A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gyuzsó
Köszi. Én már észre sem vettem. :cry: De te mindenre emlékeztetsz. :D
Bent a lakásban nem mezítláb van Matyi sem, hanem ő is csúszásgátlós zokniban. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Vica, lehet szívhangot hallgatni már ilyenkor, ha nem mondja a védőnő, kérd meg!

Hasszorítóm volt Bene után is, akkor módjával használtam, most többet. Az a lényeg a mávos gyógytronász szerint, hogy ne egész nap legyen rajtad, és olyan kell, ami elég magasra felér, és egész alulról, hogy segítsen az izmoknak összehúzódni, de azokatr szabadon is kell hagyni, hogy maguk is mozogjanak. Az Anita hasleszorítós bugyiját ajánlotta, be is szereztem, mert botrányosan kitágult a hasam. Az elején még nem is tudtam felvenni,az 5. napon sikerült,m és ha olyan helyre megyek, mai napig felveszem, hogy kicsit jobb legyen a helyzet :)

Borsa, kérdezted apjuk neveit: Bátor, Dénes, Vince, Ede, és hasonlók, már nem emlékszem, mert sokat megvétóztam :)

mtunde

Deichmanban mi is szoktunk cipőt venni: van a drága elefanten, és van a Bären schue, ami olcsóbb, és még jó, és van még olcsóbb (Bobbie) kategória, de azt nem adnám első cipőnek (másodiknak sem). Nagyon kemény a talpuk, és merev a tartásuk.

mtunde

Szép jó napot mindenkinek!

Gyuzso: Ha nem mondod a hófordulót akkor el is felejtem,mert azt se tudom milyen nap van, nem hogy hányadika :oops: :oops: :oops:
Milyen kutyit mentek nézni???
Köszönöm a Viktor nevében is.

Jázmin, Hunor és Máté Boldog Hófordulót nektek. :lol:

Gyors leszek mert Viktorka nem alszik rendesen mostanában :cry:

Borsa? Gabik? Ancsa? és a többiek merre?????
Rohanok, mert felkellt.
V

valentina

Sziasztok!

Paklincs!
Hát én sem büszkélkedem valami frenetikus vezetői tudásokkal :-)
Legalább annyiszor nekifutottam a forgalminak mint Te a rutinnak :oops:

Gyuzso!
Ilyen kiscipőket lehet venni a deichmannba :-)
Én is szemezem velük, de a 6-12 hós az olyan baromi nagy...pedig sima cipőben kell már Daninak a 18as, de ez...hát hatalmas volt...
Még gondolkodom rajta...
Siestát elvből nem veszek, mert a maus ugyanaz csak éppen a negyedéért és még a rüsztjüket sem nyomja...(mindkettőnek magas és a siesta ilyen lábakra nem jó :roll: ).

Kép

Kép
cukipofa

Hát Lányok!
Legközelebb ha látjátok, hogy már korán reggel ilyen NYOMI vagyok és 2 bal lábbal keltem, akkor beszéljetek le az elmenetelről!!! Katát elvittük a böcslibe, majd elmentünk a Kútvölgyibe gyerekdokihoz. 4. nekifutásra sikerült csak leparkolnom, mert sehol nem volt hely. Már a dokinál is fájt a hasam, a patikában millióan voltak, a büfében dettó, pedig Szofi nagyon nyüglődött és szerintem az éhségtől. A nagy parkolón túl, fent tudtam csak megállni és mikor ki akartam állni … mint az oroszok annyi kocsi, busz stb jött. Szofi egyre jobban bömbizet, hasam egyre jobban fájt … végül egy kocsimentes szakaszban, padlógázzal kitolattam, mert láttam, hogy fentről már megint jön egy autó. Hát ami ’92 óta nem sikerült az most sikerült. :cry: összetörtem a kocsit. Nekimentem egy KRESZ táblának és nem hogy elgörbült, de tőből kitört. (elfelejtettem ui hogy középen csináltak egy járdaszigetet a gyalogosoknak) A csomagtartót nem lehet kinyitni. Egy kedves babakocsis anyuka volt oly figyelmes rögtön odajött és mondta, hogy ha én nem jelentem be, akkor ő bejelenti, hogy mi történt. :shock: (hát az emberi jóságban megint nem csalódtam) mondtam neki, hogy ha el akartam volna sunnyogni, akkor már rég nem állnék itt, de pont most kérdeztem meg telefonon, hogy mi a teendő ilyenkor.
Majd hogy megkoronázzam a napot, bementem az okmányirodába, hogy a lányokat átjelentsem a XI.ker.-be az ovi miatt állandóra. DE NEM LEHET!!! Mert vagy én, vagy a férjem is be kell hogy jelentkezzen akkor!!!! Ha ezt én teszem, akkor az I. kerületi anyasági támogatásra keresztet vethetek, ha a férjem, akkor meg megugrik a kötelező és a casco a kocsira. Szuper!!!! Hogy rúgjuk magunkat seggbe???
Azt hiszem kicsit feszült és ideges vagyok mostanság! :cry:

Barbi!
Én csak azt akartam elkerülni, ill. kitolni, hogy ne tudjunk a papámékhoz átmenni. Márpedig ha megmondom, nem fogunk tudni. A nagynéném, meg a tuti meglátásaival fog folyton zaklatni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! jaj nagyon sajnálom ami történt...amikor az ember ideges,meg feszült előfordul az ilyen...a lényeg,hogy nektek nem lett bajotok!!!igen a kútvölgyinél elég szar a parkolási helyzet, ezt mindig megtapasztaljuk mi is.,amikor arra járunk...
mindenesetre nagyon vigyázz magadra/okra!!!!!!!!!

Reni! gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!! milyen kocsin fox tanulni?

Barbi! Isten éltessen nagyon sokáig!!! (hú de fiatal vagy :D )
Kép
Vendég

Linocs? Ancsa? Brigi??
Vendég

Veronikusz, úristen!! :shock: :( A fő, hogy nektek nem lett semmi bajotok!! És tényleg nem mehetsz fel papádhoz, ha megmondod, hogy állapotos vagy? :shock: :cry:
Sajnos ezekre ne mtudok megoldást, de az ovira igen, megírom priviben! :wink:

KépKép
barimami

Gabi, köszi! :D

KépKép
barimami

Sziasztok Lányok!

Előfordult már valamelyikőtök gyerkőcével, hogy megütötte a fogát?
Dorinával sajnos igen :cry: :cry: :cry: :cry:
Éppen kezet mostunk a fürdőszobában amikor megbillent a kis fellépő sámli a lába alatt (így feléri a mosdót) és a száját nekicsapta a mosdó szélének :cry: . A bal felső 1-2-es fogaival megharapta az alsó ajkát :cry: nagyon vérzett :( a 2-es fogából meg lepattant egy kis darab, illetve egy kicsit "csipkés" lett. Nem feltűnő csak én látom mert én tudom, hogy mi történt :cry: :cry: . Viszont a 2-es fogának a tövéből elég sokáig szivárgott a vér. Most már nem vérzik. Remélem nem fog kiesni a foga........pont elől(bár nem érzem, hogy mozogna)....azt sosem bocsátanám meg magamnak :twisted: :twisted: :twisted: !!
Hát ez történt velünk :cry:

Gyuzsó
Mi a Férjed foglalkozása? Írtad, hogy műhelye van. Az én Férjemnek is van műhelye. Ő műbútor-asztalos, restaurátor.

Kép
tikó

Tikó!
szájsebésznek nem mutattátok meg??? A Szentkirályi utcában a belvárosban van gyerek. Én voltam ott a Katával mikor a bölcsiben kiverték a fogát. Sajnos nem tudták visszarakni. :cry: Most olyan mint a nagyobb gyerekek akik már fogat váltanak.
Dorinát nagyon sajnálom! :oops: biztos nagyon fájt neki! Jobbulást! Ha nem fog befeketedni a foga, akkor szerintem minden rendben lesz!!!!

