A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zoe:
Ha nem haragszol kinevezlek a BMC GÓLYAMANAGER-ének :D

Kakti:
Nyugi-gumi! Kár, hogy felment a gyogyó ára, de nehogymá ez elrontsa a kedved! Fel a fejjelT Köszi a titkot, hasznosítottam. A legjobb amit tehetsz, hogy lepattintod magadról a negatív hullámokat, gratula!

Colin:
Tuti info: A gólyánál azért nem volt csomag, mert műszakváltásra ment hazulról Budapest felé és majd ott veszi fel a kis szállítmányait, melyekhez akciósan ingyen babaragacs-készlet tartozik!
Te meg ne agyalj, csak szépeket és jókat gondolj! :)

Vevikk:
Kész vagyok tőletek! Rizi-Bizi :D :D :D
Extra nagy gratula! Vigyázz magatokra, mert TE KIVÉTELES vagy! A doki is megmondta. Szívhang után is hallanio szeretnék rólatok, nem ám lelépni :wink:
Rizi és Bizi gyönyörűek, nagyon elérzékenyültem... A pecsételés miatt ne izgulj, majd elmúlik!

Pá Drágáim!
sajt@

Úgy látom uralom a terepet! Mindenkit kiosztok :D

Dita:
A te kedvenc hozzászólásod is nagyon jó a filmből. :)
Bogyókád csodálatos, tuti elbőgöm magam, ha nekem is lesz szívhang (eccer). Tök hülye vagyok, most is folyik a szemem leve, biztos a gyóccer teszi, mert kemény vagyok ám, mint a vídia - vajból. Gyere sűrűn, minden részletre kíváncsiak vagyunk!
Ha hosszabb a Bogyókád, hát istenem. Lhet, hogy tényleg fiú lesz (bár én neked szurkolok) de legalább máris van mivel játszania odabent :wink:
Nagyon gáz amiket írtál a szülészeti állapotokról nálatok. Igazán rászorulna fejlesztés (utópia)...

Pá Drágáim!
sajt@

Nyanya:
Gyere bármikor, szívesen látunk itt, meglátod 29-e már nincs is olyan messze :)

Akire:
Szép lányneveket választottatok. Fiúnévnél esetleg kössetek kompromisszumot: lehet két neve is a bébinek (András Benedek, vagy Donát András). Bár mire odajuttok lehet, hogy más nevet találtok jobban ráillőnek a picurka személyéhez.
Nálunk pl. a Veronika a férjem mumusa. Én döglenék érte, annyira tetszik, ráadásül ükömet is így hívták. A Zuram nagyanyja szintén V. ezért nem akarja ő, mert nem szereti a nagyiját... Sajnos mi nem tudunk megegyezni, így más lesz a neve (ha lány lesz).
Szerettünk volna régi magyar nevet választani, de lánynév alig van, ráadásul olyan elcsépeltek már, fiú sem sok van ami tetszene...
Az inszemek után én is mindig lufi vagyok, nálam ez vele jár.
Sok-sok ilyet: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné:
Micsoda buli?! :? Micsoda férj az ilyen, aki így kiakadt a BMC-ben! Mi lesz más helyzetben? Nemtom akarnék tőle ezek után gyereket... Remélem Sz jól megmondta neki! Biztos nem könnyű neki (a férjnek), de akkor a többiek mit szóljanak, mi is arénázzunk? Az ilyennek fütyin keresztül kéne inszeminálni egy kis jómodort és türelmet! :P
Tündéri dumája van a kisfiadnak!
Remélem minden oké nálad, pihenj sokat, csak pozitívan!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rózsa:
Drukkolok az inszemhez! :)

Rony:
Ezer köszönet! Múkodott, elmúúúlt, múúúszáj volt neki! Eldöntöttem csütörtökön 11-kor, hogy engem nem kell kikapirgálni, nem vagyok én Kukoriéknál giliszta a szemétdombon - Sajt@ vagyok!

Áfonyácska:
Köszi a táblázatot, remélem hamar aktuális lesz. Tényleg gyönyörű időket élünk, minek legyen az ember a 4 fal között! Éljen a rókakoma kisöccse!

Trix:
Nagyon szépek a bébik, szükségünk is van ezekre a sztárfotókra, olyan jó látni őket - köszi!
Kívánom, hogy a róka-család mihamarabb elköltözzön tőletek!

Rózsa:
Sok erőt és kitartást nektek, nem lehetett könnyű át/túlélni azt a 2 hét bizonytalanságot.

Pá Drágáim!
sajt@

Csézjang:
Aviva torna (ezt még nem csináltam, de azt modják jó), vagy jóga!
Én a Hatha jógát űztem egy ideig, csak az erős bládimérejeim miatt felhagytam vele. Nagyon sok olyan gyakorlatra épül, ami az alsótesben okoz erős vérbőséget - éppen ezért bládisok és kismamik nem is végezhetik azokat a gyakorlatokat. Avivát én is megcéloztam, de még nem jutottam el odáig... Na majd most!

