Csajok ezzel vitatkoznék egy kicsit mert azért olvasni csak tudnak, nem hiszem hogy analfabéták lettek volna. A szaros papírra rá van írva minden, pont az ilyen esetek elkerülése végett gondolom, vagy ha nem figyel eléggé, vagy nem mondják akkor otthon nyugodt körülmények között el tudja olvasni, értelmezni hogy mi mikor és hogyan lesz. Minden beavatkozás előtt külön tájékoztatót adnak., és leírják hogy mit vigyél, mikor kell menni, apának mennie kell-e, stb.
Én is fórumos vagyok már mióta oszt mégis tudtak újdonsággal szolgálni még nekem is. Ha meg valaki bizonytalan akkor kérdezzen, nem fogják a fejét leharapni. Sztem semmi nem jogosítja fel hogy balhézzon, én még arra is pipa vagyok ha párom dünnyög meg morog, nem csak mi vagyunk meddő pár a világon. Ha olyan anyagi körülményeink lettek volna akkor mentünk volna a Cirisbe, Forgácsba vagy a Kaáliba időpontra, de mivel erre nincs külön zsozsónk és a BMC-ben is nagyszerűen tudnak gyereket csinálni így őket választottuk, és tudtuk hogy sokat kell majd várni minden egyes alkalommal.
RONY
Nem igazán van lehetőség közös programra, mert a fiúknak a pecázáson kívül nemigen jut eszébe más szórakozás, engem az meg piszkosul untat, így ma is itthon maradtam, ők meg elmentek ketten lógatni.
A 13. hétig nem is nagyon tudok magamnak egész napos programot csinálni az utro miatt, ugyanis ha nem dőlök el vele vízszintbe gyakorlatilag az egész kifolyik.
Tegnap rávettem a gyereket netezés után hogy menjünk el fagyizni, kb. fél óra séta. Elértünk az utca végéig ahol van egy kisbolt, ilyetszól inkább menjünk be oda és vegyünk jégkrémet, mert olyan messze van a fagyizó neki bizony nincs kedve odáig gyalogolni. Azt hittem hülyét kapok! Kb. 300 m-ről volt szó.
VASIKÁÉ
Most épp nem néztem, de kivülről fújom a jóbarátokat, vagy 200x láttam már nagyon eltalálták azt a kis sorozatot.
Te már láttad a páromat neked úgy tűnt az a simizgetős fajta?
Nem mindenki olyan mint a te Vasikád!
Amúgy csak magamat okolhatom, mert az exem meg olyan fenekembe belebújós tipus volt és már mindenhová kívántam, legszívesebben barikádot tettem volna magam köré, mert sokszor mozdulni nem lehetett tőle. Most meg megkaptam a totál ellentettjét. Én nem tudom ezekből a pasikból valami középutas kategória nincsen???
VEKIKK
Engem sem kell esténként ringatni!
A nap is ki tudja úgy szívni az embert, hogy már délután szinte leragad a szeme. De nem baj, süssön csak, na legalább most egy kis előny hogy nem melózunk, mert lehet hogy a hajnali kelés és a tavaszi fáradtság, no és nem utolsósorban a terhességünk miatt délutánig az asztalra borulva horkolnánk.