roll:
csézjang

Sziasztok!

Csézjang!

Szerintem tök mindegy milyet ad, nekem volt ovitrelle is, meg pregnyl is, és direkt rákérdeztem, hogy mehet e hasba? Azt mondta a dokim, hogy nyugodtan.
Az meg, hogy milyet írnak fel, bizti nem dokifüggő, hanem tüszőfüggő, legalábbis én így gondolom.
Bár ez sem biztos, mert nekem anno a Wiegandt doki a pregnyl írta fel, mire én megkérdeztem, hogy hogyhogy nem az előre bekevertet? Azt mondta, hogy csak azért írja fel a pregnylt, mert olcsóbb, mint a másik, csak egy kis plussz meló van vele, hogy be kell kevernem, de ez szerinte megér többezer forintot.

Úgyhogy magyarul semmilyen tanácsot nem adtam, de az érdekes volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akármilyet is ír fel, kérdezd meg, hogy lőheted e hasba???

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

VASIKÁÉ
Kihúzod a gyufát csaje! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Jóvanna viccelődjél mindig csak rajtam, csóri kismamán akinek semmi nem jó! :)
De tényleg! :) Egyébként én bak jegyű vagyok, és a jegyemre jellemző hogy a munka néha mindenekelőtt van az életemben, tényleg szeretek dolgozni, és világéletemben volt munkám, nem tudtam elképzelni azt hogy esetleg valaki eltartson. Na jó nem mondom, hogy nem lenne jó egy gazdag férj, de ez nálam inkább fordítva szokott lenni. Ha párom tele lenne lével akkor is tutira dolgoznék úgy érzem, lehet nem vinném túlzásba de egy pár órát biztosan, hogy ne érezzem már semmirekellőnek magam. :roll:

VICKY
Kb. 10 percre altatnak és már a műtőből kifelé fent vagy. Igaz kicsit kómásan.
Van akinek altatás nélkül csinálják, de én nem ajánlanám. Vekikk is tudna erről mit mondani. Sztem jobb ha nem tudod mi történik ott veled, és fájdalmas is.

BABU
Hát szegénykém neked is kijutott rendesen a jóból.
Sajnálom, hogy ilyenek a körülmények! Anyósodnak üzenem, hogy monnyon le. A párom szülei végülis nem annyira gázosak, de anyagi téren mi sem számíthatunk rájuk. Míg anyum még nyaralni is elvitt bennünket a párom fiának és páromnak is ő fizette a szállást Horvátországban, anyósoméknál a max annyi hogy évente néhányszor meghívnak kajálni, de inkább csak ünnepek alkalmával. Anyagilag mi sem tudnánk őket segíteni de hálistennek egyik szülő sem szorul erre, de fát vágni és hasonlókban mindig számíthatnak ránk.

SAJT@
Hát én besz....rok tőled olyan dumád van! :)
Egyszer én is kikészítettem egy műanyag poharat és egy tesztet a vécére, erre jön reggel a párom, hogy nem terhes. Félálomba azt sem tudtam miről beszél

