A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na és vajon még hány szer kapható szoptatás alatt 90%-os támogatással, amiről nem tudunk????

votiv 8)
votiv

Votiv: ha idegbajt kapsz, akkor azt fogod a dekopácsok helyett ajándékozni?? KépKép /gonoszmacska/

Johi: köszönöm Képtényleg izgi, Csak a Zapa van kikészülve az összes nagyszülő napi 2 telefonjától.. Kép Kép
macskanyu

Bogárka: jó ez a cukormentes cukor...Én egy másikat ismertem szintén csillagászati árban, annak stevia a neve és az cukor helyettesítő, de nem mű édesítő, hanem természetes anyag és szintén mindenki eheti. Nálunk anyunak rendeltem és az összes cukros ismerősöm ezt nyomatja. Meg én is nyomathatnám candibandira, de én még nem fogyasztottam, de lehet hamarosan fogom....
http://www.okonetworld.com/info.php?selview=86
csak angolul van róla egyenlőre....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv!
nem igazán voltam képben a Maya-val kapcsolatban,ezért nem mentem. De a következőre megyeeeeeeeeekKép
Csinálunk egy kis dugót a babakocsikkalKép
De az is lehet, hogy legközelebb parkolási díjat kérnek a babakocsik miatt???!!!KépKépKép
Ja, és kitártááás!!!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jo reggelt!

POCAK!!!KépKép
Most neztem meg a mailt-A TABLO CSUCSSZUPER!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON TETSZIK!!!KépKépKépKépES OLYAN MEGHATOOOO!!!!!En is nagyon kivancsi lennek a dokik arcara,amikor meglatjakKépKép
Nem lehetne valahogy rakrealni a gyerekeket???Nagyon szomi lennek,ha nem lennetek rajta!!!
Most latom, a feltett kep nagyon szuper

JucusKép
Jan. 10en NAGYON FOGUNk SZORITANI!!!!!

LindiKép
Nagyon klafa ez a Mikulasos kep!

AdaKép
LH foga tenyleg nagyon aranyosakKépKépKépKépEs en is,en is szeretnek mar Akos fogagkatKépKép

Iginek es Istinek gyogypuszikat kuldok!CUPPPPPPPPPPPPPPPPPPKépKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Macs KépKép
próbálnál meg Isti előtt dekopácsolni! vagy bármit csinálni, úgy, hogy nem rá figyelsz...
így is összetöri magát, hogy ott vagyok! Kép

de legalább a mai főzést elbliccelem, megyünk ebédelni a dédihez! Kép

votiv 8)
votiv

Neet,
de jóóóóóóóóó Kép Akkor februárban már nem csak az Orsival magyek sétálni?!Kép Már most be vagyok sózvaKép. Neked meg kitartást a tanuláshoz, és ügyes légy majd a vizsgán Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

sziasztok ismét!
Igi nem gondolta komolyan az alvást!!!!!!!!!Asszem nagyon várja már a karácsonyt, és ezért ennyire izgatott! Vagy lehet, h az a baj, h nem kapott kiflit??????????????
Votiv,
ezek a fiúk sirba visznek minket!!!!!Ezért szeretnék egy angyalarcú LÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én meg ezzel kívánok Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kép csak hang, az mindenképp kell hozzá Kép

http://www.millan.net/funp/100/deerz2.html
http://www.millan.net/funp/100/santadance.html
Kép Kép

csúnyarosszfrivolmacskanyu
macskanyu

Zsanci: Pocak tudna mesélni az angyalarcú lányokról.. Kép Kép
macskanyu

bekapcsoltam az Igazából szerelem zenéjét, jaaaj ilyenkor karácsonytájt úgy szeretném újra megnézni! Kép talán meg kéne vennem dvd-n...Kép
votiv (romantikaimádó)

votiv 8)
votiv

thunderbird-öt használ valaki? jobb mint az outlook?