Vicky:
Nagyon drága a fogdokid, pláne, ha még vacakul is dolgozik... Az enyém - között töm, lukmérettől függően, de vannak ismerőseim akiknek a dokija 4-6 ezer között csinálja. Hát akkor mi most torkos-borzosat játszunk...
A terheléses cukor és az IR vizsgálat nem ugyanaz? Mi a különbség? Tudatlan vagyok ezen a téren, de v.sz. engem is érint nemsokára.

Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: A terh. cukor és inzulin között az a különbség, hogy a cukornál megnézik hogy hogy is változott a cukrod a terhelésre, az inzulin meg azt mutatja meg, hogy ehhez mennyi inzulint termelt a szervezeted. Nálam pl. a terheléses cukor is magas és az inzuin is magas hozzá. Ez a legrosszabb kombináció, mert sok inzulin sem elég ahhoz, hogy lenyomja a cukrot. Nem tudom, hogy érthető volt-e.

Tök jó idő van, 7 ágra süt a nap.
vicky79
Budapest III. kerület

SAJT@
kimerítő de annál nevetségesebb volt mire végigértem az irományodon! :lol: :lol: :lol: Besz@rás!

A képeket szerencsére ismerem amiket felteszel, mert ha nem ismerném nagyitóval sem jönnék rá mit ábrázol, nem tudod feltenni nagyobb méretben hogy a többieknek ne gúvadjon ki a szeme?

Mi is a napon vagyunk egész délután. Reggel a kölök kiharcolt magának egy Nike cipőt, tegnap volt a neve napja, aztán névnapi kaja:

Kép
Kép

A csorba tányérokat ne nézzétek, nem volt kedvem elővenni a szép fekete étkészletet, mert úgy rüszülik a késüket mindig rajta, hogy a hátamon feláll a szőr!

Ebéd után virágültetés volt, majd másfél óra látványos szenvedés után párom már nem bírta nézni a fiát így elvitte motorozni, én meg itt függök.

Pont akartam mondani, hogy engem nem fenyeget veszély ezen a téren hogy férjem kiveszi a gépet a kezemből, mert még bekapcsolni sem tudja, erre ahogy le akartam írni mondja hogy jönnének a gyerekkel internetezni. A gyerek szobájában is van asztali gép de nem engedtem bevezetni oda a netet, mert így is kb. 24 órából 23-at a gép előtt ül. Néha megengedem hogy a laptopomon egy-két órát netezzen, de azt is csak akkor ha előtt jól viselte magát, párom engedné neki egész nap bármit is csinált addig is csöndben van, de nálam nem így működnek a dolgok!

Pá-pá átadom a terepet!
További kellemes időtöltést mindenkinek!

dita75

Vicky:
köszi az infót, már nem hülyén halok meg!

Sajna nem tudtam nagyítani a képet, melynek címe: Bejárónő helyett. :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
Ez igen! Jó kis menüettet rittyentettél!
Igazad van, hogy nem kell folyton a gép előtt csücsülni a gyereknek. Az élet nem ebből áll. Otthon is sokat gépezik? Ott hagyják neki?
Hm... No az én uram olyan jól autóversenyez a neten online, hogy külön liga tag, ráadásul virtuális versenyeket is szokott közvetítetni, mert nagyon jó fej és a humora fergeteges :) Ebből adódóan feladati vannak, amit nem hanyagolhat el, ezért nem mindig tesz gépre :wink: Azért nem bánom... Jobb mintha cigizne, kocsmázna...

Pá Drágáim!
sajt@

Lehet, hogy ma már nem jövök, ezért elköszönök:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Inszemes lányok segítsetek!

Most lesz az 1.inszemem.
Végre megjött!!!! Sosem örültem még így neki :lol:
Így kb: kedden mehetek az 1. inszem 3.napi vizsgálatára, csak azt elfelejtettem Szűcstől megkérdezni hogy az miből áll.
Szóval először a mensi 3. napján kell menni ugye? És akkor csak uh-ra vagy vér is lesz?
Mármint azért kérdem mert nem mindegy hogy fél 8- ra korán kell mennem vagy elég később mert csak uh lesz?
És aztán mi a következő? A 9. napon újabb uh?
És aztán megint a 12. napon?
És még v.mi amit nem értek. Ha pl.csütörtökön megfelelő a tüsző és este tüszőrepi, akkor szombat reggel van az inszem? Vagy azt hogy a fenébe oldják meg ha hétvégére esik???

FONTOS! KÖSZI! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
csézjang

Ja a mensim végre a vörösbortól jött meg, 3 napja azt iszom, ez állítólag ősi módszer és nálam bejött! :oops: :lol: :lol: :lol: Férjem már röhögött rajtam...Mondta hogy zugivó.... :lol:
csézjang

Szia Csézjang!

Ha neked bejött, holnaptól én is iszom egy -egy pohárral naponta... Csak ne lenne alkohol-allergiám... :?:?:? Na, mind1.

A vizsgálatok engem is érdekelnének, bár én úgy tudom, csak uh.!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI!

Tuti mensi meghozó recept:
Ha nem akar megjönni, akkor én kb: 1 deci bort szoktam teába vagy gyümölcslébe önteni és abból 2 pohárral iszom este lefekvés előtt , mert töményen nem bírnám a bort, elég általában 1-2 napig innom esténként ezt a 2 pohár mixet, és megjön tőle, de ezt már mástól is hallottam. Főleg ha forró fürdőben ülök utána/ előtte, közben/ akkor dupla siker!

