A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Huhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Lehet, hogy tényleg igaza lesz? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Tuti csatlakozhatsz. Meglesz a baba. Én szurkolok. Főleg laptetővel.
tigriske1978

Minden leendo kismaminak,es mar kismamiknak koszonom szepen a gratulaciot!!!!!!!!Egesz nap dolgoztam,rohangaltam,meg a telefonom is lemerult,pedig vartam Rony telefonjat,es latom,tenyleg babaeso van!!!!!!!!!Vicky!!!!!!!!nekem mar nagyon gyanus voltal!!!!!!!!!!!!Mint golya-manager(ahogy Sajt@ hiv)a golyakat kuldom sorban mindenkihez!!!!!!!!!!Vicky!!Nagyon cuki a kutyus,a ferjemnek az egyik kedvence!!!!!Ne izgulj,ha a teszted ilyen szep,nem lesz gond.Ronynal,teljesen biztos voltam,hogy minden ok,jol le is toltam,hogy nem reggel csinalta!!!Es igazam lett!!!!!!!!!!!Holnap hivlak paramami!!!! puszika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kakti!!!!Szuper a tabla!!!Engem meg Akire rakott fel iden, szerencset hozott!!!!Koszike!!!Jo igy attekinteni!!Dita,Rilla,Witch,Orsiborsi!!!!!!!Latom meg azert olvasgattok minket!!!!Most olvasom,Nellike mar megszult!!!!nekem most ez olyan gyorsnak tunik!Dita!azert mar persze atkacsingattam neha a babas topikba,meg Dita blogjat nem hagyom ki,de meg nem irtam,remelem hamarosan lesz mit irni!!Szoritsatok! Azt hiszem Akire es heni kerdezte,mit mondott a doki a 388-as hcg-re,hat 2 babocat mondott,azt mondta "nagyon magas HCG" persze nekunk az a legfontosabb,hogy minden ok legyen,de persze ha ketten vannak,nagyon orulunk neki!!!!!!!!!Czezjang!!!nekem nagyon szimpi a dr-no,csak jokat hallottam rola! Jo ejszakat mindenkinek!!Zoe
zoe33

Sziasztok!

Minden újdonsült kismamának nagy-nagy gratula. Én így ismeretlenül is megkönnyeztem Rony beszámolóját.

Tök jó, hogy készült táblázat, én is elküldöm majd az adataimat, miután bejelentkeztem. Péntekre tervezem, miután végeztem Fülöp dokinál a konzival.

Fú lányok én nem tudom eldönteni hogy Szűcs dokihoz vagy a doktornőhöz menjek. Tudom, hogy nehéz így, de nem adnátok tanácsot? Esetleg van valaki, aki endós? Kiváncsi lennék a tapasztalatára. Bár gondolom, minden doki kezelt már endós beteget.
vayacon

Most látom, hogy már benne vagyok a táblázatban, ez hízelgő. :) Akkor küldöm is az adatokat.

Kor 31
Lakhely Budapest
Orvos Dr. Szűcs v. Dr. Skriba

egyelőre ennyi, a többi majd kiderül :)
vayacon

Rózsa: Privi!!!

Csajok, este jövök! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Rony, Vicky, Zoe: őszinte gratulációm a pozi teszthez!!! :lol:
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, ha már idáig végre eljutottatok!!!!! :)
Mindenre kíváncsiak vagyunk, gyertek a babás topikba mihararabb sokszor! :)
Boldog babavárást kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!
Néztem a táblát és majdnem én vagyok a legidösebb.
Kakti:
Igaza van Apának megyünk nem soká át a másik topikba Hogy érzed magad?
Sajt:
Ment a privi remélem jót csináltam!!
vayacon:
Nekem a doktornö az orvosom és meg vagyok vele eégedve!Ezt neked kell eldönteni!
Csézjang:
Megy privi!Én is nagyon várom már hogy megtudjuk az eredményt.!!Vigyázatok magatokra!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Rony!
Gondolom mondanom se kell, hogy én is itt zokogtam magamban a beszámolódon. Ez annyira jó, nagyon kellemes pocakosodást kívánok neked!!!!

