NAGYON KÖSZÖNJÜK mindenkinek a szülinapi köszöntéseket, és Bogárkának külön a képet, nagyon édes!!!!!!!!!
Nagyon szép volt az egész: pénteken hármasban ünnepeltünk, szombaton a férjem családja jött hozzánk (egész nap főztem-sütöttem, NAGYON elfáradtam, de ollllyan jó volt), vasárnap pedig az én családommal ünnepeltünk Vácon! És csak kicsit sírtam, szerintem nem túl sokat, mert azért annyira meghatódtam, amikor visszaemlékeztem!
Én nem tudom ilyen hosszan mesélni, mint Votiv, mert annyi volt az egész csak, hogy reggel 5-kor elég erős fájásokra ébredtem, akkor bemásztam a fürdőkádba, de az nagyon felerősítette, akkor már a férjem öltöztett fel, be az autóba, irány a kórház. Ott már várt Kata, a szülésznő, megállapította, hogy 4 ujjnyira ki van tágulva, be a szülőszobába, nekem már nagyon fájt. Nem volt se beöntés, se ügyeletes orvos általi vizsgálat, még az nst-t se tudták rám tenni, mert bújt is ki Vinci. Az orvos épp hogy beért, és 9.17-kor már Vinci a karomban volt

))
Nekem sajnos eléggé fájt a gátseb, a kistesónál majd ezt az egyet szeretném elkerülni (de Vinci túl gyorsan jött, nem lehetett gátatvédeni), egyébként életem legszebb napja volt azt hiszem.
Ildi,
Elküldtem emailben a babatorta receptjét! Remélem, megkapod és megnyitható lesz a fájl!
Blaye