HENI
Hát egyelőre még nem sikerült beszélnem a főnökkel. Csüt-ön bent voltam és két ismerősével beszélgetett eltelt vagy pár perc mire megkérdezte miért jöttem. Aztán mondta hogy menjek be az irodába. Bementem ott hallóztam és senki nem jött elő pedig ott volt a kolléganőm, és ezer % hogy hallotta hogy hallózok.
Gondoltam jó akkor visszamegyek az udvarra és inkább ott várom meg míg a két ismerős elmegy és utána letámadom a főnököt. Erre mire kimentem elhúzott. Lehet, hogy csak elvitte a kollégákat haza, de valahogy nem volt kedvem megvárni. Jó nem várom el senkitől, hogy körbeugráljon, de azért ez már tényleg gáz amit a volt kollégáim csinálnak, tudod az a legbosszantóbb az egészben hogy nem is ártottam soha egyiknek sem, egyszerűen csak irigyek az emberek, de erre már rég rájöttünk a párommal. Akármelyik itt volt nálunk (szépen rendbehoztunk párommal egy lepukkant sorházat) azóta alig akar szóba állni velünk, és mindig megjegyzik, hogy hát persze gazdagéknál minden könnyű. Pedig mindent el lehet rólunk mondani csak azt nem hogy gazdagok lennénk. Egyszerűen szeretjük a szépet, és spóroltunk, nem szórakoztuk, ittuk el a pénzt, nyaralni sem voltunk csak itt a 15 km-re lévő Balcsira jártunk le pecázni meg fürdeni, de tavaly még erre sem volt alkalmunk.
Amíg pesten életem érdekes nem voltak ilyen problémák. Akkor is családi házban éltünk anyuékkal, de főleg amikor kirepültem a családi fészekből és albérletben laktunk egy panelben azt sem tudtuk hogy aki beszáll a liftbe szomszéd-e vagy csak látogató. Senki nem foglalkozott a másikkal. Itt vidéken meg pont fordítva van, mindenki mással foglalkozik, aki nem pletykál az nem is ember, és csak rosszindulatú lehetsz, vagy rosszat vagy inkább semmit ne mondjál. 8 éve élek vidéken és még mindig nem szoktam ezt meg, de úgy érzem nem is fogom soha.
Bocs hogy így elkalandoztak a gondolataim, és hogy egy kicsit hosszú voltam.

Megjött már az a terves adód? Itt még mindig semmi, naponta nézem a számlát.

dita75

Ami még kimaradt:

SAJT@
Remélem segít a gyogyi hogy rendbetegye már ezt a bladimaryzést!

CSÉZJANG
Én ismerek 4., 6. sőt 9. sikeres inszemmel fogant babát.

dita75

Sziasztok!

Lányok olvasgatlak itt titeket gőzerővel, hogy képben legyek veletek is meg hogy hogyan is mennek a dolgok a BMC-ben, de nem tiszta egy pár dolog :roll: Mindenki inszemről beszél meg lombikról. Csak ez a két lehetőség van? Úgy értem nálunk már megvan mi a baj. Olyan nincs, hogy nem kell inszem sem csak simán stimu? :roll:
Ill. kicsit beparáztam attól, amit a magas árakról írtok. Ha a tb támogatja a beavatkozásokat, akkor mi kerül ilyen sokba? Tudom a gyógyszerek, na de ennyi?? És mégis milyen összegekkel kell számolnunk úgy nagyjából? Valaki tudna esetleg erről küldeni nekem egy privit??
Ne haragudjatok, hogy ennyi buta kérdést teszek fel, de még nagyon kezdő vagyok :oops:

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok!

:lol: Dita, muszáj volt így kezdenem. Annyira nevettem hogy még mindig nem bírom abba hagyni. Kihúzom a gyufát, csajé? :lol: :lol: :lol:
Értelek én, te drága kismami. Csak most azt nem értem hogy mi van.
Mécc vissza dolgozni vagy nem? Azt modta Szűcs hogy nem mehetsz? Vagy a főnököd szarakodik most, vagy mi van?
Én teljesen meg értelek a kollégákkal kapcsolatban és a szomszédokkal is. De, azt tudom hogy soha nem fogod megszokni, mert ezt nem lehet.

Nyanya, én sem hallottam más lehetőséget a BMC-ben. Aki ide jön, az már túl van minden próbálkozáson és a dokija már nem tud mit kezdeni vele, hát mars a BMC-be.
Olyat már hallottam hogy spontán esett teherbe a szünetekben, amikor épp várni kellett a következő beavatkozásig. Az árak sajna nem is drágák. Itt semmiért nem kell fizetni csak a hormon szurikért. Ezek is támogatva vannak. Ha nem lennének támogatva, lehet hogy még a fél millát is meghaladná az ára.
Ne rémülj meg, csak készülj fel. Egyébként mindig szólnak előre, hogy amikor jössz legközelebb, hozz magaddal .... összeget.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita:
Nem! Én sza..k be a dumádtól! Egyébként kakateszt is lesz? :lol: Nagyon jó fej lehet a te párod is :)
Muszáj volt nektek vidékre költözni? Megértelek, mert én is olyan helyre költöztem, amit nem szeretek. Remélem eccer továbbállunk, de mi is vidékre mennénk, csak pletykamentes övezetbe. Mindenünk megvan hozzá :) csak pénz kéne, semmi más (na az nincs) :lol:

Nanya:
Van 3. lehetőség is, elkapod apát otthon és durrrr bele! Félretéve a viccet, nekem volt egy kényszerpihenős ciklusom (párom bacijai miatt) amikor stimu el lett kezdve, akkor még nem tudtuk, hogy nem lesz jó a bacilelet. Wiegandt doki úgy gondolta, hogy ugorjak be azért uhu-ra és megnézné a tüszőimet. Mivel jók voltak, feírta repesztőt és megmondta melyik napokon KÖTELEZŐ :lol: az összebújás. Na ez volt inszem nélkül, de nemtudom más doki felajánlaná ezt a verziót is?
sajt@

Nyanya:
az inszem nélküli, vagy azzal együtt kifizetett összeg megegyezik, mivel a beavatkozásért nem kell fizetni, csak a gyogyókért - az meg annyi, amennyit kiperkálsz a gyógyszertárban. Egyénenként változó, kb. 30-40.e.Ft. Ebből már nem tudsz lefaragni, esetleg, ha egészségpénztári tag vagy és a számládon van x összeg, abból is kiegyenlítheted.

Csézjang:
Sting velem kever téged. Talán azért, mert a sajt angolul cheese (csíz) és ez hasonlít az elején a CSÉZjang-ra.

Sting:
Nekem van very heavy bládimérim, nem csézjangnak :P
Nem haragszom, ne izgulj, de tartós tejet ne vegyél! :lol: :lol: :lol:
sajt@

Csézjang:
A lombiknak szerintem azért nagyobb az esélye, mert már megtermékenyült petesejtet tesznek be, míg az inszemnél ez a folyamat nembiztos, hogy egyáltalán bekövetkezik.
sajt@

VASIKÁÉ
Az hagyján de van valahol egy képem is ahogy kihúzzák a gyufát a gyufásdobozból... csak nem találtam meg, na azzal a képpel halálos lett volna a hozzászólás. :lol:

NYANYA
Hát sztem a BMC-ben már nem szaroznak. Én fehérváron fél évig ezt csináltam, középidőben ultrahangok, és receptre felír hogy mikor kell kekszelni.
Ez a házasságnak sem igazán tesz jót sztem, kicsit olyan volt mintha vezényszóra kellett volna csinálni. Most vagy kivánom vagy nem. Párom meg még inkább így van vele. Nem szereti a kötöttségeket. Lehet így próbálkozni, de ha már belekezdtetek ebbe az egészbe ne húzzátok az időt, veszíteni ne fogsz semmit az inszemmel. Pénzt sem olyan sokat. Igaz itt a BMC-ben nem adnak clostit mert azt több cikluson keresztül nem is lehetne szedni, de ha egy-két spontán ciklust segítenétek vele lehet hogy összejönne, és az csak egy ezres.
Amúgy mind az inszem, mind a lombik teljesen egyénfüggő, mert minden szervezet másképp reagál a szerekre, és az sem mindegy mit írnak fel neki.
A merional a legolcsóbb ha azt kapsz az inszemre kb. 15-20 ezerből ki fogsz jönni a tüszőrepesztővel együtt de lehet hogy még ennyi sem kell, vagy épp hogy több. Ezt előre nem lehet tudni. Én akikkel beszéltem és long protokollosok voltak mindenkinek kevesebbe volt a lombik mint nekem. Volt akinek 80-nál megállt én 150-et fizettem és ebben a kúpok nincsenek is benne, annak is húzós az ára, így hogy napi 9 golyót kell használni.
Remélhetőleg idáig nem fogsz eljutni, megmutathatná valaki hogy kell első inszemre bebabásodni, én már annyi ilyet láttam, higgyetek benne, hogy így is sikerülhet.

SAJT@
Tényleg tök jó fej tud lenni a párom, ezért lettem belé szerelmes, mert egyfolytában nevettetett. Exemmel már nagyon tele volt a hócipőm meg a munkával is, de amikor közvetlen munkatársak lettünk alig vártam hogy reggel legyen és láthassam, mert mindig fel tudott vidítani. Annyira édes volt.
Annyira jó lett volna hogy már akkor összejön a bébink. Annyira akartuk már az elején. Tettünk is érte rendesen. Nagyon szeretek visszagondolni ezekre az időszakokra amikor még dúlt a láv és nem voltak hétköznapi gondjaink.

