A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: egyrészt majdnem elbőgtem magam ahogy olvastam a sztorid másrészt betojtam megint Kép
Muszáj ezt??? Kép
De a zen van velem és úgy szülök majd mint Proone Kép

Hát a mi páramentesítőnkbe is gyűlik már a víz rendesen, de sajnos igy is vizes az ablak, mert az ablak szuperül zár mert műanyag és nem jár a levegő, a fal meg kivűlről kapja a bazi hideget ami a benti meleg miatt le is csapódik. Kéne a házat kivűlről szigetelni, de erre alig van esély, mert nem olyan a lakóközösség, hogy felfogja ésszel, hogy erre sajnos előbb-utóbb be kell fektetni... Kép

Ha elalszik szopi közbe akkor utána nem büfiztetitek??? Nem kell minden szopi után büfiztetni????

Rylie
35
rylie

Sziasztok!

BÓDÓG NÉVNAPOT GABIKNAK!!!

Fic, Zsanci!

Köszönjük a bókokat Domcsi nevében isKép

Moose!

Ari vagy! Különben az "élet" tanított meg rá hogy ahol tudok ott aljak ki a magam érdekei melett és mostmár persze Domiért is. Mondjuk ez kicsit hülyén hangzott hiszen még csak 25és fél vagyokKép

De korán kezdem el ezeket megtanulni, és tapasztalni. Az hogy nem vagy verekedős az sosem baj, de hidd el néha egy két velős beszólás, ami még jó megalázó is, sokkal eredménesebb mint mondjuk 1-2 pofon.

Habitapi. Még nem fedezte fel csak hogy a széle finomKép de nagyon figyelek rá, és köszi. Szegény elkezdett köhögni. Félek hogy most elkapta tölünk a náthátKép dokinéninek megmutizom ma.

Maya. Nekem mindig jó. Csak szóljatok lécci, hogy mikor mert már unom az itthon ülést. Ja és ha szerda akkor csak valszek picit kések mert dokihoz viszem Domit. De majd kiderül. Na puszi majd még jövök
eszti25

Zsanci!

Ez kínzás!Kép hát ez gyönyörű!! íAz íze is ilyen fini? Mesélj róla lécciKép
eszti25

Zsanci, gyonyoruKép
kuldok en is nekedKépKép bar a tied szebbKép

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsan, es a kisebbik kolkot azert lathatjuk ma?

Coolio
recca

Rájli,
de! Büfire fel szokás ébreszteni, de ha mondjuk annyira alszik, h nem tudod, egye fene, legfeljebb egyszer kimarad. Csak nem szabad ezt sokszor eljátszani, mert a levegőnek ki kell jönnie.

Moose,
nem úgy értettem, h a véleményed ugyanaz, hanem hogy olyan karakánul válaszolok, mint te szoktál. Vili? Kép

Minden Gabi és Gabriella éljen sokáig! Kép
neet
neet

Rylie,
Bálint szinte mindig szopi közben alszik el (kivéve amikor a kocsikázás közbenKép), és csak azért hogy böfizzen, nem szoktam sosem felébreszteni. Sztem nincs ezzel semmi gáz.

KépKép
fibi

Moos,
és nem is azt írtam, vagy nem úgy gondoltam, h nem lehet éhes, én lassan 30 leszek, és van, h éhes vagyok éjjel, Kép hanem hogy nem biztos, h fel kell majd kelni hozzá. Fizikailag egy nagy baba már kibírja az éjjeli evés nélkül, lelkileg viszont babája válogatja. Na, túlragoztam. Kép
neet
neet

Recca,
te is nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!KépKépKép
elárulok egy titkot: a hónapban még nem tudunk menni, mert no money, no party...Kép
viszont lécci szóljál nekik, h januártól jönnénk ismét, jó??? Ha kérdezi, mondd azt, h betegek vagyunk...KÖSZI!!!
Eszti,
igen, sajnos izre is kiváló!!!!!!!!!!KépKépKép
Legközelebbi Bogárka partin szivesen csinálok mindenkinek, aki szereti....tudom uezt kakaóval is...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Este zh, elvileg most tanulok rá, gyakorlatilag már úúúgyis mindegy.. azért drukk, plíz!
neet
neet