Szöszi!
Hát én is régi bútordarabnak számítok a BMC ben,( 2007 márciusa óta idejárunk ) igaz ide a fórumra csak idén léptem be, addig nem is tudom valamiért nem volt bátorságom. De nem bántam meg, hogy idejöttem, mert annyi ++++ energiát kapok tőletek, hogy mostmár elhiszem, illetve tudom, hogy nekem is sikerülni fog!!!!!

Vayacon!
Szerintem mindkét szóban forgó orvos szakmailag tökéletes, bármelyiket is választod, ha máshogy nem megy, én szimpátia alapján döntöttem......amelyik egy fokkal szimpibb azt választottam, nő nőgyógyásznál meg úgysem voltam soha, így a dokinő mellett voksoltam. ( na meg persze a saját nőgyógyim is mondta, akivel nagyon megvagyok elégedve, mellesleg ő segített a világra 32 évvel ezelőtt, hogy kollégája volt a dr nő, és nyugodt szívvel ajánlja nekem )

Zoe!
Akkor te is "nagyon terhes" vagy, mint Trix :lol:
Gratula, két hét múlva minden kiderül.

Vicky!
Ma nem csináltál tesztet??? Úgy vártam pedig ma is, na de majd holnap!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja!

Győrineildi,
gyere te is, nehogy egyedül legyek a táblában lombikos :lol:
Úgysem leszünk benne olyan sokáig remélhetőleg!!!! Sok sikert neked is a fagyikhoz!!!!!

heni77

Heni, Vayacon!

Lehet úgy választani a doktornőt hogy konzin a Szűcsnél voltam és akkor őt választottam, most viszont a dokinőhöz mennék?????? :roll: :roll: :roll: Vagy egyszerűen a 3 napi uh-n hozzá kérem magam legközelebb ?????

Tud valaki Skriba dokinőnél sikeres inszemet???????? Hadd dobódjak fel, hogy érdemes őt választani.... :roll: :roll: :roll:
csézjang

Rózsa!

köszi a prpvit, nagyon nagyon drukkolok neked!!! :D
csézjang

Rózsa!

Neked Skriba csinálta az inszemet???? Ne haragudj de nem emlékszem, ritkán szoktam olvasgatni ezt a topikot és nem mindig vagyok képben....
csézjang

Szia Rózsa!

Alapvetően jól vagyok. Néha érzek ezt-azt, de mint már mondtam, inkább semmit nem mondok erről. :D
Várom a 12-ét.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szaisztok!

Rony!
Szívből gratulálok és csodaszép hónapokat kívánok!!!!!!!!!!!

szöszi!
hát, én lassan már kezdem megszokni, h minden fórumban egyedül maradok. :cry:

kakti!
nagyon szép a táblicsku, de már W. doki nincs, szóval Skriba drnő a dokkerem - megtennéd, h javítod? ja és az ismeretlent írd át légyszí: immun+ apánál (kösziiiiii)

és a "nagy" hír: végre megjött, így pénteken apával mehetek 3. napi vv-re!!!!!!
remélem, apánál most nem találnak semmit, mert .... hisz tudjátok!

babszika

Kakti!

Megkérdezhetem hogy hasonlókat érzel mint múltkor, vagy ez most más? tudom ez még korai, csak kíváncsi vagyok. Bár ez még nagyon nagyon korai bármilyen következtetést levonni de azért érdekel. :roll:
csézjang

Csézjang!
Igen nekem Dokinéni csinálta!!

Kép
rózsa11

Érzek hasonlót is, meg mást is. De alapvetően „tünetmentes” vagyok.