Szóval őt itt ismertem meg tősgyökeres. Én még az exxel költöztem ide. Mindketten Budapestiek voltunk csak itt kapott egy jobb állásajánlatot. Igaz hamar elbaltázta de addigra én már vettem egy lakást. Pesten annyi pénzből nem tudtam volna, hát ittragadtam. :roll:
Ti merrefelé éltek?

dita75

Ezt most találtam, bár tegnap volt péntek - nekem minden napra aktuális :I
Kép
sajt@

Dita:
csak annyit mondok: nyócker
sajt@

A közepesen szoáré részén egy panelban 2 kutyuval :)

Ha nem a Zuram kérte volna, hogy költözzek én hozzá, el sem jöttem volna a XX. kerületből. Ott szerettem élni. Legtovább kertesben voltam a nagymamimnál, de teljesen külön házrészben "albérletben". Keveset kért, azt sem ő akarta, hanem én - mégse legyek nála ingyé! Olyan volt, mintha falun lennék, mindenki ismerte a másikat, kis boltokba jártunk, kis piacra, kevés volt a pletyka - nagyon szerettem.
sajt@

XX. ? Az Erzsébet ?
Annyira nem ismerem a kerületeket.
Én a XXII - ben Budatétényben születtem és éltem 18 éves koromig. Az is olyan külvárosi családiházas rész.

dita75

Igen az.
Mikre nem vagyunk képesek a pasikért? Jó korán elkerültél te is onnan.
sajt@

Sziasztok!
Én belvárosi vagyok, a VII. kerületben nőttem fel a Városligetnél, most meg a IX.-ben lakom. És mi is kifelé akarunk menni a városból, csak nagyon drágák a telkek :cry:
Munka miatt inkább Bp-hez vagyok kötve, max 30 km-re szeretnék költözni :lol:

Sajt@!
Hát ez a BLÁDIMÉRI igazán találó! Én sem tudom képzelni, hogy milyen az, világ életemben 1-2 napig mensiztem, azt is csak lájtosan... Remélem mostmár igazán segít majd a gyógyszer. Örülök, hogy így a várakozós időszakban is jó kedved van, és nem búslakodsz. Sokan példát vehetnénekRólad!

Nekikezdek a táblának, remélem a végére érek, bár negyed óra múlva le kell kapcsolni minden világítást :shock:

Kép
akire79

Csajok köszi a segítséget :D Majd meglátjuk, hogy mit mondanak nekünk. Azért így már világosabb kicsit :D

Mi Gazdagréten lakunk panelban. Van egy-két hülye szomszéd, akiket nehéz elviselni, de egyébként szeretünk itt lakni. 75 nm a lakás, elférünk kényelmesen hárman. Négyen is eférnénk mondjuk... :roll: Előtte egy pici lakásban laktunk szintén a telepen. Gyerekeseknek ideális, rengeteg nagyon jó jótszótér van, 2 bölcsi, ovi és suli. Nagyon jó a levegő,mert zöldövezet. Persze távlati tervek között szerepel valami újépítésű lakás, de ez most nagyon nem aktuális. Szóval a BMC sincs messze szerencsére.
Én még soha nem laktam vidéken, sem családi házban, de férjemmel együtt álmunk egy családi ház. Bár ettől fényévekre vagyunk :(
Nem hiszem, hogy könnyen viselném a pletykás szomszédokat, nem irigyellek Dita. De remélem meg fogod szokni. Itt tényleg nem igazán ismerjük egymást a házban, ez néha jó, néha rossz.

Kép
Kép
nyanya77

Na lépek, a Zuram kitúrt. Online szokott autóversenyezni és most gyakorolni fog.

Mindenkinek
Kép
sajt@

Most látom nőtt a létszám!

Nyanya:
tiéd a laptetű :lol:
Szerintem a rosszat sosem lehet megszokni... Csak beteggé teszi az embert hosszú távon.
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?