Amúgy neked is csak annyit mondott a Szűcs hogy a mensi 3./+-1/napján menj? Azt mondta még nekem, hogy hozzak pénzt az injekciókra meg majd be is adják az elsőt. Gondolom kb: kedd-szerdán megyek, addig megjön rendesen mert mindig pecsételéssel indul 1-2-3 napig./Az enyhe progeszteronhiány miatt :( /
csézjang

Szep jo reggelt Mindenkinek!!!Remelem,ma is olyan szuper ido lesz,mint tegnap!Ha nem is irok mindennap,azert olvasoban vagyok!!!!Sajt!Orulok,hogy megusztad a mutetet,gondolom megkonnyebbultel!!!Ja,es koszi a kinevezest,mint BMC-golya-manager!!!!Igyekezni fogok!!!!!Dita!Nagyon szep az aranyesod,mi meg most vagyunk a kertrendezesnel,de majd igyekszem!Ep tegnap ruhaztam be a viragpiacon,es vettem 3 trombita viragot,olyan tolcseresnek is hivjak,hatalmasra megno,nagyon szep is illatos,dezsaba kiakarom tenni a teraszra,mar iden meg-kellene mutatnia magat,majd meglatjuk.Csezjang! jo,hogy neked is megjott,hat igen,mar "mi" annak is orulunk,amikor megjon!!!!egyebkent nekem is penteken jott meg,ugyhogy 21.nap,mennem is kell a Bmc-be,es belevagunk.Amugy 1 poharka vorosbor,szerintem mindenkeppen jotekony hatasu,most megfogattam,majd beultetes utan,iszogatni fogok!!!!Kakti! tenyleg alkohol allergiad van?Mondjuk en tenyleg nem iszok alkoholt,csak jeles esemenyek alkalmaval,koccintas erejeig,szoval mar elofordult,hogy 1 pohar bor utan,becsiccsentek,a parom mindig mondja,nagyon "olcson megussza velem"!!Mondjuk azt nem tudom,az utroval lehet e,de 1 poharka csak belefer!!Ancsracs! reg jelentkeztel! A prolaktinoddal mi van?majd ird mar meg legyszi!!! Rony! Ha jol szamolom,fogunk sokat talalkozni,de gondolom hetfon megmondja neked a doki,hogy melyik protokollt alkalmazza...mert ha a longot,mint nekem,akkor egyidoben vagyunk!!!szep napot mindenkinek!!!Zoe
zoe33

Jó reggelt Mindenkinek!!

Nagyon kellemes volt a tegnapi napom. Anyunál voltunk kint egész nap a párom fözöcskézet és meg csak sütettem magam. Próbáltam minden negativ energiát kitörölni magamból.
Ma van a 29. napom és az inszem 18. napja.
Holnap kiderül minden. Nem érzek semmi különöset azon kivül,hogy a cicim szét akar robbani és folyton aludnék.

Puszi mindenkinek.

Zsú
colin

Sziasztok!

Zoe: azért az alkoholallergiám ennél rosszabb sajnos, mint hogy becsiccsentek. :) Bár csak ennyi lenne. De nem úgy árt meg nekem. Ronda, skarlátszerű kiütéseim lesznek. Aztán 1-2-3 óra alatt el is múlik. Gyorsabb, ha Kalciumot veszek be. És nem is minden alkoholnál jön elő. De azért nem is iszom minden nap! :D Sőt. Én is csak alkalmakkor. De akkor oda kell figyelnem, hogy mit.

Csézjang: köszi a tutit. Kipróbálom. 27. napon vagyok, meg kellene gyorsítanom a folyamatokat, hogy ne húsvétkor üssön be a krach. Itt lesz a párom egész családja (anyósomék + sógoromék a két gyerekkel). Sz@r lenne pont akkor fetrengeni a fájdalomtól. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

COLIN!
Miért nem tesztelsz? hogy bírod ki????Én tuti már a 12.napon tesztelek! :D

KAKTI!

Szted mi van akkor ha hétvégére esik az inszem??? :roll: :roll: :roll: Pénteken mindenképp megcsinálják vagy elcsúsztatják hétfőre? De hát az nem mindig úgy jön ki, nem???Tudja v.ki?
csézjang

Sziasztok Lányok!
Ez az inszem dolog engem is édekelne!Hányszor kell menni,meg nekem a clostyl is csinál peteérést ezt mondjam e dr,nöneknekem a vérz.2napján kell menni és uh.ra és akkor irja ki a gyogyszereket.
Én szoktam inni vörös bort mert tudom jótékony hatása van.
Dita!
A süti receptjét le irod nekem nagyon guszta és bizti finom is.Én is ugy vagyok mindig valami ujat csinálok nem az a megszokotat.
Sajt:
Köszi szépen a drukot de én ugy néz ki májusba megyek inszemre pont ugy jönn ki hogy amikor meg lesz az inszem akkor megyünk a Mátrába és tök jó lesz levegö változás és én ugy vagyok vele hátha ezáltal sikerül.
Csézjang :
Nagyon drukolok az inszemhez!!
Puszi mindenkinek!Legyen szépnapotok!
Ja majd nem el felejtetem:kébzeljétek már annyira régen kötötem virág csokrot és tegnap kellet kötni 18száll rózsábol és azt mondta a barátnöm hogy gyönyörü lett.Hát mit ne mondjak nagyon jól eset!
rózsa11

