A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Jujjjjj nem is tudom hol kezdjem....

VICKY!!!!!
Basszus esküszöm megéreztem, hogy most nyerő vagy!!!!! ( Dita nal és Trix nél is érzetem, ők is olyan nyugodtak voltak, mint te most..... )
Nagyon nagyon gratulálok, nem is tudom ki mondta......"én csak az eredményhirdetés napján dugom a tesztet a pisibe!!!!!! " te kis csaló........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Basszus te tényleg itthagysz engem ebbe a topikba, de már csak kb másfél hónapig!!!!!! Holnap is csinálj egyet, az már erősebb lesz tuti!!! Már annyiszor akartam kérdezni, mi az a DPO? Kb van sejtésem, de leírnád pontosan?

Zoe!
Basszus neked is teljes szívemből gratulálok, ez bizon ylehet, hogy tényleg 2 baba, de mindegy 1 nek is nagyon örülünk, csak egészséges legyen..

Rony!
Remélem te is csinálsz egy reggeli zebrásat, most minden drukkom a tiéd!!!!!

Akire!
Nagyszülőkkel mikor közlitek a jóhírt?

Recepcióval kapcsolatban:
Nekem Mártika a kedvencem, meg Irénke. Tudtommal ők ott a legrégibb bútordarabok, így ők is értik a dolgukat legjobban. Majd a többiek is belejönnek a dolgukba, mint kiskutya az ugatásba :lol:
Rossz napja lehet mindenkinek, mi sem vagyunk mindig talpig mosolyban, nem? Annyi embertől, meg lehet agygörcsöt kapnék minden nap, de ők ketten teljesen átérzik a helyzetünket, és mindig nagyon kedvesek, segítőkészek....

Na hirtelen ennyi, de még mindig SOKKKhatás alatt vagyok a jóhírektől!!!!

Puszi, és kitartás mindenkinek!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Kép

Vicky!
hát, ez aztán látszik!!!!!!!!!!!
csak a vakok nem látják!
ideje volt már neked is!

(jól érzem, h beindul a babafolyam??) :D

babszika

Mindenkinek nagyon köszönöm. Nyugodt majd akkor leszek igazából, ha meglátom a jó helyen lévő petezsákot a dobogó szivecskével. Szegény apát félálomban zargattam 6-kor, hogy ő látja-e a másik csíkot. Rögtön előjött az egyik, de én arra azt hittem, hogy az a kontrollcsík. Utána a másik is előjött, de az erősebb volt. Elolvastam a tájékoztatót még egyszer és a teszt csík jött ki először. Nagyon boldog vagyok és nagyon ideges is, hogy minden rendben van-e. Olyan furcsa ezt saját tapasztalatból írni. El se hiszem. 3 éve vártunk erre.

Heni: Tényleg nem akartam tesztelni, de a párom rábeszélt (persze annyira nem kellett nógatni). A dpo a peteérés utáni napok számát mutatja, a meddőséginél a beavatkozás utáni napok számát. Persze hogy te is jössz odaát, ez csak természetes.

Babszika: Remélem tényleg megint beindul egy babás hullám.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nagyon szuper. Ez bizony két csík. Úgy tűnik ez egy jó kis teszt.
tigriske1978

ZOE, VICKY !

GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :D
Várunk a babás topikban Titeket !!! :D

Rony Drága !
Ne add fel.....nekem is negatív lett a tesztem anno, pedig már velem volt a kisbabám ! :wink:

Kép
Kép
rilla_

Köszi Vicky, és ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!

Nyanya??? Veled mi zujs? Mikor mész UH ra?

heni77

Sziasztok csajok!

RÓZSA, SAJT, STING!

Mostanában ritkábban járok erre. Na velem az van, hogy most egy másik sebésszel beszéltem, aki tök normális volt, és kiderült hogy enyhén szólva sem jól kezelte a bajomat az előző sebészem, és az új dokim szerint ha végleg meg akarok gyógyulni, akkor mindenképp kell egy harmadik műtét, és ha szerencsém van a júliusi vagy augusztusi mensinél már kezdhetem az inszemet.

Na eléggé meglepődtem ezen, egyébként még jó hogy sebészt váltottam, hihetetlen hogy orvos és orvos között milyen különbségek vannak, még jó hogy idejében kiderült hogy a régi sebészem enyhén szólva nem volt a topon szakmailag. Enyhén dühítő, főleg ha nem próbáltam volna meg egy másikat, most várhatnám a csodát, hogy mikor lesz vége már a betegségemnek.F.. kivan!
Na de koncentráljunk a nyár végére, amikor elkezdhetjük az inszemet!!!!!!
csézjang

Vicky

gratulálok!!!!!!! :lol:

STING!!!