Babszika!
Javítottam. A PCO akkor nincs? És mit takar az "apánál"?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!
pcos is van, de az nálam :P
az apánál azt takarja, h neki van immun pozitivitása

babszika

Rózsa,

ez hányadik inszem volt ????

Kakti!

Remélem jókat érzel! :wink:
csézjang

Babszika!!!!

Nektek is apa immun poz?
Nekem azt mondta szűcs hogy férjem spermaképe tök jó csak mellétettek az aktába egy pozitív jelzést.
Ez azt jelenti ahogy Szűcs magyarázta, hogy érzékenyek a spermiumok. Mert nekem így mondta Szűcs.
De ez most az, hogy a méhnyakban elpusztul nagy részük?De akkor nem a mi mi méhnyak nyákunkkal van a gond??? Mert ezt most nem annyira értem, mert azt mondta Szűcs hogy ez azt jelenti, hogy a méhnyakban elpusztul a spermiumok nagy része, és ilyenkor az inszem a jó megoldás. Nektek hogy mondták?????
csézjang

Csézjang!

Nekem az elsö és bizzunk az utolsó is!

Kép
rózsa11

Én olyat hallotam hpgy bennünk van valami olyan dolog hogy a spemák nem jutnak el oda ahova kellene mert attol a dologtól el pusztulnak.Lányok javitsatók ki.Ezért jó az inszem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.06.04 10:19-kor.

Kép
rózsa11

Rózsa, akkor ez tutti jó lenne !!!!!!!

Szted ha megyek 3 napi uh-ra kérhetem Szűcs helyett a dokinőt???
Nekem júliusban lenne az első/ vagy augusztusban.../ :oops:
csézjang

Csézjang!

Probáld meg nem vesztesz semmit mondjad a recepción hogy te mit szeretnél!

Kép
rózsa11

Rózsa küldtem privit.
csézjang

CSézjang!

A legfontosabb, hogy ne parázd túl a dolgot. :) Kezdd úgy, hogy 3. napi UH-ra jöttél a doktornőhöz. Oszt jól van. Ha meg megkérdezik, hogy miért hozzá, mondd meg, hogy úgy látod, a doktornő nem annyira leterhelt még, mint a doktorbácsi. :) Vagy valami ilyesmi. De senki nem fogja megkérdezni szerintem. :)

Amúgy Rózsa, jól tudod. De ez nem általános. Én sem tudom 100%-osan a dolgot, de valami olyasmiről van szó, hogy a hüvelyváladék a normálisnál savasabb, így az megöl(het)i a spermiumokat. De mivel az inszemináció során a spermát közvetlenül a méhbe helyezik, ezt az esetleges problémát kikerülik vele.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csézjang!
nekem a drnő azt mondta, h a saját ellenanyaga miatt elfáradnak a kiskatonák és elpusztulnak a cél előtt, mert a mozgásukat rontja.

és nem nálam van gond, hanem a férjemnél!
valószínűleg egy gyerekkori sérülés miatt vér került a heréjébe és ez kiváltotta az utóimmun betegséget, vagyis ellenanyagot termel.

babszika

Heni: Már nem akartam magam a teszttel hergelni, remélem holnapra szép erős csíkjaim lesznek a bmc-ben. Olyan ugye nem nagyon szokott előfordulni, hogy a teszt hamarabb pozitív és ott meg már negatív? Ettől azért még tartok egy kicsit. Az más ami Ronynál volt, de azért fordítva nem szeretném ezt megélni. (Már megint parázok, ennek ugye innentől kezdve már nem lesz vége?! )

Kakti: Hajrá, mindjárt itt van az a 12-e.

Babszika: Legalább akkor nem jössz potyára.

Rózsa: Már neked sincs messze az a 15-e. Mennek a drukkok.