Inszemmel kapcsolatban: Én nem tudom, hogy csinálják, de még sosem jöt ki hétvégére az inszem. Lehet, hogy a stimulációt és a repesztőt úgy számolják, nem tudom. A 2. napon csak uh van és a többin is. Azt csak a doki tudja a stimu alatt, hogy hányszor hív vissza. Attól függ, hogy reagálsz. Clostyt a BMC-ben szerintem nem adnak, mindig szurit kap mindenki. Drukkok mennek az inszemekre.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

SAJT@
Nem igazán tudjuk hogy otthon mit csinál és mit engednek, mert azon kívül hogy melyik busszal jön hétvégén a gyerek vagy mikor kell menni érte nem igen beszél exével semmit a párom! :twisted:

ZOÉ
Az nagyon szép virág! Főnökasszonyomnak van. Mennyiért vetted?
Én sem vagyok az az iszogatós fajta, még ünnepek alkalmával sem, párom ilyenkor mindig bánja hogy nincs jogsim, mert ő ledöntene egy két boroskólát.
Még tavaly nyáron az első inszemnél vett nekem vmi krémlikőrfélét, mert a bailey-st pl szeretem, de abból is kb. egy kis pohárral bőven elég. Ittam belőle kb. 2 kis pohárkával, anyukám amikor itt voltak 1 kis pohárral, meg barátnőmet kináltam meg, épp a minap dobtam ki mert már lassan úgyis lejárt volna a szavatossága és még több mint a fele benne volt, ki issza azt meg? Én babával a pocakban már biztos nem, meg amúgy sem! :)

COLIN
A nyakamat tenném rá hogy te holnap jó hírekkel fogsz jönni.
Én is hasonlót csináltam tegnap, egész nap a napon voltam, ma is ez lesz a program nagyrészt! :)

KAKTI
Azért fetrengeni nem fogsz, max. erősen (de lehet hogy csak kicsit) feszül a pocakod pár napig inszem után, de simán előfordulhat, hogy meg sem érzel belőle semmit.

dita75

Colin!

Ezek nagyon jó tünetek! Ha nem érzel semmit az jó!!!!
Drukkolok holnapra! És mielőbb várjuk a jó híreket!

Tegnap kirándultunk egy icsit.
Persze csak a szomszéd fauba és kocsival, de én olyan hamar elfáradok a jó levegőn.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok, csajok.

Colin, segítünk, csak mondd el hol akadtál el. Írni meg egyikünk sem tud tökéletesen. Mindenki hibázik. Az, hogy álmos vagy, az jót jelent. Ez már jó jel.

Sajt@, hurrrráááá. Ezt a bosziságot már más is mondta. Örülök hogy segíthettem. És köszönöm a te jó kívánságaidat, biztosan segíteni fog. A május nagyon jó hónap, mert akkor vagyunk a legvídámabbak. A vídámság segít.

Dita, nem tom, nem nézted a Jó Barátokat a héten? Épp az a rész volt, amikor Mónika elővette Hála adásra a szép tányérokat, és pont ezen nevettünk hogy nem bírta nézni hogyan rüszülik a tányérokat a késsel. Tányér mániásnak hívták a többiek, sőt, el is törtek a szép tányérjai a végén. Egyébként nagyon jól néz ki a kaja a tányéron.
Néha hagyjad az a kölköt netezni, addig is simizhetitek egymást a zuraddal. Nem tudod te már megnevelni az a kölket. A tied biztosan nem lesz ilyen.

Csézjang, hurrráááá! Sajt@-ét elállítottuk, a tiedét megindítottuk. Nos, jó hogy jók vagyunk valamire. Ja, és ne parázz, az inszemeket soha nem időzítik hétvégére. A repesztőket időzíteni lehet, ezért nem kell félni.

Mindenkinek kellemes vasárnapot, menjetek a szabadba, ha tehetitek.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

No, itt van egy ajándék. Gólyapár, valóság show. Kaptam, nagyon örültem neki és gondoltam megosztom veletek is.

http://golya.mme.hu/golyakamera/kamera.php?c=halasz

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

szia Csézjang!

