Linocs, köszi-köszi ez nagyon komoly lista!!!!
Barbi, Dani gyönyörű, ezek a szemek, készen vagyok!!!!
Veronikusz, én már nem is emlékszem ekkora rugásokra, max a vége felé, de hogy elfelejt mindent az ember. Kis örökmozgó lesz akkor!!!!!! Mi is ezért mondtuk hogy fiús rugásai vannak, Olinak nem voltak ilyen nagyok. Drukkolok nektek!!!! Nekem is kijön mindkét lurkóra!!!!! Azért jópofa a doki, mit gondol jövő héten nem lesz két lányod? Én mindig minden vizsgálatra vittem Olit és apát is. Dr. Hájsz meg mindig elolvadt, hogy olyan hajat szeretne mint Olié. A torokfájós köhögés nekem is megvolt dec és januárban is, pedig már régen nem volt ilyen. Max 2 éjszaka fájt, jól párásítsd be a hálószobátokat és egyél sok mézet-cirommal, de a sós langyos vizes gargalizálás is jó volt nekem. A 3 gyereknél sajnos így van és is így tudom az ovikkal, de mindenhol. Két gyerekkel nálunk fel sem merült hogy hozzam el délben Olit.
Zsofi, Pikuka? Ötletem sincs, nálunk a Pincoló volt hasonló, az pisztolyt jelent!!!! Kilukadt a babakocsi kerek, meg apa fél az ilyen megmozdulásoktól, de én mentem volna nagyon görkorival Benivel. Ma délelőtt meg is csináltattam a kereket.
Snowwhite, ha az elektroakupunktúrás nénire gondolsz a Vega-teszttel őt Sturm Juditnak hívják, Tel: 20-465-2855. és
eszesmerci@freemail.hu a mailcímem, köszi.
Borsika, a H&M-ben nem vagyok biztos, de a C&A-ban tuti van kismama részleg a Camponában. Én egészen jó darabokat vettem a C&A-ban is anno.
Kriszta szerintem sem szabad aggódni, a frontokat ők is megérzik, lehet hogy most “álmosabb” kicsit.
Valentina, egy jó tanács

, amit én is kaptm régebben: TÚL KELL ÉLNI, mármint neked. Nálunk még az elterelés működött néha, valamivel megpróbáltam Oli figyelmét elvonni, de látom már hogy Beni keményebb dió lesz, már ő is próbálkozik a hisztivel. Volt hogy Olit otthagytam az áruház közepén, persze nem voltak sokan, és egy kis idő múlva felkelt és jött tovább…
Szjudy, a barátnőm a 36- hétben jár, magas a cukra és annyit kell “csak” tennie, hogy méri a cukrát rendszeresen és számolgatni kell a kalóriákat, hogy mit eszik. Kemény kicsit, de ki lehet bírni. Tanfolyam minden héten kedden és csütörtökön van, a szülésznők és a csecsemősnövérek tartják, és egy hónap alatt ki lehet járni. Nagyon hasznos mindenképpen menj el! Onnan tudsz szülésznőt is választani, mert megismered őket közben.
Manóka, ahányszor a vonalzóidra nézek nem győzlek csodálni (na ezt jól megmondtam

), de tényleg azért nagyon kicsi a korkülönbség a gyerkőcök között, hogy bírod? Nekem néha már így is nagyon sok itthon kettővel. Imádom őket persze, de azért sokszor kell elszámolnom 10-ig…
Képzeljétek ez egy komoly XI kerületi rajzpályázat volt és holnap megy Oli apával és az óvónénivel az ünnepségre, beszédet mond a polgmester, kint lesz az Újbuda TV, kézlenyomatot csinálnak az élet fájára, meg hasonlók. Kár hogy ki kell hagyjam emiatt a hülye gerinc rtg miatt, amúgy is parázok még kicsit, 2 napja fáj a hátam meg a májam környéke,,,tiszta ideg vagyok…biztos fantom fájások, de akkor is…