votiv 8)
votiv

Bkrisz,
amíg szoptatsz, örülj, hogy nincs foga!!! Kép Általában nem harapnak ezek, de amikor véletlen(?) mégis, az durva. Eszter akkor csinálta, ha nem volt éhes és csak játszott, vagy ha túl éhes volt, de nem volt már elég a tej. Vagy csak véletlen. Ááá. Õ továbbra is tartja a 4 fogat, nem emeli a tétet. Viszont már SZALAD!!! Kép
neet
neet

azoknak, akik még dolgoznak,
azoknak, akik még tanulnak,
műegyetemistáknak és igaziaknak,
zenészekek és épelméjűeknek,
kicsiknek és nagyoknak,
kutyásoknak, macskásoknak, nagykutyáknak, kisnyulaknak,
azoknak, akikkel egyedül, kettesben, buli előtt és buli után,
ismerőseimnek és akik nem ismernének rám,
rokonoknak, kollégáknak és az embereknek,
boldognak boldogtalannak

nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

votiv 8)
votiv

Macska,
Kép
neet
neet

A TABLÓ SZUPER!!! Kép
neet
neet

Ezzel a karácsonyi sütemény recepttel szeretnénk Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!

Végy 1 kg meleg szeretetet,
szitáld át a türelem szitáján,
nehogy pletykamag kerüljön bele.

Adj hozzá 1 l bátorságot,
3 dl szorgalmat és 1 dl
jóságot.

Gyúrd össze 1 tojásnyi kedvességgel,
és takard be tiszta jókedvvel.

Ha megkelt, süsd meg a kitartás tüzénél.
Szórd meg vidám mosolyoddal,
és tegyél rá pár csepp nyugodt megfontolást.

Aztán vágd fel sok-sok darabra,
hogy mindenkinek jusson belőle,
aki szeretetre éhes.

Juc
20170114224602

sziasztok,
júj de jó, h már elkezdődött...KépKépKép
Mindenki karácsonyi üdvözlőkéje nagyon kedves/vagány/jópofa...Én sajnos idén megkiméllek titeket ezektől, mert az agyam helyén gyurma van, és épp kezd kiszáradni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

NeetKép
Akos 6 hetig szopizott csakKépKépKépKép

VotivKép
Nekem megvan dvd-n az Igazabol szerelem.Ha szeretned,atirjuk es vhogy eljut HozzadKép

No megyek,most ebredt,-szuper!!KépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Na, megjöttünk a hajhásztólKép

Doraaaa,
mi ugyanilyen kerettel csináltuk meg a karacsonyi üdvözlöt, most fel sem merem tenni, ááááááááááá....Kép Nagyon egy az izlésünkKép

KépKép
fibi

Fibi, tedd csak fel! Legysziii!
Mi ebbol csinaltattunk matt fenykepet es azt kuldtuk szet a rokonoknak, baratoknak.

Magdi koszonjuk a bokokat!

Votiv, Jucus!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

DoraKép
Edes a kep Katarol!!!

Nem birom nem feltenni:KépKépKépKép

Kép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, ha átírnád, elmennék érte (a világ végére is Kép) és vinnék cserébe egy dvd-t, vagy amit kérsz, és nagyon hálás is lennék! de ez már csak az ünnep után lenne, mert nem akarok nálatok se bekavarni meg nálunk is kész bolondokháza van

bepanadoloztam a gyereket, mert nem bírtam hallgatni a keserves nyöszörgését!!!Kép megszakad a szívem

votiv 8)
votiv

Ákos!Kép elolvadok!!!Kép
egy csaj

votiv 8)
votiv

VotivKép

Nagyon szivesen atirom,es ne bolondozzal mar,nem kerek semmit cserebeKépKépKép

PanadolKép
Mi is napok ota hasznaljuk,csak nem tudom,nem artok e ezzel.Mennyit szabad?

Ajjjjjajjjjjajjjjjjj....huzigalja a kabeleket.
Mentem,ami mentheto.

Kriszta es mergesmertnemjatszhatgonoszanyjamiattakabelekkelAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Valaki küldje el nekem is a tablót, plíííz!
ildi142@freemail.hu
Köszi!