én is nagyon jól kiszámoltam hogy mikor is lesz az 1. inszem, hát persze hogy nem akkor lett......
szóval attól függ hogy hogyan reagálsz az injekcióra, nekem
19 !!!!napon át kellett injekció /ami ugye nem normális / több mint 1 hetet csúszott az inszem a mensi 22!!! napján volt az inszemem, másnak meg már a 11napon, szóval ha injekciózod magad akkor derül ki UH-on hogy mennyire nőnek a tüszőid.
2-3 nap van első UH, aztán inj. utána visszahív 2-3 uh-ra ellenőrzésre hogy mekkora a tüsző, a repesztő inj-val tudnak játszani hogy ne legyen hétvége, de lehet h a végére kapsz kevesebb merionalt hogy tuti ne 7vége legyen.
nyugi majd a doki megoldja, te NE aggódj emiatt, ezzel nem lesz semmi gondod.
remélem azért segitettem valamit.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

tegnap mi is kimentünk a kertbe hoztam haza aranyesőt meg nárciszokat és a szomszédasszony meg egy jácinttal várt az ablakomban :)
mondanom sem kell micsoda tavaszi illat fogadott reggel a konyhámban. nagyon jó ránézni a vázámba, majd csináltatok képet apával és elküldöm nektek.
ja és 3 kicsi cirkás tulipánom is van benne.
sétáljatok nagyokat ebben a jó időben meg pihenjetek,
én tegnap egész délelőtt feküdtem a napon meg aludtam, délután meg gyönyörködtem a virágokban.

szép napot kívánok nektek :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

[quote="vasikáé"]C írta:vasikáésézjang, hurrráááá! Sajt@-ét elállítottuk, a tiedét megindítottuk.

Szerintem is tök jók vagyunk :wink: mindent megoldunk itt a fórumon :wink: Jó kis csapat ami itt összejött.

Csézjang!
Hétvégén semmiképp nem kerül sor az inszemre, úgyhogy ha szerda estig nincs beadva a tüszőrepi, akkor én úgy számolom hogy már csak jövő hét hétfőn lesz megcsinálva.

Zoe!
Igen, egyszerre leszünk akkor, mert a 21.-ik nap nekem ápr 23-ra esik. Aznap jössz ezek szerint Te is? Hú, lehet tényleg össze fogunk futni a BMC-ben, de jó lenne.

Dita!
Ari az a névnapi menü, kis pici szívedet beletetted, látni rajta :wink: Belegondoltam, nem irigyellek, hogy nincs egy hétvégétek, amikor magatokba lehetnétek, hanem "átjáróház" van. Egyébként amikor közös programotok van, jól tudjátok érezni magatok (most már) négyesben?

Írtátok ezt a vitatkozást ott a BMC-ben. Hát elég ciki lehetett a lánynak én biztos elsüllyedtem volna szégyenemben. Jó, nem mondom az én párom se egy "nyugalom mintaszobra" de ha Neki is feladata van ott (egyébként nem viszem Magammal) akkor már egy héttel előre felkészítem hogy mi fog várni Rá. Eddig ez bejött. :)
Aztán lehet a pasinak épp rossz napja volt. Van az a latin mondás is, hogy "hallgattassék meg a másik fél is". Anélkül nehéz erre bármit is mondani.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

[quote]A írta:ztán lehet a pasinak épp rossz napja volt. Van az a latin mondás is, hogy "hallgattassék meg a másik fél is". Anélkül nehéz erre bármit is mondani.

Ez így van! Ezen gondolkodtam én is elég sokat, mert tök rossz, ha tényleg nem adnak megfelelő tájékoztatást. Amint már írtam, én is így jártam, nem kaptam megfelelő tájékoztatást.
Hogy kicsit világosabb legyen, képzeljétek el hogy mentek punkcióra vagy inszemre, (és nem lennétek fórumosok hogy tudjatok minden apró cseprő dologról) és nem szólnának előre hogy apa ott kell legyen reggel a friss cuccost leadni. Ti meg telefonálnátok hogy jöjjön gyorsan, mert kárba megy egy hónap. Most komolyan kérdem: TI, VAGY A PÁROTOK NYUGODTAK MARADNÁTOK? És képzeljétek, ehhez társul az, hogy: MI BIZTOSAN MONDTUK, HISZEN MINDIG SZOKTUK MONDANI szöveg. Ez tudja a leginkább kiakasztani az embert. Nem azt mondják hogy bocsánat, hanem hogy mi mindig mondjuk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok ezzel vitatkoznék egy kicsit mert azért olvasni csak tudnak, nem hiszem hogy analfabéták lettek volna. A szaros papírra rá van írva minden, pont az ilyen esetek elkerülése végett gondolom, vagy ha nem figyel eléggé, vagy nem mondják akkor otthon nyugodt körülmények között el tudja olvasni, értelmezni hogy mi mikor és hogyan lesz. Minden beavatkozás előtt külön tájékoztatót adnak., és leírják hogy mit vigyél, mikor kell menni, apának mennie kell-e, stb.

Én is fórumos vagyok már mióta oszt mégis tudtak újdonsággal szolgálni még nekem is. Ha meg valaki bizonytalan akkor kérdezzen, nem fogják a fejét leharapni. Sztem semmi nem jogosítja fel hogy balhézzon, én még arra is pipa vagyok ha párom dünnyög meg morog, nem csak mi vagyunk meddő pár a világon. Ha olyan anyagi körülményeink lettek volna akkor mentünk volna a Cirisbe, Forgácsba vagy a Kaáliba időpontra, de mivel erre nincs külön zsozsónk és a BMC-ben is nagyszerűen tudnak gyereket csinálni így őket választottuk, és tudtuk hogy sokat kell majd várni minden egyes alkalommal.

