Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket, honnan tudjátok?? (iwiw??)
És köszi a 'tortát' is Adri!! Hú de jól néz ki!
Holnap reggel le kell adnom a fordítást, így még nyomom, csak pihiképp jöttem olvasgatni.
Veronikusz!
Sok sok energiát és türelmet kívánok, vannak ilyen "namamindenösszejött" napok...

Én is a születési támogatás miatt maradtam XI kerületi, és lehet, hogy akkor már így is marad (ki tudja, mikor lesz köv gyerek) és akkor a gyerek(ek) is oda lesznek bejelentve... hát ezt értettem a múltkor trükközésen (mikor a Kútvölgyi gyerekorvost kérdeztem - azt hittem az is lakcím alapján megy..). Ma már mindenért trükközni kell...
Renáta,
GRATULA!!
Paklincs,
MI IS BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!
Csak írj továbbra is ilyen jókat nameg versikéket!
Hasleszorító: nem is gondoltam, hogy ilyen jó véleménnyee van róla a többség, de akkor lehet, hogy beszerzek egyet!
Haskörfogat: köszi a fotókat, megnyugtattak. Ma meg mintha már jóval nagyobb lenne, mint tegnap..
Hú, éjjel fájásra ébredtem, aztán elmúlt, aztán megint kezdődött - engem meg kivert a hideg veríték: mi van ha előbb jön, mi van, ha most jön??? Apa holnap elutazik, a lakás még romokban, kiságy meg lapokban, kisruhák alig, azok sincsenek kimosva, parketta, függöny nyista..
Hosszú ideig nem bírtam elaludni, aztán meg odabenn elkezdett csuklani vagy mi...
Paramami..
Na vissza a melóhoz. Majd még jövök.