Mi volt a konzin?????????
csézjang

Csajok egy kérdés!!

Arra gondoltam hogy a Skriba doktornőhöz járnék inkább Szűcs helyett bár mindkettő ugyanolyan szimpi. Szerintetek? Ugyanolyan gyógyszereket használnak stimukor?
kinek mi a tapasztalata?
És ha átkérem magam, egyszerűen csak szóljak a recepción a mensi 3.napi uh-nál hogy inkább a Skribához mennék? Lehet közben átkérni magunkat?
Ja és hol van a Skriba vizsgálója? Lent a Koncznál vagy fent?
Még gondolkodom mitévő legyek, mindkettő szimpi, bár konzin Szűcsnél voltam és bejött...Skriba csinált már sikeres beültiket meg inszemeket????
csézjang

Szia Csézjang!

Egyformán jó mindkettő. A dokinéninek is vannak sikerei (pl. Dita is). A vizsgálója - úgy tudom - lent van. És az az igazság, hogy szerintem már erősen megdőlni látszik az a tétel, hogy a doktornőnek kevesebb a betege. Mert ahogy látom, nála is tobzódnak rendesen. :)
Sting konzija meg csak jövő hétfőn (8-án) lesz.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI!

Veled mizujs?

hol tartasz? mikor lesz a 2.inszem várhatóan???
csézjang

Kakti!

Neked ki az orvosod?

Szted lehet bármikor váltani ha úgy kérem? Nem ciki?szoktak ilyet??? Bár még erősen gondolkodom, csak most úgy érzem egy nő a bélgyulladásos dolgaimmal jobban megértene, talán nem olyan ciki...Vagy franc se tudja. :oops:
csézjang

Szia Csézjang!
Meg jöttél te elveszet :!: :lol: Nem tudom hogy át lehete menni másik dokihoz!Igaza van Kaktinak ténleg szaporodunk a dr.nönél!Örülök neki hogy orvost váltotál sebészileg.Igen sajnos orvosok közöt is van ilyen is meg olyan is.gondolom érted mire célzok!Minél hamarább gyogyuljál megfele :lol: :lol:
Kakti!
Te hogy érzed magad?Mikor nézed meg tesztel?
Zoé?Vicky!
GRATOLÁLOK NEKTEK!!!
Tegnap voltam házi dokinál jó meg sziv..m mert fél11-kb.14ig ott voltam.És be mehetem volna hamarább.Tegnap elégé nem jól éreztem magam nem tudom mi volt velem!

Kép
rózsa11

Heni!
Ráseráncs nem soká megyünk mi is át a másik topikba! :lol: :lol:

Kép
rózsa11

Ja és Vasikáéról tud valaki valamit :?: :?:

Kép
rózsa11

Csézjang!

Kaktinak már megvolt a második inszeme :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom kiestél a gyakorlatból, de sebaj, hamarosan visszarázódsz közénk élesben... :lol: :lol: :lol:

puszi

heni77

Heni, KAKTI,

Bocsiiiiii !!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Látszik hogy már rég jártam erre..... mikor jár le a 17 nap, mikor mész eredményhirdetésre?
csézjang

Csézjang!

Behalok rajtad :lol: :lol: :lol: :lol:
9 nap múlva, ott a vonalzón is :lol: :lol: :lol:
De nem baj, majdcsak összeszeded magad :lol: :lol: :lol:

heni77

HENI!

Jé, tényleg, ez fel sem tűnt.... :lol: :lol: :lol:
Úgyy látszik gyakrabban kell jelentkeznem, mert csak néha befutok, és egy csomó dolgot még meg sem figyeltem mint pl: ez a vonalzó....bocsi de tényleg, elkerülte a figyelmemet!!!!! Én mindig csak a szöveget nézem...... tudom hülye vagyok, de ez van, csak a léyneget futom át mindig.... :wink:
csézjang

Heni! Érdi vagy?
Mert én érden dolgozom és Érde jártam suliba is..Most Martoni vagyok már.
csézjang

Na jó csajok, holnap jövök, pusszantás mert mennem kell lassan a porontyért az oviba.
csézjang

Szia Csézjang!

Csak 5 éve vagyok Érdi, előtte Biatorbágyi voltam.......

heni77

Szia Vicky :D :D :D

Gratulálok, hogy megbabásodtál és mamásodtál!!!!!!!!!!!
Nagyon vigyázz magadra és a törpére/kre!!!!
kiss angyal

Lányok, mindenkinek köszönöm a drukkokat, mert

VOLT ÉRTELME!!!!!!!! :D :D :D :D

SIKERÁLT!!!!! HCG: 72 lett :) Eredményhirdetést majd leírom, még most sem tértem magamhoz :oops:

Vicky!