Kérem a drukkokat, hogy még holnap is meg legyenek a csíkjaim.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!
én még ugyan nem vagyok kismami, de tartok tőle, h a parázásnak sosem lesz vége. elnyhülni biztos fog, de mindig van miért izgulni. :roll:

babszika

Sziasztok Csajok :D

minden maminak gratula mégegyszer :D

Csézjang: nem értek valamit a levelezésedben :oops: ha mész 3. napi uh.-ra akkor miért júliusban vagy augusztusban csinálják az inszemet?..azért kérdezem, mert nekem ma jött meg,mondta a dokinéni, hogy a 3. napi uh.-val el is kezdjük a történetet....nekem ez lesz az első és nem vok túl tájékozott a dologban :(
kiss angyal

Vicky!

Hát persze, hogy mindig lesz min parázni, és ez végig szerintem egészen az unokáid ill a dédunokáid esküvőéig így lesz :wink: :lol:

Nagyon nagyon drukkolok, hogy holnap is ott legyen az a két csík!!!!!

Szerintem a tüszőrepi után 1-2 napig lehet csak enyhe csíkos a teszt, a benne lévő HCG miatt, de utána semmiképp!!!!
Te a 14 napon csináltad, nem lehet téves, és kész!!!!!!
Ne aggódj!!!!! Bár én aggódhatnék már ennyire, mert én is fogok az tuti!!!!!!

Tényleg, a BMC s tesztet nektekadják ajándékba???

heni77

heni!
valójában a HCG 1 hétig ürül a szervezetből, de van akinek tovább tart pár nappal.
ezt én is, topiktársam is tesztelte és már sok másik lány is.

de vicky tényleg olyan "soká" csinálta, h annak már semmi köze a HCG szurihoz!
az a csík a babácska első rajza! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2009.06.04 14:45-kor.

babszika

Vicky!
Mennek a drukok neked++++++Meg gyönyörü erös kétt csikos lesz a teszted!!! Kép

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Rony, Vicky, Zoe: GRATULA nektek!!!!!
Igaz nem rég léptem be a topikba ,de szívből gratulálok. Iszonyú jó olvasni, hogy ennyien bezebrásodtatok. Az ilyen hírek újabb löketet adnak nekem!

Csajok! A 16mm-es endometrium az jó? Mert itt nálunk ahol lakok az UH.-on azt mondták, hogy az nagyon vékony. Z-t meg elfelejtettem megkérdezni :?

Kakti: Én azért nem vagyok a táblázatban mert még nagyon új vagyok? :oops:
sztyopane

Kakti!

8nap múlva teszt és LAPTETŐ. Ez csak jót jelenthet!!!! :lol:
sztyopane

[quote="sztyopane"]S írta:sztyopaneziasztok!
Csajok! A 16mm-es endometrium az jó? Mert itt nálunk ahol lakok az UH.-on azt mondták, hogy az nagyon vékony. Z-t meg elfelejtettem megkérdezni :?

Kakti: Én azért nem vagyok a táblázatban mert még nagyon új vagyok? :oops:

1.) Szerintem a 16mm nem vékony! Nekem az inszem előtt két nappal az UH-n t vagy 8 mm volt! Úgy olvastam, hogy a 7 már jó.

2.) A nyomda ördöge! Sorry! Máris beleírlak, és a következő alkalommal (június második felében) már rajta leszel. :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Csajszikák!

Kakti:
Szuper az új táblázat, nagyon kössszike, h. ennyi energiát fordítottál rá!
Azt a 7 napot meg féllábon is kibírod, nemigaz? :wink:

Rony:
:shock: Jól rámhoztad a frászt!!! Aztán meg látom, hogy csíkozgatunk, zebrásodunk?! Te kis huncut! Nagyon gratulálok, egész elérzékenyültem! :D

Zoe:
Drága Gólya-Managerem! Háát minden szentnek a maga felé hajlik a keze, izéé... lombikja :D Nagyon örülök a jó hírnek, szívből gartulálok! :lol: :lol: :lol:
Küggyé má' hozzám is egy-két fazont a kelepelő asszisztenseidből, már nagyon rámférne...