RONY
Nem igazán van lehetőség közös programra, mert a fiúknak a pecázáson kívül nemigen jut eszébe más szórakozás, engem az meg piszkosul untat, így ma is itthon maradtam, ők meg elmentek ketten lógatni.
A 13. hétig nem is nagyon tudok magamnak egész napos programot csinálni az utro miatt, ugyanis ha nem dőlök el vele vízszintbe gyakorlatilag az egész kifolyik.

Tegnap rávettem a gyereket netezés után hogy menjünk el fagyizni, kb. fél óra séta. Elértünk az utca végéig ahol van egy kisbolt, ilyetszól inkább menjünk be oda és vegyünk jégkrémet, mert olyan messze van a fagyizó neki bizony nincs kedve odáig gyalogolni. Azt hittem hülyét kapok! Kb. 300 m-ről volt szó. :roll:

VASIKÁÉ
Most épp nem néztem, de kivülről fújom a jóbarátokat, vagy 200x láttam már nagyon eltalálták azt a kis sorozatot.

Te már láttad a páromat neked úgy tűnt az a simizgetős fajta?
Nem mindenki olyan mint a te Vasikád! :wink: :wink: :wink: :lol:

Amúgy csak magamat okolhatom, mert az exem meg olyan fenekembe belebújós tipus volt és már mindenhová kívántam, legszívesebben barikádot tettem volna magam köré, mert sokszor mozdulni nem lehetett tőle. Most meg megkaptam a totál ellentettjét. Én nem tudom ezekből a pasikból valami középutas kategória nincsen??? :lol: :lol: :lol:

VEKIKK
Engem sem kell esténként ringatni! :)
A nap is ki tudja úgy szívni az embert, hogy már délután szinte leragad a szeme. De nem baj, süssön csak, na legalább most egy kis előny hogy nem melózunk, mert lehet hogy a hajnali kelés és a tavaszi fáradtság, no és nem utolsósorban a terhességünk miatt délutánig az asztalra borulva horkolnánk. :)

dita75

Sziasztok,

itt vagyok, csak olvasgató üzemmódban!:)

ZOÉ:
Köszönöm kérdésed, megint nézték a prolaktinom, sajos megint magas lett, így három hétig szednem kell a bromót. Az UH pedig kimutatta, hogy van peteérésem, ami ilyen magas szintnél nem mindig van. Állítólag, ha először lehúzatjuk a prolaktint sokkal jobb minőségűek lesznek a petesejtek!

Bár szerintem most dömping van a BMC-ben és kicsit várnunk kell a stimuval mert a dokesz már két hete tudja, hogy magas a prolaktom, szóval elkezdhettem volna már szedni korábban is a gyógyszert!

Látom Egerben laksz, én pedig most Felsőtárkányból írok a nővéreméktől! Kicsi a világ!!! :)

Na mindengy, az a lényeg, hogy haladunk a CÉL felé!

Konc tanár úr úgy döntött, hogy utánna kezdhetjük a stimut a lombikhoz!

Figyellek benneteket! :)
Vendég

Dita, én épp fordítva voltam. A volt férjem nem igazán az a bújós fajta volt, mint a mostani urad. No, most a Vasikámat nagyon nehéz volt megszokni hogy ilyen, de tudod, próbáltam megszokni, mert ez mégis csak jobb mint az előző. Középút tényleg nincs, én sem tapasztaltam még ilyet. Illetve van, a kapcsolat elején ha nem a bújós fajta. Akkor még bújik is meg nem is. Aztán meg már nem. Én sem vagyok oda a horgászatért, de én szeretek ki mozdulni. Igaz, az utro miatt nem tudsz, de, ha már nem kell dugnod, akkor menj te is és el leszel egy pihi székben. Napozgatsz és mégis velük vagy. Próbálj kicsit többet velük lenni. A fagyizós sztorid nem semmi volt. Ennyire lusta egy kölök? Húúúú!!!
Hát, asszem nem kéne ezt a hisztis témát folytatnunk, mert nem értünk egyet és ez nem hiba hiszen nem vagyunk egyformák, de már majdnem vitatkozunk.
Ahogy én észre vettem, az akinek össze jön, az mindig olyan rózsaszínben lát mindent, az akinek nem, az sötétebben látja a dolgokat. Főleg ha még át is verik néha. :roll:
És bocs hogy kifejtettem a véleményem, de ha már megjárod, akkor tényleg másképp látod a szitut. Lehet hogy hibázott a manusz, de nem mindig mondják világosan el az embernek hogy mit kell csinálni. Dita, téged is átcsesztek néha, mert vártál hiába és fel küldtek amikor le kellett menned, és megfeledkeztek rólad, de most már te is másképp látod a dolgokat mert rajtad segítettek, neked sikerült és nem mostanában kell oda menned.
Remélem nem húztalak fel, nem áll szándékomban. Szeretlek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Júújjj, még annyit szerettem volna hogy az én Vasim nem hisztizett volna semmiképp. Dünnyögött volna itthon, elhordta volna őket mindennek, de nem ott. És nem ordított volna.