Azanyyyaaaa........ mintha két csíkot láttam volna ott :wink: Péntekig körömrágás??? :D

Zoe!
Lemerültél Baby? Nem csöng ki ha hívlak :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony77: Ugye hogy megmondtam, hogy te is a csordánk tagja vagy. Csak nem akartál nekünk hinni. Nagyon örülök. És igen, jól látod. Talán nem is csak péntekig megy a körömrágás, hanem kb. három hétig. A sógornőm esetéből kiindulva majd csak akkor merem elhinni, ha van szívhang. Nekik sajnos nem lett. :( De ő is biztos örülni fog, hogy nekünk sikerült, remélem neki is fog, most kezdik a harmadik lombikot. Mikor kell legközelebb visszamenned?
vicky79
Budapest III. kerület

RONY!!!

Millió gratula és puszi!

Ez T Ö K S Z U P E R ! ! ! !

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

A vizsgám nagyon sz*r lett, de erre a két jó hírre jönni érdemes!

Lányok (Vicky,Rony)!
Nagyon nagyon gratulálok Nektek, éreztem én! Jaj, de örülök!!!!!!!!!!!!! Végre beindult a babazápor :lol:
Vigyázzatok nagyon magatokra!

Kép
akire79

Vicky!

Hova tűnt a vonalzód???????????

Kép
akire79

Rony

Na látod..... :wink:
GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Ronyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!

Nagyon gratulálok, látod, hogy nem szabad feladni!!!!!!!
Várjuk a beszámolót, amint magadhoz tértél!!!!!! Jajj de jó, szupi!!!!!

Ez már tényleg babazápor a javából!!!!!

Lassan tényleg már csak új kezdők lesznek ebbe a topikba, na meg én, de nemsokára megyek én is.

Vicky!
Ne izgulj már, mert az árt kisVicky nek, MINDEN RENDBEN LESZ!!!!! És kész!!!

heni77

RONY, VICKY

Szívből gratulálok! Annyira éreztem, mert már nagyon átkacsintgattatok a babás topicba és anno velem is így volt.
Valahogy az ember megérzi az ilyet.
Henikém most te jössz. :lol: :lol: :lol: Addig is gyere közénk sokszor, és rád ragad a sok + enerdzsi meg a csííííííííííííííííííííííííííí és hipp-hopp babás leszel. Tutkeráj! :)

ZOÉ
Nagyon - nagyon örülök a sikerednek, délelőtt még azt hittem hogy Vickynek kell csak örülni és lám már hárman is vagytok. Ez nagyon jó!
Amúgy mi az inszemes topicban állítjuk hogy a zebrák párban járnak. LEgalábbis nálunk mindig így volt, ha egy valakinek sikerült akkor tuti hogy aznap vagy másnap még valaki bejelentette a jó hírt. Nekem is van zebrapárom! :) Ebben a topicban és abban a másikban is. :)

Remélem a többi lánynak is hamarosan már a szívhangok és egyéb vizsgálatok eredményei miatt kell drukkolnunk.

MINDHÁRMÓTOKNAK NAGYON ÖRÜLÖK, gondtalan kismamiságot és nagyon sok boldogságot kívánok nektek. :)

Puszi
Dita és Bogyóka

dita75

Kép

Lánykák!

A táblázat jelenlegi állapotában megtekinthető elvileg a képre kattintva, vagy ha úgy nem sikerül, akkor a következő linken:

http://kepfeltoltes.hu/view/090603/_JT_ ... es.hu_.jpg

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Nagyon köszi a munkádat, banyek, nagyon bele kell húznom, már csak én maradtam a lombikosok közül, én lógok ki a sorból!!!!!

heni77

Sziasztok!

Zúg olvasó jelentkezik!!!

Jaj, annyira örülök, hogy így beindult a babazápor!!!!! HATALMAS GRATULA minden friss KISMAMINAK!!!! A háttérből mindenkinek nagyon drukkolok/ drukkoltam!!!
Jaj annyira boldog vagyok, hogy ennyi kismami lett gyorsan köztünk, hogy ezen felbuzdulva - meg hogy Heni se maradjon egyedül a lombikosok között- holnap felhívom a BMC-t és kérek időpontot egy jégovis beültetésre!
Megpróbálok sűrűbben jelentkezni!

Kakti!
Küldöm az adataimat a táblicskuba!
Nevem: gyoreneildi/ Ildi/
Kor: 28 éves
Lakhely: Szolnok
Ok: kiskatona, IR
Beavatkozás: 2 lombikból 1 fagyis
Időpontott, hogy mikor lesz, majd holnap megírom!!!!

Puszi mindenkinek!!

gyoreneildi

Rony, Zoe, Vicky!