B most kiszakitotta éppen a hársfavirág teafüvet, tiszta forgacs a haja és a ruhaja, kiralyKép

KépKép
fibi

Neet,
drukk megy, még akkor is ha néha eltérö a véleményünkKépKépKép

KépKép
fibi

Rylie,
amig nagyon pici volt (kb. 3 hós koráig) én mindig megbüfizettem, mert nagyon hasfájós volt. Viszont utána már elég nagy, h a büfit megoldja egymaga, igy utána én már nem ébersztettem fel. SÕT!!! örültem, h alszik...Kép
egyébként, amikor pici volt ,sokszor nem kelt fel arra, h büfiztetem. Ügyesen tudott függőlegesen is aludni...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
miből zh??? mert akkor úgy drukkolok, h közben a tárgyra is erősen gondolok!!! Hátha rémlik még valami!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, Recca,
nyami-nyamiKép én lusta vagyok habot csinálniKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

nekem nem jó Maya ezen a héten,Puntokát szerdán viszem dokihoz.

Zsan!

Én kakaóval szeretném kérni majd!

Neet!

Jót röhögtem ezen az éjjelei éhezésedenKép
ZH brrrrrrrrrrrrr

Moose és Eszti!

Azért ne nagyon bátorítsátok egymást mert szerintem nem kell mindig mindent agresszívan intézni.Attól még kiállhattok a saját igazatok mellett,hogy nem vertek pofán mindenkitKépÉn kezdek félni tőletek!Sőt ha kedvesen,mosolygósan adjátok elő a problémát az sokkal hatásosabb és sokszor dühítőbb is tud lenni.Főleg ha egy nagyon sima agyú egyénnel álltok szemben.Na akkor a kedves,mosolygós,türelmes viselkedés annyira letaglazzó őket,hogy köpni-nyelni nem tudnak.Már kipróbáltam,azért merem ajánlani.És a gyerek meg Ne azt lássa,hogy anyuka kiabál meg csúnyán beszél.Azt a leborult szivarvégit már!Kép

Jucus néni
20170114224602

Fibi,
ez kedves! Kép

Juc, köszi. Kép

Zsan,
angol nyelvtöri és dialektológia. Rémlik? Kép
neet
neet

Bogarka, te felfeded az inkognitomat!? Egyebkent amiota apaval vagyok nem foglalkozom nevnapokkal, elkaptam tole, hogy nincs jelentoseguk. Pedig neki 17 van egy evben. A Mariaknak meg 21... (olvastal Gasperinit? az "En es ok"ben minden nevnapjukat megtartottak a gyerekek, koltseges mulatsag Kép ) Azert koszonom es en is minden jot kivanok minden decemberi unneplonek utolag es elore es most Kép

Elmeletileg jovo heten tudunk mi is menni mayaba.

Kokusz, nekem tud 1000et a mosogepem, de a finomabb dolgokat csak 600al fugazom, a tobbit meg 800al. Es minden megszarad 1 nap alatt, kiveve amikor meg vagy mar nem futenek, de meg hideg van, szoval par het az evben. De tavaly nekem is sikerult bepeneszezni a falat, mert tul sokat mostam nehany napig es dogmeleg volt es becsuktam meg azt a szobaajtot is (hogy a macska ejjel ne egye meg a papagajt) ahova teregettem. En azt figyeltem, mikor mosogepet vettem, hogy tudjon extra oblitest, mindig igy mosok, sot utana meg egy kulon oblitest is nyomok, hogy tutira ne maradjon mososzer a ruhaban. Ez a hulye maniam van. Ja meg persze, hogy mindene "A" legyen es siemens. Ha most vennek mosogepet, akkor meg azt is szeretnem, ha kiirna, hogy meg mennyi ido van hatra a programbol, meg felbe lehetne szakitani programfutas kozben es aztan ugyanonnan folytatna, bar ez utobbinak csak akkor van jelentosege, ha a furdokadba folyik a viz, mert igy ugye nem lehet egyszerre mosni es furdeni, ami sokszor problema, de ha mondjuk a konyhaban van a mosogep, akkor ez mar nem lenyeges.