Barbi!
nem leszek kizártva a papáméktól csak épp folyamatos lesz a veszekedés. Az meg nem hiányzik. :oops:
majd megy privi.

köszi mindenkinek az aggódást/bíztatást! Nagy marha vagyok. :oops: Még jó, hogy Szofinak nem lett semmi baja!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tikó!
milyen érdekes!!! a te férjed is és Andy férje is asztalos és még rokonok is vagytok!!! ez valami családi tradíció????? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Mennyi idő múlva kezd el feketedni a foga? Remélem nem fog neki :cry:

Andyékkal mi nem vérszerinti rokonok vagyunk, a férjeink gyerekkori legjobb barátok, egy utcában lakunk (5 háznyira egymástól) és én vagyok Áron keresztanyja. Az asztalosság nem véletlen egyikünk férjénél sem hiszen mindkettőnek az apukája szintén asztalos( illetve apósom már meghalt tavaly nyáron :cry: )

Kép
tikó

Tikó!
nem tudom, hogy milyen gyorsan feketedik be. Katának rögtön gyökerestül kitört! (hiába nincs gyökere egy tejfognak, azért valamivel "kapaszkodnia" kell az ínybe) Szóval sajnos nem tudom. Ezt kéne dokival megbeszélni, hogy el lehet-e ezt kerülni, vagy nem is lenne semmi ilyen, mert nem olyan vészes. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

KÖszönöm a gratulációkat!

Barbi
Köszi az infókat! Ha járok ilyen helyen megnézem.

Cukorfalat
Én is a "cipőtlen" tábort erősítem! Otthon elég a csúszásgátlós zokni és azt is osztom, hogy az első utcai cipőnek nagyon vékonyka talp kell csak. Baren Schuhe tényleg jó és elérhető. Nekünk van Bobbie cipőnk is. Szerintem az sem rossz. Vagyis van belőle olyan, aminek rugalmas a talpa és merev, mint a betonoszlop :) Inkább az anyagát érdemes figyelni. Amelyik belül bőr, az kívül nem az és nagyon beleizzad a lábuk. A miénk belseje nem bőr, hanem valami lyukacsos anyag, viszont a külseje az és teljesen jó. Nálunk a teli szilikontalpú zokni sem jött be, mert szintén büdi lesz tőle a lába....

Gabi
Opel astra lesz. Ilyet akarunk venni ezért... Bár sztem ez fiatalabb, mint a miénk lesz.

hasszorító
Nekem Felina volt. Amint hazamentem a kh-ból hordani kezdtem. Talán 2-3 hétig minden nap hordtam, de csak napközben. Simán letagadhatnám, hogy szültem. Persze nem pont olyan a hasam formája, mint előtte, de ezt csak én tudom :D Az is lehet, hogy alkati kérdés is, sőt...biztos.

Veronikusz
Jaaaj-jaj-jaj! De ennyi rossz után már jó kell jöjjön!!! Mondjuk Peti :lol: Szerintem is jobb lesz, ha túl leszel a bejelentésen. Még akkor is, ha utána sem lesz minden felhőtlen...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ajaj mennyi minden történt és nem csak jó dolgok ahogy látom :(

Veronikusz
Milyen szerencse, hogy nem történt nagyobb baj! Peti szülei is XII.ker-ben laknak a Virányosban. Gyakran járok arra, de mindíg full tele a parkoló. Sokan akik fent laknak a hegyen ot :( rakják le a kocsit reggel és mennek tovább. Bosszantó, tényleg alig lehet parkolni!
Kedves babakocsis anyukának biztosan szívéhez nőtt az a tábla, ha így aggódik!!! Nem szép Tőle! :evil:
Mostmár pihenj és próbálj megnyugodni!

Tikó
Szegény Dorina! Múlt héten a szomszéd kislány vágodott el a kövön nálunk, csak úgy folyt a fér a szájából. Beütötte a fogát és ráharapott az alsó ajkára, de szerencsére semmi baj nem lett. Anyuka egészségügyis mintha azt mondta volna, ha 1 órán belül nem feketedik be akkor minden okés!
Jobbulást!

Vica
Nekem van egy S-es hasszorítom ha kell! Nem használtam így nincs tapasztalat, de hátha segít, bár elég önsanyargatónak tűnik a használata.
Nálunk volt szívhang már a 3.-4. hónaptól ha jól emlékszem, mert amikor ideköltöztünk már volt és az erre az időszakra esik.
Nagyon jó érzés, szerettem nagyon! :D

Bori nagyon boldog szülinapot!
Elég közel lesz a leányzó szülinapja a mamáéhoz! :wink:

Kép
hanna09

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, honnan tudjátok?? (iwiw??) :lol: :lol:
És köszi a 'tortát' is Adri!! Hú de jól néz ki!