És még egyszer bocs hogy belefolytam a témában, ezúttal lezártnak tekintem. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok

inszemes kérdés:
17 napon megyek pisi tesztre , utána mikor és mire kell mennem?
mondjuk ha a pisi tesztre hallgattam volna a kisfiam sem lenne, olyan negatív teszt volt hogy csak na .....
vérvétel? UH? mikor lesz?

köszi a választ :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok csajócák! :lol: :lol:

jócskán lemaradtam az utóbbi napokban! :( :( :( :( nagyon sokat melózók nincs időm gép elött ülni!

sajt@:örülök hogy nem kellett műteni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Drága Rózsa:szióka!én még mindig egy helyben toporgok!páromat 23.án vizsgálják!utánna konzi!
olvastam nálatok minden rendben :lol: :lol: nagyon jó!!!!remélhetőleg sikeres lessz az inszem :lol: :lol:
skriba dokinővel volt vmi gond?hogy azt irtad fura volt? :? :?

Kép
sting1982

Köszönöm mindenkinek a biztatást. Én nagyon nem merek már hinni semmiben.
Van akivel holnap fogok találkozni??? Jól esne valakivel beszélgetni mert gondolom órákat ott fogok tölteni.
Szerintetek adnak ott valamit amibe belepisilhetek mert itthon nincs semmim.

:) :roll:
colin

szia colin:nálad hogyan alakulnak a dolgok?

Kakti:te hol tartasz?megjött már?vagy jövő hóban kezdtek?bocs elvesztettem a fonalat :shock: :shock:

Kép
sting1982

Szia, Colin!

Szerintem az első pipit kéne vinned, mert az a tuti. Keress már valami befőttes üveget vagy valami üdítős üveget.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok! Rony! Hat akkor csak jol szamoltam,merthogy en is 23.- megyek,ugyhogy biztosan talalkozunk!Akkor neked long lesz?errol lemaradtam. Holnap is mesz nem? Dita! a 3 trombita 1500ft volt,kb 1 meter magasak,es 3 aguak,az egyik feher,a masik rozsaszin,es egy sarga.A stsrkl-nel a 3 db 3900- ft!De volt meg olcsobb,de azok meg nagyon picik voltak. Ancsracs! akkor legalabb neked hasznal a bromo,es minden jol alakul. Colin! gondolok rad holnap,hogy jo hirekkel gyere!udv mindenkinek Zoe
zoe33

Köszi majd keresek valamit.

Jaj mi lesz velem holnap??? Most már benne van a zabszem a segembe. :cry: :cry: :cry:
colin

Ne izgulj. Majd izgulok én helyetted, te csak nyugi :lol: minden rendben lesz és pozitív eredménnyel jössz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Drága Vasikáé!
Lezártad de azért még elmondanám hogy én csak a konkrét esetre gondoltam, és nem felejtettem el pl azt sem amikor várpalotáról másnap vissza akartak rendelni a vérvételre pedig aznap voltam a 3. napon. Képesek lettek volna ha párom nem áll a sarkára, de ő nem olyan stílusban rendezte el a dolgot ahogy az említett pasas.
Azért valamennyi intelligencia szorult belé, ha már türelem nem sok!
Igen valóban kétszer is elfelejtettek és nagyon mérges voltam, és párom is valami hasonló akcióra készült ha nem nyugtatom le. Az a baj, hogy az elején láttam egy-két esetet amikor odamentek a recepcióhoz és meg sem várták, hogy mit akar kérdezni az illető már tessékelték is vissza a helyére, mert feltételezték, hogy pampogni készül amiatt hogy még mindig nem kerültek sorra. Nem akartam kitenni magamat egy ilyen szitunak ezért vártam türelmesen, így történt meg az hogy egy 10 perces konzira is kb. 4 órát vártunk december 23-án karácsony előtt egy nappal. Rajtunk kívül már szinte nem is volt senki az épületben.
Még jó hogy volt feldíszített fa mert akár ott is karácsonyozhattunk volna, a rokonoknak nem kellett volna olyan sokat utazni legalább! :)
A punkció és a beülti után is órákat vártunk a zárójelentésre.
Szóval történt egysmás az tény, és sem én sem a párom nem ütöttük egyszer sem az asztalt.
Akkor is az a véleményem ha mondták nekik ha nem a papíron 100 % rajta volt és ha kettejük közül egyik sem olvasta el akkor nem is veszik komolyan ezt az egészet. Párom minden kis cetlit tüzetesen átvizsgált és még voltak olyan kérdései is amik nekem eszembe sem jutottak, és azonnal fel kellett hívnom az egyik volt bmc-s barátnőmet hogy adjon rájuk választ, mert nem akarta kivárni hogy a dokitól kérdezzem meg.

Nem húztál fel, és tudom hogy csipázol, nem akarsz bántani vagy hasonló, de nekem ez a véleményem még így is hogy engem is értek negatív dolgok ott, és ez lenne akkor is ha még nem lenne itt Bogyó a pocakomban. Ezt elhiheted.