KépKép
KépKép
lindicita

Az Orsin nagyon látszik,hogy náthás KépKépKép
Olyan szomorúan nézKép, meg sirdogál,mióta felébredt, és nem nagyon eszik Kép 8kor sem evett, most meg csak 50grammot Kép SOK gyógypuszit adok neki és vele fogok foglalkozni....egggggész nap KépKép Nem érdekel a fözés......sem a többi házimunka
Most is úgy írok, hogy az ölemben van, szundikál....

Szomorúorsimiattmagdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lindicita,
elküldtem a tablót.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci,
"ezek a fiúk sirba visznek minket!!!!!Ezért szeretnék egy angyalarcú LÁNYT!!!"
ide a rozsdás bökőt, hogy nem láttál még angyalarcú kislányt ördögien hisztizni. Kép Kép Kép Rögtön megörülnél, hogy nincs lányod. Kép Kép Kép Fogadjunk?
neet
neet

Szmagdi,
Orsinak gyors és jó bulást!!!
neet
neet

jó Neet, lehet...Kép de attól még ollllllllllllllllllllyan kis stüncik a csajocskák! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
épp a napokban néztük meg azt a filmetKép Ugy szeretemKép
Én is szivesen felirtam volna Neked CD-re/DVD-re, de megint lecsúsztamKép Pedig akkor végre találkozhattunk volnaKépKép

KépKép
fibi

Szmagdi,
nemcsak a lányok sikitoznak, Bálint is szereti megsüketiteni a szüleitKép
És én is egyedül sétálok a köccel, kár hogy messze lakunk egymástólKép

Dora,
oke, mindjart felrakomKép

KépKép
fibi

Zsanci! Kölcsönadjam kicsit Grétit? Rögtön elmenne a kedved a lányoktól! Kép
Jöttök holnap ti is, vagy csak Levi ugrik el?

Szmagdi! Köszi, megkaptam. Orsinak én is küldök gyógypuszikat.

Gréti is beteg volt, most már nem kell szívni az orrát, de volt olyan éjszakánk, hogy fél óránként ébredt, emrt nem kapott levegőt, és csak a cicin nyugodott meg, úgyhogy az utóbbi időben többet szopizott éjjel,mint az eddigi 10 hónap alatt. Úgyhogy frissen, kipihenten várjuk a karácsonyt. Kép

Pocak! Ez a tabló órási, ngyon-nagyon klassz! De hogy-hogy pont a te gyerekeid hiányoznak róla?

KépKép
KépKép
lindicita

Olyan kár, hogy tegnap nem tudtam maradni, ráadásul most tényleg olyan sokan voltunk.

Homeos tudósok, infókat kérnék erről a két szerről, hogy mire való (többit majd utána nem akarok senkit befolyásolni):
mercurius solubilis
aconitum napellus

Votiv,
Igazából szerelem nekünk is megvan, szívesen lemásolom én is Neked.
Én minden filmet imádok amiben COLIN FIRTH szerepel, úgy is mondhatnám ez egy igazából szerelem Kép Kép Kép
zsebi2004

Pocak
Proone

Kérlek, hogy a Táblán és a Tablón is javítsátok ki a leányzóm nevét Emiliáról ELINÁRA
Köszi és bocs az akadékoskodásért

Kókusz
kókuszdió

Orsi mosolygooooooot rám!!!KépKépKép Akkor nemsokára meggyógyul Kép, ugyeKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kép

KépKép
fibi

<font size="+1">GYÖNYÖRÛÛÛÛ A TABLÓ! KépKépKép

Kókusz!
Bocs, ha elírtam, kijavítom, amint a lányom engedi... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus,
nagyon jó ez a karácsonyi süti receptKép