Holnap reggel le kell adnom a fordítást, így még nyomom, csak pihiképp jöttem olvasgatni.

Veronikusz!
Sok sok energiát és türelmet kívánok, vannak ilyen "namamindenösszejött" napok... :evil: Én is a születési támogatás miatt maradtam XI kerületi, és lehet, hogy akkor már így is marad (ki tudja, mikor lesz köv gyerek) és akkor a gyerek(ek) is oda lesznek bejelentve... hát ezt értettem a múltkor trükközésen (mikor a Kútvölgyi gyerekorvost kérdeztem - azt hittem az is lakcím alapján megy..). Ma már mindenért trükközni kell... :?

Renáta,
GRATULA!!

Paklincs,
MI IS BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD! :lol:
Csak írj továbbra is ilyen jókat nameg versikéket!

Hasleszorító: nem is gondoltam, hogy ilyen jó véleménnyee van róla a többség, de akkor lehet, hogy beszerzek egyet!

Haskörfogat: köszi a fotókat, megnyugtattak. Ma meg mintha már jóval nagyobb lenne, mint tegnap.. :shock: :?: :?:

Hú, éjjel fájásra ébredtem, aztán elmúlt, aztán megint kezdődött - engem meg kivert a hideg veríték: mi van ha előbb jön, mi van, ha most jön??? Apa holnap elutazik, a lakás még romokban, kiságy meg lapokban, kisruhák alig, azok sincsenek kimosva, parketta, függöny nyista.. :shock: :shock:
Hosszú ideig nem bírtam elaludni, aztán meg odabenn elkezdett csuklani vagy mi... :roll:
Paramami..

Na vissza a melóhoz. Majd még jövök.
Vendég

Gyuzso
Hogy még telhetetlenebb legyek kutymogról is kép? :roll:

Andi
Hajrá bank! Te jó ég mennyire elhúzódik ez az egész!!!
Gyere ha van híred!
Balázs hogy van?

Vali
Csak pár szóra gyere, hogy van-e valami eredmény!

Emese
Hm....., Figyelünk ám!!!

Sajnos nálunk Apa betegeskedik, hányás hasmenés, de láz nincs.
Szegény most teljesen el van különítve, de remélem nem komoly és bennünket elkerül akár mi is az.
Megyek is ápolni szegényt, mert hát hiába férfiból van a lelkem.

Kép
hanna09

Hanna,
"férfiból van a lelkem":
ma olvastam, hogy a férfiak 40-42 évesen lesznek érettek, (míg a nők 27-29 évesen), így ha jön a baba, a papának is ugyanannyi törődés jár mint a babának, hiszen ő (is) még (valószínűleg) gyerek. Ezt egy pszichológus mondta.
:D

Fel is olvastam az emberemnek, de nem reagált.

Valószínűleg meg se hallotta mert nyomta a Starcraftot a gépen.

"Yor forces are under attack - bumm bumm bumm!!!"

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és ő 35 éves.
Pont 10 év meg 2 nap van köztünk.
Vendég

illetve 36 (lesz holnapután)... HÚDECIKI... :oops: :oops: :oops:
namostmárelhallgatok.
Vendég

Veronikusz
Nagyon sajnálom a történteket, főleg azt, hogy te is ilyen "segítőkész" :evil: emberkével találkoztál. Az a legfontosabb, hogy nektek nem lett semmi bajotok. A parkolás tényleg katasztrófa azon a környéken.

Bori
Én Gyuzsótól lestem, iwiw-en majd megkereslek. :D
Paramami, nyugalom!!! :D :D :D

Hajni
A beteg apánál nincs rosszabb. :D :D :D

Tikó
Nálunk Marci ütötte meg 2 évesen a bal felső egyes fogát, ami egy kicsit vérzett, de nem mozdult meg. 5 éves korára szürkült el. A problémát a fogváltás jelentette, mert a gyökere nem szívódott fel, így ki kellett neki húzni. Más gondunk nem volt vele. Az orvos nekem is azt mondta, akkor van gond, ha az ütéstől rögtön elszíneződik.

Renáta
Gratula!!!!!!!!!!!
Azért szólj, amikor erre jársz vezetni tanulni. :wink:

Ancsa
Köszi! :D

Pusszantás minden hófordulósnak!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hanna!