ZOÉ
Hát nagyon ügyesen vásároltál. Irigy-mirigy lettem a virágaid miatt. :)

Más:

Nem tudom nézte valaki a Szemünk fénye akció-t délután a TV2-n?
Egy meddő párról szólt, hát rég láttam ilyen aranyos filmet, szerencsére én már csak nevettem az egészen, de csuda helyes kis film volt természetesen happy enddel a végén. Az utána következő híradón már inkább sírtam, mint nevettem én nem tudom mi lesz velünk babásokkal! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75

Dita: :P

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Lécci intézkedj gyorsan, :wink: mert még mindig nem jött meg, így már több, mint egy hetet késik . A múlt héten küldtél ~~jöjjön meg~~ hullámokat, de úgy látszik nem értek rendesen célba. Már annyira mennék a fagyikért... és vörösbor sincs itthon :roll:

Rony, Te mész holnap?

Sajt, annyira bírom a szövegedet, mindig felvidulok tőle :)

bocs, hogy nincs időm mindenkinek írni, de Verust kell altatnom, és az másfél óra legalább, én is bealszom tőle.

rozus

KépKép
rozus

Vasikáé: Kép Kép

Sőt: Kép

mentem tévézni, pápá (aztán nem ám egész éjjel a nyelves szmájlikat keresgeted a neten! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

dita75

Kép

Colin:
Gyanúsak a jelek nálad :) Én +őrülnék egy tesztért, hogy bírod?!
Kötélidegeid vannak, szerintem holnap jó hírekkel térsz vissza.

Rozus:
Édi vagy nagyon... Majd szólók B.Mérynek, hogy látogasson el hozzád -csak időben dobd ki, mert nekem is nehezen sikerült, túl türelmes és jószívű voltam vele :)

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
:lol: :lol: :lol: Jó éjt kismami!

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="dita75"]
írta:
dita75KAKTI
Azért fetrengeni nem fogsz, max. erősen (de lehet hogy csak kicsit) feszül a pocakod pár napig inszem után, de simán előfordulhat, hogy meg sem érzel belőle semmit.

Ezt a mondatot nem értem! Vagyis értem, csak nem tudom, mire vonatkozik. Biztos, nekem szól? Vagy már elfelejtettem, mit írtam? :)

Böbe:
Várom a Mikit, aztán 3. napon, megyek UH-ra, és kezdjük az inszemet - illetve a rákészülést.

Ami a felvilágosítást illeti:
Szűcsdoki annyit mondott, hogy a 3. napon menjek UH-ra, aztán ott beadják az első szurit, felírják a többit, és utána a 10 nap körül kell megint menni. Semmi olyanról nem volt szó pl. hogy vigyek pénzt (jó, ez nálam alap). Semmilyen tájékoztatót nem kaptam. Én azt gondolom, az lenne a korrekt, ha ilyenkor, amikor azt mondja az orvos, hogy a következő ciklus 3. napján kezdjük a stimulálást, akkor adjanak egy tájékoztatót - ha már a szóbeli megbeszélésre sajnos nincs idő. Legalább fel lehessen készülni. Én is nagy xarban lennék, ha ti nem lennétek - meg nem lett volna annyi gógyink, hogy utánaolvassunk kicsit. De a korrekt ztem akkor is ez lenne. Na, mindegy.

Beboroztam! :lol: Grillpartyt tartottunk a kertben a szomszédokkal, meg is ittam 2 pohár bazifinom olasz vörösbort. Holnap este még utánaküldök egy pohárkával. Hátha végre meglátogat a miki. De amúgy olyan vöri lettem a bortól, mint a huzat. Szinte higítatlanul küldtem le a kálcium-injekciót. :D

Megyek is aludni!
Jó éjt Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.04.06 10:00-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sting:
Szép a vonalzód, ugye új?
- nem, perwollal mosva... (bocsi, nem bírtam kihagyni, nagyon dög vagyok :) :oops: )

A bújós-nem bújós pasikról:
Extra nagy tapasztalattal rendelkezem! Összesen 3 férfi volt az életemben :lol:
Az első a diákszerelmes időszakból 11 évig tartott, ő normál mértékben volt bújós és meg nagyon, de mindig a kedvemre tett.
A második egy nagy szoáré volt, kemény 1 évig nyúztuk egymást. Na ő aztán az érzéketlenség, érzékietlenség mintapéldánya volt velem. Azért őt is köszönöm az életnek, mert megtanultam becsülni a jót, amit az első pasimnál természetesnek vettem.
A 3. a befutó, a férjek gyöngye! Nem annyira bújós, szeret egyedül is lenni (mostmár én is néha), de nagyon gyöngéd és érzéki. Tiszteli a nőket, ő még régivágású neveltetést kapott ami meg is fogant.
Pl.: asszem ovis volt, amikor a neki tetsző lány után vitte a párnáját, hogy az leülhessen rá. Hát nem ennivaló?
Száz szónak is egy a vége: nem baj, ha nem bújós, ha nagyon bújós csak szeressen és néha kell egy kis elvonulás is.

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="kakti"]C írta:kaktisézjang: köszi a tutit. Kipróbálom. 27. napon vagyok, meg kellene gyorsítanom a folyamatokat, hogy ne húsvétkor üssön be a krach. Itt lesz a párom egész családja (anyósomék + sógoromék a két gyerekkel). Sz@r lenne pont akkor fetrengeni a fájdalomtól. :)

Még visszakukkantottam egy kicsit!

SAJT
Jó a kukacod! :wink: :lol:

Nézem a heti hetest! Puszka!

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?