Jovanna Neet, akkor mostmar tanulhatsz Kép
moose

Zsan, ertem. sajnalomKép. a kozvetitest viszont nem vallalom, ha nem nagy baj. ismerve az ottaniak hozzaallasat...Kép feltem a hajamKép

Fibi, tenyleg nagy erofeszitest igenyelKépKép

Juc, en veled ertek egyet. kicsit tulspirazzak a csajok...KépKép

Coolio
recca

Zs, en is kakaoval kerem! Kép

Juc, ezt majd mayaban megbeszeljuk. (Nem lesz agresszor a lanyom, en sem vagyok az, de azt sem akarom, hogy olyan eltaposhato/eltaposott legyen, mint amilyenek szuleim...)

Neet, te tenyleg ilyen keves pelust hasznalsz? Es nem bantja E popojat a sokminden, ami sokaig rajta van? Vagy igy lelassult az anyagcsereje? Vagy elobb szamoljam meg, en hanyat hasznalok, es akkor majd kiderul, hogy tul koran kotozkodok Kép

Vajon ma fog-e aludni a lanyom napkozben?
moose

Kókuszka!

Szárítógép arra jó,hogy ha valaminagy cuccot akarsz gyorsan megszárítani.Pl.gatya ,overáll ahogy Bogárka írta.Én mondjuk használok hozzá szárítópapírt amit itthon még nem láttam és ez nem hagyja összegyűrni a cuccot.
Ha nemlenne akkor biztosan azt gondolnám,hogy de jó egy szárítógép,de igazából nem használom.

Moose!

Rendben majd megbeszéljük!Kép

Juc
20170114224602

Miért nem lehet sehol kapni lovakról szóló VHS-t????? már átböngésztem ötszáz oldalt, és seholKépKépKépKép (apukámnak akartam kariraKép)

KépKép
fibi

Fibi, spektrumon nyomnak/nyomtak egy sorozatot lovasokrol. Ha elobb eszedbe jut, az talan jo lehetett volna. Egyebkentmeg mi az a VHS? Kép
moose

Juc,pont erről akartam irni%!!!! mi a neve ennek a száritópapirnak??? én amcsiban használtam, de nem tom nevét, és arra jó, h ne ragadjon össsze a ruha, é s olyan, mintha kivasalták volna....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

KösziKép én rendeltem is egyet:Kép

Jucus!

Teljesen igazad van, és mint asszem már neked mondatm , hogy én is először kedves vagyok, és nem bunkó.Kép Ha alapban bunkón áll hozzám vki csak akkor vagyok én is egyből az. És nem igen szoktam pofozkodni, de beolvasni annál inkább.Kép Szóval a bébike nem tanul majd csúnyátKép

Jelen esetben a parkolótárshoz is kedvesen mentem be de egy flegma vén q volt és beszólt, sajna nálam meg otttörik a mécses, és én is rázendítek. Utálom ha lenéznek.Sajna ez egy rossz szokásom hogy gyorsan begurulokKép
eszti25

Recca,
Kép
Moose,
ha én tehetném, miele-t vennék 200 lepedőért...Kép
Neet,
rémlik minden, pont 2 éve vizsgáztam belőle...KépKép
REPÜL AZ IDÕ!!!!!!!!! mikor lesz diplomám????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szóval akkor 2 kakaó, 1 kávé rendel...
és akkor mikor is lesz maya? és akkor most jön Moose is? vagy az egy másik projekt????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Controls Static Cling talán
20170114224602

Moose,
nincs Spektrumunk, és tévét sem nézünkKép
A VHS az a videókazettaKép Apuméknak csak az vanKép

KépKép
fibi

Micsoda élet van itt délelőttönként,de nekem most mennem kell pihenniKép

Pusz
20170114224602

Zsanci,
akkor én egy habos tejeskávét, pls Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Boldog névnapot Gabik!! És Juditok!!!

képeket kérek!!!