Köszi, ez bíztató! Nem látok semmi elváltozást a fogán, eddig. Nem is fájlalja, ha kérem megmutatja (sokszor kérem)..............én is paramami :oops: .....de a sok vértől nagyon megijedtem :oops:

Kép
tikó

Bori és Barbi! Nagyon sok boldog szülinapot neketek!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz,
bakker.Már a múltkori vezetős sztoridtól is levert a víz, de tudtad fokozni. Vigyázz nagyon, nyugodtság, örülök, hogy legalább Ti megúsztátok sérülés nélkül.

Bori,
téged is Isten éltessen! Gyümölcsnapon gyümölcstortát! Az én férjem lassan 38, de ő is csak érik,érik...Itt Call Of Duty...Mindent kitalál, hogy kizavarja a nagyfiát a számítógép elől...

Tikó,
nálunk Nagyjankómama hosszú éveket húzott le a foggyógyász iparban,majd felteszem a kérdést.

Kati,
mondj egy számot.Tuti,én nyerek.

Veronikusz karambol
Csipa cica dorombol
Pocakokra szorító
szekrénybe meg molyírtó.

Jók legyetek.

Kép
Kép
paklincs

MSE!
Zúgó tapsvihar. :lol: :lol: :lol: Ez nagyon ott volt!!!

Kép
Kép
kriszta36

De azért Veronikusz! Vigyázz magatokra, mert a frászt hozod ránk.

Kép
Kép
kriszta36

Tigriéknél ma van az egyéves évforduló.. boldog szülinapot Gréta Jázminnak!!

Veronikusz,
óóóóóóóóóóóóóó, szegényke!! DE a lényeg, hogy NEKTEK semmi bajotok, a többi pótolható!! remélem a pech-szériának ezzel vége van!!!

MSE,
itt is tapsvihar!! ügyi vagy! meg kipihent! :wink:

Bori,
boldog szülinapot akkor Párodnak is, akárhány éves is! :lol: :lol:
örök gyerekek maradnak! :wink:
persze, iwiw.. :lol:
hasleszorító: van, de nem vettem ki a dobozából.. így azért annyira nem működött :lol: :lol:

Orsi,
kérnénk fotót az új járgányról, de tudom, most nem megy.. majd csinálunk mi!!!

Tikó,
Dorina fogacskára gyógypuszi!! remélem, semmi gond nem lesz!!!

Szép napot Mindenkinek!!!

néhány fotó a fiatalúrról:
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
Mica továbbra is zabálnivaló!!! :lol: :lol: :lol:

bocsi! csak egy pillanatra jöttem, mert el szerettem volna újságolni, hogy most DE fájt a derekam és lefeküdtem 10 percre hagyadt és mit látok!!!!! :o :o :o Nem csak éreztem, hogy Hármaska bal oldalt rugdos, de láttam is!!!!! :D :D :D :D :D bár csak rezzenésnyi pici puklik voltak, de lehetett látni, hogy míg jobb oldalt nyugi volt, a bal oldal puklisodott!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Veronikusz
vigyázz magatokra!!
Gyuzso
kissrác zabálni való
Többiek???

Nálunk minden oké
hitelünket még nem bírálták el, talán péntek felé :twisted:
Balu pedig ekcémás!!!! :cry: :cry: :cry:

szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, te vezeted most a listát a legrosszabb de a legszebb hírekkel is. A kicsi drága. :)

Próbálom sorjában is:

Steffi látod, olyan szép ez, hogy Martin szépen felveszi az életébe a tesót és a maga módján alkalmazkodik hozzá. Nagyon örülök. A szer cocculus. Jól jön néha.

Barbikám, hát Isten éltessen! :)

Bori, - most már ezt is tudom - Isten éltessen téged is.!

Cukipofa, nemlesz gond azzal a tejjel, csak ne parázz rá.

Renáta, ügyes vagy! Én is le akarom tenni, hogy kimozdulhassak itthonról. És azokat a bábokat akarom én is én is!

Vica, nálatok, jobbulás van?

Paklincs, ez király. :lol:

Gyuzso, ez best of sorozat. Főleg az a második, címlapokra szoktak rakni ilyen képeket. Nagyon teccik.