Vicky:
Extra nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon tetszik a vonalzód, jól mutatnak rajta a csíkok :wink:

Na Rony, Zoe, Vicky = Triumvirátus! Nagyon vigyázzatok a kincseitekre, mert 9 hónap múlva leltározni fogunk!!! :wink:

Kiss Angyal:
A sperma vizsgálatra a tudomány mai állása szerint még mindig előre be kell jelentkezni a recin és a beutálót is ott kapod. Viszont a megbeszélt napon már nem kell végigállni a párodnak a sort, hanem csak lazán besétál és szórja a cuccot.

Rózsa:
IGEN! :) Engem sikerült bejelölnöd az iwiwen! Tündériek a kutyusaitok, már csak egy kis babóca hiányzik, aki dirigáljon nekik :wink: Remélem már nem kell sokat várnotok rá!
Szerintem nem ismerik fel a recin a betelefonálók hangját, mivel rengetegen vagyunk - hacsak nem hívja őket ugyanaz a személy egy nap többször is :)

Tigriske:
Örülök, hogy összefutottunk, nagyon helyesek voltatok. :lol: Kívánom, hogy jól viseld az inszem utáni állapotot, pihenj sokat!
Szerintem meg nagyon jól nézel ki! Az a kevéske plussz meg le van tojva, látod én sem vagyok ropimanöken! Fő a jó kedélyed és a pozitív hozzáállásod, sokan tanulhatnának belőle (persze ők nem jönnek ebbe a topikba, mert akkor irgalmatlanul asszimilálnánk őket :lol: )!

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok!
Sajt:
Ment privi!
Lányok én most el köszönök mert Apája jön haza igyis de.munkahelyen dolgozik du.fusizik.Puszi majd jövök holnap! Kép

Kép
rózsa11

Rózsa:
Drága vagy! Ezt tettem fel én is, csak le kellett kicsinyíteni, viszont akkor már nem mozog - sajna... Köszi!

Lugi:
Ha a drnő bízik benne, te is légy pozitív! Lehet, h. frankón beindulnak majd a tüszőid, csak kell még egy kis idő és cucc nekik.

Csézjang:
Ez nem semmi!!! Újab dokker, új műtét?! Agyam eldobom!!!
Nagyon sok erőt kívánok hozzá és türelmet. Egyszer úgyis jössz a BMC-ba, nem fogod megúszni! :wink: Ha a drnő a szimpatikusabb, menj hozzá. A lelki békéd megér ennyit!

Vayacon:
Neked is ezt tanácsolnám, járj ahhoz aki megtetszik, mert szerintem tudásban mindegyik doki ott van!

Babszika:
Nem maradsz egyedül, akad itt még régi bútor... :cry: DE MÁR NEM SOKÁIG!!! Mert jössz velem előbb-utóbb a babás topikba! :wink:

Sztopáné: 16 mm szerintem vasta mnyh. Remélem nem mondok butaságot... Stimuznak már, v. magától ekkora? Bocsi, nem vagyok képben veled... :oops: Annyi jó történt e pár napban, hogy nehéz koncentrálnom a meghatottságtól.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok lanyok!Sztyopane!Koszi a szurkolast!Nekem 11 volt a beulti napjan az endom,es azt hiszem 8-9 tol jo,de Rony jobbantudja,majd erre biztos ir valamit!!Szerintem a 16 az irto szuper!!!!Babszika!Klassz,hogy vegre belevagtok,es hogy irogatsz!!Vicky!!Ne izgulj!!En ugyanigy izgultam,el se akartam hinni(mondjuk meg most se fogom fel) a vasarnap reggeli ,Gyonyoru 2 csikosomat!!!!!!En is ettol paraztam,hogy a hormonok,meg akarmi,de a bmc-ben a noverkenek elszoltam magam,amikor vette a vert,hogy pozi a tesztem,akkor legyintett,hogy akkor az tuti!!!!!!Ja,es eletem 1 tesztje volt!!!!!!!!!marmint nem csak,hogy +,hanem amugy is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A parazas meg ugy lehet,ahogy Heni is irja!!!!Csak talan idovel,jobban kezeljuk!!!!!!Egyebkent engem mar jovo het szerdara visszahivott Szucs doki,a Ronyt pedig 2 het mulva,en azon izgulok mert olyan hamar,a Rony meg ,hogy mert ot mert olyan keso,szoval mi egymast tenyleg paraztatjuk!!!Puszi mindenkinek Zoe
zoe33