Én is tudnék jövő héten Mayázni!!!! Legyen akkor is! LégyszííííííKép

Moose: szorítok, hogy legyen szunya!

A többivel megint lemaradtamKépKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

AKKOR LEGYEN JÖVÕ HÉT A MAYA!!!!!!!!!!!!!
minden baba és mama gyógyuljon meg addig!!!!
akkor az ehetit elnapoljuk????vagy legyen kettő??? most és jövő csütörtökön???
most akkor mivan????vasárnap van karácsony???vagy mi???Kép
igi megkapta első karácsonyi ajándékát. azt mondták/irták, ne adjunk túl sok mindent a gyereknek, mert összezavarodik...igy én szép lassan odaadok neki mindent, és marad az karira, amit a nagyszülőktől kap...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok

Gabiknak sok boldogotKép

Infókat köszi
A vaterán volt egy kombi gép de ma reggel lejárt a licit 70 froncsi volt, de nem licitáltam, mert előtte fél órával találtam egy zanussit az apróneten a Vesselényi utcában fele áron! így holnap ott megnézzükKép és még komódra is marad lovetta amit a kikában láttamKép
Juc a tied mennyibe került?

Páramentesítőt is kell szereznem Kép Köszi az ezzel kapcsis infókat is.Kép

Kókuszdió
kókuszdió

NAGYON KÖSZÖNJÜK mindenkinek a szülinapi köszöntéseket, és Bogárkának külön a képet, nagyon édes!!!!!!!!!

Nagyon szép volt az egész: pénteken hármasban ünnepeltünk, szombaton a férjem családja jött hozzánk (egész nap főztem-sütöttem, NAGYON elfáradtam, de ollllyan jó volt), vasárnap pedig az én családommal ünnepeltünk Vácon! És csak kicsit sírtam, szerintem nem túl sokat, mert azért annyira meghatódtam, amikor visszaemlékeztem!
Én nem tudom ilyen hosszan mesélni, mint Votiv, mert annyi volt az egész csak, hogy reggel 5-kor elég erős fájásokra ébredtem, akkor bemásztam a fürdőkádba, de az nagyon felerősítette, akkor már a férjem öltöztett fel, be az autóba, irány a kórház. Ott már várt Kata, a szülésznő, megállapította, hogy 4 ujjnyira ki van tágulva, be a szülőszobába, nekem már nagyon fájt. Nem volt se beöntés, se ügyeletes orvos általi vizsgálat, még az nst-t se tudták rám tenni, mert bújt is ki Vinci. Az orvos épp hogy beért, és 9.17-kor már Vinci a karomban volt Kép))
Nekem sajnos eléggé fájt a gátseb, a kistesónál majd ezt az egyet szeretném elkerülni (de Vinci túl gyorsan jött, nem lehetett gátatvédeni), egyébként életem legszebb napja volt azt hiszem.

Ildi,
Elküldtem emailben a babatorta receptjét! Remélem, megkapod és megnyitható lesz a fájl!

Blaye
blaye

Kókuszka!

nem emlékszem az árára mert már régen vettük.
DeWhirpool,elöltöltös AWG 327

Juc
20170114224602

Moose!
Bocs az inkognítóért Kép! De hát nem akartalak kihagyni Kép...és különben is az első talin többek előtt mondtad, tehát annyira csak nem titkos Kép
...és Gasperini rulez!!! Kép

Fic!
Ha bemész az iwiw.hu-ra, a függő kapcsolatoknál, hogy bejelöltelek Kép Csak rá kell kattintani az "ismerem"-re Kép

Maya: lehetne kettő is, én vsz. elmegyek ehéten a bioboltba, mert kéne pár dolog...és talán szerdán...persze csak ha jobban leszek, mert most fáj a torkom, az orromon nem kapok levegőt, és ráadásul a bölcsességfogam is nő Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Legyen most és jövő héten is maya! Megbeszéltem Manóval, hogy megyünk együtt! Jövő héten meg Zanza és Jucus is tud jönni. SZERINTEM Kép
ficánka