Tikó, ez elég szarul hangzott, de remélem mulandó, gyorsan mulandó. Fogtündérek futás!

Mindig tudtok valami jót mondani.

Bocsánat, ha nem mindenkinek írtam, de mindenkinek kívánok szép napot!

Kép

Kép

Kép
memme

veronikusz: hát az a nap nem lehetett semmmi!!!!!! ezután már csak jobb jöhet. ovihoz nem elég, ha tartózkodási helynek iratod be a címet a lakcímkártyába?

csak mert nálunk sokáig csak így laktak itt velem együtt a gyerekek. gyerekorvoshoz ez elég volt. szép is lett volna, ha innen Gödről a 2. kerületbe kell átvinnem őket mindenért, még bölcsibe is.

mellesleg ma akcióztam egyet én is Mikolttal. olcsó mobiltelefont kerestünk az Electro Worldben (mert a másikat nem javítják meg, és Mikolt nyála végleg elintézte) és elindultunk be az önműködő lengőajtón. Mikolt is sétált, mert hát nehéz is meg szeret is járni. én előrébb voltam, Mikolt kicsit lemaradva fogta a kezem és ballagot, mikor a kapu bezáródott, így Mikoltot pont arcon csapta. szegénynek is vérzett nagyon a szája, de a fogai még a helyén vannak. nem értem miért ilyen gyorsan csapódik, vagy miért nem érzékeli, hogy ott van még valaki, ha pici is. (annyira szerintem nem is pici, ha pont telibe kapja a fejét a lengőajtó) és még telefon sem volt, úgyhogy ha nem megyünk oda, akkor ez az egész megúszható lett volna.

Kép
Kép
Kép
manóka28

SZiasztok!

Tiko! nagyon sajnálom :( szegényke, de borzasztó ilyen híreket olvasni :cry: remélem semmi baj nem lesz fogacskának...jobbulást és sok puszi

Manóka! nem elég a tartozkodási, én is ebbe a hibába estem, de szólt az ovónő,hogy beiratás előtt jelentkezzünk ide állandóra, mert csak a "helyi lakosokat" veszik fel. :!:

Borsa! nem voltál ma délelőtt 1/2 11 körül a kútvölgyinél???
igaz még személyesen nem taliztunk, de fotókról már láttalak, és egy tök olyan lányt láttam mint te vagy... :oops: már azon voltam hogy odarohanok (bár kocsiban ültünk,,,mentünk a Moszkva térre)és leszólítom, de mondom magamnak milyen ciki ha nem te vagy :oops: és opel astrából szállt ki ha jól láttam...

Steffi! megsütöttem életem első méteres kalácsát, tök jó lett. minden elfogultság nélkül....jól is néz ki,meg finom is :lol:
majd megörökítem :lol:

Valimesélj mi van veletek? lehet tudni vmit? találtatok másik orvost? remélem minden rendben veletek,sokat gondolok rátok!!!
Vendég

Sziasztok!

Adri!

Bíztató volt az is amit Te írtál!! , mert nem szineződött el neki, ugyan olyan fehér mint a többi! Nem is emlegeti, már harapott is vele!

Paklincs!

Azért köszi ha megkérdezed Nagyjankómamát! Kíváncsi vagyok a véleményére!

Mindenkinek köszönjük a gyógypuszikat!!!!! Ideértek!!!

Kép
tikó

Juj, tényleg nem elég az ideiglenes? :shock: Ne már! Én is most jelentkeztem be lányostul az apuhoz ideiglenesre. Mert álunk meg az állandó az építményadóba számít bele. :oops:

Manóka! Ez horror. Az én gyerekem is maradt már kint fotocellás ajtó előtt. Én bent, ő meg ott kiabált kint. Szegény, jól megijedt. Mikoltnak nem lett nagyobb baja? Jaj!

Nekem a másik ilyen a zebrán átkelés. Szerintem maga Carl Lewis sem érne át világcsúccsal sem a zöldön, nemhogy én a gyerekkel. De mást is szoktam látni küzdeni...

Memme! Hogy van Melinda?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Jaj, manóka, Tikó, kis fogaknak, száknak jobbulást!!

Borimami, nyugiii! :lol: Én is jelöltelek wiwen! :wink:

Gabi, nyamm, nem lehetne valahogy ide juttatni a kalácsból egy kis kóstolót?? :D

Memme, ti hogy vagytok? Magatokról nem írtál!

