Jujjjjj nem is tudom hol kezdjem....
VICKY!!!!!
Basszus esküszöm megéreztem, hogy most nyerő vagy!!!!! ( Dita nal és Trix nél is érzetem, ők is olyan nyugodtak voltak, mint te most..... )
Nagyon nagyon gratulálok, nem is tudom ki mondta......"én csak az eredményhirdetés napján dugom a tesztet a pisibe!!!!!! " te kis csaló........
Basszus te tényleg itthagysz engem ebbe a topikba, de már csak kb másfél hónapig!!!!!! Holnap is csinálj egyet, az már erősebb lesz tuti!!! Már annyiszor akartam kérdezni, mi az a DPO? Kb van sejtésem, de leírnád pontosan?
Zoe!
Basszus neked is teljes szívemből gratulálok, ez bizon ylehet, hogy tényleg 2 baba, de mindegy 1 nek is nagyon örülünk, csak egészséges legyen..
Rony!
Remélem te is csinálsz egy reggeli zebrásat, most minden drukkom a tiéd!!!!!
Akire!
Nagyszülőkkel mikor közlitek a jóhírt?
Recepcióval kapcsolatban:
Nekem Mártika a kedvencem, meg Irénke. Tudtommal ők ott a legrégibb bútordarabok, így ők is értik a dolgukat legjobban. Majd a többiek is belejönnek a dolgukba, mint kiskutya az ugatásba
Rossz napja lehet mindenkinek, mi sem vagyunk mindig talpig mosolyban, nem? Annyi embertől, meg lehet agygörcsöt kapnék minden nap, de ők ketten teljesen átérzik a helyzetünket, és mindig nagyon kedvesek, segítőkészek....
Na hirtelen ennyi, de még mindig SOKKKhatás alatt vagyok a jóhírektől!!!!
Puszi, és kitartás mindenkinek!!