Sziasztok!Én is boldog névnapot kívánok a druszánoknak!KépValamint köszönöm a jókívánságokat.Moose:a cataflan cseppeket lehet kicsi gyermekeknek is adni,persze gyerekorvosi javaslatra!Csak azért írtam példának,mert nagyon makacsnak tűnt ez a láz és nekünk nagyon bevált,mikor Dorkámnak 38.9 volt a láza és a panadol,nurofen kevésnek bizonyult.Zsan:én is kérhetnék ilyen habos csodát?KépLehetőleg dupla kávévalKép,legalábbis mára,mert teljesen kóma vagyok ma./Szörnyű ez a köd/

petergabi

Gabi,
egy névnaposnak mindent!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mindenki visszaigazoltam! KépKépKépKép

Ki jön szagojába szerdán?
ficánka

Fic,
köszi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
ezt találtam Istinek!!!!
http://www.unas.hu/shop/shop_ordered/1458/shop_pic/CGN-0033.jpg
vagy már van ilyene???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Boldog nevnapot a Gabriellaknak!

FicKép epp azon gondolkodtam, hogy ki az a Zsuzsanna, aki ismer.Kép

Fibi, ez nem jo hir.Kép Azt hittem remenykedhetek abban, hogy kesobb kevesebbet fog kellni. Egyebkent nalunk is valtozo, pl. szombat hajnalban csak egyszer kelt 4,40-kor, igy en is majdnem het orat aludtam egyhuzamban!Kép

Szegeny Csoka, a hetvegen videken voltunk, delutanonkent alig aludt valamit. Este 6-kor, mikor indultunk haza beajult es csak reggel kilenkor ebredt!Kép Na jo, kozben volt szopi is, de az felig aludva ment.Kép

Jucus, koszi a fadiszes tippet. Vegul azt hiszem megiscsak marad a mezeskalacs sztajl... foleg ha Katika hagyja, hogy megcsinaljam.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

csajok!

lehet,hogy az agyammal is baj van nem csak az epémmel?
Nem emlékszem,hogy Dorának milyen tippet adtamKép

Most elmegyek dokihoz és egy CT-vizsgálatot is kiíratok magamnak azt hiszemKép

Juc
20170114224602

Pocak! Az lehet, hogy minden nap szoritasz?! Fel haromkor bealudt!! Kép Kép a megasztar elso elodontojen, de ez nem szamit, mert minden nap megnezzuk, ugyhogy biztos nem emiatt... Bogarka, kerd meg Pocakot, hogy szoritson Petranak! Verprofi! Kép Tenyleg Pocak, Marci genetikalilag kodolt jo alvo, vagy van valami titkos modszered??

Ja, es a lanyom be tud maszni a bazinagy pegperego etetoszekbe elolrol. Semmi samli, vagy egyeb segitseg. Mondjuk a nagy talca nem volt rajta, csak egy kicsi. Neztem nagyot delelott. Azert remelem, nem akrobata lesz...

Juc, te mikor mesz doktorbacsi? Ildi, es te?
moose

Ja, most mesz! Akkor drukkolok. Mondd, hogy azt a gyogymodot kered, amelyik gyors es fajdalommentes. Szoval most azonnal varazsolja ki a kovedet!

Nincs tobb, a Maszkabalhoz hasonlo dvd gyerkocoknek? Rovid dalok animacioval? Ilyen kene a csajomnak. Nem akarom allandoan az iciripicirit nezni a neten... raadasul tokre leterheli a gepet, apa mondta... szep kis animacio, de egy gany a programozasa...
moose

ha vkit érdekel a lost...Jucus???Kép
www.oceanicflight815.com

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, valaki írta, hogy az Auchanban lévő fadíszek bénábbak, mint az újságban. Lehet, hogy Dóra erre gondolt?

ancsipancsi

Bocs, Jucus, nem a te agyaddal van gond, hanem az enyemmel.Kép Moos volt. Neki koszi!Kép
Ancsi, en mar teljesen letettem ezekrol a fadiszekrol. Humbuk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?