Zsuzsiii, de édes!! lassan a szemébe fog lógni a haja, kénytelenek lesztek vágni! vagy jön a copf? :D

Emese a rímfaragó :lol: :lol:

Még egyszer köszi mindenkinek a köszöntést! :D Jól esik!!!

Dani sajnos egyre betegebb, nem múlt el a köhögés, csak rosszaboddott, sőt, kezd ráhúzódni a fülére :shock: :( így mától szed antibiotikumot életében először (és gondolom nem utoljára :( ) hát ez van, mondta a doki, h próbálkozhatunk más alternatívákkal, csak mivel már 5 napja tart és javulás helyett ma rosszabbodás lett, félő, hogy csak belevisszük egy még súlyosabb dologba, ha várunk.

Na, felkelt, de még gyorsan egy képet a kertben futó Daniról:
Kép

KépKép
barimami

Daninak, Dorinának, Mikoltnak sok-sok gyógypuszi!

OVI: felhívtam őket!!! állandó lakcím kell a kerületbe. :oops: Itt legalább is az kell.

Én meg gondoltam lefekszem aludni, ha már ilyen kis nyomi vagyok :lol: erre álmomban úgy begörcsölt mind a két vádlim, hogy ugrottam fel, mint akin végigment a 220!!!! sokáig még a sarkamat se tudtam lerakni, mert úgy húzta a görcs. Pedig reggelente 2db Magne B6-ot szedek. Nincs valami más, akár drasztikusabb beviteli forma???? pl. injekció, mert akkor inkább feliratom azt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyuzso: Nagyon aranyosak a képek :lol: :lol: A kutyusos tetszik a legjobban :lol:

Barimami: Jobbulást nektek,a kép nagyon ari :lol:

Veronikusz: Én is a MagneB6-ot szedtem és nekem bevállt. Nemtom hogy van-e drasztikusabb,és ha nem szeded pár napig akkor is ilyen rémesen begörcsöl a lábad??? :?:

Mi elvagyunk csak Viktort zavarja az erős szél és tiszta nyügi ma, én meg hulla fáradt :roll:
Mindenkinek további szép napot.

valentina

Veronikusz! Ez durva sztori volt, de lényeg, hogy jól vgytok! Magne B6 napi 6 tabletta, vagy olcsóbb a bérsnek a Magnézium B6-tal, a magnézium annyi benne, mint 5 MagneB6-ban.

Ovi-lakhely: ez a helyi önkormányzattól és az óvodavezetőtől függ. Nálunk pl van ovi, ami az állandót kéri, másik elfogadja az ideiglenest is, mondván, hogy ott lakunk. Szóval mindenhol máshogyan van!

Micu és Dani nagyon helyesek!

Hasleszorítót én is csak azért használok, hogy elmondhassam, mindent megtettem. valójában szerintem is alkat kérdése.... :( Persze csak azért :( mert nekem közel sem olyan a hasam, mint gyerkők előtt :)

mtunde

Sziasztok!

Paklincs
Verselésed nem semmi!!! :D :D :D

Manóka
Jobbulást nektek! Az a baj az ilyen ajtókkal, hogy az érzékelője nincs a gyerekekhez állítva sok helyen. Mi is becsukódtunk már hasonlóan Krisztáékhoz. Marci egyszer a fagyiját hagyta így el, mert az előtte kimenő ember után becsukódott az ajtó és a keze kívül maradt.

Gyuzsó
Mica nagyon édes nagyfiú!!! :D :D :D

Valentina
Matyi ma hasonlóan viselkedik, mint Viktorod. :cry:

Veronikusz
Pocimozgás :lol: Hurrá!(a kukacosok ilyen mozgékonyak ám :D )
Lábgörcsre sajna nem tudok mást ajánlani. De majd a többiek.

Barbi
Daninak sok-sok gyógypuszi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Ügyi vagy, várom a képet nyálcsorgatás miatt. :wink:

Andi
Biztos, hogy az? Hogy derült ki?

Tikó
Dorinának biztos nem fáj, ha már evett is vele. Úgy tudom, ha ki is mozdult egy kicsit, vissza tud illeszkedni.