Hatalmas gratula! :)

Orsi!

Mizu veled?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kakti!
Én is köszönöm ahogy meg csináltad a táblázatot!Én le mentettem!
Ercsi

Kép
rózsa11

Rony, Vicky, Zoe, nagy-nagy gratula!!!!! Vigyázzatok magatokra!!!!

Kakti, szuper a táblázat, kár, hogy én kimaradtam belőle:(

Tigriske, holnapra megy a drukk! Képzeld, ma meglátogatott bládi??? egy kicsit.....sosem fordult még elő ilyen... ma van a 12. napom!?
lugi

Lugi!

Ne haragudj, hogy kimaradtál...
Megírnád az adataidat? Nyilván elkerülte a figyelmemet! Sorry! :?
Terveim szerint minden hónap elején felteszem a frisset!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

akire: Majd babásat szeretnék csinálni, de minegyik olyan nagy lesz, hogy a szövegemet is arrébb tolja. Majd próbálkozom vele, de odabent már nem volt hozzá pofám. :) Nem vittem ma túlzásba a munkát odabent.

heni: Igenis értettem főnök, nem agyalok. :D Reggel mondjuk konkrét pánikrohamot kaptam. El se tudja képzelni az ember, pedig amíg készül a pozitív tesztre, addig sokszor elképzeli milyen lesz.

kakti: Jó lett a tábla.
vicky79
Budapest III. kerület

Semmi baj....

Tehát:
Lugi
28 év
Budapest
Skriba drnő
3. inszem stimu most
ok: férj, azoospermia
lugi

Rony,
persze hogy volt értelme.Csak ott volt az a baba,na jó egy kicsit szégyenlős a drágám,de a "HCG" elárulta.
:wink: :D :D :D :D
Boldogság van!De örülök,hatalmas gratula.
Puszi,Orsi
orsiborsi

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, aranyosak vagytok :D

Na, szóval az eredményhirdetés:
Már teljesen lemondtam a dologról, egyszercsak feljött a biológus Sz. dokihoz és kikiabálták a nevemet. Hirtelen elhomályosodott előttem minden és csak emlékezetből találtam oda a folyosó végéről az ajtóhoz. Becsuktam az ajtót, és mindenki mosolygott, én meg csak annyit tudtam kinyögni, hogy akkor ez igaz????? Meg megkérdeztem, hogy biztos engem akartak-e behívni, nem-e tévesztették el :D
Nekem meg csak folyt a könnyem és azt se tudtam mit mondjak. A szívem úgy vert, hogy majdnem infarktust kaptam. Megköszöntem mindenkinek a segítséget, el se hittem hogy ez igaz. Két hét múlva kedden kell visszamennem.
Hamár zebrapárnál tartunk, nekem tuti Zoe az :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

RONY!

LÁTTOD? BUTA TESZTEK!
Nagyon örülök, hogy sikerült.

Kakti!

Köszi a táblát!

Lugi!

Köszi a drukkot. Nem értem ezt a bladis dolgot. Mikor kell visszamenni a dokinénihez?
tigriske1978

Rony!

Ez baromi jó. Ahogy olvastam az eredményhirdetésed, megkönnyeztem én is. Még a karom is felállt a szőr. Tényleg nagyon gratula, és ne tűnj el teljesen.

Mindenki átmegy a babásba? :lol: :lol:
tigriske1978

Nem baj, Tigriske!
Hamarosan mi is átmegyünk!!! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is akarok menni veletek!!!:)))
lugi

Remélem mind együtt megyünk mostmár. Ránkférne. :lol:
tigriske1978

Rony! Gratulálok, tegnap még nem mertem. Nagyon örülök, hogy végre sikerült!!! Nem csodálom, hogy nem láttál a könnyeidtől, én még itthon is megkönnyezem a beszámolókat. Mostmár tényleg bele kellene húznunk nekünk is.

Babszika! Régiek talán már csak mi vagyunk itt??? Nem?
szöszi1977

Ma meséltem este Apának, hogy már mennyien lettek a napokban tagjai a zebracsapatnak, és azt mondta: nem baj Mami, másfél hét múlva te is csatlakozhatsz! :):):) Olyan kis cuki! :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Hát lányok remélem nem haragszik meg Nellike ha elmondom nektek, hogy mai napon 10.08 perckor és utána 2 perccel megszülettek ikrei Zsófi és Zsombor !!!!!!!!!!!

/ Remélem nem gáz hogy elcsacsogtam csak mivel ő még kórházban van a babákkal gondolom egy darabig ő maga nem tudja nektek elmondani !!!!!! /
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNTAM NEKIK, 4 ÉVET VÁRTAK RÁ!!!!!!!!
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?