KépKép
fibi

ZSebi,
merc.sol. a higany, mi fogzásra, ingerlékeny hangulatra kaptuk
de jó a fül-orr-gége panaszokra, torokgyulára is

acon. nap. pedig a sisakvirág asszem, és szúró torokfájásra, ugató köhögésre szokták adni, de vhol olvastam, h lázra is jó lehet

a nagy különbség a kettő közt, hogy az acon. hidegre rosszabbodik, míg a merc. javul

jaj mennyi igazából szerelem! Kép el vagyok ragadtatatva! Kriszta, merre laktok? És ti, Zsebi? Fibi nagyon messze Kép

votiv 8)
votiv

Zsebi, én sem a Hugh Grantnek drukkoltam!!!! Kép

1ébként a Bridget Jonest Varsóban láttam először, lengyel felirattal, egy 3D moziban, egy lavór édes popkornnal az ölemben, papírszemüvegben!!! Kép
ennél mélyebbre már aligha sűllyedhettem volna...Kép

votiv 8)
votiv

Hugh Grant rulez! Én neki drukk, de ha mégsem, az azért van,mert ha ő nem nyer, itt vagyok én neki. Kép Kép Kép Kép
neet
neet

Neet, tied lehet!!!KépKépKép de akkor mi lesz Kovaccal? Kép

Kriszta, a szopi Kép miatt megértelek, nekem sok hónap után is fájt, hogy "máris" abbahagyta Kép
tudom, hogy közhely, de a lényeg, hogy egészséges, szép és vidám babóca, nem?

votiv 8)
votiv

Mér, Votiv, te ilyen prűd vagy? Egyszerre csak egy? Kép
Egyébként rugdossatok el csomizni az ajcsikat (Kép) mert sose lesz kész....
neet
neet

ezt még a cukortémához visszatérve:
a fruktóz (gyümölcscukor) kilója 800 forint körül van (legalábbis a Herbában)

és sztem ez nem annyira drága, lévén igen lassan és tényleg kevés fogy, én fél év alatt használtam el egy negyed kilót. szóval ki lehet próbálni Kép

Istinek nem megy a hasa a tejtől! hurrá Kép
húúú de sok tejbepapit fog(unk) enni Kép

votiv 8)
votiv

Magdi, haaat azert mi nem lakunk annyira kozel, bar kerdes, melyik reszen laktokKép

Neet, vegulis milyen szerkezetet vettetek a cincogok ellen? bar erdekes mostanaban nem hallom oket (koppkopp)Kép

Votiv, viccelsz??? az outlooknal MINDEN jobb!!!

Kriszta, a kriskrapekod mar allati nagyfiu!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, ja, de nem voltam ám mindig ilyen! Kép

Kriszta, Panadolt asszem a haszn. ut. szerint nem szabad huzamosabb ideig adni, mert asszem hozzászokik a szervezet, és nem hat
legalábbis nekem régen írtak fel paracetamol tablettát migrénre, és kb mikor acsomag felénél tartottam, már kettőt kellettt volna bevennem, hogy hasson is Kép

dehát most nincs más megoldás, mióta Isti kapott panát, úgy alszik, mint egy medve. pedig most meg már indulnék a dédihez, éhes vagyok Kép

votiv 8)
votiv

Zsebi,
mi mercuriust vmi középfül gyuszinál kaptuk. és nekünk nagyon gyorsan segitett.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rec, ezt vártam Kép

még itt egy idézet:
"A fruktóz, vagy gyümölcscukor közepes sebességgel felszívódó szénhidrát. Dextrózzal (szőlőcukor) és maltodextrinnel keverve ideális edzés előtti és alatti szénhidrátpótló italt képez.

Mivel a gyümölcscukor édesebb az asztali kristálycukorként használatos répacukornál, így ugyanolyan édes íz eléréséhez elegendő 30-40%-kal kevesebb szénhidrát felhasználása, amivel csökkenthető a kalóriabevitel mellett a napi inzulinkiválasztás (ez egyes elméletek szerint a diéta legfontosabb része). Sütésnél és főzésnél is kiválóan használható, mert néhány édesítőszerrel ellntétben kibírja a sütést-főzést (hőálló). Mivel a nedvességet is jobban megköti, a vele készített sütemények tovább frissek maradnak."

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?