Memme
Szakdoli hogy halad? Bocsi, de nem találtunk semmi anyagot, sajnos igazad volt, hogy nehéz segíteni. :oops:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tünde!
a MagneB6 kb 28/db, míg a Béres Magnézium + B6 kb 26,6/db. Viszont ez az 5x-ös arány nekem nem egyértelmű a betegtájékoztató alapján. :roll: Szerinted a Béresből így mennyit kell szedni???? sajnos a lányokkal is a plafon-adag szedése mellett is néha éreztem, hogy húz a vádlim.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri!
remélem is! lehet focista lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Na pont ezt akartam írni, mint Adri. Az enyém kisfiam eddig többet nyüzsizett, mint Panna a 9 hónap alatt. Szerintem talán lehet reménzkedni... (max lány lesz megint... :lol: :lol: :lol: )

Szerdán megyek a Kútvölgyibe. Valaki nem jön?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nekem a MagneB6 elég jó. De nem szedem állandóan. Múlt pénteken elég durva volt, kint pletyiztem az utcán, és közben begörcsöltek a lábujjaim. Na akkor rendesen szedtem egy pár napig.

Most megyek, megkeresem Borsikát az iwiwen. (Borsika! Kinek ciki, hogy hány éves, Neked, hogy ilyen kevés? :roll: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hm... a nagyfiú... Igazi nagyfiú. Mármint Dani.

Hogy magunkról?
Melinda jól van. Mostanában alig fixálja a szemét és egyébként is próbálok vele nagyon türelmes lenni és jobabn is szeret, hogy úgymondjam. Nem olyan kis akarnok. Persze még így is eléggé az, de most valahogy jobban összhangban vagyunk.
Eszter pedig a hétvégén próbálta ki először az uszit. Mint minden, ez is könnyedén megy vele, mivel Melindával azelőtt kitapostuk az utat. Egyszer sem tört el a mécses, pedig hűvös volt a víz, sőt, egy tíz perc után már feküdt a vízen és vigyorgott, gagyarászott.
Nagyon-nagyon sokat számít a rutin. Mindenben.

Jaj, vádligörcs... Én szüléskor igazából egyszer veszítettem el a lélekjelenlétemet - egész végig szép csendesen történt minden, csak mély hangok, suttogás, semmi decibel - és akkor a vádligörcs. Az olyan rosszul esett, hogy kiszaladt egy "Kurvaéletbe!" :oops: :roll: , amit Vida doktor úgy nyugtázott, hogy "Helyes!" :) :wink: Attól az érzéstől és az injekciótól egész életemben félni fogok.

Szakdoga?
ha volna tisztán két hetem, megvolnék. Itt vannak a fejemben a hozzávalók, a tésztát már bekavartam, még kelnie kell, a tölteléket kell összeállítani és aztán a sütőbe. Nagyjából ez a helyzet.

Most van egyszabad órám, megyek kihasználom.

Kép

Kép

Kép
memme

Szülésnél nekem is kellett visszafele nyomni a lábfejemet. Első tolás, nekem lábgörcs. Ciki.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Veronikusz!
Jajj, hát vigyázz magatokra! Pótolhatatlanok vagytok! 'kedves' emberekkel meg nem foglalkozni, kár rájuk a szó! Vádligörcsre nem tudok semmit, ha masszírozod egy picit akkor? Egyébként Martinnál én is már a 16. héten éreztem a mocorgást a 18. hétem már a férjem is és szemmel látható volt! Szerintem is fiúcska lapul ott :D

Kriszta!
Hú pár nap és 100 alatt leszel!!!!!

Tikó!
Én nem tudok mit a fogakra, gyógypuszi és ++++++++++++++++

Barbikám!
Neked még nem válaszoltam :oops: ,de ami késik nem múlik! Dancának gyógyulást!!! Édes a futó Dani (is)!

MSE!
Jó vagy!!! :lol: :lol:

Gabi!
Na kiváncsi vagyok a képre, bár tuti, hogy nagyon jó lett!!!! Örülök!

Zsu!
De édi ez a kisfiú!!!!!

Na mentem! Holnap reggel (7 körül) valaki Kútvölgyi 5. emelet?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Drukk-drukk!

Kép
Kép
kriszta36

Steffi! drukkok mennek,de nemlesz semmi baj... :D
sütike :D