Köszönöm a drukkokat és remélem holnap is ott lesznek a csíkok. Majd jövök, csak nem egyenesen haza jövök.

sajt, kiss angyal: Én úgy tudom, hogy soron kívül csak a beavatkozásosok mehetnek be a recepcióra. A vizsgálatnál a papáknak is ki kell állni a sort. De be lehet azért próbálkozni, hátha.

sztyopane: A 16 mm az nagyon is jó. Nekem az inszem előtti utolsó uh-n ha jól emlékszem 10 volt talán. Vagy valami ilyesmi. 10 felett már tökéletes, de láttunk már babát 4-5 mm-es nyálkahártyával is.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Sajt!!!!Most latom,hogy jottel!!!!!!!!!!!Orulok neked,te mindig kepben vagy!!!!!!!!!!!!!!!Igyekezni fogok!!!Pusszancs
zoe33

Ja! Majd' elfelejtettem: a Zuram eredménye negatív lett, a cisztáim elmúltak - már nem kell szednem az Orgametrilt. Viszont van rossz hírem is, amit pontosan nem tudok, mert a drnő nem ért rá, az asszisztensnő mondta az IR eredményeket. Mindegyik jó, de az inzulinszint, vagy mi? nagyon magas, valószinűleg Metformint kapok majd a Szűcs dokitól... Ha megjön, a 3. cn-napon megyek vissza és akkor már lesz Sz. így megbeszélhetem vele, h. pontosan mi legyen. Mega bilifüle
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@

Múlt hónapban volt inszemem akkor volt a beavatkozás előtt 2nappal 16mm, csak néztem a régebbi eredményeimet és akkor a 16mm-re azt mondták, hogy vékony.
És még mennyi jó hírt fogunk hallani, közölni :D :D :D
sztyopane

zoe: Sajnos nekem ez már a sokadik tesztem volt. De te szerencsésebb voltál. Nem is kifejezetten a tüszőrepesztőre gondoltam, hanem hogy mi van, ha már nem lesz ott. De próbálom elhesegetni ezeket a negatív gondolatokat, mert hát miért lenne baja a babának. És én sem tudom még mindig elhinni. Nekem sajna nem lesz vérvétel, pedig jobban örülnék, mert nem lehet tudni, hogy nem ikrek-e. Nem tudom, hogy engem mikorra hív vissza Zeke.

rony, zoe: Nektek volt ultrahang? Nem említettétek.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt: Nehogy már elkeseredj a metforminon. Én is azt szedem és tessék...remélem neked azért hamarabb használ.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky : küldtem privit.

Olyan jó két csíkos tesztet látni!!!!!!!!!!!
sztyopane

Sajt! Te is nagyon extra +++++ csajszi vagy, de ahogy előre megmondtam, nálam a nagydarab verseny első díja. :wink: :lol: Jó lenne már a pocakot is összemérni.
Egyébként Te vagy itt a fő ++++ és energia.
Tök jó, hogy apa eredménye negatív az IR eredményre meg majd kapsz valamit és akkor gyorsan lesz babásodás.

Vicky! Ott lesz a baba holnap is, no para.
tigriske1978

Laptető az inszem napján? :D :D :D Remélem bejön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigriske1978 2009.06.04 19:13-kor.
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?